2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun hemşom hem ağda için hem de çatı muayenen için.Masal kız uslu çıktı diğer Ağustos bebeklerine göre,baksana çoğu patır patır dökülmeye başladı.

çok saol canım benim geçti ikiside çok şükürrr... Evet masalım sancıları verio annesine ama bakalım nezaman doğacak :) Bazen kendimi bu haftayı anca cıkarırım diorum ama hayırlısı :)

Funda beni yaylaya götür!!!!!!!!!Funda beni yaylaya götüüüüüüüüüüür!!!!!!!!!

ahh canımm yaaa gel götüreyim kız ayıpsın

Unutmak gibi bir lüksü var mı sence tabi ki hatırlar

bence de olmamalı ama görcizz bakalım

çektim canım çektim iyi geldi valla.. ağaçtan meyve toplayıp yemek de muhteşemdi..akşam için ürpererek bahçede oturmak da...
teşekkürler bu arada kuzumm..henüz bi kıpırtı yok ama bakalım koca gün var önümüzde

oh mis gibi yayla havasıııç iyi dinlenmeler canım. nerdes,n,z merak ettim yayla dedin ya :))
bu arada esin de unutmaz bence bakalım ne yapıcak,

canım biz Tekirdağ'da oturuyoruz ama gittiğimiz yer Kırklareli'nin bir köyü..rakımı baya yüksek bir yer. ayda bir gidip oksijen depolayıp geliyoruz işte

Biraz hafiflediğine sevindim tatlım ama muayenede bu kadar acı çekmen de üzdü beni bir aptal kız başına ne işler açtı

saol canım muayenedee çokk acı çektim o yüzden. kocam kıza demediğini bırakmadı canımı acıtıp beni ağlattığı için ama gerçekten aptal bi kız benim 3 günümü zindan etti yaa ecel teri dökmek böyle birşey kesin.. hamileliğin verdiği yanmaa artı o acılı yanma eklenince kendimi bilemedim..

bende öle diorumda eşim illa tarih die tutturdu cnm bende kara kara düşünüorum,HAYATIMSIN SANADA GEÇMİŞ OLSUN CNM YARIN BENİMDE ÇATI MUAYENEM İNŞALLAH ACIMAZ

saol duruselcim, inşallah acımaz kendini sıkma serbest bırakmaya çalış.. benim başka acım oldugu için dayanamıcam sandım ama bitti

eee cnmm oğluşun kullanmadan başkası kullanmış gayet normal bu davranışın.. Benim eşim bukonuda cok hassas. benım yada onun yeğenide gelse sakın kızımın odasından bişey vermıceksın dio. kızım oynamadan yada kullanmadan başkası kullanmasını istemiyorum die beni tembihleyip duruyor..

Size koskocaman maşallah:)) Kedicik ağlattın beni sen barışı büyüt sonra kitap yaz, an be an yaşadım sanki ne güzel ne yalın olmuş anlatımın.Çok sevimli oğlun sen çok güzelsin bi kere çok güzel bi tabloo tekrar tebrik ederim :)

herkes uyudu galiba :) bir kızımla ben uyanığız bari yeni günün takvimine bakalım belki güzel birşeyler yazıyordur moral olur bize

yok biz de uyanığız kızımla. kv deydik ancak gelip açabildim. kediciklerin doğum hikayesini okumakla meşguldüm. 41 x 41 x 41 x 41 .... kere maşaallah ya çok tatlı bebişi... darısı başımıza....

yok biz de uyanığız kızımla. kv deydik ancak gelip açabildim. kediciklerin doğum hikayesini okumakla meşguldüm. 41 x 41 x 41 x 41 .... kere maşaallah ya çok tatlı bebişi... darısı başımıza....

evet çok aksiyonlu bir doğum olmuş :) ama maşallah çok tatlı barışı resimleride çok güzel çıkmış mutlu aile tablosu allahım mutluluklarını bozmasın darısı bizlerin başına bebişlerimizi sağlıcakla bizlerde kucağımıza alalam

amin canım inşaallah. çok içten anlatmış ya ağlamamak elde değil. nazar değmesin.

bilgim yok cnm bılen varsa paylasır sanırım bende merak ettım simdi acaba kulotlu hasta bezlerinimi kasdetti

Canım bende jokerden aldım 8-9 tl idi sanırım 5'li L beden aldım arkadaşım söylemişti normal çamaşır hastaneden çıktıktan sonra yıkandığı için kan lekesi çıkmıyormuş.

canım bence yeterlibende ilk doğumumda bu kadar götürdüm yetdi gerek yok bence zaten 1 gece kalınıcak hastanede çok acil birşey olursa eşin gider getirir

Canlarım benim günaydın hepinize.izne çıktım ama yine 6:30'da ayaktaydım.uykuyu da sevmiyorum,kalktık kocayı işe gönderdik size bir bakayım dedim.bu 1-2 gündür eşime bir haller oldu,epey agresif.şimdi işe uğurlarkende öyleydi.ay sonuna kadar bebek odasına karar vermişim vermişim,şayet vermezsem o ne yapacağını bilirmiş.aslında biliyorum derdini,doğum yaklaşınca gerildi ve bir şeyler yetişmeyecek diye korkuyor.insan sebebini bilsede keyfi kaçıyor.birazdan arar öylesine aramış gibi ama aslında özür aramasıdır o,çabucakta pişman olur.dünde kiloma taktı,ben kilo almak istemediğim için az yiyormuşum falan.dün dışarı çıktık,2-3 arkadaş gördük hepside kilo almadığımı söyledi,yalnızca göbek varmış falan.evet gerçekten çok kilo almadım ama o kadar hareketli bir işim var ki bi de çok şükür sağlık problemimde olmadı ve toplam 7 kilo aldım.o da tok karınla tartıldığımda.doğuracak olan benim,kocam geriliyor benim yerime.size şikayet edeyim dedim kocamı,evdeyim ya bugün itibariyle azıcıkta dedikodu yaptım size.biliyorum biliyorum tamamen iyi niyetinden,heyecanından ve bizi düşündüğünden yapıyor ama insan geriliyor durduk yere.hepimize harika bir gün olsun.bütün istediklerimiz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…