2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın mınık kızımın teyzeler,,yakısıklı erkek arkadaslarrııı :)) (yanlıs hatırlamıyorsam dogum yapanların hepsı erkek dogurmustuu) :)

Günaydınn canım. Ben de bugün izne çıktım. Normalde uyuma isteği ile yanıp tutuşan ben eşimle birlikte kalktım, onu işe uğurladım. Şimdide gram uyku yok. . Boşuna uyku hayalleri kurmuşum demek ki. Eşlerimiz bizden daha heyecanlı oluyor bu konu da. Bazen değişik tepkiler verebiliyorlar nedense .

Siz ne kadar güzel bi ailesiniz maşallah Minik Barışınız size neşe ve uğur getirsin hep gülün... Beni çok fena ağlattınız yalnız sabah sabah içim dışıma çıktı Neyse çok tatlı heyecanlar stresler... Doğum hikayemi yazacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum

günaydınn,,
kedicikler oğlun sana ne kadar çok benziyor. maşallah Allah hayırlı ömürler versin.
phalanx çok geçmiş olsun, okuduğumdan beri dua ediyorum...
s_aycan doğum hikayeni merakla bekliyorum.

ben de bu gece oğlumla yatmak zorunda kaldım. aman Allah ım hiç uyutmadı sabaha kadar ne rüyalar görüyosa ağladı zırladı. sabah da erkenden fırladı kalktı. inşallah öğlende uyur dinleniriz. yoksa akşama halim harap.

akşama iftara ne pişirsem telaşesi var. ütüler var. off ev işleri hiç bitmez.
birde gece karnım hep sertti. sanırım kasılmalarım artıyor. dr. cuma gününe çağırmıştı. direk doğuma da gidebilirim gibi geliyor. hayırlısı bakalım.

günaydın güzel annecikler.. bakalım benim farecik bugün ne durumda?

kedicik canım çok güzel görünüyorsunuz.. Allah sizi birbirinize bağışlasın.. güzel güzel sağlıklı ömürleriniz olsun.. inş bi gün bizde doğum hikayemizi güzel bi şekilde yazabiliriz

BİR ARA AĞLAMAKTAN ERKEN DOĞURACMM SANDIMMM. bunu tüm samimiyetimle söylüyrmm kediciklerr..:) allahımm sanaa bebişine ve ailene sağlık ve mutluluk versinn canımm..

Günaydın kızlar uyku tutmadi sıcaktan gezdim evin icinde ve size geldim bugün insallah hem annem gelcek hem kizimi gorcem telden girdim biri takvimi kopyalarmi öptüm sizi gobusluler

Günaydınlar hayırlı haftalar kızlar kedicik 41 kere hayırlısıyla atlatmışsın canım darısı hepimizin başına inşaallah

Günaydın kızlar uyku tutmadi sıcaktan gezdim evin icinde ve size geldim bugün insallah hem annem gelcek hem kizimi gorcem telden girdim biri takvimi kopyalarmi öptüm sizi gobusluler

takvimin canım

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 05-08-2013

Hamileliğimin 37. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 21 gün kaldı.

Doğumunuz yaklaştıkça amniyotik kesede yırtık veya delinme olabilir. Genelde bu yoğun bir sıvı boşalması değil bir sızıntı şeklinde görülür. Amniyotik sıvı sızıntısı yaşıyorsanız doktorunuza başvurunuz. Kanlı vaginal akıntılar doğumun bir işaretir. Yalancı sancılar çok sık görülür. Her zaman doktora gidilerek kontrol edilmesi daha güvenlidir. Bu evrede doğan bebekler tam gelişmiş kabul edilir.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2850 gr. - Yaklaşık boyu : 48.6 cm. (Baştan Topuğa

kaç yaşında oğlun canım?
benimki 2 yaşında ,sabah 6,30 dan beri ayakta,uyutmadı beni, 2 dk tuvalete gittim halının üstüne kaka yapmış ,kendini yıkadım,halıyı makineye attım,sonrada işe geldim.. bebek doğduktan sonra nasıl başedicem bakalım kara kara düşünüyorum

bende inşallah bu cuma izne ayrılıcam, son 4 gün...

Canım çok sevindim izindesin demek artık :) Eşler kendi alemlerinde bunalımdalar herhalde vardır onların da kendilerine göre bi düşündükleri çok üstünde durmamak lazım

Günaydın kızlarrr
karnım durdu durdu bu hafta çatladı kötü oldu moralim bozuk ya o kadarda krem kullandım of

Canım bozma moralini çatlaklar iyice yerleşmeden tedavisi oluyormuş. Doğumdan sonra hem sıkılaştırıcı krem hem de çatlaklar için seruma başlarsın toparlanır üzme kendini 2 çatlak için

kızlar günaydın içimde farklı bır heyecan var bugun ilk evlilik yıldönümümm akşam yemege goturcek kociişş hepınızı optum

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım bebişinizle nice senelere

Günaydın cnm bende sabirsizlaniyorum ya hemdecok tirsiyorim dogumdan bugün 37+0; oldu tam günüm bakalım nedicek doktor amcamiz bide cati muayenem var

Hadi bakalım hayırlı haberler getir bize canım Korkma bak kedicik o kadar zorlu olmasına rağmen ne güzel anlatmış harika anlar

Kedicik canım ağlattın beni hala gözlerimden akan yaşlara engel olamıyorum. Rabbim sağ salim ikinizide kurtarmış şükürler olsun. Çok ama çok sevindim. Sana eşine ve bebeğine de maşallah. Rabbim uzun sağlıklı ve güzel ömür versin sizlerle birlikte. Darısı bizlerin başına. Normal doğum istiyorum ama hep içimde bir korku var ya birşey olursa diye. Hayırlısı hepimizin hakkında:)

geçmiş olsun canım, inşallah iyileşir bi an önce. bende sonunda ctesi gittim, doğum olmasa gene ertelerdim ama.. korktuğum için sürekli erteliyordum ,zaten korkarım bi de sen aklıma geldin, Allah affetsin ağda boyunca okudugum duanın haddi hesabi yok ,uçarak çıkabilirdim kuaförden neyse bitti çok şükür, artık bi 9 ay daha sonra giderim ağdaya

saol tatlım ya moral oldun bana ama taktım işte üzüldüm lazerle falan tedavisi olurmuş ama uğraşmak lazım neyse 10 günüm kaldı şurda bebeğimi kucağıma alınca hepsi geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…