2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimki 4,5 yaşında.
:) birde şikayet ediyorum senin durumun daha zor. 2 yaş tam inat ve bencillik zamanı oluyor. Allah yardımcın olsun. eylülde anaokuluna başlayacak Allah nasib ederse. o zaman rahat ederim diye düşünüyourm.
şimdi kim bakıyor oğluna?

kızlar günaydıınnn kedicik canım doğum hikayeni okudum gerçekten insan anne olunca böle hissediyor dimi cok duygulandım hayatta tüm zorluklarının sonu hep böyle mutlu olsun canım benim bebişinle ailenle hep mutlu ol inşaallah

saol tatlım ya moral oldun bana ama taktım işte üzüldüm lazerle falan tedavisi olurmuş ama uğraşmak lazım neyse 10 günüm kaldı şurda bebeğimi kucağıma alınca hepsi geçecek

nasıl oluyor bu tedaviler:. bende de çatlaklar oluşuyor son günlerde eski çizgiler uzuyordu onları takmıyordumm görünmüyor göbeğimin alt kısmındaydı diye.. ama şimdi göbeiğimin kenarlarında oluşmaya başladı. ağlayasım geliyor.

Sağol cnm benim
kızlar günaydın içimde farklı bır heyecan var bugun ilk evlilik yıldönümümm akşam yemege goturcek kociişş hepınızı optum
Nice yıllara cnm

İnşallah cnm yaa artik sabirsizlaniyorum galiba biran önce olsami nee arkadas dogurdu gecen hafta 36 haftalikti eşimle koşarak gittil yanlarına ayt bi tatli esim dio gelsin artik bizimkide:)) tabi herseyin başı saglikla hayirla gelsin insallah, ayy bide sizdede oluyomu ölüm korkusu allah korusun tabi ama ben arada diyorum ya bise olursa bana yavrum napar((

şimdi bakıcı var, 6 ay kadar doğum iznimde de gelecek,beraber 2 sine bakacağız, kvdem de arada uğrar, sonra tekrar işe dönünce onu kreşe vereceğim galiba, küçüge bakıcı bakacak, kadın ikisine bakamaz gibi geliyor, bakalım hayırlısı

Kreş çocuk alışırsa çok rahat oluyor, bi de 6 yaşında kızım var, 3 yaşını doldurunca kreşe vermiştik, tüm huysuzlukları yeme sıkıntıları filan düzeldi.hiç ağırlığı yok şu an bana, aksine çok destek oluyor.

maşallah diyorum. onlar ne güzel fotolar. mutluluğunuz daim olsun cnm...

saol tatlım ya moral oldun bana ama taktım işte üzüldüm lazerle falan tedavisi olurmuş ama uğraşmak lazım neyse 10 günüm kaldı şurda bebeğimi kucağıma alınca hepsi geçecek

Cnm üzülme geçer insallah bemimde catlgim yok ama boynumda et benleri cikti minik minik dogumdan sonra bakariz kendimize tek bebisler saglikli olsunda

Gunaydinlar hepinize kizimla hepinizi optukkk...
Evlililk yildonumu kutlu olsun fundarda86 ve denaz mutlu yillar umarim hep mutlu ve huzurlu bir yuvada bebislerinizi buyutursunuz...

kızlar bazılarınız bebeğin yıkanmasından bahsetmiş.internette okumuştum ilk 24 saat yıkanmaması gerekiyormuş.vücut bağışıklığı için.bence araştırın.

evet canım ilk gün yıkamamak gerekiyormuş, çünkü üzerinedikei verniks örtüsüni bebeğin cildinin iyice emmesi gerekiyormuş, da eğer hastanede hemen yıkama gibi bi uygulama varsa nasıl engel olucazki buna,
birde aslında kordonunda hemen kesimemesi gerekiyormuş, en az 1-2 gün beklemesi gerekiyormuş, böyle yapılan bebekler kolik olmuyormuş,
doğum sırasında bebek kendini kastığı için bazı şeyler bebekten kordon yoluyla plesantaya geçiyormuş, o nedenle kordonu hemen kesmeyip bunların plesantadan tekrar bebeğe geçmesini beklemek gerekiyormuş,
kordonu kesilmeyen bebekler plesantadan hemen ayrılmadıklarından kendilerini güvende hisseidyor ve hiç ağlamıyorlarmış, ee tabi kuzucuklar 9 ay o plesantayla yaşıyorlar,
sonra aniden başka bir yere geçiş ve eşini pat diye ayırınca kopartıyorlar gürültüyü:):)

canım benımde göbek deliğimin üstü ve altı simetrik boydan boya ve engel olamıyorum çoğalıyolar ya of zaten göbek deliğim öyle gerildiki dışarı fırladı bide eşim böyle şeylere çok dikkat eder daha bişey demıyo ama doğumdan sonra göbek inince dahada belli oluyolarmış geçen doktorumda gördü ya çok takma doğumdan sonra onlar incelip beyazlaşacak çok belli olmıycak görürsün dedi tedavisi lazerle yapılıyo ilk bir yıl içinde falan ama baya maliyetli

Cnm üzülme geçer insallah bemimde catlgim yok ama boynumda et benleri cikti minik minik dogumdan sonra bakariz kendimize tek bebisler saglikli olsunda

Doğru diyosun canım napalım olanın önüne geçilmiyo et benlerinin tedavisi kolay merak etme minik bi oparesyonla aldırıyosun bitiyo

Gunaydinlarr hayirli gunler hepimize bakalim takvim neler soyluyor..
Dunden beri karnim okadar gergin ki dokunamiyorum bazi yerleri ozellikle cok aciyor. Heralde kizim kendine yer aciyor buyumek icin

günaydınnnn, bugün işte son günümmmm yarın sabah raporumu alıyorum inşallah. artık kuzuyu dinlendirme vakti, çok çalıştım, çok yordum ben onu.

kedicikler, okuduğum en güzel doğum hikayelerinden biriydi, okurken su gibi aktı gitti valla... çekirdek ailene maşallah canım, Allah nazarlardan saklasın çok güzel bir ailesiniz , reklam gibi : kedi kedi kedicikler, mutlu mesut aileler

Kızlar boyundaki şu et benleri bende de çıktı.minicik minicik ama biraz kir gibî duruyor geliyor bana.gerçi çok önemli değil benim için çok çok kötü durmuyor ama bunlar doğumdan sonra kendi kendine geçmez heralde di mi?belki hormonlar normale dönünce küçülür diye ummuştum ben.

biri çatlak mı dedi gelin siz beni görün... karnım bacaklarım popom heryerim harita gibi :) kendimi kötü ve çirkin hissediyorum ama yapcak bişi yok.. mucizelerimizi istiyorsak bunlara göz yumucaz..

canım hamilelikten benımde boynumda çıktı bı kaç tane hormonlardan sanırım eğer küçükse bazıları kendiliğinden düşüyo benım öyle oldu koptu gitti ama büyüyedebiliyor bi doktora danışıp aldırmak lazım bence

aynen benim eşimde çok dikkat eder cnm böle şeylere inceler durur beni benim cildimde çok kuru 14 haftalıkken beri kremleniyorum inşallah olmaz çok kilo aldım zaten 17 kilo falan herkes bi göbek var dio hala ama bu kilolar nası gitcek bilmiorum hayatında 60 bile olmamış ben 70leri geçtimama diorum ya her şey bebiş için napalım sıkı bi bakımla düzene girer herşey inşallah

cnm benimkilerde çok minik ama ben takıorum aynı kir gibi ama geçmiomuş özel bi krem sürüp uyuşturup alıomuş dermatolog

biri çatlak mı dedi gelin siz beni görün... karnım bacaklarım popom heryerim harita gibi :) kendimi kötü ve çirkin hissediyorum ama yapcak bişi yok.. mucizelerimizi istiyorsak bunlara göz yumucaz..

Heracık seninkilerde kırmızı gibimi benımkıler böyle çatlak ince bir deri içinde minik minik bir sürü mor damarım görünüyor of aynaya bakmak istemiyorum ya

e kordonu kesmeden nasıl olcak, bebek bize bağlı mı kalcak bi iki gün, dur hayal edemedim şimdi :)
bu arada geçen hafta mesaj yazmıştım sana ama mesaj kutun doluymuş, sonra da arada kaynadı gitti işte :)

Umarim benim oglum da anaokuluna alisir. Tek oldugu icin ve yasadigimiz yerde cevremiz olmadigi icin bana cok duskun.
Kardesi olduktan sonra okula gitmesi dislanmislik hissi olusturacak mi? Cok kaygilaniyorum insallah hersey guzel gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…