- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.241
biri çatlak mı dedigelin siz beni görün... karnım bacaklarım popom heryerim harita gibi :) kendimi kötü ve çirkin hissediyorum ama yapcak bişi yok.. mucizelerimizi istiyorsak bunlara göz yumucaz..
Heracık seninkilerde kırmızı gibimi benımkıler böyle çatlak ince bir deri içinde minik minik bir sürü mor damarım görünüyor of aynaya bakmak istemiyorum ya
nasıl oluyor bu tedaviler:.bende de çatlaklar oluşuyor son günlerde eski çizgiler uzuyordu onları takmıyordumm görünmüyor göbeğimin alt kısmındaydı diye.. ama şimdi göbeiğimin kenarlarında oluşmaya başladı. ağlayasım geliyor.
biri çatlak mı dedigelin siz beni görün... karnım bacaklarım popom heryerim harita gibi :) kendimi kötü ve çirkin hissediyorum ama yapcak bişi yok.. mucizelerimizi istiyorsak bunlara göz yumucaz..
canım benımde göbek deliğimin üstü ve altı simetrik boydan boya ve engel olamıyorum çoğalıyolar ya of zaten göbek deliğim öyle gerildiki dışarı fırladı bide eşim böyle şeylere çok dikkat eder daha bişey demıyo ama doğumdan sonra göbek inince dahada belli oluyolarmış geçen doktorumda gördü ya çok takma doğumdan sonra onlar incelip beyazlaşacak çok belli olmıycak görürsün dedi tedavisi lazerle yapılıyo ilk bir yıl içinde falan ama baya maliyetli
Doğru diyosun canım napalım olanın önüne geçilmiyo et benlerinin tedavisi kolay merak etme minik bi oparesyonla aldırıyosun bitiyo
aynen canım... benimkiler ince değil.. kalın kalın kan kırmızısı.. yıkandıktan sonra hiç orama burama bakmadan hızla giyiniyorum.. ve bu beni şu düşünceye itiyor ister istemez : acaba kocam beni böyle beğenmemezlik yapar mı? tek korkum bu
e kordonu kesmeden nasıl olcak, bebek bize bağlı mı kalcak bi iki gün, dur hayal edemedim şimdi :)
bu arada geçen hafta mesaj yazmıştım sana ama mesaj kutun doluymuş, sonra da arada kaynadı gitti işte :)
Günaydın herkese. Hamilelik öncesi kalçalarımın yan tarafında çatlaklar vardı.Alışkınım yani.Kardeş kardeş yaşıyoruz.Hamileyken sanırım göbeğin yan tarafında 1-2 çizgi oluştu.Başlarda bebek yağı kullanıyordum.6-7 hafta önce doktoruma krem tavsiye etmesini söyledim."Bu genetiktir.Eğer annen çatladıysa sen de çatlarsın.İstersen nemlendirmek için krem kullanabilirsin." dedi. Ben de o gün bugündür hiçbir şey yapmıyorum.Bu arada maalesef annemde çatlak var
e kordonu kesmeden nasıl olcak, bebek bize bağlı mı kalcak bi iki gün, dur hayal edemedim şimdi :)
bu arada geçen hafta mesaj yazmıştım sana ama mesaj kutun doluymuş, sonra da arada kaynadı gitti işte :)
Ne kadar güzel hast.5 dk.mesafede olması için çok rahattır yetişebilme konusunda. :)Annemler kartalda cnm, ben evlenince maltepeli oldum yakınım gene de:) Maltepe Üniversitesi hastanesine gidiyorum.. 5 dk da arabayla ulaşıyorum iyi oluyo.. Sen ?
Bende aynı yöntemi kullanacağım.Son dönem ayaklarım büyüdüğü için muyadan ortepedik çok rahat bri terlik aldım onu giyiyorum.Hast.onunla gidip orada terliklerimi giyeceğim.Boşuna bir daha büyük numara terlik almaya gerek yok diye düşündüm.Hasta bezi :S ben ilk defa burada duyuyorum kızlar.. Almadım almayı da düşünmüyorum onu da hastane takıversin cnm..))
Buarada hastane terliği olayına da bi çözüm buldum, şu çok rahat terlikler var ya birkenstockonlardan almak istiyordum birtürlü alamamıştım, hem gîyerim rahat rahat, hastaneye de onla gider orda da giyerim diye düşündüm :)
aynen canım... benimkiler ince değil.. kalın kalın kan kırmızısı.. yıkandıktan sonra hiç orama burama bakmadan hızla giyiniyorum.. ve bu beni şu düşünceye itiyor ister istemez : acaba kocam beni böyle beğenmemezlik yapar mı? tek korkum bu
Umarim benim oglum da anaokuluna alisir. Tek oldugu icin ve yasadigimiz yerde cevremiz olmadigi icin bana cok duskun.
Kardesi olduktan sonra okula gitmesi dislanmislik hissi olusturacak mi? Cok kaygilaniyorum insallah hersey guzel gider..
bende hep onu düşünüorum ahh kocalarkilom karnım kalırsa ki hemen veremem bide evdeyiz nolcak die ama beğenirler herhalde yaa sanki hep böle değildik yaa
Kocam beğenir mi diye düşünmeyin (Tabii ki beğenmez dermişim). Onlar şu an önce Allah'ın izniyle sonra da bizim sayemizde yaratılan mucizelere odaklanmış durumdalar. Minnoşları kucaklarına alınca çatlak var mı, karım kilolu mu bunları mı düşünürler sanıyorsunuz? Hiç dert etmeyin. Size bakıp bakıp minnet duyacaklar ve sevgileri daha da artacaktır. Ben buna inanıyorum.
Allahim baska dert vermesin ama resmen aglayarak uyandim ya kolum parmaklarim cok kotu agriyor uyutmuyo beni artik su an resmen sol elimi yumruk yapamiyorum hafya carsamba son gun ama boyle olursa o gune kadar naparim ben acaba agri kesici kremlerden sursem bebege zarari olurmu
günaaaydııııınnnn!
dünkü yayla seferimiz bizi biraz yormuş galiba..bugün çok zor kalkabildim yataktan.. ee fazla oksijen de iyi değil dimi ama
malum bugün bizim 2. evlilik yıl dönümümüüüüz!. dün acabalarım vardı hatırlayacak mı benimki diyeama gece hediyesiyle beraber kutlayarak utandırdı beni sevgili kocitom bense hiç bir şey almamıştım adama sen hem bişey alma hem de hatırlayacak mı acabaa diye pusuda bekle biraz pişkin miyim neyim
akşam da yemeğe çıkarız bir aksilik olmazsa..böylece kutlarız işte günümüzü
bu hafta bakalım kimler bize action yaşatacak merakla beklemekteyizvar mı aranızda ben bu hafta doğururum diye hisseden? varsa şimdiden söylesin şoklara girmeyelim sonraa
öpüldünüzzzz
Günaydın herkese. Hamilelik öncesi kalçalarımın yan tarafında çatlaklar vardı.Alışkınım yani.Kardeş kardeş yaşıyoruz.Hamileyken sanırım göbeğin yan tarafında 1-2 çizgi oluştu.Başlarda bebek yağı kullanıyordum.6-7 hafta önce doktoruma krem tavsiye etmesini söyledim."Bu genetiktir.Eğer annen çatladıysa sen de çatlarsın.İstersen nemlendirmek için krem kullanabilirsin." dedi. Ben de o gün bugündür hiçbir şey yapmıyorum.Bu arada maalesef annemde çatlak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?