2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben göbeğimin küçüldüğünü hissediyorum..bugün farkettim.. acaba aşağıya inmeye başladığından mı bana öle geliyor.. sizin göbişler nasıl?

Günaydın herkese. Hamilelik öncesi kalçalarımın yan tarafında çatlaklar vardı.Alışkınım yani.Kardeş kardeş yaşıyoruz.Hamileyken sanırım göbeğin yan tarafında 1-2 çizgi oluştu.Başlarda bebek yağı kullanıyordum.6-7 hafta önce doktoruma krem tavsiye etmesini söyledim."Bu genetiktir.Eğer annen çatladıysa sen de çatlarsın.İstersen nemlendirmek için krem kullanabilirsin." dedi. Ben de o gün bugündür hiçbir şey yapmıyorum.Bu arada maalesef annemde çatlak var

biri çatlak mı dedi gelin siz beni görün... karnım bacaklarım popom heryerim harita gibi :) kendimi kötü ve çirkin hissediyorum ama yapcak bişi yok.. mucizelerimizi istiyorsak bunlara göz yumucaz..

öle tabi cnm ben bu bebek için neler çektim bunlarada katlancaz artıkDD Rabbim başka dert keder vermesin çatlak patlak idare edicezDDDsağlıklı olsunlarda

Heracık seninkilerde kırmızı gibimi benımkıler böyle çatlak ince bir deri içinde minik minik bir sürü mor damarım görünüyor of aynaya bakmak istemiyorum ya

aynen canım... benimkiler ince değil.. kalın kalın kan kırmızısı.. yıkandıktan sonra hiç orama burama bakmadan hızla giyiniyorum.. ve bu beni şu düşünceye itiyor ister istemez : acaba kocam beni böyle beğenmemezlik yapar mı? tek korkum bu

biri çatlak mı dedi gelin siz beni görün... karnım bacaklarım popom heryerim harita gibi :) kendimi kötü ve çirkin hissediyorum ama yapcak bişi yok.. mucizelerimizi istiyorsak bunlara göz yumucaz..

Bende çatladım ;( kötü duruyor. Olsun diyorum oğluma deger ama olmasaydı daha iyiydi.
Bugun tatilimin ilk gunu :) ve yakışıklı prensimi görmeye giricem. Su an göbeğimi ittirdigi minik ayaklarını yemek istiyorum.
Bide kızlar bu dogum içn acil durumlar icin tlf kime veriyoruz özelden. İsteyken pek bakamamıştım ayrıntıları bilmiyorum

Can sıkici bir durum. Neysr hediye gelen ceyreklerle maliyetini karsilariz artik:)))
Reklamlarda bir krem cikiyordu ctlaklar icin son diye gaydasi varmi acaba. İsmini hatirlyamadim simdi

Allahim baska dert vermesin ama resmen aglayarak uyandim ya kolum parmaklarim cok kotu agriyor uyutmuyo beni artik su an resmen sol elimi yumruk yapamiyorum hafya carsamba son gun ama boyle olursa o gune kadar naparim ben acaba agri kesici kremlerden sursem bebege zarari olurmu

bende hep onu düşünüorum ahh kocalar kilom karnım kalırsa ki hemen veremem bide evdeyiz nolcak die ama beğenirler herhalde yaa sanki hep böle değildik yaa

e kordonu kesmeden nasıl olcak, bebek bize bağlı mı kalcak bi iki gün, dur hayal edemedim şimdi :)
bu arada geçen hafta mesaj yazmıştım sana ama mesaj kutun doluymuş, sonra da arada kaynadı gitti işte :)

nickicim ben de bir kaç makalede okudum, özellikle amerikada bebek dostu hastanelerde uygulanan bir yöntemmiş,
bebek doğduktan sonra plesantayı bebektem ayırmayıp onuda bir bezle sarıp bebeğin yanında 3 güne kadar bekletiyorlarmış, sonra kesiyorlarmış,
türkiyede hemen kesiyolar, çünkü plesantanın içi taze hücre dolu, kesince doğal olarak hastaneye bağışlamış oluyoruz plesantayı,
artık onlar da onu ne yapıyolarsa çöpemi atıyorlar kozmetik sektörünemi satıyolar bilemiyoruz tabi,
aslında onun içindeki taze hücrelere bebeğinde ihtiyacı varmış,
bide bilmem kaç bebek üzerinde denemişler kordonu hemen keislmeyen bebkler o süre içinde hiç ağlamıyorlarmış

Benim annemde hic catlak yok ama( ilk defa bende gormustu catlaklari sasirmisti:)))

e kordonu kesmeden nasıl olcak, bebek bize bağlı mı kalcak bi iki gün, dur hayal edemedim şimdi :)
bu arada geçen hafta mesaj yazmıştım sana ama mesaj kutun doluymuş, sonra da arada kaynadı gitti işte :)

nickicim ben de bir kaç makalede okudum, özellikle amerikada bebek dostu hastanelerde uygulanan bir yöntemmiş,
bebek doğduktan sonra plesantayı bebektem ayırmayıp onuda bir bezle sarıp bebeğin yanında 3 güne kadar bekletiyorlarmış, sonra kesiyorlarmış,
türkiyede hemen kesiyolar, çünkü plesantanın içi taze hücre dolu, kesince doğal olarak hastaneye bağışlamış oluyoruz plesantayı,
artık onlar da onu ne yapıyolarsa çöpemi atıyorlar kozmetik sektörünemi satıyolar bilemiyoruz tabi,
aslında onun içindeki taze hücrelere bebeğinde ihtiyacı varmış,
bide bilmem kaç bebek üzerinde denemişler kordonu hemen keislmeyen bebkler o süre içinde hiç ağlamıyorlarmış
mesaj kutumu sileyim bu arada

Yeni bir haftaya girdik bakalım bu hafta süpriz doğumlar olacakmı,yeni melekler gelecekmi dünyamıza :)
Diyip başı çekip bu hafta doğururmuşum. :)))))) Hayırlısı...

Şapır şapır terliyorum gögsümün altından damlalar göbeğime süzülüyor.:))) Yeni doğum yapan arkd.var sordum ona sıcaklarla aran nasıl diye hamişlikteki gibi hissetmiyorum diyor bu demek oluyor ki az kaldı inş.bizde rahatlayacağız.

Buarada kedicik ve başka bir arkd.yazmıştı sanırım kolsuz çıtçıtlı badilerden çok isteniyormuş hast diye.Benimde kolsuzlarım hep renkli mavi,lacivert,kırmızı filan hast.takımlarımda beyaz ağırlıklı bir kaç tane daha kolsuz beyaz çıtçıtlı badi alıp yıkayıp,ütüleyip çantama koysammı dedim.Yedek koyduklarımın hepsi kısa kollu beyaz ne dersiniz?

Nasya canım benim göbişin sağ tarfımda kırmızı uzanan bir çizgi var o çatladığım anlamınamı geliyor acaba?
Öylede olsa vallahi hiç takmıyorum.Hamişlikten önce çatlaklar için kesin operasyon geçirir,gerdirir,lazer vs.bişeyler yaparım öyle duramam diyordum ama şimdi hiiç takmıyorum olursada olsun ne yapayım onlarda hamişliğin cilveleri. :)

Annemler kartalda cnm, ben evlenince maltepeli oldum yakınım gene de:) Maltepe Üniversitesi hastanesine gidiyorum.. 5 dk da arabayla ulaşıyorum iyi oluyo.. Sen ?
Ne kadar güzel hast.5 dk.mesafede olması için çok rahattır yetişebilme konusunda. :)
Ben Pendik Bölge Hast.gidiyorum canım.

Bende aynı yöntemi kullanacağım.Son dönem ayaklarım büyüdüğü için muyadan ortepedik çok rahat bri terlik aldım onu giyiyorum.Hast.onunla gidip orada terliklerimi giyeceğim.Boşuna bir daha büyük numara terlik almaya gerek yok diye düşündüm.

Kocam beğenir mi diye düşünmeyin (Tabii ki beğenmez dermişim ). Onlar şu an önce Allah'ın izniyle sonra da bizim sayemizde yaratılan mucizelere odaklanmış durumdalar. Minnoşları kucaklarına alınca çatlak var mı, karım kilolu mu bunları mı düşünürler sanıyorsunuz? Hiç dert etmeyin. Size bakıp bakıp minnet duyacaklar ve sevgileri daha da artacaktır. Ben buna inanıyorum.

günaaaydııııınnnn!

dünkü yayla seferimiz bizi biraz yormuş galiba..bugün çok zor kalkabildim yataktan.. ee fazla oksijen de iyi değil dimi ama

malum bugün bizim 2. evlilik yıl dönümümüüüüz!. dün acabalarım vardı hatırlayacak mı benimki diye ama gece hediyesiyle beraber kutlayarak utandırdı beni sevgili kocitom bense hiç bir şey almamıştım adama sen hem bişey alma hem de hatırlayacak mı acabaa diye pusuda bekle biraz pişkin miyim neyim

akşam da yemeğe çıkarız bir aksilik olmazsa..böylece kutlarız işte günümüzü
bu hafta bakalım kimler bize action yaşatacak merakla beklemekteyiz var mı aranızda ben bu hafta doğururum diye hisseden? varsa şimdiden söylesin şoklara girmeyelim sonraa
öpüldünüzzzz

Umarim benim oglum da anaokuluna alisir. Tek oldugu icin ve yasadigimiz yerde cevremiz olmadigi icin bana cok duskun.
Kardesi olduktan sonra okula gitmesi dislanmislik hissi olusturacak mi? Cok kaygilaniyorum insallah hersey guzel gider..

inşallah, herşey yolunda gider.. ama kreş çok faydalı oluyor gelişimleri için, inşallah alışırlar severlerde gönül rahatlığıyla gönderebiliriz kreşe. kızım ilk günler alışamamıştı ama şimdi kreşten ayrıldım diye ağlıyor ..

Günaydın kızlar, ilk kezz bu saate kadar uyuduk kızımlaa.. Gece hiç uyuyamadıgım için mi artık ne kafam kalkmadı ara ara uyanmalarımın yanında saati bu kadar geç yaptık.. Şimdi kahvaltımızıda yapalım bakalım :)

bende hep onu düşünüorum ahh kocalar kilom karnım kalırsa ki hemen veremem bide evdeyiz nolcak die ama beğenirler herhalde yaa sanki hep böle değildik yaa

böyle değildik ama napalım.. can sıkıcı bi durum kim ne derse desin :)

ben öyle düşünmüyorum canım.. eşim bebeğin olmasını çok istemişti ama hiç özenmiyor. bu eksik lu eksik dedikçe yüzünü buruşturdu hep. bana karşı davranışlarıda eskisi gibi değil.. bizim cicim aylarımız nişan ayında bitti diyorum ona.. bazen kırmaktan hiç çekinmiyor. acaba bana mı öle geliyor hamilelikten mi diyorum kıyaslama yapıyorum. hayır öncedende böyleydi sadece şimdi daha çok kırılıyorum.. durum bu olunca beni beğenip beğenmeyeceğini de düşünüyorum

bende öyleym cnm sabah uyandığımda ellerimi kapatamıyorummm..bgn sorcam dr a...yazarım burayadaa

ohh süper eşin unutmamış bak :) ewlilik yıldönümünüs kutlu olsunnnnnn........

herkeslereeeee günaydınnnnnnnnnnn bgn dr randewum war..geçmek bilmeyen 3 hafta sonucu bgn berkay efemle kawuşcass..umarım herşey yolunda çıkar we yüsünüde gösterir bebişimm inş.

sezeryan günü wercekmi bakalımmm kaç kilo oldu hepsini merak ediyorum şans dileyn kızlar :)

ben bu çatlak işini hiç anlamadım, benim annemde de var. benim de ergenlikten kalan yanlarda hafif çatlaklarım var. ben de genetik nasılsa diye sadece kaşınmasın diye bebe yağı, nemlendirici gibi şeyler kullandım. sonuç hiç çatlağım yok. bu saatten sonra çatlarmıyım bilmiyorum ama fazla kilo almadığım ve suyu fazla tükettiğim için olmadı gibi geliyor bana. olsa da dert değildi valla, bugünlerin hatırası. benim de göbeğimde hafif bi kıllanma var, selilütlerim arttı, cildim çok bozuldu. ama kuzular için değer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…