- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.261
Benim annemde hic catlak yok ama( ilk defa bende gormustu catlaklari sasirmisti:)))
Kocam beğenir mi diye düşünmeyin (Tabii ki beğenmez dermişim). Onlar şu an önce Allah'ın izniyle sonra da bizim sayemizde yaratılan mucizelere odaklanmış durumdalar. Minnoşları kucaklarına alınca çatlak var mı, karım kilolu mu bunları mı düşünürler sanıyorsunuz? Hiç dert etmeyin. Size bakıp bakıp minnet duyacaklar ve sevgileri daha da artacaktır. Ben buna inanıyorum.
aynen canım... benimkiler ince değil.. kalın kalın kan kırmızısı.. yıkandıktan sonra hiç orama burama bakmadan hızla giyiniyorum.. ve bu beni şu düşünceye itiyor ister istemez : acaba kocam beni böyle beğenmemezlik yapar mı? tek korkum bu
Bende çatladım ;( kötü duruyor. Olsun diyorum oğluma deger ama olmasaydı daha iyiydi.
Bugun tatilimin ilk gunu :) ve yakışıklı prensimi görmeye giricem. Su an göbeğimi ittirdigi minik ayaklarını yemek istiyorum.
Bide kızlar bu dogum içn acil durumlar icin tlf kime veriyoruz özelden. İsteyken pek bakamamıştım ayrıntıları bilmiyorum
Can sıkici bir durum. Neysr hediye gelen ceyreklerle maliyetini karsilariz artik:)))
Reklamlarda bir krem cikiyordu ctlaklar icin son diye gaydasi varmi acaba. İsmini hatirlyamadim simdi
bende hep onu düşünüorum ahh kocalarkilom karnım kalırsa ki hemen veremem bide evdeyiz nolcak die ama beğenirler herhalde yaa sanki hep böle değildik yaa
Yeni bir haftaya girdik bakalım bu hafta süpriz doğumlar olacakmı,yeni melekler gelecekmi dünyamıza :)
Diyip başı çekip bu hafta doğururmuşum. :)))))) Hayırlısı...
Şapır şapır terliyorum gögsümün altından damlalar göbeğime süzülüyor.:))) Yeni doğum yapan arkd.var sordum ona sıcaklarla aran nasıl diye hamişlikteki gibi hissetmiyorum diyor bu demek oluyor ki az kaldı inş.bizde rahatlayacağız.
Buarada kedicik ve başka bir arkd.yazmıştı sanırım kolsuz çıtçıtlı badilerden çok isteniyormuş hast diye.Benimde kolsuzlarım hep renkli mavi,lacivert,kırmızı filan hast.takımlarımda beyaz ağırlıklı bir kaç tane daha kolsuz beyaz çıtçıtlı badi alıp yıkayıp,ütüleyip çantama koysammı dedim.Yedek koyduklarımın hepsi kısa kollu beyaz ne dersiniz?
Nasya canım benim göbişin sağ tarfımda kırmızı uzanan bir çizgi var o çatladığım anlamınamı geliyor acaba?
Öylede olsa vallahi hiç takmıyorum.Hamişlikten önce çatlaklar için kesin operasyon geçirir,gerdirir,lazer vs.bişeyler yaparım öyle duramam diyordum ama şimdi hiiç takmıyorum olursada olsun ne yapayım onlarda hamişliğin cilveleri. :)
günaaaydııııınnnn!
dünkü yayla seferimiz bizi biraz yormuş galiba..bugün çok zor kalkabildim yataktan.. ee fazla oksijen de iyi değil dimi ama
malum bugün bizim 2. evlilik yıl dönümümüüüüz!. dün acabalarım vardı hatırlayacak mı benimki diyeama gece hediyesiyle beraber kutlayarak utandırdı beni sevgili kocitom bense hiç bir şey almamıştım adama sen hem bişey alma hem de hatırlayacak mı acabaa diye pusuda bekle biraz pişkin miyim neyim
akşam da yemeğe çıkarız bir aksilik olmazsa..böylece kutlarız işte günümüzü
bu hafta bakalım kimler bize action yaşatacak merakla beklemekteyizvar mı aranızda ben bu hafta doğururum diye hisseden? varsa şimdiden söylesin şoklara girmeyelim sonraa
öpüldünüzzzz
ben öyle düşünmüyorum canım.. eşim bebeğin olmasını çok istemişti ama hiç özenmiyor. bu eksik lu eksik dedikçe yüzünü buruşturdu hep. bana karşı davranışlarıda eskisi gibi değil.. bizim cicim aylarımız nişan ayında bitti diyorum ona.. bazen kırmaktan hiç çekinmiyor. acaba bana mı öle geliyor hamilelikten mi diyorum kıyaslama yapıyorum. hayır öncedende böyleydi sadece şimdi daha çok kırılıyorum.. durum bu olunca beni beğenip beğenmeyeceğini de düşünüyorum
Hayy ağzına sağlık :))))))
Bende buna inanıyorum.Şuan bile çok kilo aldım şurama baksana burama baksana diyorum.Çok normal sen hamilesin tabiki alacaksın diyor.1 sene diyet,zayfılama filan çıkar aklından diyor,hemen gitmeyecek diyor.:)))))))
Maşallah.Allah muhabbetinizi arttırsın, bebekle birlikte arttıracaktır da.
hera erkekler bebeklerini kucaklarına alana kadar sevgilerini pek belli etmezlermiş.Benim arkadaşımın eşi, tabiri caizse ruhsuz, odun gibiydi; ama bebiş doğunca işini bırakıp bırakıp eve geliyor, gelemese de tel.den görüyormuş. İşin maddi kısmının erkekleri üzmesi doğal.Oturup şöyle bir hesaplasak kaç bin TL ödemişizdir bebeğe. Hiç fark etmeden su gibi para gidiyor. Bir alışverişe çıkınca en az 200-300 gidiyor.E kaç kere çıktık kim bilir böyle? Allah onlara da kuvvet versin.Biz ikimiz de çalışıyoruz.Bazen çalışmadığımı düşünüyorum da inan o an strese giriyorum. Güzel annecik, dediğin gibi bu aylarda hassas oluyoruz.Ben de aylardır normaldim, şimdi küçük şeylere ağalar oldum. Bir de bu düşüncelere odaklanmamak lazım. Beyin o kadar mükemmel bir yapıda ki, ne düşünürsen ona odaklanıyor ve onu gerçekleştiriyor.Aslında bir bakıma da aptal bu beyin.Onu kandırabiliriz.Nasıl mı?Her şeyin daha güzel olacağına, bu düşüncelerin hiçbirinin doğru olmadığına inanarak.Al şimdi minnoşunu kucağına, tatlı tatlı saçlarını okşa, onunla konuş. Yeri gelmişken, eşim bir makalede okumuş: Anne karnındaki bebeklerin beyin gelişimi için tatlı bir ses tonuyla konuşup onu okşamak her şeyden daha etkiliymiş.
günaaaydııııınnnn!
dünkü yayla seferimiz bizi biraz yormuş galiba..bugün çok zor kalkabildim yataktan.. ee fazla oksijen de iyi değil dimi ama
malum bugün bizim 2. evlilik yıl dönümümüüüüz!. dün acabalarım vardı hatırlayacak mı benimki diyeama gece hediyesiyle beraber kutlayarak utandırdı beni sevgili kocitom bense hiç bir şey almamıştım adama sen hem bişey alma hem de hatırlayacak mı acabaa diye pusuda bekle biraz pişkin miyim neyim
akşam da yemeğe çıkarız bir aksilik olmazsa..böylece kutlarız işte günümüzü
bu hafta bakalım kimler bize action yaşatacak merakla beklemekteyizvar mı aranızda ben bu hafta doğururum diye hisseden? varsa şimdiden söylesin şoklara girmeyelim sonraa
öpüldünüzzzz
Funda tatlım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
Nasyacım demek çatlak bunlar oluyor :) İnş.doğumdan sonra kalmaz veya hemen geçer.
Eltimde var o kadarda rahat bikini giyiyor ki hiç umrunda değil amaaa şunuda söylemeden geçemeyeceğim eşinin huyumudur nedir güzel bir bayan görünce eltim yanındayken bile bakıyor bunuda inkar etmiyor.
Benim öyle kocam olsa tatile gitmeye korkarım çünkü gittiğimiz yerler zaten yabancı manken gibi kızlarla kaynıyor.Belki bizim kocişlerde bakıyordur bilemem ama hiç olmazsa baktıklarını görmüyoruz. :)))
Nasyacım buarada senin doğum tarihin belli olmuştu değişecekmi?
Sen ne kadarda bir kontr.gidiyorsun hiç nst ye girdinmi?
bende öyleym cnm sabah uyandığımda ellerimi kapatamıyorummm..bgn sorcam dr a...yazarım burayadaa
ohh süper eşin unutmamış bak :) ewlilik yıldönümünüs kutlu olsunnnnnn........
herkeslereeeee günaydınnnnnnnnnnn bgn dr randewum war..geçmek bilmeyen 3 hafta sonucu bgn berkay efemle kawuşcass..umarım herşey yolunda çıkar we yüsünüde gösterir bebişimm inş.
sezeryan günü wercekmi bakalımmm kaç kilo oldu hepsini merak ediyorum şans dileyn kızlar :)
Evet canım olmayaydı iyiydi oluncada kalıcı oluyorlar fundaarda arkadaşımıza veriyoruz telefonları
Hehe benım bu cuma alttan muayenem var doktor bebeğin başı çok aşağıda bakıcaz erkene çekebilirz dedi bakalım:)
evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım bu arada ben kırklareli doğumluyum annemler tekirdağ çerkezköyde yaşıyolar hehe memleketli sayılırmışız
Funda tatlım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
geçmiş olsun canım, inşallah iyileşir bi an önce. bende sonunda ctesi gittim, doğum olmasa gene ertelerdim ama.. korktuğum için sürekli erteliyordum ,zaten korkarım bi de sen aklıma geldin, Allah affetsin ağda boyunca okudugum duanın haddi hesabi yok ,uçarak çıkabilirdim kuafördenneyse bitti çok şükür, artık bi 9 ay daha sonra giderim ağdaya
içimin sıkıntısını aldın canım teşekkür ederim
slm kızlar boynunda et beni çıkan kişiler dert etmesin bir sınav görevinde yanımda bulunan bayan yüzümdeki hamilelik lekelerini söylemişti doğumda sancıda saçınla sil geçer diye. kendisi ise hamileliğinde bütün boynunun et benleriyle kaplandığını söyledi çok korkmuş geçmezse diye ama hiç birşey kalmamış doğumdan bir süre sonra tamamiyle geçmiş o yüzden dert etmeyin.
bende şuanda çatlak yok galiba çok su ve soda tüketiyorum toplamda 9 kilo aldım ve sürekli kremleniyorum. doktorum esnek vucudun çatlamaz büyük ihtimalle bundan sonra dedi benimde derdim hamilelik lekeleri suratımda var sadece ama tüm yüzüm simsiyah leke oldubende onu dert ediyorum
slm kızlar boynunda et beni çıkan kişiler dert etmesin bir sınav görevinde yanımda bulunan bayan yüzümdeki hamilelik lekelerini söylemişti doğumda sancıda saçınla sil geçer diye. kendisi ise hamileliğinde bütün boynunun et benleriyle kaplandığını söyledi çok korkmuş geçmezse diye ama hiç birşey kalmamış doğumdan bir süre sonra tamamiyle geçmiş o yüzden dert etmeyin.
bende şuanda çatlak yok galiba çok su ve soda tüketiyorum toplamda 9 kilo aldım ve sürekli kremleniyorum. doktorum esnek vucudun çatlamaz büyük ihtimalle bundan sonra dedi benimde derdim hamilelik lekeleri suratımda var sadece ama tüm yüzüm simsiyah leke oldubende onu dert ediyorum
Canım benım kocam bakmaz biliyorum ben ona çok güveniyorum zaten hiç şüphem yok ama nasıl diyim ben kendime dikkat eden biriyim böyle arızalar çıktığındada sinir oluyorum kendime işte napim:) keşke bende o kadar rahat olabilsem ama asla giyemem heralde:)
Doğum tarihim 26 temmuz bitek saati konuşmadık oya hanımla şimdi bu cuma önce gel nstye bağlan sonrada ben alttan bakıcam mecbur çünkü bebeğin başı o kadar aşağıdaki bi bakalım tarih değişebilirde dedi bende cumayı beklıyom şimdi sana ne dedi ama sen normal doğum istiyodun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?