2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim annemde hic catlak yok ama( ilk defa bende gormustu catlaklari sasirmisti:)))

Şans mı desek kader mi, bilemedim şimdi Sağlık olsun.Bende de vardır belki de. Karnım gerginken belli olmuyor olabilir.Aaaamaaan olsa da bir iki gün üzülür sonra alışırım.Elimizde olmayan şeyler için üzüldükçe yeni yeni sorunlar geliyor.Bir de bunu sorun etmeyeceğim kendime.

Hayy ağzına sağlık :))))))
Bende buna inanıyorum.Şuan bile çok kilo aldım şurama baksana burama baksana diyorum.Çok normal sen hamilesin tabiki alacaksın diyor.1 sene diyet,zayfılama filan çıkar aklından diyor,hemen gitmeyecek diyor.:)))))))

Bende ondan korkuyorum ya bide sanırım artık bikini giymek hayal oldu bana of hiç çatlamayanlara sinir oluyorum görümcem geçen yıl doğum yaptı görseniz göbek dümdüzü bırak çatlağı pürüz bile yok

Evet canım olmayaydı iyiydi oluncada kalıcı oluyorlar fundaarda arkadaşımıza veriyoruz telefonları

Can sıkici bir durum. Neysr hediye gelen ceyreklerle maliyetini karsilariz artik:)))
Reklamlarda bir krem cikiyordu ctlaklar icin son diye gaydasi varmi acaba. İsmini hatirlyamadim simdi

Ah çeyrekler bize kalmıycakki bizimkilerin yeri belli bileama eşim böyle şeylere destek çıkar koltuk çıkar heralde bana

bende hep onu düşünüorum ahh kocalar kilom karnım kalırsa ki hemen veremem bide evdeyiz nolcak die ama beğenirler herhalde yaa sanki hep böle değildik yaa

Valla ne diyim beğenmeselerde yapcak bişey yok biz artık böyleyiz maalesef

o kırmızı çizgiler çatlak canım maalesef ya

Hehe benım bu cuma alttan muayenem var doktor bebeğin başı çok aşağıda bakıcaz erkene çekebilirz dedi bakalım:)
evlilik yıldönümüz kutlu olsun canım bu arada ben kırklareli doğumluyum annemler tekirdağ çerkezköyde yaşıyolar hehe memleketli sayılırmışız

Funda tatlım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

Nasyacım demek çatlak bunlar oluyor :) İnş.doğumdan sonra kalmaz veya hemen geçer.
Eltimde var o kadarda rahat bikini giyiyor ki hiç umrunda değil amaaa şunuda söylemeden geçemeyeceğim eşinin huyumudur nedir güzel bir bayan görünce eltim yanındayken bile bakıyor bunuda inkar etmiyor.
Benim öyle kocam olsa tatile gitmeye korkarım çünkü gittiğimiz yerler zaten yabancı manken gibi kızlarla kaynıyor.Belki bizim kocişlerde bakıyordur bilemem ama hiç olmazsa baktıklarını görmüyoruz. :)))

Nasyacım buarada senin doğum tarihin belli olmuştu değişecekmi?
Sen ne kadarda bir kontr.gidiyorsun hiç nst ye girdinmi?

Son düzenleme:

hera erkekler bebeklerini kucaklarına alana kadar sevgilerini pek belli etmezlermiş.Benim arkadaşımın eşi, tabiri caizse ruhsuz, odun gibiydi; ama bebiş doğunca işini bırakıp bırakıp eve geliyor, gelemese de tel.den görüyormuş. İşin maddi kısmının erkekleri üzmesi doğal.Oturup şöyle bir hesaplasak kaç bin TL ödemişizdir bebeğe. Hiç fark etmeden su gibi para gidiyor. Bir alışverişe çıkınca en az 200-300 gidiyor.E kaç kere çıktık kim bilir böyle? Allah onlara da kuvvet versin.Biz ikimiz de çalışıyoruz.Bazen çalışmadığımı düşünüyorum da inan o an strese giriyorum. Güzel annecik, dediğin gibi bu aylarda hassas oluyoruz.Ben de aylardır normaldim, şimdi küçük şeylere ağalar oldum. Bir de bu düşüncelere odaklanmamak lazım. Beyin o kadar mükemmel bir yapıda ki, ne düşünürsen ona odaklanıyor ve onu gerçekleştiriyor.Aslında bir bakıma da aptal bu beyin.Onu kandırabiliriz.Nasıl mı?Her şeyin daha güzel olacağına, bu düşüncelerin hiçbirinin doğru olmadığına inanarak.Al şimdi minnoşunu kucağına, tatlı tatlı saçlarını okşa, onunla konuş. Yeri gelmişken, eşim bir makalede okumuş: Anne karnındaki bebeklerin beyin gelişimi için tatlı bir ses tonuyla konuşup onu okşamak her şeyden daha etkiliymiş.

ben de kırmızı çizgi falan yok ama damarlarım çok belirgin. normalde ellerimdeki ve ayaklarımdaki damarlar da belirgindir. belirgin damarlar çatlak olabilir mi?

Maşallah.Allah muhabbetinizi arttırsın, bebekle birlikte arttıracaktır da.

Maşallah.Allah muhabbetinizi arttırsın, bebekle birlikte arttıracaktır da.

Aminn canım hepimizin inş.Allah kimsenin ağız tadını bozmasın.Şu hamişlik döneminde en çok kocişe sararım diye düşünüyordum ama tam tersi onun yüzünden sadece 1 kez ağlamışımdır oda benim abartmamla.
Beni en çok sinirlendiren kardeşlerim bazende annem oldu. :)

içimin sıkıntısını aldın canım teşekkür ederim

slm kızlar boynunda et beni çıkan kişiler dert etmesin bir sınav görevinde yanımda bulunan bayan yüzümdeki hamilelik lekelerini söylemişti doğumda sancıda saçınla sil geçer diye. kendisi ise hamileliğinde bütün boynunun et benleriyle kaplandığını söyledi çok korkmuş geçmezse diye ama hiç birşey kalmamış doğumdan bir süre sonra tamamiyle geçmiş o yüzden dert etmeyin.
bende şuanda çatlak yok galiba çok su ve soda tüketiyorum toplamda 9 kilo aldım ve sürekli kremleniyorum. doktorum esnek vucudun çatlamaz büyük ihtimalle bundan sonra dedi benimde derdim hamilelik lekeleri suratımda var sadece ama tüm yüzüm simsiyah leke oldu bende onu dert ediyorum

Fundacigim tebrik ederim. Evliliğinizin 50. Yılında da birbirinize bugünkü kadar bağlı olursunuz minik kuzunuz o günde benim annem babam birbirine asık ve ben çok mutluyum der insallah :)

Canım benım kocam bakmaz biliyorum ben ona çok güveniyorum zaten hiç şüphem yok ama nasıl diyim ben kendime dikkat eden biriyim böyle arızalar çıktığındada sinir oluyorum kendime işte napim:) keşke bende o kadar rahat olabilsem ama asla giyemem heralde:)
Doğum tarihim 26 temmuz bitek saati konuşmadık oya hanımla şimdi bu cuma önce gel nstye bağlan sonrada ben alttan bakıcam mecbur çünkü bebeğin başı o kadar aşağıdaki bi bakalım tarih değişebilirde dedi bende cumayı beklıyom şimdi sana ne dedi ama sen normal doğum istiyodun dimi

İyi öğlenler Kızlar

Bakalım yeni haftada kimlerin bebişleri olacak. Artık böyle sürekli bekliycez. Ne güzel, ne güzel

Herkese mutlu, bol bebişli, bol sevinçli haftalar..

Denaz ve dünüş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızlar.

canım çokk teşekkürlerrr! sen de inşallah bugün güzel haberlerler gelirsin Berkay bebek nasılmış bakalım gelince yaz hemen

teşekkür ederimm canımm ayy evet söylemiştin memleketim diye. biz de çerkezköy tarafında oturuyoruzz bu aradaaaa

Funda tatlım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.

çok teşekkür ettim canımcımm

saol cnm çok şükür bu sabah tamamen geçmiş gibi.. ufacık bi acı var oda umrumda deil çektiğim o acıların yanında.. valla sizleride korkutmuş oldum ama diyorum ya 3 yıldrı aldırırım ilk kez başıma böyle bişey geldi.. kocam bile kızdı aldıramadın die öldün jiletle alsaydın dedi. jiletle almadım nezamandır die onada söylendım o acıyla.. neyse hadi atlatmıssın canım. Kulagıma küpe oldu tanıdık ağdacım yoksa hayatta başkasına gitmicem

Canım oda gebelik maskesi denen olay doğumdan sonra %90 geçiyormuş içini ferah tut hamilelik renk pigmentlerinide etkiliyo maalesef of ne dertliymişiz ya burda sizinle paylaşınca içim biraz rahatladı ikide bir gidip aynaya ne durumdalar diye bakmıycam artık çatlaklarıma bakmak onları durdurmuyor çünkü

canım yüzdekiler de geçiyor bildiğim kadarıyla. ablam geçen sene doğum yaptı yüzü o kadar kötüydü ki anlatamam. nasıl çirkinleşmişti ya. ama şimdi eski halinde. o da sütünden sürmüştü yüzüne doğumdan sonra. anne sütünü merhem olarak kullanıyordu zaten bebişe bişey olsa hemen sütünden alıp sürüyordu. zaten anne sütü her derde deva gerçekten.

Hımm hakkında hayırlısı olsun inş.Erken bir tarih versede sorun olmaz zaten artık ikimizde 38.haftamıza girdik.Minnoşların kilolarıda gayet iyi maşallah.Bakalım nst de sancın çıkacakmı,benim bir kere çok fazla çıktı biliyorsun artık bende tedirginlik yaratıyor nst ye girmek acaba sancı çıkacakmı diye.
Bana yeliz hnm söylediği bu saatten sonra heran olabilir.Suyun gelirse,sancın veya leken olursa hemen gel dedi.Haftaya p.tesine çağırdı tekrar bebeğe bakacak ve yine nst ye bağlanıcam.
Hatta izinini sordum 2 ağustosta çıkacakmış o zamana kadar ben seni doğurtturum dedi. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…