2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sancıların çıkmıştı ama bak sabretti senin minik zaten 3 kiloyu geçtiler oya hanımda geçen hafta muayenede artık bugün doğsa çok rahat yaşar dedi çok içim rahatladı gelsinler artık yaaa

Gunaydinlar hepinize kizimla hepinizi optukkk...
Evlililk yildonumu kutlu olsun fundarda86 ve denaz mutlu yillar umarim hep mutlu ve huzurlu bir yuvada bebislerinizi buyutursunuz...

demoss amin canım çokk sağol

Fundacigim tebrik ederim. Evliliğinizin 50. Yılında da birbirinize bugünkü kadar bağlı olursunuz minik kuzunuz o günde benim annem babam birbirine asık ve ben çok mutluyum der insallah :)

ayyyy amiinnn inşallahh kuzumm ne güzel dilekler bunlarr hepimizin yuvası mutlulukla dolu olsun,ağzımızın tadı hiç bozulmasın yıllar geçse de canım benim

sevgili dünüşümm sağolasın canımm

Evet sancıların çıkmıştı ama bak sabretti senin minik zaten 3 kiloyu geçtiler oya hanımda geçen hafta muayenede artık bugün doğsa çok rahat yaşar dedi çok içim rahatladı gelsinler artık yaaa

Bence de gelsinler Nasya. Temmuz sıcağında 5 kilo taşımak çok zor belim koptu huleynnnn

Evet canım bende artık gelmesini istiyorum.Sabırsızlıkla bekliyorum Barış paşamı. :)
Foruma ikinci barışı hediye edeyim. :))

Senin doğum benden önce olursa anlatırsın herşeyi detaylı bana :) hast.aynı olduğu için illaki benzer şeyleri yaşarız.

Kızlar ayak topuklarım çok sertleşti ve kötü oldu hamişlikle bir ilgisi varmıdır ki acaba?
Lapitak sürüyorum akşamları biraz yumaşatıyor iyi geliyor ama hiçbir şeye düzenli devam etmediğim için sonra eski haline dönüyor.
(

Bence de gelsinler Nasya. Temmuz sıcağında 5 kilo taşımak çok zor belim koptu huleynnnn

He valla ya hem meraktan ölücem nasıl bir bebek diye hemde karnım su dolu balon lüp lüp oturamıyom kalkamıyom anacım son ay en zoruymuş

sağlıkla gelsin Barışımız canım anlatırım tabi benım görümcem o hastanede doğum yaptı ben az çok biliyorum çok memnun kalmıştı bakalım inşallah bendede herşey yolunda gider

Funda'cım daha nice güzel yıllar dilerim size.ömrünüz boyunca en az bugünkü kadar mutlu olun.kontrole gidecek kızlar,hadi güzel haberlerle gelin.oraya kadar gitmişken bir doğurayım falan demeyin sakın.Funda'cım rahat ol benden yana bu hafta doğurmayacağım ben.bizim kıza nasıl doğacağını yanlış anlatmışlar aksine mideme doğru tırmanıp tırmanıp duruyor.ağzımdan falan çıkılacağını zannediyor heralde :)))) bende evi biraz süpürüp toz almaya niyetlendim,3 saat oldu niyetleneli ama gördüğünüz gibi hala sizlerle muhabbetteyim.uzun zaman oldu temizlik yapmayalı çok heyecanlandım şimdiden.bakalım yapabilecek miyim???ama bundan 2 ay önce yapmıştım tekrar yapabilirim,inanıyorum kendime.motivasyonumu bozmamalıyım.bitince hemen buradayım kızlar,ben temizliği bitirene kadar kimse doğurmasın rica edeceğim....öpüyorum hepinizi

Canım at gibi yük taşıyoruz, ayak değil toynak artık onlar. Bu ağırlığa katlanabilmek için nasır bağlıyolar sanırım. Nal mı çaktırsak napsak

slm annişlerr .. ben parmak uçlarımı hissedemiyorum artık kızlarr uyuştu iyce karıncalanıo hiç geçmeksizin özellikle sağ elimmm böyle bir durum yasayan varmıı doğumdan sonra geçermiii sizce kızlarrr ...iyce hissizleşti parmak uçlarım :44::44:

Sabah uyandığımda ''Yaşasın artık iş yok, temizlik yapıp evimle ve bebeğimin ütü vs. ilgilenebileceğim'' dedim. Bir baktım elektrik yok. Kaç saat oldu bekliyorum hala . Cumartesi doktorun herşey yolunda demesine rağmen, gece ya erken doğum olursa, nasıl yetişirim vs. gibi kuruntulardan uyuyamadım. Nereden geldi bu korku anlamadım ya. :18:

Fundacım sizin de evlilik yıldönümünüzmüş son 2 kişilik yıldönümünüz kutlu olsun :) Nice güzel yıllar geçirin çekirdek ailenle

Kızlar az önce idrar tahlili sonucum için doktoru aradım. Sonuçta "5-6 lökosit, 10-15 epitel hücresi ve bakteri görüldü." yazıyor.Doktor hamilelikte normal old. söyleyip bir şey vermedi.Halbuki bundan yaklaşık 1 ay önce 7-8 epitel ve bakteri olmasına rağmen tek kullanımlık suda eritilen ilaçtan vermişti. O normal deyince üsteleyemedim de.İçim rahat değil pek.Acaba hamilelik haftası ilerlediği için mi bu haftalara göre normal dedi.Günde 3,5-4 lt su içiyorum; ama idrar rengim hamilelik öncesindeki renkte.Önceki haftalarda daha açık oluyordu.Acaba magnezyumu daha düzenli kullandığım için midir?Bazı ilaçlar idrar ve dışkı rengini değiştiriyor ya.

kızlar bazı sorularım var ...
1)bebek çantası hangi marka hangi model aldınız? karar veremiyorum.
2)Bahçelievler Hizmet hastanesinde doğum yapacak olan varmı?
3) doğum fotografçısı ayarladınız mı? içerik ve fiyat bilgisi paylaşalım.

hepimiz inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alıcaz kucağımıza...gerçi ben biraz daha hamile kalmak istiyorum daha yeni alıştım walla buna. biraz sıkıntılarım var ama hamilelere yapılan pozitif ayrımcılık da şımartıyor hani:))

kızlar ben daha önce yazmıştım aylar aylar önce tekrarlayayım. burdaki forumlarda hamilelikte çatlak oluşmaması için krem vs ile ilgili nerdeyse tüm yazıları taramıştım. şu pahalı kremleri bebeyağını vs hepsini duydum birde eczanelerde satılan ucuz bir krem ondan çok memnun kalan vardı hatta doğum sonrası kullananlar bile çatlaklarının kısa sürede düzeldiğini yazmış yeterki hamileyken kaşımayın ben bebe yağı kullanıyordum ilk aylarda çünkü cildim çok kuru sonra bu kremi kullanmaya başladım ve gerçekten çok iyi nemlendiriyor hergün değil 1 gün arayla kullandım desem yeridir bolca sürüyordum haftada iki tüp krem bitiriyorum halada öyle sizlerede tavsiye ederim hatta prospektüsünde perene içinde yani vajinal yırtık ve kesiklerede faydası olduğu anlatılmış neyse çok uzattım kremin adı madecassol fiyatı 7.40 tl eczanelerde var bence bir tane alın bakın :)

Yalovacım sakın bir heves çok fazla dalma işlere.Kendini yorma kolay şeyleri yap.
Hatta yapmasan daha iyi ama içindeki istediği frenleyemezsin eminim. :))

Biz kadinlar cok kotuyuz yahu hem hatirlamaza kotu olur diyoruz hemde bizde tik yok:))
Bu arada kediyi dogurtan sensin.kahinimiz sence bu hafta kim doguracak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…