- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.281
Aminn canım hepimizin inş.Allah kimsenin ağız tadını bozmasın.Şu hamişlik döneminde en çok kocişe sararım diye düşünüyordum ama tam tersi onun yüzünden sadece 1 kez ağlamışımdır oda benim abartmamla.
Beni en çok sinirlendiren kardeşlerim bazende annem oldu. :)[/QUOTE
Benim de en büyük sıkıntım annem.Sonra babam ve ablam.İnsanın elinde olmuyor, üzülüyoruz yine de. Gerçeği bir kabul edebilsek.Ben artık onlara dış kapının mandalı olarak bakmaya çalışıyorum.Öbür türlü delirebilirim. Bugün bir arkadaşıma olayları anlatıyordum da, gelen soru: ANNEN, BABAN ÖZ MÜ? Çok şükür eşimiz, bebeğimiz sağlıklı ve yanımızda. Herkesin de dediği gibi; bebeklerimizi kucağımıza alınca dünya umurumuzda olmayacak. Bugünleri de atlatacağız inşallah.
Hımm hakkında hayırlısı olsun inş.Erken bir tarih versede sorun olmaz zaten artık ikimizde 38.haftamıza girdik.Minnoşların kilolarıda gayet iyi maşallah.Bakalım nst de sancın çıkacakmı,benim bir kere çok fazla çıktı biliyorsun artık bende tedirginlik yaratıyor nst ye girmek acaba sancı çıkacakmı diye.
Bana yeliz hnm söylediği bu saatten sonra heran olabilir.Suyun gelirse,sancın veya leken olursa hemen gel dedi.Haftaya p.tesine çağırdı tekrar bebeğe bakacak ve yine nst ye bağlanıcam.
Hatta izinini sordum 2 ağustosta çıkacakmış o zamana kadar ben seni doğurtturum dedi. :)))
Canim senin sistitin gecti mı? İlaçların bitmiştir herhalde tekrar tahlil yaptırdın mı ?
Gunaydinlar hepinize kizimla hepinizi optukkk...
Evlililk yildonumu kutlu olsun fundarda86 ve denaz mutlu yillar umarim hep mutlu ve huzurlu bir yuvada bebislerinizi buyutursunuz...
Fundacigim tebrik ederim. Evliliğinizin 50. Yılında da birbirinize bugünkü kadar bağlı olursunuz minik kuzunuz o günde benim annem babam birbirine asık ve ben çok mutluyum der insallah :)
İyi öğlenler Kızlar
Bakalım yeni haftada kimlerin bebişleri olacak. Artık böyle sürekli bekliycez.Ne güzel, ne güzel
Herkese mutlu, bol bebişli, bol sevinçli haftalar..
Denaz ve dünüş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızlar.
Evet sancıların çıkmıştı ama bak sabretti senin minik zaten 3 kiloyu geçtiler oya hanımda geçen hafta muayenede artık bugün doğsa çok rahat yaşar dedi çok içim rahatladı gelsinler artık yaaa
Evet sancıların çıkmıştı ama bak sabretti senin minik zaten 3 kiloyu geçtiler oya hanımda geçen hafta muayenede artık bugün doğsa çok rahat yaşar dedi çok içim rahatladı gelsinler artık yaaa
Bence de gelsinler Nasya. Temmuz sıcağında 5 kilo taşımak çok zor belim koptu huleynnnn
Evet canım bende artık gelmesini istiyorum.Sabırsızlıkla bekliyorum Barış paşamı. :)
Foruma ikinci barışı hediye edeyim. :))
Senin doğum benden önce olursa anlatırsın herşeyi detaylı bana :) hast.aynı olduğu için illaki benzer şeyleri yaşarız.
Kızlar ayak topuklarım çok sertleşti ve kötü oldu hamişlikle bir ilgisi varmıdır ki acaba?
Lapitak sürüyorum akşamları biraz yumaşatıyor iyi geliyor ama hiçbir şeye düzenli devam etmediğim için sonra eski haline dönüyor.
(
Canım at gibi yük taşıyoruz, ayak değil toynak artık onlar.Bu ağırlığa katlanabilmek için nasır bağlıyolar sanırım. Nal mı çaktırsak napsak
Funda'cım daha nice güzel yıllar dilerim size.ömrünüz boyunca en az bugünkü kadar mutlu olun.kontrole gidecek kızlar,hadi güzel haberlerle gelin.oraya kadar gitmişken bir doğurayım falan demeyin sakın.Funda'cım rahat ol benden yana bu hafta doğurmayacağım ben.bizim kıza nasıl doğacağını yanlış anlatmışlar aksine mideme doğru tırmanıp tırmanıp duruyor.ağzımdan falan çıkılacağını zannediyor heralde :)))) bende evi biraz süpürüp toz almaya niyetlendim,3 saat oldu niyetleneli ama gördüğünüz gibi hala sizlerle muhabbetteyim.uzun zaman oldu temizlik yapmayalı çok heyecanlandım şimdiden.bakalım yapabilecek miyim???ama bundan 2 ay önce yapmıştım tekrar yapabilirim,inanıyorum kendime.motivasyonumu bozmamalıyım.bitince hemen buradayım kızlar,ben temizliği bitirene kadar kimse doğurmasın rica edeceğim....öpüyorum hepinizi
günaaaydııııınnnn!
dünkü yayla seferimiz bizi biraz yormuş galiba..bugün çok zor kalkabildim yataktan.. ee fazla oksijen de iyi değil dimi ama
malum bugün bizim 2. evlilik yıl dönümümüüüüz!. dün acabalarım vardı hatırlayacak mı benimki diyeama gece hediyesiyle beraber kutlayarak utandırdı beni sevgili kocitom bense hiç bir şey almamıştım adama sen hem bişey alma hem de hatırlayacak mı acabaa diye pusuda bekle biraz pişkin miyim neyim
akşam da yemeğe çıkarız bir aksilik olmazsa..böylece kutlarız işte günümüzü
bu hafta bakalım kimler bize action yaşatacak merakla beklemekteyizvar mı aranızda ben bu hafta doğururum diye hisseden? varsa şimdiden söylesin şoklara girmeyelim sonraa
öpüldünüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?