- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.301
kızlar ben daha önce yazmıştım aylar aylar önce tekrarlayayım. burdaki forumlarda hamilelikte çatlak oluşmaması için krem vs ile ilgili nerdeyse tüm yazıları taramıştım. şu pahalı kremleri bebeyağını vs hepsini duydum birde eczanelerde satılan ucuz bir krem ondan çok memnun kalan vardı hatta doğum sonrası kullananlar bile çatlaklarının kısa sürede düzeldiğini yazmış yeterki hamileyken kaşımayın ben bebe yağı kullanıyordum ilk aylarda çünkü cildim çok kuru sonra bu kremi kullanmaya başladım ve gerçekten çok iyi nemlendiriyor hergün değil 1 gün arayla kullandım desem yeridir bolca sürüyordum haftada iki tüp krem bitiriyorum halada öyle sizlerede tavsiye ederim hatta prospektüsünde perene içinde yani vajinal yırtık ve kesiklerede faydası olduğu anlatılmış neyse çok uzattım kremin adı madecassol fiyatı 7.40 tl eczanelerde var bence bir tane alın bakın :)
Kızlar az önce idrar tahlili sonucum için doktoru aradım. Sonuçta "5-6 lökosit, 10-15 epitel hücresi ve bakteri görüldü." yazıyor.Doktor hamilelikte normal old. söyleyip bir şey vermedi.Halbuki bundan yaklaşık 1 ay önce 7-8 epitel ve bakteri olmasına rağmen tek kullanımlık suda eritilen ilaçtan vermişti. O normal deyince üsteleyemedim de.İçim rahat değil pek.Acaba hamilelik haftası ilerlediği için mi bu haftalara göre normal dedi.Günde 3,5-4 lt su içiyorum; ama idrar rengim hamilelik öncesindeki renkte.Önceki haftalarda daha açık oluyordu.Acaba magnezyumu daha düzenli kullandığım için midir?Bazı ilaçlar idrar ve dışkı rengini değiştiriyor ya.
Bu kremi duymuştum sende tavsiye ediyosan bugün gidip hemen alıcam ben bakalım inşallah biraz olsun önler
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkur ederım en güzel mutluluklar sizelerin de olsun
kızlar bazı sorularım var ...
1)bebek çantası hangi marka hangi model aldınız? karar veremiyorum.
2)Bahçelievler Hizmet hastanesinde doğum yapacak olan varmı?
3) doğum fotografçısı ayarladınız mı? içerik ve fiyat bilgisi paylaşalım.
hepimiz inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alıcaz kucağımıza...gerçi ben biraz daha hamile kalmak istiyorum daha yeni alıştım walla buna. biraz sıkıntılarım var ama hamilelere yapılan pozitif ayrımcılık da şımartıyor hani:))
Canım seninde evlilik yuldonumunmus. Tebrik ederim mutluluklar dilerim :)
Stylo marka bebek cantasi aldım .
Hizmette ben de doğurcam doktorum Hakan bey
Fotoğrafçı hastanenin anlaşmalı olduğu Ceren alganturk var bir tek o dogum odasına görebiliyormuş o yüzden onla anlaşcagiz. 300 tl den 1000 tl ye uzanan paketleri var. İnternet sitesinden iceriklerini görebilirsin. Sanırım biz 700 tl olan panoramik albüm alcagiz
Kızlar bu arada size en önemli gelişmeyi aktarayım :) Daha önce köpişimizin rahatsızlığından bahsetmiştim çok üzgündük çare arıyorduk. Eşim bizim kızın her zamanki veterinerinden pek hazzetmiyordu zaten paracı diye birazAma kayınvalideme yakın diye hep ona götürüyorduk. Dün eşimin bi arkadaşının tavsiyesiyle farklı bi kliniğe gittik neyse oradaki veteriner muayene etti veee bizi çok mutlu etti. Köpişimizin memesindeki şişlik sadece enfeksiyonmuş! O zamandan beri tedavi edilmediği için de diğer memelerine de yayılmış doktor bi sıkıyo memelerinden kanlı iltihap akıyo Yazık ağzı var dili yok kimbilir şimdiye kadar nasıl canı yandı... İğnesini yaptı hiç huysuzluk etmedi uslu uslu durdu o da anlıyomudur nedir derdine çare olacağını Şimdi 10 günlük antibiyotik tedavisi var günde 5 kere soğuk kompres de uygulayın dedi. Sonra kontrole gidicez ve tabi bu yaşlarda meme kanseri riski çok yüksek olduğu için artık kısırlaştırma operasyonunu yaptırıcaz her ihtimale karşı. Doktorun eşi de hamileymiş onun doğumuna 15 gün kalmış. Bana dedi merak etmeyin daha bebeğinizle oynamaya çok vakti olacak Mutlu mutlu döndük evimize çok şükür...
Kızlar bu arada size en önemli gelişmeyi aktarayım :) Daha önce köpişimizin rahatsızlığından bahsetmiştim çok üzgündük çare arıyorduk. Eşim bizim kızın her zamanki veterinerinden pek hazzetmiyordu zaten paracı diye birazAma kayınvalideme yakın diye hep ona götürüyorduk. Dün eşimin bi arkadaşının tavsiyesiyle farklı bi kliniğe gittik neyse oradaki veteriner muayene etti veee bizi çok mutlu etti. Köpişimizin memesindeki şişlik sadece enfeksiyonmuş! O zamandan beri tedavi edilmediği için de diğer memelerine de yayılmış doktor bi sıkıyo memelerinden kanlı iltihap akıyo Yazık ağzı var dili yok kimbilir şimdiye kadar nasıl canı yandı... İğnesini yaptı hiç huysuzluk etmedi uslu uslu durdu o da anlıyomudur nedir derdine çare olacağını Şimdi 10 günlük antibiyotik tedavisi var günde 5 kere soğuk kompres de uygulayın dedi. Sonra kontrole gidicez ve tabi bu yaşlarda meme kanseri riski çok yüksek olduğu için artık kısırlaştırma operasyonunu yaptırıcaz her ihtimale karşı. Doktorun eşi de hamileymiş onun doğumuna 15 gün kalmış. Bana dedi merak etmeyin daha bebeğinizle oynamaya çok vakti olacak Mutlu mutlu döndük evimize çok şükür...
Canım az once yazdım sanırım görmedin tek kullanılmak çamaşır nedir neye benzer nerde satilir? Ucuz öç camasirlarinami diyorsunuz yoksa markette falan mı var. Eczaneye sordum ben bilemediler
ahh canımm yaaa gel götüreyim kız ayıpsın
bence de olmamalı ama görcizz bakalım
çektim canım çektimiyi geldi valla.. ağaçtan meyve toplayıp yemek de muhteşemdi..akşam için ürpererek bahçede oturmak da...
teşekkürler bu arada kuzumm..henüz bi kıpırtı yok ama bakalım koca gün var önümüzde
canım biz Tekirdağ'da oturuyoruz ama gittiğimiz yer Kırklareli'nin bir köyü..rakımı baya yüksek bir yer. ayda bir gidip oksijen depolayıp geliyoruz işte
günaaaydııııınnnn!
dünkü yayla seferimiz bizi biraz yormuş galiba..bugün çok zor kalkabildim yataktan.. ee fazla oksijen de iyi değil dimi ama
malum bugün bizim 2. evlilik yıl dönümümüüüüz!. dün acabalarım vardı hatırlayacak mı benimki diyeama gece hediyesiyle beraber kutlayarak utandırdı beni sevgili kocitom bense hiç bir şey almamıştım adama sen hem bişey alma hem de hatırlayacak mı acabaa diye pusuda bekle biraz pişkin miyim neyim
akşam da yemeğe çıkarız bir aksilik olmazsa..böylece kutlarız işte günümüzü
bu hafta bakalım kimler bize action yaşatacak merakla beklemekteyizvar mı aranızda ben bu hafta doğururum diye hisseden? varsa şimdiden söylesin şoklara girmeyelim sonraa
öpüldünüzzzz
benimde doktorum Hakan bey, sen benden kıdemlisin doğum yöntemini konuştunuz mu?
Cerenle konuştum albümlerine de baktım buyuk bir ihtimal o çekicek ama Burcu Çalışkan Düğün Fotoğrafçısı | Burcu Çalışkan ........... çekimlerini çok beğendim. hastaneyle hiç konuşmadım doğum ve doğum hizmetlerini o yuzden başka bir fotografçı getirip getirtemiyeceğimi bilmiyorum. Sen konuştunmu?
benimde doktorum Hakan bey, sen benden kıdemlisin doğum yöntemini konuştunuz mu?
Cerenle konuştum albümlerine de baktım buyuk bir ihtimal o çekicek ama Burcu Çalışkan Düğün Fotoğrafçısı | Burcu Çalışkan ........... çekimlerini çok beğendim. hastaneyle hiç konuşmadım doğum ve doğum hizmetlerini o yuzden başka bir fotografçı getirip getirtemiyeceğimi bilmiyorum. Sen konuştunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?