2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kremi duymuştum sende tavsiye ediyosan bugün gidip hemen alıcam ben bakalım inşallah biraz olsun önler

Catlak konusunda soyle diyebilirim annemde cok catlak var gerci 4 cocuk dogurmus benim oglumda bisi yoktu bunda yok gibi gorunuyo bakalim... Amz eger bi kere catlicaksan pehlivan gibi yaglip kremlensende bos:)) aman bebisler sag salim dogsunlarda catlak onemli degil mucizelerimizin kaniti... Allah aratmasin tek derdimiz catlak olsun

doktor normal dediyse kuruntu yapıp kendini strese sokma arkadaşım. Bu sorumluluk doktorda olduğu için en ufak riske karşı onlar bizden daha tedbirli oluyolar. Normal , olması gerektiği gibi, iyi şeklinde cevapları duyduysan şükredip rahatlıkla geçir hamileliğini..herşey güzel olacak:)

Bu kremi duymuştum sende tavsiye ediyosan bugün gidip hemen alıcam ben bakalım inşallah biraz olsun önler

bence fayda eder hem ucuz denemekten zarar gelmez :) sürüyorum bolca bembeyaz oluyor nerdeyse 3-4 dk bekliyorum giyinmeden vucudum onu hemen çekiyor hiç beyazlık kalmıyor bunu görünce zaten demiştim bu iyi nemlendiriyor. bebeyağları beklesende geçmiyor hala yağlı yağlı giyiniyorsun. birde kremler bence en iyi duş sonrası fayda ediyor bütün gözenekler acık vucud direk emiyor :)

kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkur ederım en güzel mutluluklar sizelerin de olsun

Canım seninde evlilik yuldonumunmus. Tebrik ederim mutluluklar dilerim :)

Stylo marka bebek cantasi aldım .
Hizmette ben de doğurcam doktorum Hakan bey
Fotoğrafçı hastanenin anlaşmalı olduğu Ceren alganturk var bir tek o dogum odasına görebiliyormuş o yüzden onla anlaşcagiz. 300 tl den 1000 tl ye uzanan paketleri var. İnternet sitesinden iceriklerini görebilirsin. Sanırım biz 700 tl olan panoramik albüm alcagiz

Kızlar bu arada size en önemli gelişmeyi aktarayım :) Daha önce köpişimizin rahatsızlığından bahsetmiştim çok üzgündük çare arıyorduk. Eşim bizim kızın her zamanki veterinerinden pek hazzetmiyordu zaten paracı diye biraz Ama kayınvalideme yakın diye hep ona götürüyorduk. Dün eşimin bi arkadaşının tavsiyesiyle farklı bi kliniğe gittik neyse oradaki veteriner muayene etti veee bizi çok mutlu etti. Köpişimizin memesindeki şişlik sadece enfeksiyonmuş! O zamandan beri tedavi edilmediği için de diğer memelerine de yayılmış doktor bi sıkıyo memelerinden kanlı iltihap akıyo Yazık ağzı var dili yok kimbilir şimdiye kadar nasıl canı yandı... İğnesini yaptı hiç huysuzluk etmedi uslu uslu durdu o da anlıyomudur nedir derdine çare olacağını Şimdi 10 günlük antibiyotik tedavisi var günde 5 kere soğuk kompres de uygulayın dedi. Sonra kontrole gidicez ve tabi bu yaşlarda meme kanseri riski çok yüksek olduğu için artık kısırlaştırma operasyonunu yaptırıcaz her ihtimale karşı. Doktorun eşi de hamileymiş onun doğumuna 15 gün kalmış. Bana dedi merak etmeyin daha bebeğinizle oynamaya çok vakti olacak Mutlu mutlu döndük evimize çok şükür...

benimde doktorum Hakan bey, sen benden kıdemlisin doğum yöntemini konuştunuz mu?
Cerenle konuştum albümlerine de baktım buyuk bir ihtimal o çekicek ama Burcu Çalışkan Düğün Fotoğrafçısı | Burcu Çalışkan ........... çekimlerini çok beğendim. hastaneyle hiç konuşmadım doğum ve doğum hizmetlerini o yuzden başka bir fotografçı getirip getirtemiyeceğimi bilmiyorum. Sen konuştunmu?

herkese göre öğlen ama bana günaydın tembel bi tombiş olaraktan herkes ii mi şekerler.benim ayaklar bacaklar çok şişiyo bu günler e daha kontrolede var, acaba benim gibi şiş olanlara dr ne dedi soranlar vardır mutlaka kızlar.suyu bol içiyorum zaten.ama dün akşam bi dışarı çıkalım dedik ayağıma gelen hiçbişey bulamadım sonunda ev terliklerimle çıktım

Gunebakan İnan hergün sorcam ama ne zaman yazmaya kalksam vazgeçtim az once bile yine aklıma geldi . Kötü birşey duymak istemiyordum çünkü çok rahatladım ya oh nasil sevinmissinizdir Kimbilir :)

yaşasın çok sevindim. Kıyamam ben ona yavrum nasıl acımıştır canı. Ama artık iyileşecek ve yaşayacak harika bir haber. Bebişlerle köpişlerin oyun oynamaları çok şirin oluyor youtubedan izliyorum hep bizimkiler de öyle oynıycak inş.

kedicik bayıldım oğluna, 41 kere maşallah ona, nasılda kuzucuk ya o öyle, bol bol kokla annesi bizim yerimize de,
doğum hikayenide hem gülerek hem ağlayarak okudum, çok güçlüsün gerçekten,
tekrar gözün aydın canım.

Selam hanımlar;
Geçmişi okuyup geldim. Bir sürü alıntı yapmıştım ama hepsi gitmiş:))) Cuma günü o kadar doğumlarla geçmişti ki... Gece rüyamda nişanımın geldiğini gördüm. Anneme bağırıyorum anneeeee nişan gelmiş doğuruyorum ben diye. Annem de olsun olsun bişey olmaz daha çok var diyor:))

Kedicik canım doğum hikayeni okudum. Ayrıntılarıyla yazmış olman çok iyi. Bilinçlenmemiz gerekiyor. Fotoğraflarda çok tatlı çıkmışsınız. Maşallah oğlun çok tatlı çok sevimli... Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Canım az once yazdım sanırım görmedin tek kullanılmak çamaşır nedir neye benzer nerde satilir? Ucuz öç camasirlarinami diyorsunuz yoksa markette falan mı var. Eczaneye sordum ben bilemediler

canım ben kullan at çamaşırlardan rossmannda görmüştüm ...

ohh sefanız olsun oksijen çarpmışş fındığım senii
bak bide unutur şimdilik tık yok diodunnn utandırdı seniii
neyse sen hamişsin bu yıl seni hoşgörsün hem sen ona en güzel hediyeyi vericeksin daha nolsunnn az sabretsin eşinn minişiniz gelioooooooooonice nice seneleree bi ömür musmutlu olun
bu arada herkeslereee kocamannn merabaaaa...
bugün bi ton işim var daha yemek yapıcamm duştan cıktım öle kal geldiii bide didimm kendimi gösteriyimm doğurdum sanmasın minnoşlarneyse öpüyorum siziii görüşürüsssssssss

Biz Sezaryanda anlaştık 5 agustos saat 7:45 e yer bile ayırdık :)

Hastanede söyle bir kural var . Dışardan fotoyu gelebilir ama gelen ameliyathaneye ya da dogum odasına giremez. Sadece Ceren buralara girebilir. Yani doğduğu anın fotosunu istiyorsa. Mecburen Ceren

arkadaşalr ben en baştan beri mustelanın çatlak kremini kullandım, hiç çatlağım kaşıntım falan olmadı,
birde benim annemde de var çatlak, genetk olarak müsaitim aslında, üstelik karın bölgem normalde çok dardır bir karıştı resmen hamilelik öncesi 47 kilo olunca öyle oluyor, resmen 10katıma genişledim
sadece popo kısmında biraz oluşmuş çatlak orayıda hiç göremediğimden kremlememiştim o yüzden,
onu da eşim uyardı bak buralarda olmuş diye,
sonrada bu kısmının bu kadar büyüyeceğini hiç düşünmemiştim diyip benim moralimi bozdu
sonra ben üüzlünce de sen de kilo tutmaz zaten bunlarda kaybolur üzülme falan diye toparlamaya çalıştı ama aldım ben mesajı,
doğumdan sonra görsün o spa lara, yosun terapilerine gidicem parasını da o öder artık:):):)

Kızlar biz geldik bu aralar sürekli takip edemiyorum ama aklım hep sizde doğuran var mı die düşünüyorum umarım herkes iyidir dün akşam adet sancısı gibi sancım vardı ara ara belime de vurdu doktora gittik rahime bakalım açılma var mı dedi ki bu olay normal doğumla ilgili düşüncelerimi değiştirdi iki parmağı ile nasıl kökledi anlatamam çığlık attım doktoru tekmeledim galiba o ara ebe kızın kolunu öle bi sıkmışım ki kızarmıştı kimseyi korkutmak istemem ama çok canım yandı doktor çok kasıyorsun kendiniz dedi neyseki açılma yokmuş kocama dedim sen yaklaşma bakalım daha bu parmaklamadan bişi olmuyorsa ilişkiden hiç bişi olmaz sonra ultrason da baktı senin suyun gelmiş dedi!!!!!! Ben şok nasıl yani dedim bebeğin suyu az dedi bol su iç dedi benim içtiğim suyu kim içiodur ki haftada iki damacana alıyorum eve sonra idare eder suyun dedi kafamı allak bullak etti nstye de girdim orda bi sıkıntı çıkmadı tabi bunca şeyi yaşayınca ağrı sancı kalmadı :)) kafam allak bullak eve geldim rüyamda gene doğuruodum :)) kociş erken gelicek bugün biraz kendi doktoruma gidicez bakalım o ne söyleyecek

arkadaşlar doğum çatlakalrına medicasolün iyi geldiği söylenmiş,
ben bu kremi iğneli epilasyona giderken bikini bölgesine ve koldtuk altına sürüyordum, gerçekten çok etkiliydi,
ama yanılmıyorsam içinde natibiyotik özelliği ya da kortizon gibi bi şey var,
şu dönemde kana karışacağındna bebek için zarralı olabilir,
doktorunuza sormadan direk alarak kullanmayın derim,
doğumdan sonra oluşan çatlakların tedavisinde kullanılabilir diye düşünüyorum

Şimdi inceledim bu siteyi güzelmiş gercekten peki burası ne kadar fiyat verdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…