2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin uykucu fındık:)
valla benim uyku durumum hiç belli olmuyoo bicok güzel uyuyorum bazen gecede 10 kere uyanıyorum en azından uykuya dalmam uzun sürmüyooh.sonları kociş olunca daha rahat uyuyorum öğlene yakın kalkıyorum ....uykumda ruhum gibi dengesiz bu araadoğuruncada böle olcak nasılsa alışıyım bariiuykusuz her gece yorgun ölesiyeeeeeeeee

aynen canım bi anda sancılar artıcak diye korkuyommm bende diyom naparsan yap o karın kesilcekkkvücut sen kendi kendine takıl diyommm o bebiş bu karından çıkıcakkk

Parmecim kolye ve küpeyi aynı anda takmazsan hiç de komik olmaz gayet de güzel olur. Bence tercihin küpeden yana olsun

bugün 32 hafta çalışabilir raporumu almaya gittim doktora, gitmişken de görünmemek olmaz tabi, zor da olsa oğlumu gördüm, başı kanalda olduğundan çok net foto veremedi

rapor 20 ağustosta bitio, büyük ihtimal benim doğum da o gün olacak, anlayacağınız doğum sonrasına aktarılacak koskoca bi 16 haftam var, çok sevindm bu işe ben

artık büyüdükçe sığamıo heralde kaburgalarıma vurmaya başladı bi süredir ara ara, rahatsız edici bişimiş bu yaaa

erkek bebeğe sağ alttaki mavili uygun bence...ha o yoksa onun üstteki iyi benim fikrimce..sağ üstteki yani...

:26: ben hayatta yaptıramam onu...yüzde bi milyon kasarım...zaten bu nedenlede normal doğum yapmıycam yapamam yani..o yüzden çatı muayenesi de yapılmayacak..direk epidural sezaryen...

bu da bizim aldığımız yatak..prensesimin hanedanı baby2 go marka...bu modelin beyazını sipariş ettik..bunlar pembe ve mavisi...

yani şunun gibi beyazı da,ama bu resimdeki crest marka...

bu hafta gelecek o da inşallah..özelcan bebenin mağazasından sipariş verdik....

Ay dedin de aklıma geldi yıllar evvel benim yengelerden birinin doğumuna hastaneye gitmiştim . Kadin altın setini bileziklerini takmişti . Annemle sok olmuştuk

Var öyle tipler maalesef canım yaa. Tüm mal varlığını üstünde sergileyen Zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim çok komiğime gidiyor gördüğümde. Ayaklı sarraf gibi ne o öyle

Koltuk altı duymamıstım hıc ama gogus uclarının koyulasması normal , sonra düzeliyor merak etme.

Annişler bişey sormak istiyorum... Okuyorumda çoğu doğum yapıcak arkadaş sezeryan olucam diyo.. Korkudan dolayımı sezeryan istiyosunuz yoksa mecburi sezeryanmı ??

Sorma dünüş çok fena başımı yastıktan zor kaldırdım bu öğlen Uyusam daha uyurdum da açlık hissi daha ağır bastı.

ya o saatte bile zor kalktım kendi kendime bağırıyorum artık kalksanaaaa diye sersem gibiyim hala offf

valla kuzum ben yatağa girer girmez en fazla 5 dk.da uyuyorum.. gece de 2 defa wc ye kalkıyorum..ama gözlerim kapalı oluyo ki kaçmasın uykum sağa sola dönerken de bir kaç kere uyanıyorum 5-10 sn.liğine onun dışında gayet rahatım.. daa bu rahatlık nereye kadar diyorum kendime..alışmam lazım uykusuzluğaaa saati mi kursam acaba gece falan kalksam otursam öyle nasıl olur ki :26: ayyy saçmalıyorum iyiceeeee

Toplam 45 kullanıcı konuyu okuyor. (31 üye ve 14 ziyaretçi)

nevalee, ertanburak, cranky, suba85, meltowski, missing81, mylifebaby, arasta, pukethr, fundArda86, damlaliipek, berna661, cucu1984, parmeparme, nadia84, tribalin, tondora, womenbaby, REDQUEEN33, Alishia, Nazlibebis, gribeyaz, emelbaha, nnilepp, Suloz, tombiş11, sekerkokusu, archpixie, seyyahh, AnneOlucamBen, NASYA85

maşaallah yine kalabalığız, doğurduk doğuracağız derken sayımız giderek artıyor sanki:13: bende cuma gününe randevumu aldım 37 hafta raporumu almak için bakalım bizim bızdık napıyor bir de doğum konusunu konuşacağım epidural normal mi yoksa sezeryanmı hala karar veremedim aslında her kafadan bir ses çıkıyor ama sezeryan olacağım gibi :26:
sizlerden epidural normal düşünen yokmu

SULOZ

canım ben de seninle beraber heyecanlandım..benim 1 günüm kalsa napardım diye empati kurdum :) yarın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz,,sağlıkla,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah meleğini

DOKUZAY
sen neler yapmışsın öylee yaa hepsi de çook güzel olmuş canım ellerine sağlık hele tütüye bayıldım..onu da mı sen yaptın yaww :129:

SEKERKOKUSU

kapı süsünüz hayırlı olsun canım çok beğendim gerçekten kızına da maşallah çok tatlıymış annesi

Ben epidural normal düşünüyorum canım bakalım hayırlısı ile inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…