- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.681
selammm!
kendime inanamıyorum.. saat 1'de uyandımmuyumamışım da resmen bayılmışım yahuuu kalktığımda kendimden korktum.. tipim aynen böyleydi abartmıyorumm hala da düzeldiği söylenemez ya neysee herkesin uykuları kaçık,bünyeler kendini doğumdan sonraya adapte etmeye çalışıyor..bizde tık yok :26: nasıl alışacaz bilmemmmm :)
Sorma dünüş çok fena başımı yastıktan zor kaldırdım bu öğlenUyusam daha uyurdum da açlık hissi daha ağır bastı.
Artık çok normal canım giderek artacak bu durum. Vücuduma diyorum hiç kasılma, sancılanma, sezeryan olcan sen kaçış yok kesecekler diyorum, hala kasılıyo normal doğuma hazırlık yapıyo kalın kafalı
selam kızlar...
geçenlerde internetten bebek beşiği siparişimizi vermiştik
ama az önce firmadan aradılar istediğimiz renkteki beşik stokta yokmuş
yeniden renk seçimi yapmamızı istediler
ben mavi rengi çok istediğim için diğer renklere pek ısınamadım
ama bu beşiği almak istiyorum
sizce hangi rengi erkek bebek için daha uygun
lütfen yarımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var....
Eki Görüntüle 756622
Kizlar dün cati muayenem yapildi berbatti normal doğum fobisi oluştu iice bende catin musait ama cok kasiyosun kendini böyle olmaz dedi doktor ben rahim filmi bile cekinen bi insanim mengene gibi bişey le aciyolar rahmi onda o zamanda cok kasmistim kendimi allah sonumuzu hayir etsin.vbiraz kasilmam var 2gundur dedim doktora oda ohhh ii dedi bir an once dogur dedi sasirdim boolca yürü hamama git dogum kolay olur dedi bebiste 3070 gr olmus teyzeleri.benden haberler böyle kizlar.
Parmecim kolye ve küpeyi aynı anda takmazsan hiç de komik olmaz gayet de güzel olur. Bence tercihin küpeden yana olsun
Ay dedin de aklıma geldi yıllar evvel benim yengelerden birinin doğumuna hastaneye gitmiştim . Kadin altın setini bileziklerini takmişti . Annemle sok olmuştuk
Ay dedin de aklıma geldi yıllar evvel benim yengelerden birinin doğumuna hastaneye gitmiştim . Kadin altın setini bileziklerini takmişti . Annemle sok olmuştuk
Ay dedin de aklıma geldi yıllar evvel benim yengelerden birinin doğumuna hastaneye gitmiştim . Kadin altın setini bileziklerini takmişti . Annemle sok olmuştuk[/QUOTE
ayy bi an hayal ettimde cok komik bi görüntü canlandıbide hastane doğum çantamıza unutmadan koyalım bizde
Kizlar bisey sorucam. Benim koltuk altimin rengi degisti koyulasti son aylarda. Dogumdan sonra eski haline doner mi acaba. Sizin de oyle mi. Bi de gogus uclari koyulasiyor ya benim etrafi da kahverengi cil gibi nokta nokta oldu. Zaten esmerim iyice cikolata oldum yahuu..
Ay dedin de aklıma geldi yıllar evvel benim yengelerden birinin doğumuna hastaneye gitmiştim . Kadin altın setini bileziklerini takmişti . Annemle sok olmuştuk[/QUOTE
ayy bi an hayal ettimde cok komik bi görüntü canlandıbide hastane doğum çantamıza unutmadan koyalım bizde
Hea şöyle 3 burmalılar, trabzonlar takalım bilekten dirseğe kadar. Boynumuza da 2-3 metre sarı liralı zincir doladık mı tamamdır
Sorma dünüş çok fena başımı yastıktan zor kaldırdım bu öğlenUyusam daha uyurdum da açlık hissi daha ağır bastı.
valla kuzum ben yatağa girer girmez en fazla 5 dk.da uyuyorum.. gece de 2 defa wc ye kalkıyorum..ama gözlerim kapalı oluyo ki kaçmasın uykumhoşgeldin uykucu fındık:)
valla benim uyku durumum hiç belli olmuyoo bicok güzel uyuyorum bazen gecede 10 kere uyanıyorum en azından uykuya dalmam uzun sürmüyooh.sonları kociş olunca daha rahat uyuyorum öğlene yakın kalkıyorum .... uykumda ruhum gibi dengesiz bu araa doğuruncada böle olcak nasılsa alışıyım barii uykusuz her gece yorgun ölesiyeeeeeeeee
ya o saatte bile zor kalktım kendi kendime bağırıyorum artık kalksanaaaa diyesersem gibiyim hala offf
Hea şöyle 3 burmalılar, trabzonlar takalım bilekten dirseğe kadar. Boynumuza da 2-3 metre sarı liralı zincir doladık mı tamamdır
artık o gece hastane yatağıyla beraber alıp götürürler bizi ki,mbilir nerelere :):):)
anca tabi kuzum dolarız bilekten dirseğe kadar bilezik boydan boyada altın zincir geceliğin üstüne pek yaraşırr
ya o saatte bile zor kalktım kendi kendime bağırıyorum artık kalksanaaaa diyesersem gibiyim hala offf
valla kuzum ben yatağa girer girmez en fazla 5 dk.da uyuyorum.. gece de 2 defa wc ye kalkıyorum..ama gözlerim kapalı oluyo ki kaçmasın uykumsağa sola dönerken de bir kaç kere uyanıyorum 5-10 sn.liğine onun dışında gayet rahatım.. daa bu rahatlık nereye kadar diyorum kendime..alışmam lazım uykusuzluğaaa saati mi kursam acaba gece falan kalksam otursam öyle nasıl olur ki :26: ayyy saçmalıyorum iyiceeeee
ohh ne mutlu sana tam gaz devam fındık
bende wc ye giderken gözümü açmıyom Allahtan deliği tutturuyomm
delirme tadını cıkar bu günlerin sonrasında saate gerek kalmıcakkkkkkböle olcasss
Toplam 45 kullanıcı konuyu okuyor. (31 üye ve 14 ziyaretçi)
nevalee, ertanburak, cranky, suba85, meltowski, missing81, mylifebaby, arasta, pukethr, fundArda86, damlaliipek, berna661, cucu1984, parmeparme, nadia84, tribalin, tondora, womenbaby, REDQUEEN33, Alishia, Nazlibebis, gribeyaz, emelbaha, nnilepp, Suloz, tombiş11, sekerkokusu, archpixie, seyyahh, AnneOlucamBen, NASYA85
maşaallah yine kalabalığız, doğurduk doğuracağız derken sayımız giderek artıyor sanki:13: bende cuma gününe randevumu aldım 37 hafta raporumu almak için bakalım bizim bızdık napıyor bir de doğum konusunu konuşacağım epidural normal mi yoksa sezeryanmı hala karar veremedim aslında her kafadan bir ses çıkıyor ama sezeryan olacağım gibi :26:
sizlerden epidural normal düşünen yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?