2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çalıştığın iş yerinden evlenerek çıktığında tazminat hakkına sahip oluyorsun bunu biliyorum.
Acaba bu, yaşı 35-40 civarı 2.evliliğini yapan biri içinde geçerli olurmu?
Bir tanıdğım evlenecek 8 yıldır aynı işyerinde çalışıyor başvuracak ama olurmu diye çok endişeli.

canım benimde öyle göğüslerimin kahverengi kısımlarında koyu kahverengi ben gibi desem değill et beni gibide değil garip bişeler cıktı minik minik..

bende nasipse epidural normal dogum düşünüyorum.. son durum ne gösterir bilinmez ama inşallah normal olur

maşallah bebişinee... Hadi sende atlattın cnm bu kontrolü.. Gerçekten berbat bişey ben doktora demiştim normal dogum böyle bişeyse ben vazgeçtim die

Selam kızlar nasılsınız ben bütün gece uyumadım zombi gibiyim ... Uykuya dalabildiğim aralıklarda da hemen her gece olduğunu gibi yine doğurduğumu gördüm ay şu böcükleri kucağımıza alsak da rahatlasak artık ...
Parme canım dışardan yemek yemek şekerini yükseltebilir sen de farkındasın evde pratik bir şeyler yapsan basit yemekler falan senin için daha faydalı ... Şu son günlerde şekerini çok yükseltmemeye çalış canım ...
Suloz çok az kaldııııııııı çok mutlu oldum senin adına umarım çok çok rahat bir doğum olur bol bol da sütün olur inşallah şimdiden hayırlı olsun canım :)

canım benimde öyle göğüslerimin kahverengi kısımlarında koyu kahverengi ben gibi desem değill et beni gibide değil garip bişeler cıktı minik minik..

Benmide minik minik canım ben gibi değil böyle derinin rengi koyulaştı etrafı komple kuyulaşırmış normalde bizde çil gibi oldu:)

Bugün kocacığımın doğum günü akşama onu ciğerciye götürücem

doğum gününüz kutlu olsun canım demek ciğeri seviyo seninkiben kocamı doğum gününde ciğerciye götürsem valla boşar beni ciğerden nefret eder bide rizeli zaten laz uşağı çok sinirli çok gözümde manzarayı canlandırdımda of anam

Canım onlar montgomery tüberkülleri. Meme ucunu çatlaklardan korumak için yağ salgılıyorlar o bölgeyi sabunlamadan sadece suyla yıkamamız gerektiğini okumuştum.

Kaç cmdi canım en son baktın mı ultrason kağıdına :26: Normal doğum düşündüm ben hep şimdiye kadar...

Benim de koltukaltımda bi koyuluk oluştu doğumdan sonra geçer diyolar bakalım görücez artık :) Kimisinin yüzünde oluyor ya leke şeklinde onun gibi bişeymiş...

Maşallah bebişine canım korkma doğum için herşey müsaitse kolaycacık olur doğumun inşallah Yalnız doktorun hamama git mi dedi çok şaşırdım hamamda insanın tansiyonu yükselir tehlikeli olmaz mı şu son zamanlarımızda?

Ay dedin de aklıma geldi yıllar evvel benim yengelerden birinin doğumuna hastaneye gitmiştim . Kadin altın setini bileziklerini takmişti . Annemle sok olmuştuk

ahahahhah görgüsüzlüğün doruk noktası

Ben epidural normal düşünüyorum canım şartlar el verirse :)

canım ben araştırdım gene en iyisi medicana, 3500 maksimum, bir de özel sigorta paketi alıyomuşsun herşey paket içinde filan oluyomuş, daha avantajlı oluyor. HRS de Güven de filan 5000 tl den bahsediyorlar, benim gittiğim dr balgat koru da yaptıracaktı doğumu, 4500 tl istedi, sonunda başkenti ayarladım, oğlumun dr u yaptıracak doğumu, yoksa fiyatlar uçmuş ankarada. olmasaydı bende medicana da türkan yada gamze hnm varmış birine gidecektim, yenidoğan ünitesi olması da çok iyi. Allah korusun ama her türlü müdahaleyi yapabilirler. bi tanıdığımız 32 hft doğum yapmıştı HRS de, bebeği apar topar başkente götürdüler, 5000 tl yi niye verdiler ozaman. akropol gibi küçük hastanelerede 3. sezeryanım olacağı için çok güvenemedim

bu arada ana kucağınız ve bebek arabanız hayırlı olsun, güle güle kullansın bebişin ,çok güzeller

Eki Görüntüle 756521 Eki Görüntüle 756522 Eki Görüntüle 756525 nasıl kızlar becerebilmiş miyim? sizden heveslenip kızım için bişeyler yaptım :)

çok güzel ellerine sağlık

iyi yapmışsın canım ya , riskli dönemler artık

Canım aynı şey bende de oldu doğumdan sonra geçer diyorlar ama bilmiyorum :)

Ben epidural normal düşünüyorum. 24 haftalıktan beri bebeğim doğum pozisyonunda maşallah. eğer bir sorun olmazsa epidural normal istiyorum :)

kızlar ebebekten-yada ozelcan bebeden gogus pompası alıcam!cok pahalı bısey almayı dusunmuyorumm!ama elektrıklı olsun!sızın onerılerınız ne??hamgısını almalıyımm!!özelcan bebede lansınohu onermıslerdı!!e bebkte pazar gunlerı indirim kuponu alıyoruz yaa!yardımlasıyoruz bırbırımızle!! merhaba bebek sayesınde!acaaba bekleyıpde oz man mı alsam!ne dersınız!gogus pompasını o sekılde alan varmıı

teşekkürler canımm :)

evet seviyoda aslında onun için değil kendim için istedim b12 vitamininim yerlerde hepten evde yapsam yiyemiyorum ordada bakalım belki az bişey yerim çok romantik bir akşam olacak ama eve de pasta siparişi vercem yeter o kadar daha napım o benim için hiç bişey yapmadı geçen yıl

heh Rize mi dediinnn kızımm bende Rizeliyimm eşimde ama hiç sinirli değildir sağolsun

ah kızlaar ben ne dicem bu dr a..internette araştırdımm iğne için artık gerek yokmuşmu diyimm ben bilmiyomuyum derr bide kortizonluymuşş aldığım kilolar yetmio gibi of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…