- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.701
Dünüş bugün salı kayfe günü her türlü sersemliği alır. Neyse ben mutfağa kadar gidicem
Ayy yarin bebek mi geliyo bir tane daha cok heyecanli benimde son 8 gun
hayrına bana da yapaydın eyiydi dünüş bu toto bugün zor kalkar yerinden
OY hadi hayırlı olsun çok az kalmış seninde
Canım ben beyaz tenlıyım koltuk altımda falan bişey yok ama göğüşlerimde kahverengi yerlerinde çil gibi bişeyler çıktı benımde tuhaf bende anlamadım:26:
Toplam 45 kullanıcı konuyu okuyor. (31 üye ve 14 ziyaretçi)
nevalee, ertanburak, cranky, suba85, meltowski, missing81, mylifebaby, arasta, pukethr, fundArda86, damlaliipek, berna661, cucu1984, parmeparme, nadia84, tribalin, tondora, womenbaby, REDQUEEN33, Alishia, Nazlibebis, gribeyaz, emelbaha, nnilepp, Suloz, tombiş11, sekerkokusu, archpixie, seyyahh, AnneOlucamBen, NASYA85
maşaallah yine kalabalığız, doğurduk doğuracağız derken sayımız giderek artıyor sanki:13: bende cuma gününe randevumu aldım 37 hafta raporumu almak için bakalım bizim bızdık napıyor bir de doğum konusunu konuşacağım epidural normal mi yoksa sezeryanmı hala karar veremedim aslında her kafadan bir ses çıkıyor ama sezeryan olacağım gibi :26:
sizlerden epidural normal düşünen yokmu
Kizlar dün cati muayenem yapildi berbatti normal doğum fobisi oluştu iice bende catin musait ama cok kasiyosun kendini böyle olmaz dedi doktor ben rahim filmi bile cekinen bi insanim mengene gibi bişey le aciyolar rahmi onda o zamanda cok kasmistim kendimi allah sonumuzu hayir etsin.vbiraz kasilmam var 2gundur dedim doktora oda ohhh ii dedi bir an once dogur dedi sasirdim boolca yürü hamama git dogum kolay olur dedi bebiste 3070 gr olmus teyzeleri.benden haberler böyle kizlar.
canım benimde öyle göğüslerimin kahverengi kısımlarında koyu kahverengi ben gibi desem değill et beni gibide değil garip bişeler cıktı minik minik..
Bugün kocacığımın doğum günü akşama onu ciğerciye götürücem
canım benimde öyle göğüslerimin kahverengi kısımlarında koyu kahverengi ben gibi desem değill et beni gibide değil garip bişeler cıktı minik minik..
Aaaa bugün bana yaptıran yarın kızıma yaptırır olmasKaldır süper totonu ordan
evet canım ben yazmıştım...çünkü benim bebişde kafası önden gidiyor koca kafalı oğlum kime çekmiş acaba.....38. haftamdayım....haftaya beni sezeryana almak istiyor. bende bu hafta başka dr la daha görüşeceğim...onlarda aynısını söylerse mecbur sezeryan olacağım...
aynı beşiği bizde aldık...bizim ki de erkek. turuncu rengini aldık...allah nasip ederse bir bebişimiz daha olursa belki kız olur ..ortak bir renk olsun diye düşündük...
Kizlar bisey sorucam. Benim koltuk altimin rengi degisti koyulasti son aylarda. Dogumdan sonra eski haline doner mi acaba. Sizin de oyle mi. Bi de gogus uclari koyulasiyor ya benim etrafi da kahverengi cil gibi nokta nokta oldu. Zaten esmerim iyice cikolata oldum yahuu..
Kizlar dün cati muayenem yapildi berbatti normal doğum fobisi oluştu iice bende catin musait ama cok kasiyosun kendini böyle olmaz dedi doktor ben rahim filmi bile cekinen bi insanim mengene gibi bişey le aciyolar rahmi onda o zamanda cok kasmistim kendimi allah sonumuzu hayir etsin.vbiraz kasilmam var 2gundur dedim doktora oda ohhh ii dedi bir an once dogur dedi sasirdim boolca yürü hamama git dogum kolay olur dedi bebiste 3070 gr olmus teyzeleri.benden haberler böyle kizlar.
Ay dedin de aklıma geldi yıllar evvel benim yengelerden birinin doğumuna hastaneye gitmiştim . Kadin altın setini bileziklerini takmişti . Annemle sok olmuştuk
nevalee, ertanburak, cranky, suba85, meltowski, missing81, mylifebaby, arasta, pukethr, fundArda86, damlaliipek, berna661, cucu1984, parmeparme, nadia84, tribalin, tondora, womenbaby, REDQUEEN33, Alishia, Nazlibebis, gribeyaz, emelbaha, nnilepp, Suloz, tombiş11, sekerkokusu, archpixie, seyyahh, AnneOlucamBen, NASYA85
maşaallah yine kalabalığız, doğurduk doğuracağız derken sayımız giderek artıyor sanki:13: bende cuma gününe randevumu aldım 37 hafta raporumu almak için bakalım bizim bızdık napıyor bir de doğum konusunu konuşacağım epidural normal mi yoksa sezeryanmı hala karar veremedim aslında her kafadan bir ses çıkıyor ama sezeryan olacağım gibi :26:
ben ankaradayım...medicana da normal doğum 2800 lira,genel anestezi ile sezaryen 3000 lira..epidural 3300 lira...çok pahalılar,resmen soygun ama mecbur yaptırıcaz...
bu arada ana kucağı ve arabamız da geldi...hepsi buradadan aldık fiyatlları acayip uygun ve ürünlerde güzel almamış olanlara tavsiye ederim...
ana kucağı 46 lira :) arabamız da 199 lira :) papetto marka
Eki Görüntüle 756523 Eki Görüntüle 756524
Eki Görüntüle 756521 Eki Görüntüle 756522 Eki Görüntüle 756525 nasıl kızlar becerebilmiş miyim? sizden heveslenip kızım için bişeyler yaptım :)
Günaydın kızlar çanakkaleye gitmekten vazgeçtim. gece cok adet agrısı cektım karın agrısından kıvranıp durdum sancıda cabası tabi.. eşimde tedirgindi yollarda bişey olursa die. Hiç gece agrılarımdan bahsetmedım aklı bizde kalmasın die.. Şimdi iyiyiz amaa..
geçmiş olsun...artık iyice zorlaştı gerçekten...ben de yemek yapmakta zorlanmaya başladım...ağırlık var üstümde çok...kanımın düşüklüğü de etkiliyor beni çok....aylardır 9,5-10,5 kanla ayakta duruyorum...bi yandan acayip sıcakkkk...buna rağmen dün 2 çeşit yemek ve tatlımı da yaptım...ama nası yaptım bi de bana sorun...dışardan bakana bişey ifade etmiyor bizim yaşadıklarımız...başına gelmeden anlamaz kimse bunları..özellikle erkekler..hoş onların da başına gelmeyeceği için hiç bi zaman anlamayacaklar...
olsun yüzdük yüzdük sonuna geldik...Allah yardımcımız olsun ,sağlıkla dünyaya getirelim minikleri inşallah...
cnm kanın cok dusukmus ya sen sımdı 9,5 10 dıınce ben kendımı normal gördum bnm kanım 11 di doktorum cok abarttı ozaman ılaclarımı ıkıye cıkarttı gunde duzenlı beslenmemı eger kanım daha cok duserse dogumdan sonra cocuguna bıle bakamazsn halsızlıkten dedı cok moralımı bozmustu son bı ay daha cok kan alıyomus bebek cıgerlerı gelıstıgı ıcın snn doktorun ne dedı sen ekstra bısey yapıomusun ılacların dısında
benim de Hb 10,5 çıktı, 13 tü önceden , bebiş bizi tüketmiş :) hiç bu düzeyi görmemiştim doğumlarım dışında..düzenli içmiyodum başladım artık mecbur ,oroferon diye 270 mg olan depo demir hapı vardı evde,onu içiyorum, bir de et yemeye çalışıyorum ,bu sıcakta ne kadar yenirse artık..
benimde işyerimde son günlerim, rüyalarımda hep uçaktayım başka ülkelre gidiyorum, göreve gönderiyorlarmış işyerimden,
ama ben çalışmıyorum hamileyim binemem falan diyorum,
ecel terleri döküyorum gecelerdir,
bu gecede yine uçakla bir yere gitmeye çalşıyorum elimde kocaman valizim,
valizimi açmaya çalşıyor yabancı güvenlikçiler, dev gibi uzun saçlı siyah gözlüklü iki adam,
ben kavgaya başlıyorum ama türkçe bağırıyorum çok komik açamazsın diye yırtıyorum ortalığı,
valizimdede bebek eşyaları varmış:):):)
sonra uyandığımda yatağı bile ıslatmıştım terden
geceleri klima açtırmıyorum zarralı diye, pencereyi açamıyoruz çünkü deniz kenarında oturuyoruz sivrisinek doluyor ev,
eşiminde yattığımız odanın kapısını kapatma hastalığı var, tam bir sauna oluyor yatak odası
benim eşimde tüm camları kapatıyor ,yatamıyorum sıcaktan, bu sıcakta bi de üstünü örtüp yatıyor, beni öldürmeye çalışıyor galiba sıcaktanbende tüm evi dolaşıyorum gece, en son halının üstünde sızıyorum ama 40 defa uyanıyorum sabaha kadar
birde karnını taşımaktan yorulan ,sıcaktan menopozlulara dönen gece boyu uyumayan kendisiymiş gibi, dün aldıralım artık yeter doğsun diyor, Allahım yarabbim
Kizlar bisey sorucam. Benim koltuk altimin rengi degisti koyulasti son aylarda. Dogumdan sonra eski haline doner mi acaba. Sizin de oyle mi. Bi de gogus uclari koyulasiyor ya benim etrafi da kahverengi cil gibi nokta nokta oldu. Zaten esmerim iyice cikolata oldum yahuu..
bak yaaa bir kahveyi çok gördün ya bana dünüş yazdım bunu bi kenaraaaben kendim yaparım kaavemi hıhh
Benmide minik minik canım ben gibi değil böyle derinin rengi koyulaştı etrafı komple kuyulaşırmış normalde bizde çil gibi oldu:)
doğum gününüz kutlu olsun canım demek ciğeri seviyo seninkiben kocamı doğum gününde ciğerciye götürsem valla boşar beni ciğerden nefret eder bide rizeli zaten laz uşağı çok sinirli çok gözümde manzarayı canlandırdımda of anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?