- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.721
Selam kızlar nasılsınız ben bütün gece uyumadım zombi gibiyim ... Uykuya dalabildiğim aralıklarda da hemen her gece olduğunu gibi yine doğurduğumu gördüm ay şu böcükleri kucağımıza alsak da rahatlasak artık ...
Parme canım dışardan yemek yemek şekerini yükseltebilir sen de farkındasın evde pratik bir şeyler yapsan basit yemekler falan senin için daha faydalı ... Şu son günlerde şekerini çok yükseltmemeye çalış canım ...
Suloz çok az kaldııııııııı çok mutlu oldum senin adına umarım çok çok rahat bir doğum olur bol bol da sütün olur inşallah şimdiden hayırlı olsun canım :)
Teşekkür Ederim Tatlım, İnşallah Olur Sütümm Emzirmeyi Çok İsstiyorum :)Selam kızlar nasılsınız ben bütün gece uyumadım zombi gibiyim ... Uykuya dalabildiğim aralıklarda da hemen her gece olduğunu gibi yine doğurduğumu gördüm ay şu böcükleri kucağımıza alsak da rahatlasak artık ...
Parme canım dışardan yemek yemek şekerini yükseltebilir sen de farkındasın evde pratik bir şeyler yapsan basit yemekler falan senin için daha faydalı ... Şu son günlerde şekerini çok yükseltmemeye çalış canım ...
Suloz çok az kaldııııııııı çok mutlu oldum senin adına umarım çok çok rahat bir doğum olur bol bol da sütün olur inşallah şimdiden hayırlı olsun canım :)
ah kızlaar ben ne dicem bu dr a..internette araştırdımm iğne için artık gerek yokmuşmu diyimm ben bilmiyomuyum derrbide kortizonluymuşş aldığım kilolar yetmio gibi of of
teşekkürler canımm :)
evet seviyoda aslında onun için değil kendim için istedim b12 vitamininim yerlerde hepten evde yapsam yiyemiyorum ordada bakalım belki az bişey yerimçok romantik bir akşam olacak ama eve de pasta siparişi vercem yeter o kadar daha napım o benim için hiç bişey yapmadı geçen yıl
heh Rize mi dediinnn kızımm bende Rizeliyimm eşimde ama hiç sinirli değildir sağolsun
Ben olsam söyle derdim. Zaten Sezaryanda son hafta beklenmeden bebek gelişmişse 38 hatta 37 haftadan sonra alıyorsunuz dımı. Endişeli görünersek yoksa benim cocuğumun ciğerlerinin gelişmesinde bir sorun mü tespit ettiniz ? Ben çok endişelendim falan safa yatabilirsin. Daha da olmadı direkt sor anasını satayım senden oğlundan kıymetli mı ?
ah kızlaar ben ne dicem bu dr a..internette araştırdımm iğne için artık gerek yokmuşmu diyimm ben bilmiyomuyum derrbide kortizonluymuşş aldığım kilolar yetmio gibi of of
Ben olsam söyle derdim. Zaten Sezaryanda son hafta beklenmeden bebek gelişmişse 38 hatta 37 haftadan sonra alıyorsunuz dımı. Endişeli görünersek yoksa benim cocuğumun ciğerlerinin gelişmesinde bir sorun mü tespit ettiniz ? Ben çok endişelendim falan safa yatabilirsin. Daha da olmadı direkt sor anasını satayım senden oğlundan kıymetli mı ?
Bence o zamana kadar unutur. Eğer unutmazsa açık açık istemediğini söyle. Ben çok gereksiz buldum, her yerde 34 haftadan sonra bile kendi kendine solunum yapabileceği, çoğu zaman kuveze gerek kalmayacağı yazıyor ki sen 36 yı geçmiş durumdasın. Ama doktor başka bişey gördüyse bilemem tabi. Sor bence neden gerek gördünüz diye. Bişey görmedim derse istemediğini söyle senin bedenin, senin bebeğin. Kimse zorla bişey yapamaz.
Kesinlikle Katılıyorum Sizden Önemli Değil. İnternetten Araştırdığını Söyleme,Çok Endişelendiğim İçin Gebe Bir Arkadaşımın Doktoruna Danıştım De..Ben olsam söyle derdim. Zaten Sezaryanda son hafta beklenmeden bebek gelişmişse 38 hatta 37 haftadan sonra alıyorsunuz dımı. Endişeli görünersek yoksa benim cocuğumun ciğerlerinin gelişmesinde bir sorun mü tespit ettiniz ? Ben çok endişelendim falan safa yatabilirsin. Daha da olmadı direkt sor anasını satayım senden oğlundan kıymetli mı ?
Ahahaha tamam kız dur kızma ben yapıyorum ama bak kızıma yaptırmak sonra ona göre dünüş
Kesinlikle Katılıyorum Sizden Önemli Değil. İnternetten Araştırdığını Söyleme,Çok Endişelendiğim İçin Gebe Bir Arkadaşımın Doktoruna Danıştım De..
Kapı süsleri çok çok güzel ; bayıldım .
Nerede , ne kadara yaptırdın ?
ohoo bir kahve de yaptıramicaksak yandıkneyse şimdilik anasının kahvesini içelim (az önce gider yapan ben değilim) kızını sonra düşünürüz
Önemli Değil Canım, Çok Teşekkür Ederim İyi Dİleklerin İçin :)telaşımdan sanada yazamadımm hayırlı doğumlar cnmmm :)) bizide unutma doğum hikayeni yazarsın..herşey güsel olur inş.sağlıkla bebişini kucağına alırsın
Anaaa kız senin ağzın ne söylüyo kızına yaptırmam demiyo bak baaaak. Ramazan Barış doğdu ona göre
düşük tansiyon canım kollarımı kaldıramıyorum . benim genel anestezi olcak göze alamıyorum uyanık olmayı ameliyattayken. hele bir de uyuşmayanları duyunca...bende bel ve boyun fıtığı aynı zamanda migren var korkuyorum. uyuyup uyanayım benaz kaldı az geçmiyor günleeeeer
Prmecim aklın yolu bir aynı anda yazmışız kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?