2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet tatlım bildigim şeyi deneyerek test etmiş oldum :) az kaldı zaten kahvaltilik falan gecistircez artık. Sen neden uyumadın sancın mı vardi

Teşekkür Ederim Tatlım, İnşallah Olur Sütümm Emzirmeyi Çok İsstiyorum :)

Ben olsam söyle derdim. Zaten Sezaryanda son hafta beklenmeden bebek gelişmişse 38 hatta 37 haftadan sonra alıyorsunuz dımı. Endişeli görünersek yoksa benim cocuğumun ciğerlerinin gelişmesinde bir sorun mü tespit ettiniz ? Ben çok endişelendim falan safa yatabilirsin. Daha da olmadı direkt sor anasını satayım senden oğlundan kıymetli mı ?

ah kızlaar ben ne dicem bu dr a..internette araştırdımm iğne için artık gerek yokmuşmu diyimm ben bilmiyomuyum derr bide kortizonluymuşş aldığım kilolar yetmio gibi of of

Bence o zamana kadar unutur. Eğer unutmazsa açık açık istemediğini söyle. Ben çok gereksiz buldum, her yerde 34 haftadan sonra bile kendi kendine solunum yapabileceği, çoğu zaman kuveze gerek kalmayacağı yazıyor ki sen 36 yı geçmiş durumdasın. Ama doktor başka bişey gördüyse bilemem tabi. Sor bence neden gerek gördünüz diye. Bişey görmedim derse istemediğini söyle senin bedenin, senin bebeğin. Kimse zorla bişey yapamaz.

Kesinlikle çok romantik be canım soğan maydanoz söğüş üzerine bir tanede mum diktir üflesinpasta falanda alma madem o sana bişey yapmamış

Demek rizelisin ben kocamdan sonra bütün rizeliler böyle sinirli sanıyodum demekki genellememek lazımama ama çok temiz kaplidir merhametlidir siniri 5 dakikada parlar gider onun kötü niyeti yoktur

Prmecim aklın yolu bir aynı anda yazmışız kuzum

ah kızlaar ben ne dicem bu dr a..internette araştırdımm iğne için artık gerek yokmuşmu diyimm ben bilmiyomuyum derr bide kortizonluymuşş aldığım kilolar yetmio gibi of of

bi yanlışlık mı oldu acaba, dr o an haftasının daha erken olacağını mı düşündü ki, 37 haftanın üstüne ciğer geliştiririci iğne gerekmezki..
tabi steroid (kortizon) var o iğnede, belki her ihtimale karşı korumak için yapalım diye düşündü ,bilemedim.
kaç hftlık olacak bebiş canım doğumda ??

Slm annişkolar :) bu gün sürpriz yapan bebişimiz yok dmi ?
Gece hiç rahat uyuyanadım. Rüya konusunda aştım artık. Rüyamda bikaç kişi Tarkan'ın evine gidiyoruz .. Evet evet megastar Tarkan evi de öyle abartılacak bi ev değil he merak edenlere ;P yere oturup tv izliyoruz düşünün.. Bir de gelip bacaklarıma kafasını koyup uzanmaz mı :S öyle yatıp tv izliyo:S herkes de bize bakıo,benm kucağıma uzanmış diye yahu ne ayıp sonra kızım karnımda beliriyo şekli belli oluyo burası kafası bak bak diyorum. Ama çok küçüktü bir karış bişey:S hayrolsun inş.. Totom da açıkta kalmıştı , çok sıcaktı bu gece ondan herhalde böyle rüyalar gördüm

haklısınızz açıkça söyliyimmm daha olmadı bişimi oldu neden gerek gördünüz diyimm

bende çok araştırdım hiç gerek yokk gelişmiştir ki erkende almıo 15iydi muhtemel tarih 5inde alcak işte sonuçta bayramda falan doktor bulamam A llah korusun sancı falan gelse riskti yani

Kesinlikle Katılıyorum Sizden Önemli Değil. İnternetten Araştırdığını Söyleme,Çok Endişelendiğim İçin Gebe Bir Arkadaşımın Doktoruna Danıştım De..

Kizlar aksamdan beri kasiklarima hafif ama belirgin agrilar gitiyor sizce nedir bu telas yapmalimiyim bide sanirim iki kere sol kasigima bicak batar gibi oldu 10 dakika surdu sizce nedir bu

Kesinlikle Katılıyorum Sizden Önemli Değil. İnternetten Araştırdığını Söyleme,Çok Endişelendiğim İçin Gebe Bir Arkadaşımın Doktoruna Danıştım De..

telaşımdan sanada yazamadımm hayırlı doğumlar cnmmm :)) bizide unutma doğum hikayeni yazarsın..herşey güsel olur inş.sağlıkla bebişini kucağına alırsın

ohoo bir kahve de yaptıramicaksak yandık neyse şimdilik anasının kahvesini içelim (az önce gider yapan ben değilim) kızını sonra düşünürüz

Anaaa kız senin ağzın ne söylüyo kızına yaptırmam demiyo bak baaaak. Ramazan Barış doğdu ona göre

Anaaa kız senin ağzın ne söylüyo kızına yaptırmam demiyo bak baaaak. Ramazan Barış doğdu ona göre

kız siz alemsiniz yaa
durun kavga etmeyin ben hepiciğinize yaparımm
Ramazan Barış dedin de kedicik napıyoo acaba canım yaa mis mis kokluyodur kuzucuğu ...
hic görünmedi annelik zor valla kızlarrr

evet canım günler geçmiyor...ben hala işe geliyorum..kendi iş yerim gerçi ama gelmek istemiyorum...gerçi evde de sabırsızlanıcam iyice bari biraz oyalanıyorum burada...düşük tansiyon da iyice halsiz bırakır,doktorun en iyi kararı uygular inşallah...biz de bebekler de sağlıklı olalım,uyuyup uyanıverelim de hoop kucağımıza alalım:)

Selam herkese :) bugün yoğun bakıma aldılar beni bebeğimi emzirdim. (Humana çayı süt yapıyor gerçekten) ilk defa altını değiştirdim. Sabah da tahlil sonuçları çıkacak. İnşallah onlarda iyi çıkacak. Benden mutlusu yok bugün. Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına versin. Daha güzel bişey yok.

Şu 3 gündeki desteğiniz ve dualarınız için hepiniz saolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…