2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım cok sevindim iyiye gidiyo cok sükür yakında hep kucişinde olucak minişin....
Allahım sağlıklı uzun ömürler versin tüm kuzucuklaraaaaaaaaa

Anaaa kız senin ağzın ne söylüyo kızına yaptırmam demiyo bak baaaak. Ramazan Barış doğdu ona göre

vay arkadaşşş kız anası olmak böyle bişey demek ki tehditlerr tehditleeerrr ama şu anda oğlumdan gelen tepiklere dayanaraktan mecburen restini görüyorum ve peki diyorum Kızının elini soğuk sudan sıcak suya değdirmicemmm

iç ses: "Paris bey seninle de sonra görüşcezz"

Benim e-bebekten göğüs pompam 1 saat önce geldi canım.bende epey araştırıp medela,ameda,phılıps avent ve lansinoh arasında kalmıştım.pazar günü sağolsun Funda'cığımın verdiği 40 liralık indirim şifresiyle lansinoh affinity aldım.149 liraydı bana 109 liraya piyasının epey altı bir fiyata geldi.güzel bişeye benziyor,kullanmadan bilemeyiz tabi.dediğin yerde fiyatı daha uygunsa ordan al ama değilse pazarı bekle derim.bu arada Funda'cım tekrar şifre için teşekkür ederim,göğüslerimi her gördüğümde aklıma sen geleceksin :)))))))) kızanımın süt anası

hadi gözün aydın canım , Allah acil şifalar versin, inşallah bi an önce taburcu olur, çok sevindim iyi olduğuna..

kız siz alemsiniz yaa
durun kavga etmeyin ben hepiciğinize yaparımm
Ramazan Barış dedin de kedicik napıyoo acaba canım yaa mis mis kokluyodur kuzucuğu ...
hic görünmedi annelik zor valla kızlarrr

Evet yaaa. Nasıl da tatlıdırlar şimdi ana oğul koklaşa koklaşa uyurlar :) Gelse de nasıl geçiyor anlatsa.

O yüzden seviyom ben seni zaten kuzum :)

Ben de ben de

Evet tatlım bildigim şeyi deneyerek test etmiş oldum :) az kaldı zaten kahvaltilik falan gecistircez artık. Sen neden uyumadın sancın mı vardi

Yok şekerim sancı falan değil huzursuzdum biraz sürekli açlık, su, wc ve final olarak da bir sokak köpeğinin durmadan havlaması ... Kötü bir geceydi ...

AYY DOĞRU DİYOSUN BAYA ROMANTİK OLDU DÜŞÜNDÜMDE Yok yok gerçekten çok iyi huyludur sağolsun .. Rİze liyi görünce döndün dimiii gelinn almıyım seni ellerime enişteye laf yokk

Oh çok şükür çok sevindim senin adına :) tahlil sonucları iyi çıkacak merak etme iyi duşun iyi olsun .

ayy canım benim yaa çok mutlu oldumm inşallah en kısa sürede tamamen senin kucağında olacak meleğinn peki doktor ne diyor ne zaman çıkaracaklarmış Allah'ın izniyle yoğun bakımdan?

Çok çok çok sevindim canım evladının iyi olduğuna.bak gördün mü herşey ne güzel yoluna giriyor.çok az kaldı birlikte evinize gitmenize,onun için hazırladığın herşeyi kullanmana.tahlil sonuçlarıda çok iyi çıkacaktır,ana kokusu aldı ya bir kere,hemencecik iyileşiverir.dualarımız seninle

Evet yaaa. Nasıl da tatlıdırlar şimdi ana oğul koklaşa koklaşa uyurlar :) Gelse de nasıl geçiyor anlatsa.

Ben de ben de

evet canım ya gelsede tatlı oğluşunu anlatsana neler yapıyolar ,tecrübelerinden faydalansak
sürekli aklıma gelen şey en fazla 15 gün sonra kavuşucaz çok ilginç heyecan basıooo düşündükçeee bu evde bi nefes daha olucak
odasına her girişimde hayal ediyorum yapıcaklarımızı koynuma alıp uyumak için sabrımın sınırlarındayımmm

çok sevindim canım gözün aydın.

Ahahah delü Koptum resmen

phalanx ohh hepimiz rahatladık canım. Bol bol kokla kuzunu bizim için.

Kızlar karnım dağ gibi oldu resmen. Kahverengi bişey giysem dağcılar dağ sanıp tırmanmaya kalkabilirler o derece 17 günde daha ne kadar büyür ki bu karın. Everestle aşık atıcam nerdeyse

Yok şekerim sancı falan değil huzursuzdum biraz sürekli açlık, su, wc ve final olarak da bir sokak köpeğinin durmadan havlaması ... Kötü bir geceydi ...

Of herkeste benzer dertler. Hele havlama hic deme. Benimki sokaktan da değil evden. Gunduz kızışma döneminde zaptedemiyorum bademi cildirtti beni sürekli havliyor

Gece ise Ramazan davulcusunun kapımızın önünde bir saatten fazla davul çalması ile birlikte çıldıran bademle bas etmeye çalışıyoruz

Tarkanı ben de rüyamda görmüştüm eşim tarkan ben üçümüz fenerbahçenin uefa kupası final maçına gidiyorduk Hamileliğimizde gördüğümüz rüyaları derlesek güzel bi kitap olurdu herhalde :)

Ayy canım çok sevindim inşallah bundan sonra herşey yoluna girecek mis kokulunla hep beraber olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…