- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.741
Canım onlar montgomery tüberkülleri. Meme ucunu çatlaklardan korumak için yağ salgılıyorlar o bölgeyi sabunlamadan sadece suyla yıkamamız gerektiğini okumuştum.
Selam herkese :) bugün yoğun bakıma aldılar beni bebeğimi emzirdim. (Humana çayı süt yapıyor gerçekten) ilk defa altını değiştirdim. Sabah da tahlil sonuçları çıkacak. İnşallah onlarda iyi çıkacak. Benden mutlusu yok bugün. Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına versin. Daha güzel bişey yok.
Şu 3 gündeki desteğiniz ve dualarınız için hepiniz saolun :)
Anaaa kız senin ağzın ne söylüyo kızına yaptırmam demiyo bak baaaak. Ramazan Barış doğdu ona göre
kızlar ebebekten-yada ozelcan bebeden gogus pompası alıcam!cok pahalı bısey almayı dusunmuyorumm!ama elektrıklı olsun!sızın onerılerınız ne??hamgısını almalıyımm!!özelcan bebede lansınohu onermıslerdı!!e bebkte pazar gunlerı indirim kuponu alıyoruz yaa!yardımlasıyoruz bırbırımızle!! merhaba bebek sayesınde!acaaba bekleyıpde oz man mı alsam!ne dersınız!gogus pompasını o sekılde alan varmıı
Selam herkese :) bugün yoğun bakıma aldılar beni bebeğimi emzirdim. (Humana çayı süt yapıyor gerçekten) ilk defa altını değiştirdim. Sabah da tahlil sonuçları çıkacak. İnşallah onlarda iyi çıkacak. Benden mutlusu yok bugün. Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına versin. Daha güzel bişey yok.
kız siz alemsiniz yaa
durun kavga etmeyin ben hepiciğinize yaparımm
Ramazan Barış dedin de kedicik napıyoo acaba canım yaa mis mis kokluyodur kuzucuğu ...
hic görünmedi annelik zor valla kızlarrr
O yüzden seviyom ben seni zaten kuzum :)
Evet tatlım bildigim şeyi deneyerek test etmiş oldum :) az kaldı zaten kahvaltilik falan gecistircez artık. Sen neden uyumadın sancın mı vardi
Kesinlikle çok romantik be canım soğan maydanoz söğüş üzerine bir tanede mum diktir üflesinpasta falanda alma madem o sana bişey yapmamış
Demek rizelisin ben kocamdan sonra bütün rizeliler böyle sinirli sanıyodum demekki genellememek lazımama ama çok temiz kaplidir merhametlidir siniri 5 dakikada parlar gider onun kötü niyeti yoktur
Evet yaaa. Nasıl da tatlıdırlar şimdi ana oğul koklaşa koklaşa uyurlar :) Gelse de nasıl geçiyor anlatsa.
Ben de ben de
vay arkadaşşşkız anası olmak böyle bişey demek ki tehditlerr tehditleeerrr ama şu anda oğlumdan gelen tepiklere dayanaraktan mecburen restini görüyorum ve peki diyorum Kızının elini soğuk sudan sıcak suya değdirmicemmm
iç ses: "Paris bey seninle de sonra görüşcezz"
Yok şekerim sancı falan değil huzursuzdum biraz sürekli açlık, su, wc ve final olarak da bir sokak köpeğinin durmadan havlaması ... Kötü bir geceydi ...
Slm annişkolar :) bu gün sürpriz yapan bebişimiz yok dmi ?
Gece hiç rahat uyuyanadım. Rüya konusunda aştım artık. Rüyamda bikaç kişi Tarkan'ın evine gidiyoruz .. Evet evet megastar Tarkanevi de öyle abartılacak bi ev değil he merak edenlere ;P yere oturup tv izliyoruz düşünün.. Bir de gelip bacaklarıma kafasını koyup uzanmaz mı :S öyle yatıp tv izliyo:S herkes de bize bakıo,benm kucağıma uzanmış diye yahu ne ayıp sonra kızım karnımda beliriyo şekli belli oluyo burası kafası bak bak diyorum. Ama çok küçüktü bir karış bişey:S hayrolsun inş.. Totom da açıkta kalmıştı , çok sıcaktı bu gece ondan herhalde böyle rüyalar gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?