- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.761
Benim e-bebekten göğüs pompam 1 saat önce geldi canım.bende epey araştırıp medela,ameda,phılıps avent ve lansinoh arasında kalmıştım.pazar günü sağolsun Funda'cığımın verdiği 40 liralık indirim şifresiyle lansinoh affinity aldım.149 liraydı bana 109 liraya piyasının epey altı bir fiyata geldi.güzel bişeye benziyor,kullanmadan bilemeyiz tabi.dediğin yerde fiyatı daha uygunsa ordan al ama değilse pazarı bekle derim.bu arada Funda'cım tekrar şifre için teşekkür ederim,göğüslerimi her gördüğümde aklıma sen geleceksin :)))))))) kızanımın süt anası
Tarkanı ben de rüyamda görmüştüm eşim tarkan ben üçümüz fenerbahçenin uefa kupası final maçına gidiyordukHamileliğimizde gördüğümüz rüyaları derlesek güzel bi kitap olurdu herhalde :)
Ayy canım çok sevindim inşallah bundan sonra herşey yoluna girecek mis kokulunla hep beraber olacaksınız
Çalıştığın iş yerinden evlenerek çıktığında tazminat hakkına sahip oluyorsun bunu biliyorum.
Acaba bu, yaşı 35-40 civarı 2.evliliğini yapan biri içinde geçerli olurmu?
Bir tanıdğım evlenecek 8 yıldır aynı işyerinde çalışıyor başvuracak ama olurmu diye çok endişeli.
Selam herkese :) bugün yoğun bakıma aldılar beni bebeğimi emzirdim. (Humana çayı süt yapıyor gerçekten) ilk defa altını değiştirdim. Sabah da tahlil sonuçları çıkacak. İnşallah onlarda iyi çıkacak. Benden mutlusu yok bugün. Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına versin. Daha güzel bişey yok.
Şu 3 gündeki desteğiniz ve dualarınız için hepiniz saolun :)
AYY DOĞRU DİYOSUN BAYA ROMANTİK OLDU DÜŞÜNDÜMDEYok yok gerçekten çok iyi huyludur sağolsun .. Rİze liyi görünce döndün dimiii gelinn almıyım seni ellerime enişteye laf yokk
Sekerli annenin rüyası bir başka oluyor. Bende tepsi tepsi su böreği yiyordum :)
Kızlar karnım dağ gibi oldu resmen. Kahverengi bişey giysem dağcılar dağ sanıp tırmanmaya kalkabilirler o derece17 günde daha ne kadar büyür ki bu karın. Everestle aşık atıcam nerdeyse
Kızlar karnım dağ gibi oldu resmen. Kahverengi bişey giysem dağcılar dağ sanıp tırmanmaya kalkabilirler o derece17 günde daha ne kadar büyür ki bu karın. Everestle aşık atıcam nerdeyse
Sekerli annenin rüyası bir başka oluyor. Bende tepsi tepsi su böreği yiyordum :)
Selam herkese :) bugün yoğun bakıma aldılar beni bebeğimi emzirdim. (Humana çayı süt yapıyor gerçekten) ilk defa altını değiştirdim. Sabah da tahlil sonuçları çıkacak. İnşallah onlarda iyi çıkacak. Benden mutlusu yok bugün. Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına versin. Daha güzel bişey yok.
tamam canim tesekker ederim bakicam mutlaka dedigin yere..malzemerini kendim aldim yaptım cnm
yapması kolay ayrıca, malzemeleri aldığım yeri tarif etmemi istiosan söliim şarampolde kokoreççi hilmi var ordan ara sokağa gir soldaki isokakta görürsün Erdoğan dükkanın adı incik boncuk vs her türlü malzeme satıo.
ahhhh bu aralar biz de öleyiz, tam yattığımda başlıyor ordan burdan vurmaya, gerçi genelde akşam üzeri daha hareketli oluo zaten, dün ben de uyuyamadım bi süre, ne tarafa döneceğimi şaşırdım
sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah ii haberlerini bekliyoruz
ahhh yüzüstü uyumakkkkk
hamilelik öncesine ait en çok özlediğiniz şey ne deseler yüzüstü uyumak derim heralde
hamilelik süresince yaşadığınız ve en çok özliceğiniz şey ne deseler oğlumun belime belime dayadığı minnak ayaklarını hissetmek olur sanırım
siz ne dersiniz kızlar özlediğiniz ve özliceğiniz şeyler neler
ayy komedi hatun yaa yine patlattıbizde gülerken patlıcazz
Senin yine 17 günün var canım :) Ben aynı şeyi düşünüyorum ve daha 40 günüm var durumum vahim
Canım çok sevindim ya herşey yoluna giriyo bak en yakın zamanda çıkacak inşallah
Heee valla tırstımmmmm
Az kaldı canım sıkın dişinizi doğumdan sonra yersin bi tepsi
Canım çok sevindim ya herşey yoluna giriyo bak en yakın zamanda çıkacak inşallah
Heee valla tırstımmmmm
Az kaldı canım sıkın dişinizi doğumdan sonra yersin bi tepsi
Senin yine 17 günün var canım :) Ben aynı şeyi düşünüyorum ve daha 40 günüm var durumum vahim
Doğumdan sonra yersin canım inşallah az kaldı :)
Herkeze selam uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı tek tek okuyorum dogum yapanlara güle güle büyütün diyor benim gibi gün sayanlara allah hayırlısı ile kucagına almasını diliyorum.
sizlerden fikir almak istiyorum malum hamilelik bazen yanlıs algılara sahip olabiliyor.34 haftamda doktorumun boşverişligi yüzünden agır enfeksiyon nedeniyle erken dogum sebebiyle tıp fakültesinde 3 gün yattım cok şükür gecti gitti.37 haftalıgım doktorumu degiştirdim 3 haftadır başka doktora gidiyorum özel hastane.yanlız doktor inadıma inadıma normal dogurucaksın diyerek baskı yapıyor sinirlenmeden buna gücüm olmadıgını gebelik şekerim ve bel fıtıgımın oldugunu en önemliside istemedigimi sölememe ragmen ısrar ediyor dünde biraz sancım vardı gittim alltan muayene dedi istemedim nst bagladı cok şükür sancım cıkmadı ama doktor allltan muayenede gerildigimi sinirlerimin bozuldugunu söledigim ve yaptırmadıgım halde adam illada normal diyor hayır anlamadıgım acaba sonradan ona gittigimiz için bıraksın diyemi yokuşa sürüyor yoksa benmi yanlış anlıyorum.bu arada eşim diyarbakırda ben yanlız başıma kalıyorum ve her an tetikteyim bu korkuda cabası yorumlarınızı bekliyorum acaba bu kadar ısrarcı olmasının sebebi ne olabilir güzel hamile anneler :))))
Ah ah o zaman da kilo vereceğiz diye yenmez gitti güzelim börekler :)
mylifebaby , bebektasarımları.com Nigar hanıma yaptırdım.
Tanısıklığımız olduğu için liste fiyatından biraz daha uyguna geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?