- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.781
Canım öncelikle hoşgeldin. Şunu baştan söyleyebilirim ki beden senin karar senin doktor ne derse desin sen normal doğum istemediğini buna gücünün olmadığını söylersen o buna saygı duymalı. Kadının kararıdır bu, vede inatla ısrarla normal dloğurtcam demesi tuhaf. Açıkcası özel değilde devlet hastanesi olsa normal derdim ama özellerde böyle bir düşünce kavramı yok. Ben senin yerinde olsam değiştiririm doktorumu.
Kızın adını dağ adı koydum diye vücudum bu işi çok mu ciddiye aldı ona göre mi karın yaptı diye düşünmüyo değilim ama senin de öyleymiş meğer
Ah ah o zaman da kilo vereceğiz diye yenmez gitti güzelim börekler :)
en ozledigim sey yuzu koyun yatmak.....en gicik ooldugum seyse saclarim dipleri cikti iyice uzadi 2renk oldu dogumdan sonra bakima girmek lazim yoksa buyuk depresyon oluyo heryer catlak dolu kocsmsn bi gobekkk ufff dusunmek istemiyorum.annem hep soyler sakin banyoda fazla zaman gecirme diye vucuduna baktikca insaan uzuluyo illaku lohsaliktada bu cok onemli
Ama minnosumun tekmelerini cok ozlucem karnimin diyarbakir karpucu gibi olusunu falan....
Artik bizi uykudan uyandiran tekmelrr degil aglamalar olacak....
Bu arada doguma gidicek arkadaslara allah yardimciniz olsun insallah en kolay sekilde gecer dogumunuz.
kızlar ebebekten-yada ozelcan bebeden gogus pompası alıcam!cok pahalı bısey almayı dusunmuyorumm!ama elektrıklı olsun!sızın onerılerınız ne??hamgısını almalıyımm!!özelcan bebede lansınohu onermıslerdı!!e bebkte pazar gunlerı indirim kuponu alıyoruz yaa!yardımlasıyoruz bırbırımızle!! merhaba bebek sayesınde!acaaba bekleyıpde oz man mı alsam!ne dersınız!gogus pompasını o sekılde alan varmıı
evet cnm şükür atlattık aynen bende vazgeçtim nerdeyse:)))maşallah bebişinee... Hadi sende atlattın cnm bu kontrolü.. Gerçekten berbat bişey ben doktora demiştim normal dogum böyle bişeyse ben vazgeçtim die
Kaç cmdi canım en son baktın mı ultrason kağıdına :26: Normal doğum düşündüm ben hep şimdiye kadar...
Benim de koltukaltımda bi koyuluk oluştu doğumdan sonra geçer diyolar bakalım görücez artık :) Kimisinin yüzünde oluyor ya leke şeklinde onun gibi bişeymiş...
Maşallah bebişine canım korkma doğum için herşey müsaitse kolaycacık olur doğumun inşallahYalnız doktorun hamama git mi dedi çok şaşırdım hamamda insanın tansiyonu yükselir tehlikeli olmaz mı şu son zamanlarımızda?
ahahahhah görgüsüzlüğün doruk noktası
Ben epidural normal düşünüyorum canım şartlar el verirse :)
evet cnm hamama git sıcak su kolaylaştırıo dedi keşke hemen doğursan dedi bide,bende epidural alacam
Herkeze selam uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı tek tek okuyorum dogum yapanlara güle güle büyütün diyor benim gibi gün sayanlara allah hayırlısı ile kucagına almasını diliyorum.
sizlerden fikir almak istiyorum malum hamilelik bazen yanlıs algılara sahip olabiliyor.34 haftamda doktorumun boşverişligi yüzünden agır enfeksiyon nedeniyle erken dogum sebebiyle tıp fakültesinde 3 gün yattım cok şükür gecti gitti.37 haftalıgım doktorumu degiştirdim 3 haftadır başka doktora gidiyorum özel hastane.yanlız doktor inadıma inadıma normal dogurucaksın diyerek baskı yapıyor sinirlenmeden buna gücüm olmadıgını gebelik şekerim ve bel fıtıgımın oldugunu en önemliside istemedigimi sölememe ragmen ısrar ediyor dünde biraz sancım vardı gittim alltan muayene dedi istemedim nst bagladı cok şükür sancım cıkmadı ama doktor allltan muayenede gerildigimi sinirlerimin bozuldugunu söledigim ve yaptırmadıgım halde adam illada normal diyor hayır anlamadıgım acaba sonradan ona gittigimiz için bıraksın diyemi yokuşa sürüyor yoksa benmi yanlış anlıyorum.bu arada eşim diyarbakırda ben yanlız başıma kalıyorum ve her an tetikteyim bu korkuda cabası yorumlarınızı bekliyorum acaba bu kadar ısrarcı olmasının sebebi ne olabilir güzel hamile anneler :))))
kızlar benim de göğsümün ucunda kendimi bildim bileli yağ bezeleri var böyle küçük küçük sivilce gibi bunlar doğumdan sonra bana sıkıntı yaratır mı ya bir de emzirirken yanına gelip bakanlar oluyor ya çok stres oldum şimdi soracaklar göğüs ucun neden böyle falan diye
Tontiş anneler biz geldik Minnak oğlumla bugün doktora gittik su muhabbeti yüzünden doktorcuğum gayet iyi suyun dedi ne eksik ne fazla dedim acil doktoru böle dedi suyun gelse farkedersin canım dedi :)) bende öle düşünüyorum dedim :)) 2 haftada 200 gr alan oğlum 3 günde 200 gr almış pek aklım ermesi bı oğlanın işine Yada ben çok taktım die doktorcuğum fazla çıkarttı rakamı zaten en başından beri bu doktora gelmediğim için kızıyorum kendime kızlar doktor ile ilgili sıkıntınız var ise mutlaka değiştirin tereddüt etmeyin ben tak diene kadar değiştirmedim idare ettim keşke daha önce gelseymişim neyse doğum sancılarını anlattı karında olur yukardan başlar ağrı beline de vurabilir ama en önemlisi sürekli olmaz önce düzensiz olur sonra düzene biner adet sancısı gibi sürekli olan bi ağrı değil dedi şu zamanlarda ağrıların olması çok normal bebekte sende ağırlaşıyorsun baskıdan dolayı ağrın olur bu tarz ağrılarda parol Yada minoset alabilirsin dedi 37 de çatı muayenemi yapıcakmış rahim açıklığı var mı die yapılan muayeneden daha kötü olamaz die düşünüyorum çok konuştum yine :)) kısacası yanlış alarmmış suyum falan gelmemiş :))
Ortaya karışık yaptırsak olmaz mı acaba hem epidural hem spinal. Nolur nolmaz diye
Kadının evliliğinin ilk ya da 2.evliliği olması tazminat almasına engel olmaz . Yaşla ilgili de herhangi bir kısıtlama bulunmuyor .
Yasada açık olarak evlendiği tarihten itibaren bir yıl içinde tabiri kullanılmış, evlilik sayısına bir sınırlama getirilmemiştir.
Kadın evlendiği tarihten itibaren 1 yıl içerisinde iş akdini sonlandırabilir evlilik nedeniyle ; işe başladığı tarihten itibaren hizmet akdinin devamı süresince geçen tam yıl ( 1 sene ) için 30 günlük ücreti karşılığı tazminat ödenir .
8 yıl ise 8 * 30 günlük ücret ödenir .
Konuyu çalıştığı yerin insan kaynakları ile görüşerek daha net , detaylı bilgi alabilir .
34. Haftamız da bitmek üzere isim bulamıyoruz, üzülüyorum artık niye böyle kızlar ya siz nasıl karar verdiniz,( Simay nasıl sizce? Bir de en başından beri bi Zeynep , Azra? Hangisi güzel
ah canim sagolLesyacım ne kadar da masumane şeyler özlemişsin. Ben buraya özlediklerimin listesini yazmaya utandım seni okuyunca.ah gidi kör şeytan
34. Haftamız da bitmek üzere isim bulamıyoruz, üzülüyorum artık niye böyle kızlar ya siz nasıl karar verdiniz,( Simay nasıl sizce? Bir de en başından beri bi Zeynep , Azra? Hangisi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?