2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aklımdan tam seni geçirirken listede görmek baya şaşırtıcı oldu. Umarım bize güzel haberlerin vardır?

tsk ederim hoş bulduk canım.bende senin gibi düşünüyorum karar benim kararım ama adama anlatmak imkansız hayır sinirlenicem iyi olmıycak acıkcası pek gğvenmiyorum bu durumda doktora eee bakıyorum kücük bir sehir burası doktor secmek ve degiştirmek lüks gibi burda acıkcası anlamadım haftaya kontrolğm var eyer halen ısrar ederse ve tabi bende dogurmazsam artık bişeyler söliyip ya allah deyip önüme ilk gelen doktora gdip dogurucam stresten dogurucam en sonunda .............

Kızın adını dağ adı koydum diye vücudum bu işi çok mu ciddiye aldı ona göre mi karın yaptı diye düşünmüyo değilim ama senin de öyleymiş meğer

seninki ismine göre şekil almış olabilir canım çok içselleştirdi bu ismi idoş :) Benimkinin dağ gibi olası varmış tepesinde minik bi krateri de var volkanik dağ benimki

Ah ah o zaman da kilo vereceğiz diye yenmez gitti güzelim börekler :)

Diycektim doğumdan sonra saldırmayasın böreklere dondurmalara hamilelikten fazla kilo alırsın diye ama alınabilirsin belki dedim :) Tepsi tepsi olmasa da bir iki dilim yersin bişey olmaz canımmm Ben de mide yanmasından hamur işi bişey koymuyorum ağzıma makarna bile yiyemiyorum.

Lesyacım ne kadar da masumane şeyler özlemişsin. Ben buraya özlediklerimin listesini yazmaya utandım seni okuyunca. ah gidi kör şeytan

ben e bebekten o şekilde almıştım lansinoh 149 tl idi 100 tl ye gelmişti bana geçen hafta e bebekte lansinoh 100 tlye düşmüştü 50 tl kuponla 50 tlye gelirdi keşke o zaman alsaydın neyse bence pazarı bekle canım

Sagolun kizlar bir haftadir 5 mesaj yazdim ve bir cevap alamadim gozden kacmis demeyin benden once yazanlarin bile cevabi sayfalarca verilmis sikintimi paylastim siz hafta olarak benden ondesiniz yasadiklarimin normal olup olmadigimi sordum ama önemsemediniz

Sitem etmiyorum yamlis anlamayin elimden geldigince herkeze yazmaya özen gosteriyorum sadece ayni özeni bekledim

maşallah bebişinee... Hadi sende atlattın cnm bu kontrolü.. Gerçekten berbat bişey ben doktora demiştim normal dogum böyle bişeyse ben vazgeçtim die
evet cnm şükür atlattık aynen bende vazgeçtim nerdeyse:)))

evet cnm hamama git sıcak su kolaylaştırıo dedi keşke hemen doğursan dedi bide,bende epidural alacam

kızlar benim de göğsümün ucunda kendimi bildim bileli yağ bezeleri var böyle küçük küçük sivilce gibi bunlar doğumdan sonra bana sıkıntı yaratır mı ya bir de emzirirken yanına gelip bakanlar oluyor ya çok stres oldum şimdi soracaklar göğüs ucun neden böyle falan diye

Sezaryen doğum şekli olarak kabul edilmiyor ; normal doğum olması gerek deniyor . Sezaryen zorunlu hallerde tercih edilir deniyor . Bunu anlıyorum ; ama zorunlu haller sadece fiziki değil psikolojik de olabilir . Anne adayı kendini normal doğum için hazır hissetmiyor ise , fobi tarzında korkuları var ise bu kadar ısrar niye anlamıyorum açıkçası .Allah korusun normale zorladığın gebede herhangi bir komplikasyon gelişse ve müdahale şansı olmasa bunun sorumluluğu kimde olacak !! Keza ; şeker ve bel fıtığı gibi fiziksel durumlarda varken bu kadar ısrar ne diye !!
Açıkçası özel hastanedeki dr. bu kadar ısrarcı olmaz ki aksine çoğuna sezaryene yönlendiriyor deniyor . Ben buna da inanmak istemiyorum ; dr. fiziki şartlara ve hasta psikolojisine göre karar veriyordur .
Senin sonradan dr.a geçmen sebep ise ; başta kabul etmeseydi ; ben bu haftadan sonra size bakmam uygun olmaz vs. deseydi .
Kararlı bir şekilde dr ile konuş , kararı verin ; baktın ısrarcı ve bu seni rahatsız ediyor farklı dr.dan da fikir al görüş derim ben .

Kızlar benim kocişko gelmek üzere çıkıyorum sonra görüşürüz. Benden habersiz doğurmayın bak Byeeee

Sen yanına gelenleri önce kovala , en sinir olduğum durumdur :)
Arkadaş emziriyorum , show yapmıyorum ki ne merakla izliyorsunuz . Ben kaçıcam valla emzirirken başka odalara , bakmalarını istemem beni strese sokar .
Yağ bezeleri için de dr.a danış istersen en iyisini dr. bilecektir . Bitkisel bir çözümü vardır belki de .

Soru işaretinden kurtuldun canım gözünaydın :) Zamanında sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Ortaya karışık yaptırsak olmaz mı acaba hem epidural hem spinal. Nolur nolmaz diye

eşine sorsana bi bunu oluyomuymuş

Evlilik Nedeni le Kdem Tazminat Alanlara veren hbar neli steyemez / Vedat lki Muhasebe TR
Ali Tezel'in web sayfalarında bilgi var . Hem mevzuat hakkında hem de konu ile ilgili Yargıtay kararları hakkında .

34. Haftamız da bitmek üzere isim bulamıyoruz, üzülüyorum artık niye böyle kızlar ya siz nasıl karar verdiniz,( Simay nasıl sizce? Bir de en başından beri bi Zeynep , Azra? Hangisi güzel

34. Haftamız da bitmek üzere isim bulamıyoruz, üzülüyorum artık niye böyle kızlar ya siz nasıl karar verdiniz,( Simay nasıl sizce? Bir de en başından beri bi Zeynep , Azra? Hangisi güzel

Canım senin yine vaktin var ben haftaya doğuruyorum bizde hala bulamadıkisim koymak çok zormuş alternatifleri 2 ye indirdik ama yok bir türlü budur diyemedik ada vaya ela koyucaz ela eşimin ve benım adıma çok uygun ama benım kalbim ada dan yana ama oda soyadımıza hiç uymuyorben Zeynebi çok beğenmişimdir her zaman klasik ama çok hoş biğr isim ama Azrada güzel canım

Cnm bugun annem de seni sormustu. Gecmis sayfalarda aradim aradim bulamadim. Simdi gordum ki hersey yoluna girmeye baslamis. Masallah tez zamanda gecsin gitsin insallah.

Açık ara favorim Zeynep :)
Geçen gün Nihat Hatipoğlu'nun iftar programında da yeni doğan bir kız çocuğu için isim önerir misiniz demişti seyirciden biri Zeynep dedi :) Hem anlam olarak güzel hem de kulağa hoş geliyor ; modern klasik bir isim ; büyüğe de küçüğe de uyuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…