2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[
QUOTE=gunebakan33;31193869]Kaç cmdi canım en son baktın mı ultrason kağıdına :26: Normal doğum düşündüm ben hep şimdiye kadar...

canım şimdi devlet hastanesinden geldim...başka bir dr un görüşüne ihtiyacım var çünkü... hafta sonu kendi dr umun verdiği kağıtta BPD yazmıyor...ultrasyonda değeri görmüştüm ama unuttum...bugün kü değerlerimiz 38. haftayım BPD 95 mm 1 hafta önden gidiyor.kilomuzu 3450 dedi..hafta sonu kendi dr um 3650 dedi. kilomuz biraz önde...devlet hastanesindeki dr şuan için normal doğuma engel bir şey yok dedi..haftaya yeniden görmem gerek kilosundan dolayı sezeryan olabilir dedi...cuma ve cumartesi günleri 3 dr la daha görüşeceğim...annemlerde farklı şehirde ve çalışıyorlar..yıllık izinlerini almak için benden haber bekliyorlar...allahım hakkımızda hayırlı doğum nasip etsin...

34. Haftamız da bitmek üzere isim bulamıyoruz, üzülüyorum artık niyer böyle kızlar ya siz nasıl karar verdiniz,( Simay nasıl sizce? Bir de en başından beri bi Zeynep , Azra? Hangisi güzel

zeynep

Son düzenleme:

Ben de severim Zeynep ismini, ama kendi çocuğuma gelince kararsız kalıyorum işte. Çok Zeynep var biraz farklı olsun istiyorum ama abuk subuk bişey de istemiyoruz offff..
Nasya cnm sizin de işiniz zormuş çok az kalmış ya:)

canım benimde öyle göğüslerimin kahverengi kısımlarında koyu kahverengi ben gibi desem değill et beni gibide değil garip bişeler cıktı minik minik..

Canım bende de var onlar.Ben araştırmıştım."Montgomery" adı verilen yağ bezleriymiş. Emzirme sırasında derinin kuruyup çatlamasını engelliyorlarmış. Sevinmemiz lazım yani

Umarım gönlüne göre bir şeyler bulursun :)

34. Haftamız da bitmek üzere isim bulamıyoruz, üzülüyorum artık niye böyle kızlar ya siz nasıl karar verdiniz,( Simay nasıl sizce? Bir de en başından beri bi Zeynep , Azra? Hangisi güzel

Benim büyük kızımın adı Zeynep Doğa.. :) Kesinlikle Zeynep..

34. Haftamız da bitmek üzere isim bulamıyoruz, üzülüyorum artık niye böyle kızlar ya siz nasıl karar verdiniz,( Simay nasıl sizce? Bir de en başından beri bi Zeynep , Azra? Hangisi güzel

Ben de çok zorlanmıştım isim konusunda. Zeynep gerçekten güzel bir isim. Ben de seçim yapmadan önce listemde ; Derya , Buse, Ela, İpek, Ada ve Deniz vardı. Ben Deniz olmasına karar verdim canım. Çünkü tam bir deniz hastasıyım. Eee hamileliğinde son safları olunca deniz e tatile gidemedik. Ben de madem deniz e gidemiyorum bu yaz, Deniz bana gelsin dedim . ve Deniz koydum kızımın adını.

kızlarrr jaluzi perde yaptırmak istiyorummm perdeciler yapıyor değilmi jaluziyi hayatımsın senın bebişin odasına yapmıştın sen sanırım değilmiiiii nasıl takılıyor o kornısemı geçme duvaramı monte ediyorlarrr ???

ayy canım benim yaa çok mutlu oldumm inşallah en kısa sürede tamamen senin kucağında olacak meleğinn peki doktor ne diyor ne zaman çıkaracaklarmış Allah'ın izniyle yoğun bakımdan?

Âmin . Doktor 72 saat sonucunda testler sonuçlanır demişti. Bu akşam test sonuçları çıkar ama anca sabaha yaparlar bence. Sabah test sonuçlarına göre karar verecekmiş. İnşallah sabaha herşey güzel olur oğlumu alır evime giderim artık :)

Ay kızlarrrr uzayan tırnak ve tüylerden kurtulmak büyük mutluluk bir rahatladım kiii harikaaaa kendimi çok iyi hissediyorum bu arada yarın doktor kontrolümüz var ben bir soru listesi yapayım bir şey eklemek isteyen varsa yazabilir

İnşallah sabaha oğluna kavuşursun tatlım ...

Kizlar ishal oldum muz şekerimi yükselttiği icin çok yiyemiyorum. Geçmesi icin başka önerisi olan ?

Annem hep kahve yememizi önerirdi; ama ben hiç denemedim Hamileyken ben de ishal olmuştum.Sağlık ocağındaki doktor da nar ekşisi önermişti. Bu arada suyunu ihmal etme canım. Vücudun susuz kalmasın.

Kızlar Cumhuriyet Caddesindeki şekerci dışında nereden bebek şekeri bakabilirim? Pek yer bilmiyorum.Merkezde veya Nilüfer'de olursa iyi olur. Bir de beşiğimizin cibinliğini kelebek ve uğurböcekleriyle süslemek istiyorum.Çıkartma şeklinde kelebek ve böcükler var; ama ben tüle takabileceğim bir şey istiyorum.Onları nereden alabilirim?

inşallah test sonuçları çok güzel çıkar da oğluşunu kucağına alırsın canım..dualarımız sizinle..

ohhh kuzuu değme keyfine şimdi vallaa kendin mi yaptın kuaföre mi gittin bakalımm :)

Saol cnm :) bende hep o anların hayalini kuruyorum. Kucağımda evime götürsem :)

elsa ve yalovanın tavsıyesıyle ebbekalmaya karar verdım gogus pompasını!!!pazar gunu merhaba bebegı ızleyıp sıfre alayımm,gondereyım,bakalım!!bende yararlanabılecekmıyımm!!:)) aklınızda olsunda ben beceremezsenm o ısı,sızden alabılırım dımı,şifreyıı!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…