- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.801
Soru işaretinden kurtuldun canım gözünaydın :) Zamanında sağlıkla gelsin bebişin inşallah
eşine sorsana bi bunu oluyomuymuş
QUOTE=gunebakan33;31193869]Kaç cmdi canım en son baktın mı ultrason kağıdına :26: Normal doğum düşündüm ben hep şimdiye kadar...
34. Haftamız da bitmek üzere isim bulamıyoruz, üzülüyorum artık niyer böyle kızlar ya siz nasıl karar verdiniz,( Simay nasıl sizce? Bir de en başından beri bi Zeynep , Azra? Hangisi güzel
Canım senin yine vaktin var ben haftaya doğuruyorum bizde hala bulamadıkisim koymak çok zormuş alternatifleri 2 ye indirdik ama yok bir türlü budur diyemedik ada vaya ela koyucaz ela eşimin ve benım adıma çok uygun ama benım kalbim ada dan yana ama oda soyadımıza hiç uymuyor ben Zeynebi çok beğenmişimdir her zaman klasik ama çok hoş biğr isim ama Azrada güzel canım
Açık ara favorim Zeynep :)
Geçen gün Nihat Hatipoğlu'nun iftar programında da yeni doğan bir kız çocuğu için isim önerir misiniz demişti seyirciden biri Zeynep dedi :) Hem anlam olarak güzel hem de kulağa hoş geliyor ; modern klasik bir isim ; büyüğe de küçüğe de uyuyor :)
canım benimde öyle göğüslerimin kahverengi kısımlarında koyu kahverengi ben gibi desem değill et beni gibide değil garip bişeler cıktı minik minik..
Çok teşekkür ederim ; sayfayı inceledim . Gerçekten ellerine , emeğine sağlık yapan kişinin hepsi de birbirinden güzelmiş .
Fiyatlar biraz tuzlu geldi
Kapı süsü , anı defteri ve yastık olarak 3'lü takım istediğim için epey masraflı olacak . Düşünmek gerek .
Güle güle kullanın , sizin kapı süsleri de harika :)
34. Haftamız da bitmek üzere isim bulamıyoruz, üzülüyorum artık niye böyle kızlar ya siz nasıl karar verdiniz,( Simay nasıl sizce? Bir de en başından beri bi Zeynep , Azra? Hangisi güzel
34. Haftamız da bitmek üzere isim bulamıyoruz, üzülüyorum artık niye böyle kızlar ya siz nasıl karar verdiniz,( Simay nasıl sizce? Bir de en başından beri bi Zeynep , Azra? Hangisi güzel
Canım bende de var onlar.Ben araştırmıştım."Montgomery" adı verilen yağ bezleriymiş. Emzirme sırasında derinin kuruyup çatlamasını engelliyorlarmış. Sevinmemiz lazım yani
ayy canım benim yaa çok mutlu oldumminşallah en kısa sürede tamamen senin kucağında olacak meleğinn peki doktor ne diyor ne zaman çıkaracaklarmış Allah'ın izniyle yoğun bakımdan?
Kizlar ishal oldummuz şekerimi yükselttiği icin çok yiyemiyorum. Geçmesi icin başka önerisi olan ?
Âmin . Doktor 72 saat sonucunda testler sonuçlanır demişti. Bu akşam test sonuçları çıkar ama anca sabaha yaparlar bence. Sabah test sonuçlarına göre karar verecekmiş. İnşallah sabaha herşey güzel olur oğlumu alır evime giderim artık :)
Kizlar ishal oldummuz şekerimi yükselttiği icin çok yiyemiyorum. Geçmesi icin başka önerisi olan ?
inşallah test sonuçları çok güzel çıkar da oğluşunu kucağına alırsın canım..dualarımız sizinle..Âmin . Doktor 72 saat sonucunda testler sonuçlanır demişti. Bu akşam test sonuçları çıkar ama anca sabaha yaparlar bence. Sabah test sonuçlarına göre karar verecekmiş. İnşallah sabaha herşey güzel olur oğlumu alır evime giderim artık :)
Ay kızlarrrr uzayan tırnak ve tüylerden kurtulmak büyük mutluluk bir rahatladım kiii harikaaaa kendimi çok iyi hissediyorumbu arada yarın doktor kontrolümüz var ben bir soru listesi yapayım bir şey eklemek isteyen varsa yazabilir
Çok çok çok sevindim canım evladının iyi olduğuna.bak gördün mü herşey ne güzel yoluna giriyor.çok az kaldı birlikte evinize gitmenize,onun için hazırladığın herşeyi kullanmana.tahlil sonuçlarıda çok iyi çıkacaktır,ana kokusu aldı ya bir kere,hemencecik iyileşiverir.dualarımız seninle
İnşallah sabaha oğluna kavuşursun tatlım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?