2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendim yaptım cicim her zaman kendim yapardım özellikle de Hayatımsın'ın çektiklerinden sonra kuaförü kesinlikle düşünmedim valla

herkese merhaba kızlar geçmiş yapamıyorum zaten mesaj yazıp çıkmam gerekiyor merak edenler olmuştur diye haber vereyim dedim tahlillerim temiz çıktı nst şimdilik ciddiye alınacak bi durum yokmuş çatı muayenemide oldum zaten ilkini normal doğum yaptığım için şimdilik bi aksilik olmazsa buda normal doğum olacak inşallah.doktorum bu hafta bebeğimin geleceğini düşünmüyorum dedi 25 temmuza kadar doğum olmazsa tekrar kontrole çağırıldım yine nst ye girecekmişim ama çok şükür ki çatı muayenesi bi daha yapmaya gerek yok dedi oğluşum 2.770 gr.mış son zamanlar hamilelik daha zor olmaya başladı beklemekte stresli ama bi 2 hafta daha sabretse diye düşünsemde Allahtan hayırlısını diliyorum

canım hazır alacaksan nilüfer de fatih sultan Mehmet bulvarında pastaland da var ihsaniyede cicim pastahanesinde bebek çikolatası var uzay pastahanesinde de bebek çikolatası var

benimde ağda yapmam lazım şimdi yapsan doğum zamanı ne cıkmıış ne cıkmamış olcak ikisi arası en fena durum
o yüzden beklemedeyim ama buda beni korkutuyoo bi anda gelirse bizim bıcırık naparımmm

Âmin. Hep dua ettim. yoğun bakımdaki diğer bebekleri gördüm içim sızladı . Benden zor durumda olanlar var. Anne olmak demek sabır demek. Mecbur bekliyorsun elinden birşey gelmiyor. Ama sonu ferah aydınlık inşallah :) :)

phalanx daha anneligin ilk gunleri zorlu bi surecten geciyorsunuz bebeginde sende insallah yavrun en kisa zamanda sifa bulur dualarimiz seninle canim....

Sizi cik aksattim kızlar ya... evim pispiril paril purul oldu. Cok sevincliyim. Kocacimla oldük resmen. Ama degdi. O simdi yemek yapiyo. Caya da cafeye goturcek beni. Tum gun elemanlar durdu ya, benim iskolik burda yedi gene kendini.

Mehmethan'ım, anneeemmm gelebilirsin artık böceğim... evimiz, baban ve ben hazırız ;-)

Sizleri seviyorum kızlar. Gerçekten! Her şey istediğiniz gibi olsun. Simdilik iyi akşamlar ;-)

bende cıkıyorum artık hamişlerimfena halde acıktım yavaştan atıyım kendimi mutfağaaa kızımda acıktı sanırım cok finaa tekmeler yiyorum şuann anne yeterr der gibii isyanlarda benim bıcırık cadımmmmmmmm
öpüyorum en kocamanındannnnnnnnn

Canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebiş artık ne zaman isterse maşallah kilosuda güzel habersiz bırakma

Rüzgarcım parıl purul evinde güle güle otur herşeyin hazır desene ne rahatlamışsındır şimdi biz hazırız artık minnoşlarımızı bekliyoruz

Hıım hemmen doyur onun tumbişini annesi acıkmıştır tabi kıyamam bende bugün aralarda o kadar çok tıkındımkı şiştim benımkıde dur artık anne yeme yerim kalmadı diye itekleyip duruyo

iyi yapmışsın canımcm ne güzel yarın da Arruş kuzuyu görecekmişsin bizim de cuma günü kontrol inş.. neler soracaksın listede neler var merak ettimm
Doğumla ilgili konuşmam lazım eşim girecek mi , anestezi şekli doğum öncesi yapmam gereken bir şey var mı falan ııı bir de
Oh ne güzel ellerinize sağlık canım ... Tamamen hazırsınız artık darısı bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…