- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.821
inşallah test sonuçları çok güzel çıkar da oğluşunu kucağına alırsın canım..dualarımız sizinle..
ohhh kuzuu değme keyfine şimdi vallaakendin mi yaptın kuaföre mi gittin bakalımm :)
Kendim yaptım cicim her zaman kendim yapardım özellikle de Hayatımsın'ın çektiklerinden sonra kuaförü kesinlikle düşünmedim valla
iyi yapmışsın canımcmne güzel yarın da Arruş kuzuyu görecekmişsin bizim de cuma günü kontrol inş.. neler soracaksın listede neler var merak ettimm
İçini ferah tut , inşallah tahlil sonuçları da iyi çıkacak ve sağlıklı şekilde taburcu olacak yavrun .
Annesinin sütü de şifa niyetine . Şu mübarek günlerde Allah dualarımız kabul etsin ; inşallah hepimiz yavrularımıza sağlıklı şekilde kavuşuruz .
aklımdasın dua ediyorum inşallah bebeğin en kısa zamanda kucağında olacak canım
bizimde kontrol cuma günü fındığımmm
oleyy 3 gün kaldı sadece kuzuummmmçokk güzel haberlerle gelelim inşallahh
:119::119:heyo heyooo
inş. fındığım ...
gerci ben minişimi 3 seferdir kafayı göremiyom kafayı gömmüş kuzucuk
cok özledim meleğimi valla neyse az kaldı zaten kucaklamaya inş...
bizim kucaklaşmamıza daha var cücüm yaa.. ama nedense bayram zamanında gelecekmiş gibi hissediyorum hep
herkese merhaba kızlar geçmiş yapamıyorum zaten mesaj yazıp çıkmam gerekiyor merak edenler olmuştur diye haber vereyim dedim tahlillerim temiz çıktı nst şimdilik ciddiye alınacak bi durum yokmuş çatı muayenemide oldum zaten ilkini normal doğum yaptığım için şimdilik bi aksilik olmazsa buda normal doğum olacak inşallah.doktorum bu hafta bebeğimin geleceğini düşünmüyorum dedi 25 temmuza kadar doğum olmazsa tekrar kontrole çağırıldım yine nst ye girecekmişim ama çok şükür ki çatı muayenesi bi daha yapmaya gerek yok dedi oğluşum 2.770 gr.mış son zamanlar hamilelik daha zor olmaya başladı beklemekte stresli ama bi 2 hafta daha sabretse diye düşünsemde Allahtan hayırlısını diliyorum
Sizi cik aksattim kızlar ya... evim pispiril paril purul oldu. Cok sevincliyim. Kocacimla oldük resmen. Ama degdi. O simdi yemek yapiyo. Caya da cafeye goturcek beni. Tum gun elemanlar durdu ya, benim iskolik burda yedi gene kendini.
Mehmethan'ım, anneeemmm gelebilirsin artık böceğim... evimiz, baban ve ben hazırız ;-)
Sizleri seviyorum kızlar. Gerçekten! Her şey istediğiniz gibi olsun. Simdilik iyi akşamlar ;-)
bende cıkıyorum artık hamişlerimfena halde acıktım yavaştan atıyım kendimi mutfağaaa kızımda acıktı sanırım cok finaa tekmeler yiyorum şuann anne yeterr der gibii isyanlarda benim bıcırık cadımmmmmmmm
öpüyorum en kocamanındannnnnnnnn
Doğumla ilgili konuşmam lazım eşim girecek mi , anestezi şekli doğum öncesi yapmam gereken bir şey var mı falan ııı bir deiyi yapmışsın canımcmne güzel yarın da Arruş kuzuyu görecekmişsin bizim de cuma günü kontrol inş.. neler soracaksın listede neler var merak ettimm
Oh ne güzel ellerinize sağlık canım ... Tamamen hazırsınız artık darısı bizeSizi cik aksattim kızlar ya... evim pispiril paril purul oldu. Cok sevincliyim. Kocacimla oldük resmen. Ama degdi. O simdi yemek yapiyo. Caya da cafeye goturcek beni. Tum gun elemanlar durdu ya, benim iskolik burda yedi gene kendini.
Mehmethan'ım, anneeemmm gelebilirsin artık böceğim... evimiz, baban ve ben hazırız ;-)
Sizleri seviyorum kızlar. Gerçekten! Her şey istediğiniz gibi olsun. Simdilik iyi akşamlar ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?