2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çamaşırımda avuç içi kadar ıslaklık var acaba suyum mu geliyor anlamadım ağrım sancımda bebek hareket ettikçe oluyor yani anlamadım benimle aynı durumu yaşayan var mı

banada oldu benimkisi öyle avuç içi kadarda değildi bayağı bayağı su geldi işedim sandım bilmiyorum neyin nesiydi gittim dr. herşey normal çıktı evdeyim takipte

kızlar 2 haftadır heyecanla beklediğimiz o gün geldi çattı ama gel gör ki moralimiz bozuldu
eşimle gittik kontrole.. bebeğimiz sağlıklıymış ama 2.5 hafta gerideymiş kilosu :'( doktor zayıf bir bebek dedi ((
34.haftamdayım kilosu 2100 kg , boyu da 49 cm miş... boyu çok uzun dedi ama kafa ve karın çapı küçük ölçüm verdi dedi
2 hafta yemene dikkat et tam 6 öğün ye 2 hafta sonra kontrole gel dedi (
meleğimiin kilo alması için neler yapmam lazım kızlar bi akıl verin çok üzgünüm besleyememişim bebeğimi
çok suçlu hissediyorum kendimi

Kızlar benimde görüş günü cuma.ben zaten kızın yüzünü hala görmedim,doğduğunda tanışacaz galiba.son gittiğimizde diz kapaklarının resmiyle döndük eve.kocamda bende öyle bakıyoz böyle bakıyoz yok anacım çocuk ortalarda.geldik eve millet foto bekliyor bizden,gösterdik herkese diz kapaklarını herkes eşime benzetti :))))))

Canım endişe etme diyeceğim ama olmuyor işte.benim kız da zayıf biraz.kontrolden gelince 2 gün çok dikkat ediyorum yediklerime ama iştahım yok zorlada yenmiyor.yutamıyorum bile zorlayınca kî önceden tokluktan patlayacak gibi bile olsam yarım dilim ekmek kalmışta olsa bitirmeden kalkmazdım.bebeğe kilo aldıran şeyler proteinler.sabah bol peynir ve kesin yumurta haşla ye.diğer öğünlerdede kesin beyaz yada kırmızı et olsun.eğer onlar olmazsa mercimek,bulgur falan ye.aralardada ceviz,badem falan.toparlar o minik merak etme annesi

canım çok zayıf değil bebeğin bence. yani daha 34.haftada anca işte bu kadar olur. 38. haftaya kadar en az 1 kilo alır 3ün üstünde doğar. ne seviyor bu doktorlar abartmayı. neler yiyeceğini de söyleseymiş ya sana. üzme kendini...

canım üzme kendni toparlar inşallah daha var zamanı bulgur pilavı yeşil mercimek güzel kilo aldırıyor diye biliyorum.. birde muz duymuştum özellikle son aylarda yatmadan önce yenen muz bebege kilo aldırırmış.. ceviz fındık gündüz br avuç..

kızllarrr adet ağrısı çekiyorum resmen. sökülmeye çalışırsın sökülemezsin karnına bi ağrı girer ya öyle bi ara bu neyin nesiki şimdi 5 dk. hiç geçmediii..

endişe etmek ne kelime doktorun odasında ağlamamak için zor tuttum kendimi
o minik bedenler bize bağımlı ya insan kendini çok suçlu hissediyo... sizlerden gelen tavsiyeleri tek tek not ediyorum şimdi,
bundan sonra çatlasam da yicem patlasam da ...

alır ama alır dimi dimi ???
doktorum korkutmak istemedi böyle sakin sakin konuştu ama ben panik eşimde çok üzüldü yüzü düşüverdi hemen,
bundan sonra öğünlerini saycam ona gire dedi ikaz etti biraz sertçe
1 kiloyu aldırmam lazım meleğime

canım o geberesiceyi izledim haberlerde inan nefesim kesildi yanımda olsa parçalardım o insan müsvettesini hemde ne parçalamak
Allahım sen akıl ver !!!!!!!!!!!!!!!

heh muz onu da yazdım listeye eşimle alalım iftardan sonra
mercimek bulgur gibi şeyleri daha sık yemeye çalışıcam
kızım inşallah toparlar kendini canım yaa

Canım üzülme bebeğin zayıf değilki bende aynı haftalarda gittiğimde 2150 gr dı ve doktor çok normal demişti 37.hafta gittim 3000 gr olmuştu doktorun abartmış bence 34.hafta 3000 gr olsa zaten çocuk obez olur yaw akıl var mantık var doktorun biraz pimpirikli sanırım

canım bu arada hakikaten çok zayıf degil bebeğin çünkü ben 35+4de gittim 2622 gr aramızda 500 gr var mesela iki hafta sonra seninkide olacaktır bu kiloda üzme kendini

sonuna kadar bakamadım kanım dondu.. Allahın belası aşağılık o.... önde gideni.. Olamaz böyle bir vahşilik ya yavrum nasıl çırpınıyorr yaaa.. o boğularak can versin inşallahhh adi köpekkk

aslında bebeişinin kilosu normal aralıklarda ama ortalama değer varya onun altında diye bence drun bunları söylemiştir bol meyve ve süt yoğurt kuruyemiş ve düzenli beslenme canım bunlar ii aldırıyor benim iştahım maalesef çok acık tatlısız duramuyorum kendimi frenliyemiyorum tatlı ve karbonhidratlarda aldırıyor ama sen yinede tüketmemeye çalış kilodan başka faydası yok yaz meyveleri çok şekerli olduklarından kilo aldırıyor meyveden sonra süt yoğurt mutlaka tüket kan şekerini ayarlasın içini ferah tut belkide selvi gibi olucak bebişin ince uzun ve heybetli

Hazırız valla. Onlar da hazırlanıp gelsinler bir an önce saglikla. Teşekkürler Nasyacim. Hem de ne rahatlama :-D

kızllarrr adet ağrısı çekiyorum resmen. sökülmeye çalışırsın sökülemezsin karnına bi ağrı girer ya öyle bi ara bu neyin nesiki şimdi 5 dk. hiç geçmediii..

Benm de her gün oluyo cnm ya hiç atlamıyo saolsun, bunun yanında acı veren sancılar da arada yokluyo mesela şuan, yemek yerken girdi bikaç kere moralim bozuldu gene bıraktım yattım ..

sıkma canını emin ol alacak kilo 3ün üstünde doğar. balık hapını vitaminin eksik etme. ben çok yemekle bebeğin çok kilo alacağına inanmıyorum. düzenli beslen,tahıllı,proteinli şeyler ye bence. çok kilolu olan ama bebeği zayıf doğan bi sürü kadın var. çok yiyince bebek kilo alsaydı ooo
hem bizde bir laf vardır "zayıf olsun da canı içinde olsun" derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…