- 15 Temmuz 2006
- 757
- 11
- 623
- 41
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.841
kızlar çamaşırımda avuç içi kadar ıslaklık var acaba suyum mu geliyor anlamadım ağrım sancımda bebek hareket ettikçe oluyor yani anlamadım benimle aynı durumu yaşayan var mı
kızlar perine masajına başladınız mı? 34. haftadan itibaren haftada 3-4 kez 5 dk uygulayın diye okudum internette
kızlar 2 haftadır heyecanla beklediğimiz o gün geldi çattı ama gel gör ki moralimiz bozuldu
eşimle gittik kontrole.. bebeğimiz sağlıklıymış ama 2.5 hafta gerideymiş kilosu :'( doktor zayıf bir bebek dedi((
34.haftamdayım kilosu 2100 kg , boyu da 49 cm miş... boyu çok uzun dedi ama kafa ve karın çapı küçük ölçüm verdi dedi
2 hafta yemene dikkat et tam 6 öğün ye 2 hafta sonra kontrole gel dedi(
meleğimiin kilo alması için neler yapmam lazım kızlar bi akıl verin çok üzgünüm besleyememişim bebeğimi
çok suçlu hissediyorum kendimi
canım çok zayıf değil bebeğin bence. yani daha 34.haftada anca işte bu kadar olur. 38. haftaya kadar en az 1 kilo alır 3ün üstünde doğar. ne seviyor bu doktorlar abartmayı. neler yiyeceğini de söyleseymiş ya sana.kızlar 2 haftadır heyecanla beklediğimiz o gün geldi çattı ama gel gör ki moralimiz bozuldu
eşimle gittik kontrole.. bebeğimiz sağlıklıymış ama 2.5 hafta gerideymiş kilosu :'( doktor zayıf bir bebek dedi((
34.haftamdayım kilosu 2100 kg , boyu da 49 cm miş... boyu çok uzun dedi ama kafa ve karın çapı küçük ölçüm verdi dedi
meleğimiin kilo alması için neler yapmam lazım kızlar bi akıl verin çok üzgünüm besleyememişim bebeğimi
kızlar 2 haftadır heyecanla beklediğimiz o gün geldi çattı ama gel gör ki moralimiz bozuldu
resmne ağlıyorum o kadını elime geçirsem parça parça yaparım şimdi allah bin türlü belasını versin gebersin sürtük ... şuna bi bakın
Bebeği boğarak öldürmeye çalışıyor - YouTube
tüylerim diken diken oldu haberlerde görünce...
Canım endişe etme diyeceğim ama olmuyor işte.benim kız da zayıf biraz.kontrolden gelince 2 gün çok dikkat ediyorum yediklerime ama iştahım yok zorlada yenmiyor.yutamıyorum bile zorlayınca kî önceden tokluktan patlayacak gibi bile olsam yarım dilim ekmek kalmışta olsa bitirmeden kalkmazdım.bebeğe kilo aldıran şeyler proteinler.sabah bol peynir ve kesin yumurta haşla ye.diğer öğünlerdede kesin beyaz yada kırmızı et olsun.eğer onlar olmazsa mercimek,bulgur falan ye.aralardada ceviz,badem falan.toparlar o minik merak etme annesi
canım çok zayıf değil bebeğin bence. yani daha 34.haftada anca işte bu kadar olur. 38. haftaya kadar en az 1 kilo alır 3ün üstünde doğar. ne seviyor bu doktorlar abartmayı. neler yiyeceğini de söyleseymiş ya sana.üzme kendini...
resmne ağlıyorum o kadını elime geçirsem parça parça yaparım şimdi allah bin türlü belasını versin gebersin sürtük ... şuna bi bakın
canım üzme kendni toparlar inşallah daha var zamanı bulgur pilavı yeşil mercimek güzel kilo aldırıyor diye biliyorum.. birde muz duymuştum özellikle son aylarda yatmadan önce yenen muz bebege kilo aldırırmış.. ceviz fındık gündüz br avuç..
endişe etmek ne kelime doktorun odasında ağlamamak için zor tuttum kendimi
o minik bedenler bize bağımlı ya insan kendini çok suçlu hissediyo... sizlerden gelen tavsiyeleri tek tek not ediyorum şimdi,
bundan sonra çatlasam da yicem patlasam da ...
alır ama alır dimi dimi ???
doktorum korkutmak istemedi böyle sakin sakin konuştu ama ben panikeşimde çok üzüldü yüzü düşüverdi hemen,
bundan sonra öğünlerini saycam ona gire dedi ikaz etti biraz sertçe
1 kiloyu aldırmam lazım meleğime
canım o geberesiceyi izledim haberlerde inan nefesim kesildi yanımda olsa parçalardım o insan müsvettesini hemde ne parçalamak
Allahım sen akıl ver !!!!!!!!!!!!!!!
heh muz onu da yazdım listeye eşimle alalım iftardan sonra
mercimek bulgur gibi şeyleri daha sık yemeye çalışıcam
kızım inşallah toparlar kendini canım yaa
Canım hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebiş artık ne zaman isterse maşallah kilosuda güzel habersiz bırakma
Rüzgarcım parıl purul evinde güle güle otur herşeyin hazır desene ne rahatlamışsındır şimdi biz hazırız artık minnoşlarımızı bekliyoruz
Hıım hemmen doyur onun tumbişini annesi acıkmıştır tabi kıyamam bende bugün aralarda o kadar çok tıkındımkı şiştim benımkıde dur artık anne yeme yerim kalmadı diye itekleyip duruyo
kızllarrr adet ağrısı çekiyorum resmen. sökülmeye çalışırsın sökülemezsin karnına bi ağrı girer ya öyle bi ara bu neyin nesiki şimdi5 dk. hiç geçmediii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?