- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.861
kızlar 2 haftadır heyecanla beklediğimiz o gün geldi çattı ama gel gör ki moralimiz bozuldu
eşimle gittik kontrole.. bebeğimiz sağlıklıymış ama 2.5 hafta gerideymiş kilosu :'( doktor zayıf bir bebek dedi((
34.haftamdayım kilosu 2100 kg , boyu da 49 cm miş... boyu çok uzun dedi ama kafa ve karın çapı küçük ölçüm verdi dedi
2 hafta yemene dikkat et tam 6 öğün ye 2 hafta sonra kontrole gel dedi(
meleğimiin kilo alması için neler yapmam lazım kızlar bi akıl verin çok üzgünüm besleyememişim bebeğimi
çok suçlu hissediyorum kendimi
Bebek Şekerlerimiz, Şeker Sepetimiz De Hazır.. Bebeğim Eksik Sadece Ona Da Kavuşmama Saatler Kaldı..
Eki Görüntüle 757077
Eki Görüntüle 757078
Bebek Şekerlerimiz, Şeker Sepetimiz De Hazır.. Bebeğim Eksik Sadece Ona Da Kavuşmama Saatler Kaldı..
Eki Görüntüle 757077
Eki Görüntüle 757078
Teşekkür ederim canim amin insallahÇok hoşlar cnm :) bebiş de sağlıkla gelsin artık :)
Çok tatlılar canım tam bebek şekeri bebişte yarın gelicek inşallah of keşke benımde böyle bi günüm kalmış olaydı yarın kaçta doğumun?
Teşekkür ederim canim amin insallah
ogleden sonra 3-4 arasi girmis olurum canim doguma.
Eki Görüntüle 757077
Eki Görüntüle 757078
Eki Görüntüle 757077
Eki Görüntüle 757078
34. Hafta dediğiniz nedir arkadaslar 33 + günler mı 34+ günler mı??? benim bildigim 33+ günlerBenimde 34. haftam bana küçük geliyor. Ama doktorum orta bebek dedi... Kilosu 2138g bizimkide uzun boylu...Benimkininde kafa ve karın çapı 2 hafta geride ama sorun yok diyor... Onlar kesin değil tahmini dedi.... Böyle giderse 3100 yada 3200 g doğar dedi...
bende korktum şimdi sen öyle diyince
Eki Görüntüle 757077
Eki Görüntüle 757078
İyi geceler herkeze kızlar 2 gündürçok dişim ağrıyor 37 haftadayım kaç yeri aradım müdahale edemeyiz diyorlar minoset içiyorum mecburen evde ağrıyı dindirmek için neler yapabilirim acaba
34. Hafta dediğiniz nedir arkadaslar 33 + günler mı 34+ günler mı??? benim bildigim 33+ günler
Kızlarrr moralim çok bozukkkk ! Arkadaşım aradı aynı hastane ve doktora gidiyoruz, sezeryan olmak istiyor oda ama çocuk doğum kanalına tamamen inmiş normal doğum için elverişli demiş doktor. Bu durumda keyfi sezeryan oluyor fiyatta 2300 %8 KDV indirimiyle 2100 oluyor. Normalde doktor bana çocuk iri zaten normal doğum olmaz demişti, böyle durumda fiyat 1300 oluyor ve bizde bu fiyatı bilerek tamam dedik. Kendisi muhasebeye dilekçe verip zorunlu sezeryan demezse o 2100 veremem. yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum sırf doktorumdan memnunum diye orada doğuma karar verdim en başından beri oradayım. Şimdi kalkıp banada normal doğum derse ki bana iri bebek normal olamazsın dediğinde tamamen kendimi sezeryana hazırladım şimdi kendimi bebeği riske atıp normal doğum yapamam. Ama o 2100 tl de ödemeye gücümüz yok. Perşembe nst ye gidicem doktoruma konuşucam inşaallah sezeryan kendi sezeryan der. Şimdi aylarca gidip başka doktora emanet olmak korkutuyor.
Sizlerde sezeryan olacak olanlar hangi hastane ve be kadar ücret ödeyeceksiniz paylaşır mı. Kendimi ona göre ayarlarım aksi durumda 
Doğumla ilgili konuşmam lazım eşim girecek mi , anestezi şekli doğum öncesi yapmam gereken bir şey var mı falan ııı bir de
Oh ne güzel ellerinize sağlık canım ... Tamamen hazırsınız artık darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?