2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugün çok mutluyum
sonunda evimin işini bitirdim , 1 kadın tuttuk, annem ve ben 3'ümüz sabah 9 da bir başladık. akşam 7'de bitti. ama bizde bittik.
heryer tertemiz oldu misler gibi . o kadar çok mutluyum ki. evi kapattım anneme geldim doğuma kadar burda kalcam . okadar temizledik ev kirlenmesin
perşembe de kontrolüm var oğluşumu görücem günler geçtikçe heyecandan duramıyomm

Benimde 34. haftam bana küçük geliyor. Ama doktorum orta bebek dedi... Kilosu 2138g bizimkide uzun boylu...Benimkininde kafa ve karın çapı 2 hafta geride ama sorun yok diyor... Onlar kesin değil tahmini dedi.... Böyle giderse 3100 yada 3200 g doğar dedi...
bende korktum şimdi sen öyle diyince

Canım bebek şekerinde,sepetide harika olmuş.hadi yarın sağlıkla al bebeğini kucağınada mutlu son olsun.inşallah hemencecik toparlanıp bîze sağlık haberlerinizi verirsiniz.dualarımızdasın,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

İyi geceler herkeze kızlar 2 gündürçok dişim ağrıyor 37 haftadayım kaç yeri aradım müdahale edemeyiz diyorlar minoset içiyorum mecburen evde ağrıyı dindirmek için neler yapabilirim acaba

34. Hafta dediğiniz nedir arkadaslar 33 + günler mı 34+ günler mı??? benim bildigim 33+ günler

Kızlarrr moralim çok bozukkkk ! Arkadaşım aradı aynı hastane ve doktora gidiyoruz, sezeryan olmak istiyor oda ama çocuk doğum kanalına tamamen inmiş normal doğum için elverişli demiş doktor. Bu durumda keyfi sezeryan oluyor fiyatta 2300 %8 KDV indirimiyle 2100 oluyor. Normalde doktor bana çocuk iri zaten normal doğum olmaz demişti, böyle durumda fiyat 1300 oluyor ve bizde bu fiyatı bilerek tamam dedik. Kendisi muhasebeye dilekçe verip zorunlu sezeryan demezse o 2100 veremem. yenibosna Nisa hastanesine gidiyorum sırf doktorumdan memnunum diye orada doğuma karar verdim en başından beri oradayım. Şimdi kalkıp banada normal doğum derse ki bana iri bebek normal olamazsın dediğinde tamamen kendimi sezeryana hazırladım şimdi kendimi bebeği riske atıp normal doğum yapamam. Ama o 2100 tl de ödemeye gücümüz yok. Perşembe nst ye gidicem doktoruma konuşucam inşaallah sezeryan kendi sezeryan der. Şimdi aylarca gidip başka doktora emanet olmak korkutuyor.

Sizlerde sezeryan olacak olanlar hangi hastane ve be kadar ücret ödeyeceksiniz paylaşır mı. Kendimi ona göre ayarlarım aksi durumda 😞😞

İyi geceler herkeze kızlar 2 gündürçok dişim ağrıyor 37 haftadayım kaç yeri aradım müdahale edemeyiz diyorlar minoset içiyorum mecburen evde ağrıyı dindirmek için neler yapabilirim acaba

canım çok geçmiş olsun... karanfil ciğneyebilirsin.. bol kiraz ye .. kiraz da ağrı kesicidir..

Canım daha doktorunla görüşmeden neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun kendine perşembe günü görüş bakalım eğer kendisi sana sezaryen olacak demişse sonradan ne diye değiştirsin ... Canını sıkma bu kadar ...

Canim bu ara pek giremiyorum topige. Yarin icin dualarim da kalbimde seninle.. kendini iyi hissettiginde yazarsin. Opuyorm cok.
Yarin dogum yapacagi belli olan arkadaslar varsa ayni dileklerim onlar icinde gecerli,gecmisin tamamini okuyamadim. Iyi geceler hepinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…