2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çünkü bende sezeryan olmak istediğimi söylemiştim. Sonra 36 haftanda bakarız ona göre demişti ki ultrasyona baktığında bebeğin ölçülerinin iri gittiğini zaten normal doğum olamayacağını söylemişti. Ben istedim diyemi yoksa gerçekten öylemi bilmiyorum. İnşallah bütçemizi aşmayacak şekilde doğum gerçekleşir

Canım zaten bebek iri diye sezaryen yapacağını kendi söylemiş böyle stres yapma kendine rahat ol ki her şey yoluna girsin

Hamileliğimin ilk aylarında bende o hastaneye gitmiştim ve bana çok pahalı geldi özellikle de test fiyatları orada 150 tutan testleri sağlık ocağında ücretsiz yaptırdım vede dokorlar çok yoğunlar. Bende ilk doğumumu yaptığım hastaneyi tercih ettim en azından bildiğim yer diye doktorlarıda tanıyorum ebeleride. Batı bahat hastanesi bi bak fiyatlara istesen

Kızlar ben yatayım da çabuk sabah olsun oğlumu göreyim inşallah yarın yüzünü döner bize Hepinizi öpüyoruz şeker anneler iyi geceler deliksiz uykularınız olsun harika rüyalarınız olsun

Canım güzelim neden hemen strese giriyorsun . Once doktorunla konus. İri dediğiniz icin normal dediğiniz icin bu isteğe bağlı Sezaryanda girmeyeceğini düşünüyorum de. Raporu bu yonde mı vereceksiniz diye sor. Hayir derse bu şartlarda benim burda dogum yapmam imkansız de. O zaman gor bak lafı değiştirir

[ı]canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz allah yar ve yardımcın olsun. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah [/ı]

oo maşallah canım senin ki kısa sürede epey atak yapmış 3 e tamamlamış kilosunu:)
umarım benimki de öyle olur .. doktorum bu haftalard 2,400 kg olmasını beklerdim dedi, pimpirikli mi bilmiyorum valla :)

canım bu arada hakikaten çok zayıf degil bebeğin çünkü ben 35+4de gittim 2622 gr aramızda 500 gr var mesela iki hafta sonra seninkide olacaktır bu kiloda üzme kendini

dimi canım yaa aramızda yaklaşık iki hafta var o zaman alır kilo benim minnoşum da

drum bu haftalarda 2,400 kg olmasını beklerdim dedi, 2,5 hafta geriden geliyo yaklaşık dedi o yüzden çok üzüldüm..
benim de ne yazık ki iştahım kapalı son zamanlarda ama meyvemi eksik etmem hatta fazlaca yerim
meyveyi çok yediğim içinde ekstra tatlı şeyler tüketmiyorum açlık şekerim biraz yüksek çıkmıştı da
sütü bi ara çok aksattım ama son zamanlarda onuda bol bol içiyorum yalnız benim kızın boyu gerçekten uzun olacak galiba :)) dediğin gibi selvi boylu hhehe:))

dimi canım yaa ben zaten bebeğe yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum sağlıksız şeylerden uzak duruyorum şu iki hafta öğünlerime çok daha dikkat ediciimm bakalım haftasını yakalayabilecek mi kızım

canım yaa korkma hemen doktorun normal demiş ya sana bide seni korkutmayayım şimcik
seninle durumumuz hemen hemen aynı ama moralimizi bozmadan birbirimize destek olarak atlatalım şu son 1 ayı yoksa bebeklerimiz kötü etkilenir.. bi daha ki kontrole kadar çok dikkat edelim bebişlerimiz iyi olsun...

bu arada hepinize çok teşekkür ederim kızlar yaa üşünmeyip uzun uzun yazmışsınız içimi rahatlattınız hepinizi öpüyoruz zayıf ama uzun kızımla

daha önce bebeğimin böbreklerinde kist çıktığını söylemiştim.yarın tıp fakültesindeki konseye çıkacağım.benim gibi farklı tanı konulan hastaları inceliyorlarmış.dua edin lütfen bebeğimle ilgili kötü bişey söylemesinler.tedavisi vardır umarım...

Dediklerine kesinlikle katılıyorum madem bu satten sonra bakmıycak baştan hiç bakmasaydı.tamam sezaryan bir dogum sekli olmayabilir ama ben ruhen kendimi buna yatkın hissetmiyorum 2 gündğr sabaha kadar bu şekilde davranmasının nedenini düşünüyorum ve geriliyorum hayırlısı allahtan haftaya kontrolüm var umarım sakin ve sukunet içersinde gecer eşimde yok yanımda yanlızım o gelene kadar ya dogurursam endişesi var acıkcası şaşırıp kaldım allah herkeze kolaylık versin ne diyim...

çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşir moralini olabildiğince yüksek tutmaya çalış. dualarımız seninle ve minik bebeğinle canım

Canım ALLAH yar ve yardımcın olsun.iyi haberler alman dileğiyle

Son düzenleme:

doğum yarın mı.....AYYY. ALLAHIM KOLAY DOĞUM NASİP ETSİN..bebişini sağlıkla kucağına al...sanırım sezeryan...sen mi istedin
Bebeğim Biraz İri O Yüzden Doktorumun Tavsiyesiye Zorunlu Sezeryan Olacağım Cnm.
çok güzeller canım, sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.

Hayırlı doğumlar ALLAH yardımcın olsun. Sağlıkla alırsın inşaallah bebeğini kucagına darısı bizim başımıza

Canım hem şekerlerin hem de sepetin çok tatlı güle güle kullanın bebişin sağlıkla gelsin yarın çok çok kolay bir doğum olsun inşallah :)

[ı]canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz allah yar ve yardımcın olsun. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah [/ı]
Kızlar Çok Teşekkürler Hepinize, Sağsalim Atlatırım İnşallah.. Daha Sonra Da Darısı Sizlerin Başına..

Evet canım aynen söylüycem sitrese girmemek elde değil hele ki son haftalarımda.

Canım bende kayaşehirdeyim hangi doktor ve fiyatı nedir

cnm uzulme saglikliysa sorun yok..masallah boylubnm bebikinde kilosu masallh iyi minyatur sanirim annesi gbi 46 cmsen protein agrlikli beslen bak nasi kilo aliyo..

doğum yapmış ve yapacak olan arkadaşlar doğum hikayelerinizi ''2013 ağustos anneleri doğum hikayeleri''bölümünede yazsanız daha iyi olur böyle sayfaların arasında kaynayıp gidiyor

yeni doğum hikayelerini bekliyoruz sabırsızlıkla inşallah en kısa zamanda bende yazabilirim doğum hikayemi

Tatli rüyalar ..... Bakalım yarın doğuran olcakmi insallah sıra bendedir

cnm cok gcmis olsun dualrim sennle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…