2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gecmıs olsun rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin size bağışlasın

Bugün benim doğum günüm ve oglusumla randevum var. Ne güzel bir hediye Allahım ♡ ♥ ;-) :-D

doğum günün kutlu olsun canım... iyi seneler... oğluşun sana dünyanın en güzel hediyesini verir inşaallah. oradan el mi sallar öpücük mü atar havai fişek mi gönderir bilinmez...

Arkadaşlar sizlere danışacağım şeyler var , bugün sabah 6 da mide sancısıyla uyandım birde bulantı inanılmaz bir ağrıydı bağırsaklarım biraz hareketliydi ama birşey olmadı ancak ağrı kesici iğne verdi dr onunla geçti ağrım.Ve Nst ye girdim ilk kez bir sıkıntı yok bebekle ilgili dedi.Bugün bebeğimde önceki günlerden çok daha hareketli maşallah .Ve 2 hafta önce bebğim 2000 gr ken bugün 1950 gr çıktı.normalde 35. haftamın içinde olmam gerekirken 32. hafta dedi doktor.Ağrının üstüne birde bunları duyunca çok canım sıkıldı.Normal mi bunlar?

inşaallah bebeğinin bişeyi yotur canım. Allah yar ve yardımcınız olsun. Rabbim acil şifalar versin...

İyi geceler herkeze kızlar 2 gündürçok dişim ağrıyor 37 haftadayım kaç yeri aradım müdahale edemeyiz diyorlar minoset içiyorum mecburen evde ağrıyı dindirmek için neler yapabilirim acaba

canım dişinol diye bi ilaç var eczanelerde ondan kullan derim mideye gitmiyor dişinin üstüne koyuyorsun. tavsiye ederim...

offf uykuuuuu offf. her gece aynı problem... yatağa yattıgımda oflayıp poflamaktan nefes alamıyorum sanki.. NEfesim kesiliyor sizdede oyle oluyor mu..

offf uykuuuuu offf. her gece aynı problem... yatağa yattıgımda oflayıp poflamaktan nefes alamıyorum sanki.. NEfesim kesiliyor sizdede oyle oluyor mu..

olmamııı uyku düzenim kalmadı kuzum
şimdide sahura kadar oturuyoruz eşime sahur hazırlayıp yatıyorummm öğlene kadar uyuyorumm daha iyi oluyo demekki gecede problemmm ama wc ye gitmektennn bıktım artıkkk

olmamııı uyku düzenim kalmadı kuzum
şimdide sahura kadar oturuyoruz eşime sahur hazırlayıp yatıyorummm öğlene kadar uyuyorumm daha iyi oluyo demekki gecede problemmm ama wc ye gitmektennn bıktım artıkkk

benimde kalmadı canım yaa geceleri uyuyamasamda sabah erkenden kalkardım 2 gündür 11 e kadar yataktayım. yarı uyur yarı uyanık şekilde tuvalete kalktıkça dağılan uykunun ardından hemen dalamıyorumda sabahlarıda kafam kalkmıyor.. bende wc den bıktımm sanki 10 dk. bir gidiyormusum gibi geliyorrr

seninle günlerimiz aynı nolacak bakalım ne zaman geleceklerrrr:18::18::18: kaç kilo bebişin

bakalım canım sanki benim kız fazla durmayacak bilmiyorum ama akrın agrılarım canımı acıtan sancılarım var.. sık sık olmadıgı için dikkate almıyorum ama sancılarr acı veriyor..

Bebişim bu cumartesi gittiğimde 2800 gr. dı.. senin kızın nasıl?? Artık her hafta çağırdı doktor..

benim de 2900 dedi 2 hafta sonra gel dedş ben de doğuma gelmezsem kontrole gelirim dedim çok yakın görümüyo dedi bakalım ama heyecan arttı iyiceee yaaaa

benim de 2900 dedi 2 hafta sonra gel dedş ben de doğuma gelmezsem kontrole gelirim dedim çok yakın görümüyo dedi bakalım ama heyecan arttı iyiceee yaaaa

oooo 2 hafta çok uzun artık ya bizimki her hafta görmelıyım dedi... Çatı kontrolünde daha açıklık yok kafada kanala girmemiş gününü beklersın dedi. Nst istedi onda 77 e ile 47 çıkan sancılarım oldu onları görünce panikledi dr.cuk :) heran olabilir sancılarını takip et haberim olsun dedi.. aynenn yaaa heyecan tavan yapıyor artık..

benim nst de sancı kasılma çıkmadı bide kanala girmemiş ...belli olmaz işte bakalım nezamabün isterlerse minnoşlarrr başımızın üzerinde yerleri varrrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…