2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim nst de sancı kasılma çıkmadı bide kanala girmemiş ...belli olmaz işte bakalım nezamabün isterlerse minnoşlarrr başımızın üzerinde yerleri varrrr...

benim sancı çıktı baya kuvvetli.. şuan bile yasıyorum o sancıları. aynenn canımm yeterki sağlıkla gelsinlerde keyıflerı nezaman ısterse gelsınler...

Ben çıkıyorum artık sırtım koptu öpüyoruz sizi

Gecmis olsun canım , İnsallah önemli bisey çıkmaz , haberdar et bizi , İnsallah iyi haberlerini yazarsın

Suloz Allah saglıkla bebeğini kucağına almani nasip etsin , insallah kolay bi dogum olur, bebisine kavuşacaksın az kaldı , darısı basımıza :)

Bugün benim doğum günüm ve oglusumla randevum var. Ne güzel bir hediye Allahım ♡ ♥ ;-) :-D

Mutlu yıllar canım , bebisinle birlikte nice güzel saglıklı yıllarınız olsun , Allah mutluluğunuzu daim etsin

offf uykuuuuu offf. her gece aynı problem... yatağa yattıgımda oflayıp poflamaktan nefes alamıyorum sanki.. NEfesim kesiliyor sizdede oyle oluyor mu..

Nefes değilde sıcak öldürüyor beni , ter icinde uyanıyorum , hergece aynı şey .. Simdi biraz yağmur yağdı da serinledi ortalık , menapozlular gibiyim valla
Son 2 gün işyerinde ... Sonra sabahları uyurum belki biraz cocuklar bırakırsa

Cok gecmis olsun canim...ins bir problem cikmaz belki dogumdan sonra kendiliginden gecer...dualarimiz seninle...

Günaydın Babamizi ise uğurladık simdi oğlumla birazcık daha uyucaz.

Cnm bugun annem de seni sormustu. Gecmis sayfalarda aradim aradim bulamadim. Simdi gordum ki hersey yoluna girmeye baslamis. Masallah tez zamanda gecsin gitsin insallah.

İnşallah cnm :) şimdi doktoru bekliyorum tahlil sonuçları ne oldu acaba diye. Oğlumun yanına gittim uyuyordu almadılar şimdi uyansın diye bekliyorum kokusu geliyor burnuma sanki. Çok özledim oğlumu . İnşallah bugün evimize götürücem.

günaydın güzel annecikler.. bugün babamızın doğum günü.. evi temizleyip güzel güzel mamalar yapıcaz. babasıyla amcası gelicek yemeğe.. dün gece bi kazaya kurban gidiyordum.. Allah ım korudu bebişimi. gece eşimin babaannesini ziyarete gittik.. merdivenlerden inerken otomatik ışık gitti birden. tam ayağımı bi alt merdivene atıyordum başım döndü . put gibi kaldım öle.. o kadar çok korktum ki anlatamam.. eşimde noldu diyo.. nolcak yuvarlanıyodum..

phalanx, canım bugün kavuşursun inş bebişine.. dualarımız seninle..

suloz, bugün bebeğine kavuşuyorsun.. ne kadar güzel bir gün :) inş çok kolay bi doğum olur. bizi habersiz bırakma. bizim içinde kokla yavrunu...

rüzgaraldım, doğum günün kutlu olsun canım.. ailenle ve sevdiklerinle nice nice sağlıklı ve mutlu uzun ömürler..

Fnc çok üzüldüm iyi düşün iyi olsun. Bir arkadaşım da hamileyken bebeğinin sol böbreğinde büyüme vardı. Daha da kötüsü bebeğin gelişimi durdu anne karnında sonradan bebeği erkenden sezaryende aldılar. Ama şimdi görsen 1 yaşına geldi bebiş hemde hiçbir sağlık sorunu yok

Evet canım aynen söylüycem sitrese girmemek elde değil hele ki son haftalarımda.

Canım bende kayaşehirdeyim hangi doktor ve fiyatı nedir

Ben ahmet beye gidiyorum çok iyi bir doktor çok sakin benim soracağım herşeyi daha bn sormadan kendisi söylüyor soracak birşey bulamıyorum. Reşat beyde çok iyi fakat hastanenin sahibi olduğu için çok yoğun oluyor. Ben normal doğum yaptığım için sezaryan fiytını bilmiyorum canım ama çok fazla olduğunu düşünmüyorum.

Ben de aynıyım canım ayak, popo, yumruk görüyoruz :)) Diz kapaklarından eşine benzetmeniz de iyimiş

Lanet kadın! Bir daha doğurmasını kesinlikle engellemeliler bu pisliğin... Ölen 2 yavruyu da boğduğuna inanmak istemiyorum

Bebek Şekerlerimiz, Şeker Sepetimiz De Hazır.. Bebeğim Eksik Sadece Ona Da Kavuşmama Saatler Kaldı..

Eki Görüntüle 757077
Eki Görüntüle 757078

Oyy bugün dağıtılacak bu şekercikler Güzel haberlerini bekliyor olacağız canım sen şimdi ayaktasındır zaten :) Çantaları son kontrol ve kuaför Sonra da minik paşayla büyük buluşmaaa

Canım inşallah bebeğin şifa bulur dua edicem.

Bugün benim doğum günüm ve oglusumla randevum var. Ne güzel bir hediye Allahım ♡ ♥ ;-) :-D

Doğum günün kutlu olsun canım bakarsın oğlun da bugün çıkar gelir

Canım inşallah siz de bugün kavuşursunuz artık :) Tahliller çıktıktan sonra güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…