- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.921
benim nst de sancı kasılma çıkmadı bide kanala girmemiş ...belli olmaz işte bakalım nezamabün isterlerse minnoşlarrr başımızın üzerinde yerleri varrrr...
daha önce bebeğimin böbreklerinde kist çıktığını söylemiştim.yarın tıp fakültesindeki konseye çıkacağım.benim gibi farklı tanı konulan hastaları inceliyorlarmış.dua edin lütfen bebeğimle ilgili kötü bişey söylemesinler.tedavisi vardır umarım...
benim de 2900 dedi 2 hafta sonra gel dedş ben de doğuma gelmezsem kontrole gelirim dedim çok yakın görümüyo dedi bakalım ama heyecan arttı iyiceee yaaaa
Bugün benim doğum günüm ve oglusumla randevum var. Ne güzel bir hediye Allahım ♡ ♥ ;-) :-D
offf uykuuuuu offf. her gece aynı problem... yatağa yattıgımda oflayıp poflamaktan nefes alamıyorum sanki.. NEfesim kesiliyor sizdede oyle oluyor mu..
daha önce bebeğimin böbreklerinde kist çıktığını söylemiştim.yarın tıp fakültesindeki konseye çıkacağım.benim gibi farklı tanı konulan hastaları inceliyorlarmış.dua edin lütfen bebeğimle ilgili kötü bişey söylemesinler.tedavisi vardır umarım...
Bugün benim doğum günüm ve oglusumla randevum var. Ne güzel bir hediye Allahım ♡ ♥ ;-) :-D
Ağla ağla öldüm red lütfen bebeğin yaşadığını söyle......resmne ağlıyorum o kadını elime geçirsem parça parça yaparım şimdi allah bin türlü belasını versin gebersin sürtük ... şuna bi bakın
Bebeği boğarak öldürmeye çalışıyor - YouTube
tüylerim diken diken oldu haberlerde görünce...
Görüntüdeki 3.bebek hayatta ama kadının ölen ilk iki bebeğini boğduğu iddia ediliyor.resmne ağlıyorum o kadını elime geçirsem parça parça yaparım şimdi allah bin türlü belasını versin gebersin sürtük ... şuna bi bakın
Cnm bugun annem de seni sormustu. Gecmis sayfalarda aradim aradim bulamadim. Simdi gordum ki hersey yoluna girmeye baslamis. Masallah tez zamanda gecsin gitsin insallah.
phalanx
umarım bu saatlerde bebeişin kucağında olur.Rabbim yardımcın olsun.
Görüntüdeki 3.bebek hayatta ama kadının ölen ilk iki bebeğini boğduğu iddia ediliyor.
2 Bebeini Bodu, 3. Bebeini Boarken Yakaland (Video)- haber365.com
Evet canım aynen söylüycem sitrese girmemek elde değil hele ki son haftalarımda.
Canım bende kayaşehirdeyim hangi doktor ve fiyatı nedir
canım dişinol diye bi ilaç var eczanelerde ondan kullan derim mideye gitmiyor dişinin üstüne koyuyorsun. tavsiye ederim...
doğum günün kutlu olsun canım... iyi seneler... oğluşun sana dünyanın en güzel hediyesini verir inşaallah. oradan el mi sallar öpücük mü atar havai fişek mi gönderir bilinmez...
Kızlar benimde görüş günü cuma.ben zaten kızın yüzünü hala görmedim,doğduğunda tanışacaz galiba.son gittiğimizde diz kapaklarının resmiyle döndük eve.kocamda bende öyle bakıyoz böyle bakıyoz yok anacım çocuk ortalarda.geldik eve millet foto bekliyor bizden,gösterdik herkese diz kapaklarını herkes eşime benzetti :))))))
resmne ağlıyorum o kadını elime geçirsem parça parça yaparım şimdi allah bin türlü belasını versin gebersin sürtük ... şuna bi bakın
Bebek Şekerlerimiz, Şeker Sepetimiz De Hazır.. Bebeğim Eksik Sadece Ona Da Kavuşmama Saatler Kaldı..
Eki Görüntüle 757077
Eki Görüntüle 757078
İnşallah cnm :) şimdi doktoru bekliyorum tahlil sonuçları ne oldu acaba diye. Oğlumun yanına gittim uyuyordu almadılar şimdi uyansın diye bekliyorum kokusu geliyor burnuma sanki. Çok özledim oğlumu . İnşallah bugün evimize götürücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?