- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.941
Dünden beri seyretmemek için kendimi zor tutuyorum şimdi seyretim seyretmez olaydım.
İnşallah cnm :) şimdi doktoru bekliyorum tahlil sonuçları ne oldu acaba diye. Oğlumun yanına gittim uyuyordu almadılar şimdi uyansın diye bekliyorum kokusu geliyor burnuma sanki. Çok özledim oğlumu . İnşallah bugün evimize götürücem.
Mutlu yıllar canım , bebisinle birlikte nice güzel saglıklı yıllarınız olsun , Allah mutluluğunuzu daim etsin
Nefes değilde sıcak öldürüyor beni , ter icinde uyanıyorum , hergece aynı şey .. Simdi biraz yağmur yağdı da serinledi ortalık , menapozlular gibiyim valla
Son 2 gün işyerinde ... Sonra sabahları uyurum belki biraz cocuklar bırakırsa
daha önce bebeğimin böbreklerinde kist çıktığını söylemiştim.yarın tıp fakültesindeki konseye çıkacağım.benim gibi farklı tanı konulan hastaları inceliyorlarmış.dua edin lütfen bebeğimle ilgili kötü bişey söylemesinler.tedavisi vardır umarım...
Bugün benim doğum günüm ve oglusumla randevum var. Ne güzel bir hediye Allahım ♡ ♥ ;-) :-D
Dogum gunun kutlu olsun cnm nice mutlu yillara bebisinle kocisinle...
özellikle tecrubeli anneler ya ben iki dogumdn korkuyom ama normali normal diye doktora normal dedim neyse catı muayesi yaptı kısaydı cok acıdı biraz cıglık atmışm ki agda falan da masaj gibi gelir ama catı muayene acıttı doktor acı esigin dusuk normale dayanamzsn dedi cokkk korkuyom epidural normal dogum istiyodm ama melegimi bekledim tarihlerde o doktor izinli ya catır catır normal yada sezeryan olacak cok gergnm ya korkuyomda bu arada 35+5 deyiz doktor on gun sonra gel 2 cm acılman olursa yatırırm doktor izne ayrılmadn yaptırz dogumu dedi
Günaydın kızlar bugün erkenciyiz. Suloz'u merak ettim uyku tutmadıBir de size bir haberim var tam emin değilim ama nişanım gelmiş olabilir Yani tarife çok uyan bişey geldi ama bilmiyorum artık Kahverengi ya da kırmızı bişey değil. Böyle sümüğümsü kımıl kımıl bişey. Sabah sabah mide bulandırmada üstüme yok di mi. Tamam kızmayın
daha önce bebeğimin böbreklerinde kist çıktığını söylemiştim.yarın tıp fakültesindeki konseye çıkacağım.benim gibi farklı tanı konulan hastaları inceliyorlarmış.dua edin lütfen bebeğimle ilgili kötü bişey söylemesinler.tedavisi vardır umarım...
günaydın güzel annecikler.. bugün babamızın doğum günü.. evi temizleyip güzel güzel mamalar yapıcaz. babasıyla amcası gelicek yemeğe.. dün gece bi kazaya kurban gidiyordum.. Allah ım korudu bebişimi. gece eşimin babaannesini ziyarete gittik.. merdivenlerden inerken otomatik ışık gitti birden. tam ayağımı bi alt merdivene atıyordum başım döndü . put gibi kaldım öle.. o kadar çok korktum ki anlatamam.. eşimde noldu diyo.. nolcak yuvarlanıyodum..
phalanx, canım bugün kavuşursun inş bebişine.. dualarımız seninle..
suloz, bugün bebeğine kavuşuyorsun.. ne kadar güzel bir gün :) inş çok kolay bi doğum olur. bizi habersiz bırakma. bizim içinde kokla yavrunu...
rüzgaraldım, doğum günün kutlu olsun canım.. ailenle ve sevdiklerinle nice nice sağlıklı ve mutlu uzun ömürler..
kızlar 2 haftadır heyecanla beklediğimiz o gün geldi çattı ama gel gör ki moralimiz bozuldu
eşimle gittik kontrole.. bebeğimiz sağlıklıymış ama 2.5 hafta gerideymiş kilosu :'( doktor zayıf bir bebek dedi((
34.haftamdayım kilosu 2100 kg , boyu da 49 cm miş... boyu çok uzun dedi ama kafa ve karın çapı küçük ölçüm verdi dedi
2 hafta yemene dikkat et tam 6 öğün ye 2 hafta sonra kontrole gel dedi(
meleğimiin kilo alması için neler yapmam lazım kızlar bi akıl verin çok üzgünüm besleyememişim bebeğimi
çok suçlu hissediyorum kendimi
Günaydın kızlar bugün erkenciyiz. Suloz'u merak ettim uyku tutmadıBir de size bir haberim var tam emin değilim ama nişanım gelmiş olabilir Yani tarife çok uyan bişey geldi ama bilmiyorum artık Kahverengi ya da kırmızı bişey değil. Böyle sümüğümsü kımıl kımıl bişey. Sabah sabah mide bulandırmada üstüme yok di mi. Tamam kızmayın
canım benim içini ferah tut anne olmak kolaydeğil
normal doğumda sezeryanda kolaydeğil epidural normal doğumda
bunlardan birini seçeceksin bana doktor çatın dar dedi ilk doğumumda ama normal yaptım normalde kadın hastalıklardan hastahaneye gidip çatala muayeneye çıktığımda çok zorlanırım hatta dr un biri sen burada korkuyorsun nasıl normal doğum yaptın dedi......
kendinizi o doğum bu doğum diye adepte etmeyin insanın başına herşey gelebilir herşeye hazırlıklı olun........
ben 40+3 de sezeryene girecektim sabaha normal doğuma gitdim.......
oan sizin ve bebğiniz için ne gerekliyse onu kabul edin böylece daha rahat olursunuz...
birde ben 8..9 ay bu doktora gittim dr um olmazsa e yaparım gibi düşüncelerle yormayın kendinizi herşeye hazırlıklı olun.....
olabilir ben 8 ay boyunca özele gitdim doktorumdan memnundum ama şimdi doğum için devlet hastanesine gidiyorum.......
oğlumdada orda yaptım kendimi orda güvende hissediyorum normal bekliyorum.....bir aksilik olur normal olmazsa sezeryen olur ne yapalım onada hazırlıklıyım..........
1....normal doğumda sıkıntıyı bebk doğmadan çekeceksiniz..........
2. sezeryendede bebk doğunca biraz sıkıntı çekersiniz
yani öyle bedava anne olmak yok........sizin gönlünüze hangisi hoş hangisi rahat geliyorsa onu seçin......
ve lütfen rahat olun.............
bende nişan ne su ne merak etiyom ya farkedemessek bide niye sen sezeryan oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?