2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özellikle tecrubeli anneler ya ben iki dogumdn korkuyom ama normali normal diye doktora normal dedim neyse catı muayesi yaptı kısaydı cok acıdı biraz cıglık atmışm ki agda falan da masaj gibi gelir ama catı muayene acıttı doktor acı esigin dusuk normale dayanamzsn dedi cokkk korkuyom epidural normal dogum istiyodm ama melegimi bekledim tarihlerde o doktor izinli ya catır catır normal yada sezeryan olacak cok gergnm ya korkuyomda bu arada 35+5 deyiz doktor on gun sonra gel 2 cm acılman olursa yatırırm doktor izne ayrılmadn yaptırz dogumu dedi

günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir suloz hastahanededir şimdi Allah yardımcısı olsun onun ve tüm doğuma gidenlerin

bizde geriye sayım başladı bakalım hayırlısı ama normal bekliyorum bir aksilik çıkmazsa oğlum beni bekletti 40+3de geldi

umarım kızımda olmaz bu bekleme ..............

Dünden beri seyretmemek için kendimi zor tutuyorum şimdi seyretim seyretmez olaydım.

Ben de dün seyretmedim ; bugün linkten haberi okurken seyrettim ama seyretmez olaydım . Nasıl bir anne , nasıl bir insan . Hiç mi Allah'tan korkun yok be kadın , küçücük bebek , maşallah bebek de pek tatlı . Allah ıslah etsin , ne denir ki

İnşallah dr.dan müjdeli haber alırsın hayırlısı ile .
Güzel haberlerini bekliyoruz .

Amin canım inşallah cümlesinin başına.

Dünkü temizlikten sonra bişey hissetmedim ama suan belimi sakatladigimi farkettim. Yuruyemiyorum. El parmaklarimdan bazilarini da hissetmiyorum. İnşallah geçicidir.

Gunaydiiiiiiin; hem tosbik olup hem de çok güzel gorunebilen annissleeerrr...

canım allah yardımcın olsun inş evladının rahatsızlığıyla imtihanın uzun sürmez,sabırlı ol inş güzel haberlerle dönersin dualarım seninle

Bugün benim doğum günüm ve oglusumla randevum var. Ne güzel bir hediye Allahım ♡ ♥ ;-) :-D

Oğlunla , eşinle , sevdiklerinle , ailenle nice güzel senelere .
Oğlunun hediyesi bakalım ne olacak annesi ; kocaman öpücükler , tekmeler gönderecek sana sevgi dolu canım annem iyi ki doğdun iyi ki beni de doğuracaksın diyecek :)

Allah senide hiç kimseyide evladıyla sınamasın ve güzel günler göstersin çocuğunla.inşallah güzel haberler alırsın canım ya.haber vermeyi unutma bize

Günaydın kızlar bugün erkenciyiz. Suloz'u merak ettim uyku tutmadı Bir de size bir haberim var tam emin değilim ama nişanım gelmiş olabilir Yani tarife çok uyan bişey geldi ama bilmiyorum artık Kahverengi ya da kırmızı bişey değil. Böyle sümüğümsü kımıl kımıl bişey. Sabah sabah mide bulandırmada üstüme yok di mi. Tamam kızmayın

Hadi bugün çıkın inşallah hastaneden de yuvanız tam bir yuva olsun artık.bebeğin süslediğin yatağında uyusun,evin mis gibi bebek koksun

canım benim içini ferah tut anne olmak kolaydeğil

normal doğumda sezeryanda kolaydeğil epidural normal doğumda

bunlardan birini seçeceksin bana doktor çatın dar dedi ilk doğumumda ama normal yaptım normalde kadın hastalıklardan hastahaneye gidip çatala muayeneye çıktığımda çok zorlanırım hatta dr un biri sen burada korkuyorsun nasıl normal doğum yaptın dedi......

kendinizi o doğum bu doğum diye adepte etmeyin insanın başına herşey gelebilir herşeye hazırlıklı olun........

ben 40+3 de sezeryene girecektim sabaha normal doğuma gitdim.......

oan sizin ve bebğiniz için ne gerekliyse onu kabul edin böylece daha rahat olursunuz...

birde ben 8..9 ay bu doktora gittim dr um olmazsa e yaparım gibi düşüncelerle yormayın kendinizi herşeye hazırlıklı olun.....

olabilir ben 8 ay boyunca özele gitdim doktorumdan memnundum ama şimdi doğum için devlet hastanesine gidiyorum.......

oğlumdada orda yaptım kendimi orda güvende hissediyorum normal bekliyorum.....bir aksilik olur normal olmazsa sezeryen olur ne yapalım onada hazırlıklıyım..........

1....normal doğumda sıkıntıyı bebk doğmadan çekeceksiniz..........

2. sezeryendede bebk doğunca biraz sıkıntı çekersiniz

yani öyle bedava anne olmak yok........sizin gönlünüze hangisi hoş hangisi rahat geliyorsa onu seçin......

ve lütfen rahat olun.............

bende nişan ne su ne merak etiyom ya farkedemessek bide niye sen sezeryan oluyosun

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım .
Allah büyük , duanı eksik etme , hayırlısı ile müjdeli haberi alırsın .

Sagol tatlım senin de kocanin doğum günü kutlu olsun. Allah huzurdan sagliktan ayirmasin yuvanizi. ;-)

Bol bol muz yiyin banada bir arkadaşım söylemişti hergün 2 tane yedim 32. haftada 2.300 gr dı artık yemiyorum biraz abartmışım sanırım Ama birde tavsiyem kabız olmamak için kuru yada yaş kayısı tüketin hamilelikte kabızlık çok zorluyor.

Hadi bakalım hayırlısı , Suloz derken sen de mi doğuracaksın yoksa :)
Akıntı da olabilir son haftalar da daha da yoğunlaşıyor deniyor ya tabii en iyisi dr.a danışmak .
Bizi habersiz bırakmazsın biliyoruz ama yine de hatırlatalım habersiz bırakma sakın gelişmelerden :)

ya ben ilk baslarda sezeryan iyi ohh hemen bitecek vs diye dusunuyodum sonra senn dediklerini dediler ve rabbim insallah nasip etsin bu ılk olacak normal imkanın varken niye hemen sezeryan dediler bende dr normal dedim ama dun catı olayından sonra korktum bide dr dayanaman vs deyince elim ayam bosaldı resmen bide catımda normale uygunmus

bende nişan ne su ne merak etiyom ya farkedemessek bide niye sen sezeryan oluyosun

Valla ben de bilmiyorum işte sabahtan beri bi sürü yerde okudum bendeki tarife uyan şeye nişan deniyomuş çoğu zaman kan ya da kahverengi bir sıvı da gelebiliyomuş ama çoğu zaman dediğine göre gelmeyedebiliyo demek ki. Benim böyle yoğun şeffaf farklı bişey geldi.

Sezeryan olmamdaki amaca gelince annem ve ablamın doğumları çok sorunlu doğumlar genetik yatkınlık olabileceği için sezeryan istiyorum. 2. sebep bebeğim iri riske atmaya gerek yok. 3. sebep normal doğum bazı insanlarda vajinayı genişlettiği için cinsel sorunlara yol açabiliyormuş. 3 sebebim yeter di mi

Hic gelesi yok. Ebeveynleri gibi tembel teneke. Anca yatsa. Ultrasonda yuzunu goremeyenlere sesleniyorum; ben goruyom da noluyo? Doktor her muayene de karnimi deli gibi salliyo uyansin diye ama nerdeeee... simdi siz soleyin bu bebek hic dogar mi? :-D :-D

Doğum günün kutlu olsun canım bakarsın oğlun da bugün çıkar gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…