- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.961
Günaydın kızlar bugün erkenciyiz. Suloz'u merak ettim uyku tutmadıBir de size bir haberim var tam emin değilim ama nişanım gelmiş olabilir Yani tarife çok uyan bişey geldi ama bilmiyorum artık Kahverengi ya da kırmızı bişey değil. Böyle sümüğümsü kımıl kımıl bişey. Sabah sabah mide bulandırmada üstüme yok di mi. Tamam kızmayın
Hadi bakalım hayırlısı , Suloz derken sen de mi doğuracaksın yoksa :)
Akıntı da olabilir son haftalar da daha da yoğunlaşıyor deniyor ya tabii en iyisi dr.a danışmak .
Bizi habersiz bırakmazsın biliyoruz ama yine de hatırlatalım habersiz bırakma sakın gelişmelerden :)
Oğlunla , eşinle , sevdiklerinle , ailenle nice güzel senelere .
Oğlunun hediyesi bakalım ne olacak annesi ; kocaman öpücükler , tekmeler gönderecek sana sevgi dolu canım annem iyi ki doğdun iyi ki beni de doğuracaksın diyecek :)
Valla ben de bilmiyorum işte sabahtan beri bi sürü yerde okudum bendeki tarife uyan şeye nişan deniyomuş çoğu zaman kan ya da kahverengi bir sıvı da gelebiliyomuş ama çoğu zaman dediğine göre gelmeyedebiliyo demek ki. Benim böyle yoğun şeffaf farklı bişey geldi.
Sezeryan olmamdaki amaca gelince annem ve ablamın doğumları çok sorunlu doğumlar genetik yatkınlık olabileceği için sezeryan istiyorum. 2. sebep bebeğim iri riske atmaya gerek yok. 3. sebep normal doğum bazı insanlarda vajinayı genişlettiği için cinsel sorunlara yol açabiliyormuş. 3 sebebim yeter di mi
Arasta'cım günaydın.aşkolsun ne mide bulandırması,hamilelikte vücuddaki garip değişiklikler,çatlak patlaklar,zort zort gitmeler,sıcaktan ve kilodan Babannem donları penye sütyenlerle dolaşmalar,doğumdan sonra kaka temizlemeler falan......biz nelere hazırlıklıuız bizi bunlarla tiksindiremezsin.Gelelim işin magazin kısmına,sancın falan var mı?ya da herzamankinden farklı bişey?belki sıradan bir akıntıdır.panik yapma olur mu?kendini bir dinle bakalım biraz.garip şeyler oluyorsa vücudunda ararsın doktorunu ya da eşini.haber ver valla bize
Canım bebeğini inşallah bugün kucağına alırsın da evinize dönersiniz artık. Biraz daha sabır sadece. Herşey güzel olacak buna inan...Selam herkese :) bugün yoğun bakıma aldılar beni bebeğimi emzirdim. (Humana çayı süt yapıyor gerçekten) ilk defa altını değiştirdim. Sabah da tahlil sonuçları çıkacak. İnşallah onlarda iyi çıkacak. Benden mutlusu yok bugün. Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına versin. Daha güzel bişey yok.
Şu 3 gündeki desteğiniz ve dualarınız için hepiniz saolun :)
Parmecim bizim küçüklüğümüzden beri uyguladığımız yöntem. bir yemek kaşığının içine azıcık türk kahvesi üstüne bol limon. Kesin çözüm:)))Anında keser. Çok olmasın kabız bile yapar yani...Kizlar ishal oldummuz şekerimi yükselttiği icin çok yiyemiyorum. Geçmesi icin başka önerisi olan ?
Canım benim bebeğimin de kilosu geriden geliyor ölçümlere göre... Ama artık çok takmıyorum. Haklısın insan ilk duyunca üzülüyor ama önemli olan sağlıklı olması. Doğduktan sonra kilo alması... Ölçümlerde yanılma payları da çok yüksek ayrıca... Asıl benim dikkatimi çeken 34. hafta da 2100gr için 2,5 hafta geriden demesi doktorun. Bak aşağıdaki takvimlerde 34. haftanın sonunda ortalama kilo zaten 2200gr. Senin 100 gr düşük. 33. haftada ise 2000gr. yani senin için en fazla 3-4 gün geriden demesi gerekiyordu. Mantıken konuşuyorum tabii.. Bence kafana takılacak hiç bişey yok... Bana göre 3-4 gün geride sadece bebeğin:))) İçin rahat olsun...kızlar 2 haftadır heyecanla beklediğimiz o gün geldi çattı ama gel gör ki moralimiz bozuldu
eşimle gittik kontrole.. bebeğimiz sağlıklıymış ama 2.5 hafta gerideymiş kilosu :'( doktor zayıf bir bebek dedi((
34.haftamdayım kilosu 2100 kg , boyu da 49 cm miş... boyu çok uzun dedi ama kafa ve karın çapı küçük ölçüm verdi dedi
2 hafta yemene dikkat et tam 6 öğün ye 2 hafta sonra kontrole gel dedi(
meleğimiin kilo alması için neler yapmam lazım kızlar bi akıl verin çok üzgünüm besleyememişim bebeğimi
çok suçlu hissediyorum kendimi
Arasta'cım günaydın.aşkolsun ne mide bulandırması,hamilelikte vücuddaki garip değişiklikler,çatlak patlaklar,zort zort gitmeler,sıcaktan ve kilodan Babannem donları penye sütyenlerle dolaşmalar,doğumdan sonra kaka temizlemeler falan......biz nelere hazırlıklıuız bizi bunlarla tiksindiremezsin.Gelelim işin magazin kısmına,sancın falan var mı?ya da herzamankinden farklı bişey?belki sıradan bir akıntıdır.panik yapma olur mu?kendini bir dinle bakalım biraz.garip şeyler oluyorsa vücudunda ararsın doktorunu ya da eşini.haber ver valla bize
Valla ben de bilmiyorum işte sabahtan beri bi sürü yerde okudum bendeki tarife uyan şeye nişan deniyomuş çoğu zaman kan ya da kahverengi bir sıvı da gelebiliyomuş ama çoğu zaman dediğine göre gelmeyedebiliyo demek ki. Benim böyle yoğun şeffaf farklı bişey geldi.
Arasta heyecanlandım şimdi bi takip et bakalım neyin nesiymiş bu idoş geliyomu yoksa
Günaydın kızlar bugün erkenciyiz. Suloz'u merak ettim uyku tutmadıBir de size bir haberim var tam emin değilim ama nişanım gelmiş olabilir Yani tarife çok uyan bişey geldi ama bilmiyorum artık Kahverengi ya da kırmızı bişey değil. Böyle sümüğümsü kımıl kımıl bişey. Sabah sabah mide bulandırmada üstüme yok di mi. Tamam kızmayın
ya ben ilk baslarda sezeryan iyi ohh hemen bitecek vs diye dusunuyodum sonra senn dediklerini dediler ve rabbim insallah nasip etsin bu ılk olacak normal imkanın varken niye hemen sezeryan dediler bende dr normal dedim ama dun catı olayından sonra korktum bide dr dayanaman vs deyince elim ayam bosaldı resmen bide catımda normale uygunmus
Sezeryan olmamdaki amaca gelince annem ve ablamın doğumları çok sorunlu doğumlar genetik yatkınlık olabileceği için sezeryan istiyorum. 2. sebep bebeğim iri riske atmaya gerek yok. 3. sebep normal doğum bazı insanlarda vajinayı genişlettiği için cinsel sorunlara yol açabiliyormuş. 3 sebebim yeter di mi
hayırlısı olsun canm burdan takip ettiğm kadarıyla sen gibi cesaretli biri yapsa yapsa normal yapar gibi geldi nezmandır soracm unutuyom
kızlar 2 haftadır heyecanla beklediğimiz o gün geldi çattı ama gel gör ki moralimiz bozuldu
eşimle gittik kontrole.. bebeğimiz sağlıklıymış ama 2.5 hafta gerideymiş kilosu :'( doktor zayıf bir bebek dedi((
34.haftamdayım kilosu 2100 kg , boyu da 49 cm miş... boyu çok uzun dedi ama kafa ve karın çapı küçük ölçüm verdi dedi
2 hafta yemene dikkat et tam 6 öğün ye 2 hafta sonra kontrole gel dedi(
meleğimiin kilo alması için neler yapmam lazım kızlar bi akıl verin çok üzgünüm besleyememişim bebeğimi
çok suçlu hissediyorum kendimi
Arasta heyecanlandım şimdi bi takip et bakalım neyin nesiymiş bu idoş geliyomu yoksa
Arasta ne dıyorsun sen. Kalpten goturcekmisin beni. Doktora gidecekmisin bekleyecek mı?
Ay çok heyecanlandim şimdi ? Yaa idos acelemi ediyo . Bana bak bizi habersiz bırakırsan inci ile sana çok fena küseriz
Arastacım hatırlıyorsan kediciğin de aynı olmuştu. Kan yada kahverengi bişey gelmedi diye anlatıyordu o da:)))
Sen tetikte ol yine. İstersen bi de doktoruna danış teleonla..
Ne bileyim öyle bi niyeti var gibi sanki kızlarBen yatağıma kuruldum vücudumdaki gelişmeleri takip ediyorum. Doktora gitmeyi düşünmüyorum. Eşim iş yerindeki kadın doğumcuyla konuştu 1 gün için de başlayabilir 1 ay içinde de demiş. Bakalım ne zaman başlıycak
Evet hatırlıyorum. Ondan da kan gelmedi. Kaderimiz aynı mı olcak yoksa kedişimle
Sagol tatlımsenin de kocanin doğum günü kutlu olsun. Allah huzurdan sagliktan ayirmasin yuvanizi. ;-)
Maşallah benim soğukkanlı arkadasıma :) bekle bakalım hadi hayırlısı saglikla gelsinde ne zaman gelirse gelsin. Yeteri kadar büyüdüler artık gerisi onların bileceği is . Hazır mı herseyi . Eksiğin kaldı mı ?
ayyy heyecan yaptım.. nasıl bişey o? benden dün gece böle sarımsı geldi.. hep beyazdı akıntım olurdu.. hadi hayırlısı canım.. senden de güzel haberler bekliyoruz..)
Oyy bugün dağıtılacak bu şekerciklerGüzel haberlerini bekliyor olacağız canım sen şimdi ayaktasındır zaten :) Çantaları son kontrol ve kuaför Sonra da minik paşayla büyük buluşmaaa :
günaydın arkadaşlar umarım herkes iyidir suloz hastahanededir şimdi Allah yardımcısı olsun onun ve tüm doğuma gidenlerin
bizde geriye sayım başladı bakalım hayırlısı ama normal bekliyorum bir aksilik çıkmazsa oğlum beni bekletti 40+3de geldi
umarım kızımda olmaz bu bekleme ..............
Gunaydin canlarr.. dun gece hic beklemedigim bir sekilde deliksiz uyudum ! Kendim bile sasirdim bu ne rahatlik arkadas.. panikten olmem lazimdi. Sabah 7 de kalktim canim askim tost yapti bana kahvaltimi yaptim dusumu aldim kuafore gittim geldim. Cook zaman gecmesi lazimdi ama saat daha 10.30Günaydın kızlar bugün erkenciyiz. Suloz'u merak ettim uyku tutmadıBir de size bir haberim var tam emin değilim ama nişanım gelmiş olabilir Yani tarife çok uyan bişey geldi ama bilmiyorum artık Kahverengi ya da kırmızı bişey değil. Böyle sümüğümsü kımıl kımıl bişey. Sabah sabah mide bulandırmada üstüme yok di mi. Tamam kızmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?