- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.981
Kızlar benimde görüş günü cuma.ben zaten kızın yüzünü hala görmedim,doğduğunda tanışacaz galiba.son gittiğimizde diz kapaklarının resmiyle döndük eve.kocamda bende öyle bakıyoz böyle bakıyoz yok anacım çocuk ortalarda.geldik eve millet foto bekliyor bizden,gösterdik herkese diz kapaklarını herkes eşime benzetti :))))))
Bebek Şekerlerimiz, Şeker Sepetimiz De Hazır.. Bebeğim Eksik Sadece Ona Da Kavuşmama Saatler Kaldı..
Eki Görüntüle 757077
Eki Görüntüle 757078
Günaydın kızlar bugün erkenciyiz. Suloz'u merak ettim uyku tutmadıBir de size bir haberim var tam emin değilim ama nişanım gelmiş olabilir Yani tarife çok uyan bişey geldi ama bilmiyorum artık Kahverengi ya da kırmızı bişey değil. Böyle sümüğümsü kımıl kımıl bişey. Sabah sabah mide bulandırmada üstüme yok di mi. Tamam kızmayın
Günaydın kızlar bugün erkenciyiz. Suloz'u merak ettim uyku tutmadıBir de size bir haberim var tam emin değilim ama nişanım gelmiş olabilir Yani tarife çok uyan bişey geldi ama bilmiyorum artık Kahverengi ya da kırmızı bişey değil. Böyle sümüğümsü kımıl kımıl bişey. Sabah sabah mide bulandırmada üstüme yok di mi. Tamam kızmayın
Evet büyüdüler canım o yüzden korkacak bişey yok:) Eksiğe gelince sadece bebek şekerleri hazır değil arıycam firmayı birazdan hızlandırmalarını söyliycem :)) Nolur nolmaz.
Heracım su muhallebisine benziyoduBaşka tarif bulamadım hihihihi
ya kızlar bakteri için fitil kullanıyorum kulanandan bu yana akıntım arttı acaba fitile bağlımıdır bu fitilden kullanan varsa bilgi verirse sevinirim birde şekerim yükseliyor açlık 140 a kadar çıktı napmalıyım diyette yapıyorm ama düşmüyor bir türlü 2 haftam kaldı ama çocuğa zararı olurmu ki
Gunaydin canlarr.. dun gece hic beklemedigim bir sekilde deliksiz uyudum ! Kendim bile sasirdim bu ne rahatlik arkadas.. panikten olmem lazimdi. Sabah 7 de kalktim canim askim tost yapti bana kahvaltimi yaptim dusumu aldim kuafore gittim geldim. Cook zaman gecmesi lazimdi ama saat daha 10.30hastane yakin oldugundan 13:00 gibi cikacagiz evden. Su dahil hicbirsey yememem lazim ya ölüyorum susuzluktan :) onun disinda kurbanlik koyun gibi kesilecegim saati bekliyorum :)simdilik haberler boyle yeni haberlerle tekrar donecegim insallah :)
Bu arada arastacim bir bakmissin senin bebiste gelsin bugun
ayyy deme kuzum ..idoş acelemi ediyoo ne, tabii kıza çatık kaşlı dersen çıkıyımda gösteriyim dedii şu anneme
canım genelde kahverengi kırmızı olmuyomuş hatta yeşille sarı arası sümüğümsü olduğunu duymuştum senin dediklerinle tutuyoo ...
ayy heyecan yaptım ...hayırlısı olsun kuzucum bakalım bakalımmmmmm bizi habersiz bırakmada ....
sen şimdi vücudunu dinle bakalım ne dioooo
bizde kızımla acıktık kıpraşık cadı annişinin göbişinde oryantal şova başladııı kalkıp doyurmam lazım kuzumuu
Yaşasın idoş da mı geliyor yoksaBakarsın senin de kedicik gibi olur yarın da suyum geldi ben hastaneye gidiyorum yazarsın
Harika süper :) şimdi ida ya hak vermemek elde değil . Benide bekleyen böyle harika bir odam olsa bende gelmek icin acele ederdim. Söylemedi deme bu kiz çok akıllı olcak annesi . Ay cokta uzağız ama sormadan duramiycam benim yapabileceğim birşey var mı? Uzaktan kumanda yönteminde becerikliyimdir solim. Olursa nolur çekinme
ayyy evetay bende tırstım... belki akşama kendimi tutamaz doktorumu ararım. şimdi ararım gel demesin. temizlik yapıcam önce. misafir gelcek ben hala sallanıyorum.
kızlar bende 35. haftamın içindeyim bir gün önce bütün geceliğim sarımsı bi sıvıya bulandı bende bugün doktorumu aradım yarın muayne yapacak böyle bişeyle karşılaşan varmı...?dahaçok erken dua edin inş ...
Dur sakin ol ahaha belki sadece akıntıdır.
inş canım bende öle olmasını umut ediyorum.. daha küçük.. ağustos başını bir bulayım sonra isterse gelsin.. hazır değilim henüz..
kızlar 2 haftadır heyecanla beklediğimiz o gün geldi çattı ama gel gör ki moralimiz bozuldu
eşimle gittik kontrole.. bebeğimiz sağlıklıymış ama 2.5 hafta gerideymiş kilosu :'( doktor zayıf bir bebek dedi((
34.haftamdayım kilosu 2100 kg , boyu da 49 cm miş... boyu çok uzun dedi ama kafa ve karın çapı küçük ölçüm verdi dedi
2 hafta yemene dikkat et tam 6 öğün ye 2 hafta sonra kontrole gel dedi(
meleğimiin kilo alması için neler yapmam lazım kızlar bi akıl verin çok üzgünüm besleyememişim bebeğimi
çok suçlu hissediyorum kendimi
Ben de dün seyretmedim ; bugün linkten haberi okurken seyrettim ama seyretmez olaydım . Nasıl bir anne , nasıl bir insan . Hiç mi Allah'tan korkun yok be kadın , küçücük bebek , maşallah bebek de pek tatlı . Allah ıslah etsin , ne denir ki
hadi bakalım canım hepimiz cuma günü çook güzel haberlerle gelelim inş..Kızlar benimde görüş günü cuma.ben zaten kızın yüzünü hala görmedim,doğduğunda tanışacaz galiba.son gittiğimizde diz kapaklarının resmiyle döndük eve.kocamda bende öyle bakıyoz böyle bakıyoz yok anacım çocuk ortalarda.geldik eve millet foto bekliyor bizden,gösterdik herkese diz kapaklarını herkes eşime benzetti :))))))
daha önce bebeğimin böbreklerinde kist çıktığını söylemiştim.yarın tıp fakültesindeki konseye çıkacağım.benim gibi farklı tanı konulan hastaları inceliyorlarmış.dua edin lütfen bebeğimle ilgili kötü bişey söylemesinler.tedavisi vardır umarım...
Bugün benim doğum günüm ve oglusumla randevum var. Ne güzel bir hediye Allahım ♡ ♥ ;-) :-D
İnşallah cnm :) şimdi doktoru bekliyorum tahlil sonuçları ne oldu acaba diye. Oğlumun yanına gittim uyuyordu almadılar şimdi uyansın diye bekliyorum kokusu geliyor burnuma sanki. Çok özledim oğlumu . İnşallah bugün evimize götürücem.
Gunaydin canlarr.. dun gece hic beklemedigim bir sekilde deliksiz uyudum ! Kendim bile sasirdim bu ne rahatlik arkadas.. panikten olmem lazimdi. Sabah 7 de kalktim canim askim tost yapti bana kahvaltimi yaptim dusumu aldim kuafore gittim geldim. Cook zaman gecmesi lazimdi ama saat daha 10.30hastane yakin oldugundan 13:00 gibi cikacagiz evden. Su dahil hicbirsey yememem lazim ya ölüyorum susuzluktan :) onun disinda kurbanlik koyun gibi kesilecegim saati bekliyorum :)simdilik haberler boyle yeni haberlerle tekrar donecegim insallah :)
Bu arada arastacim bir bakmissin senin bebiste gelsin bugun
Selam güzel annişlerrrrr
Kimler doğurdu kimbilir, kimler sona yaklaştı, kimler neler yapıyor, hazırlıklar nasıl gidiyor acaba...
Aklım hep sizde, merak içindeyim
Bizde gelen giden eksik olmuyor. Sağolsunlar yatıya kalıyorlar yardımcı olmak için ama daha çok yorulduk sanki. İlk günler hariç tabi, ilaç gibi geldi o ayrı :)
Ama şimdi ameliyat yerim iyileşti sayılır (%90 to complete) artık daha kolay oturup kalkabiliyorum, kucağımda emzirebiliyorum, tuvalete kendim gidebiliyorum, şimdi oğluma doymak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Ben ettim siz etmeyin, göğüs kremini ihmal etmeyin. Bebe yağı falan boşmuş, zaman kaybetmeyin. Lasolin miydi neydi mor bir krem var silinmeye gerek olmayan. Ondan stok yapın. Sezaryen bile koymadı ama o emzirme acısı başkaymışşşşş
Hem bebek emsin istiyorsunuz hem de çok zor oluyor. Daha fazla detaya girmiyim gözünüz korkmasın boş yere. Sonuçta bebiş doyunca hormonlarınız tavan yapıyor geçiveriyor işte :)
Şimdi hastaneye gidicez, sizi çok özlemekteyim. Ennnnn kısa zamanda bütün geçmişi okicam inat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?