2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

desene cuma günü görüş günü bakalım ne haberler getiricez canım

Bebek Şekerlerimiz, Şeker Sepetimiz De Hazır.. Bebeğim Eksik Sadece Ona Da Kavuşmama Saatler Kaldı..

Eki Görüntüle 757077
Eki Görüntüle 757078

cok güzel sulozcum Ayy şuan ne heyecanlısındır meleğine kavuşmana cok az kaldııııııdualarımız seninle cok güzel haberler bekliyoruz senden canımm

ayyy deme kuzum ..idoş acelemi ediyoo ne, tabii kıza çatık kaşlı dersen çıkıyımda gösteriyim dedii şu anneme
canım genelde kahverengi kırmızı olmuyomuş hatta yeşille sarı arası sümüğümsü olduğunu duymuştum senin dediklerinle tutuyoo ...
ayy heyecan yaptım ...hayırlısı olsun kuzucum bakalım bakalımmmmmm bizi habersiz bırakmada ....
sen şimdi vücudunu dinle bakalım ne dioooo
bizde kızımla acıktık kıpraşık cadı annişinin göbişinde oryantal şova başladııı kalkıp doyurmam lazım kuzumuu

Yaşasın idoş da mı geliyor yoksa Bakarsın senin de kedicik gibi olur yarın da suyum geldi ben hastaneye gidiyorum yazarsın

ya kızlar bakteri için fitil kullanıyorum kulanandan bu yana akıntım arttı acaba fitile bağlımıdır bu fitilden kullanan varsa bilgi verirse sevinirim birde şekerim yükseliyor açlık 140 a kadar çıktı napmalıyım diyette yapıyorm ama düşmüyor bir türlü 2 haftam kaldı ama çocuğa zararı olurmu ki

Aklıma gelmişken ishalmişsin kuşum. Geçmiş olsun. İshalini durdurmaya çalışma vücudun sende olmaması gereken bişeyi boşaltım sistemi ile atmaya çalışıyor onu engelleme. Yapacağin tek şey vücudun bunu yaparken ona sıvı desteği vermek olsun. Eğer ishalin çok devam ederse git acilde boş serum taktır. 2-3 günü geçerse doktorunu ara canım.

Evet büyüdüler canım o yüzden korkacak bişey yok:) Eksiğe gelince sadece bebek şekerleri hazır değil arıycam firmayı birazdan hızlandırmalarını söyliycem :)) Nolur nolmaz.

Harika süper :) şimdi ida ya hak vermemek elde değil . Benide bekleyen böyle harika bir odam olsa bende gelmek icin acele ederdim. Söylemedi deme bu kiz çok akıllı olcak annesi . Ay cokta uzağız ama sormadan duramiycam benim yapabileceğim birşey var mı? Uzaktan kumanda yönteminde becerikliyimdir solim. Olursa nolur çekinme

Açlık 140 yüksekmis gercekten . Benim 2 gun once tokluk 200 gecti 45 dk yürüdüm geldim yulafli yoğurt yedim 110 a düştü . Sende hemen yürüyüşe çık yanında biri olsun mümkünse ama. Baktın yuruyemiyorsun ya da yine de düşmedi ara doktorunu canım . Son haftalar onemli

Bence bugün gelmez Sadece ufaktan bir sinyal verdi. Daha zamanı var hissediyorum Bizi habersiz bırakma canım aklımız sende.

Bilmiyorum ki belki de bekler daha. Herşeyimiz hazır ne zaman isterse artık Afiyet olsun canım sana yediklerin bebişin poposuna et olsun :))

Yaşasın idoş da mı geliyor yoksa Bakarsın senin de kedicik gibi olur yarın da suyum geldi ben hastaneye gidiyorum yazarsın

Hihihih belki de. Hanfendinin keyfini bekliycez bakalım

Sağol parmişim Her birinizin manevi desteklerinin hep benimle olduğunu bilicem. Bu da bana güç verecek. Yüreklerimiz bir olduktan sonra kilometrelerin ne anlamı var

ayyy evet ay bende tırstım... belki akşama kendimi tutamaz doktorumu ararım. şimdi ararım gel demesin. temizlik yapıcam önce. misafir gelcek ben hala sallanıyorum.

Dur sakin ol ahaha belki sadece akıntıdır.

canım geceliğini ıslatacak kadar çoksa suyun gelmiş olabilir mi acaba,
hemen gitseydin doktora,
doktorlar da çok rahat oluyorlar:):)
neyse umarım değildir su çünkü daha erken dediğini gibi, vakitlice gelsin yavrun

inş canım bende öle olmasını umut ediyorum.. daha küçük.. ağustos başını bir bulayım sonra isterse gelsin.. hazır değilim henüz..

Küçüğü müçüğü senle günlerimiz aynı. Benim de muhtemel tarih 17 ağustostu. Cumartesi tam 36 olcak gelcekse o günü beklese bari

canım benim bebişe de doktorum hep çok küçük çok minik deyip duruyor,
ama bena rtık onu takmamaya karar verdim, çünkü hiç belli olmuyor, bence senin haftana göre gayet normal gözüküyor bebeğin,
birde daha kilo alır o,
arkadaşımada en fazla 2.5 kilo doğar bu bebek demişti, oğlu 3.300 doğdu,
bu haftalarda dikkat edelim bakalım yememize, gerçi ben hep çok dikkat ediyorum ona rağmen küçükmüş,
sağlıklı olsunlarda artık öyle de olursa yapacak bi şey yok

Selam güzel annişlerrrrr

Kimler doğurdu kimbilir, kimler sona yaklaştı, kimler neler yapıyor, hazırlıklar nasıl gidiyor acaba...

Aklım hep sizde, merak içindeyim

Bizde gelen giden eksik olmuyor. Sağolsunlar yatıya kalıyorlar yardımcı olmak için ama daha çok yorulduk sanki. İlk günler hariç tabi, ilaç gibi geldi o ayrı :)
Ama şimdi ameliyat yerim iyileşti sayılır (%90 to complete) artık daha kolay oturup kalkabiliyorum, kucağımda emzirebiliyorum, tuvalete kendim gidebiliyorum, şimdi oğluma doymak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Ben ettim siz etmeyin, göğüs kremini ihmal etmeyin. Bebe yağı falan boşmuş, zaman kaybetmeyin. Lasolin miydi neydi mor bir krem var silinmeye gerek olmayan. Ondan stok yapın. Sezaryen bile koymadı ama o emzirme acısı başkaymışşşşş
Hem bebek emsin istiyorsunuz hem de çok zor oluyor. Daha fazla detaya girmiyim gözünüz korkmasın boş yere. Sonuçta bebiş doyunca hormonlarınız tavan yapıyor geçiveriyor işte :)

Şimdi hastaneye gidicez, sizi çok özlemekteyim. Ennnnn kısa zamanda bütün geçmişi okicam inat ettim

Kedicik şu senden gelen nişanı tarif et de öyle git alüüüüüüüüüü

Son düzenleme:
narin çok teşekkür ederim. Söylediğin şekercileri not ettim.
fnc Allah şifa versin. Bazen doktorlar hata yapabiliyor.Belki de yanlış teşhis koymuştur.Hem minikler kendisini daha çabuk toparlıyor.Bütün hamilelere ve ihtiyaç sahiplerine ettiğim gibi sana da dua edeceğim.
mutluluk kilosu bence de normal.Doktorun çok abartmış.Hem o ölçümler gerçekten hatalı olabiliyor.1 mm kaydırsa haftası, kilosu değişiyor. Başıma gelmişti. Yanlış ölçüm nedeniyle iki haftada 680 gr almış görünüyordu.Sonraki kontrolde bu kez 180 gr almış göründü.Doktor tabii kendisinde suç bulmadı.Demek ki bebek değil, sen kilo almışsın dedi.Bir de bana 250-300 gr alır haftada demişti; ama minnoş kızım 200 gr alıyor.Önceleri ona da üzülmüştüm; ama sonra normal old. öğrendim.O yüzden doktorun her dediğine birebir inanmamak, araştırmak gerekiyor.Canını hiç sıkma.Her şey gayet güzel.

İşte hayat bu türlü türlü insanlar var ALLAH bizim ve evlatlarımızın karşısına hayırlı insanlar çikarsın kötülerle karşılaştırmasın

günaydınn kızlar bugün erkenciyiz (saat 10 bucukta kalkmak erken oluyo )

hadi bakalım canım hepimiz cuma günü çook güzel haberlerle gelelim inş.. hem belki diz kapağından başka leğen kemiğini ya da dirseğini de görürsünnn bu sefer

canım çok geçmiş olsun..dualarım seninle.inşallah iyi sonuçlar alırsınız...

Bugün benim doğum günüm ve oglusumla randevum var. Ne güzel bir hediye Allahım ♡ ♥ ;-) :-D

mutlu yıllar!

bugün senden de güzel haberler bekliyoruz canım..içini ferah tut.. inşallah bugün evinize dönersiniz...

"tostumu yedim seni bekliyorum yavrum" ayy Sulozcm ne güzel bir gün sizin için yaaa evden iki kişi çıkacaksınız, 3 kişi olarak döneceksiniz inşallahh.. sağlıkla,hayırlısıyla kucağına alırsın umarım meleğini.. haber etmezsen topikçe küseriz ona göre

şşimdiden sürelim mi yani kremi

Biz de biraz kendimizden bahsedelim. Kızım da ben de fiziksel olarak iyiyiz çok şükür. Velaaakiiiin ya psikoloji? Yerlerde sürünüyor.Belki hatırlarsınız; annem doğumuma ancak gelecek, bel ağrısından ağlayarak iş yaptığım halde umurlarında olmuyor diyordum.Dün akşam tel.de konuşurken artık patladım.İdare et nereye kadar.Sanki anne benim, kız o.Sonuç sen sağ ben selamet."Doğuma da sonrasına da gelmeni istemiyorum, ne arayın ne kapımı çalın." deyip tel.i kapattım.Minnoşum olmasa sabaha kadar ağlardım;ama kendimi toparlamaya çalıştım.Artık en azından her tel. konuşmasında ümitlenip acaba belim ağrıyor diye merhamete gelip yanıma gelir mi? Artık zaman yaklaştı gelir mi diye kendimi üzmeyeceğim.

yaaa inanmıyorum gelinim mi geliyor şimdi yaniiii
offf soğukkanlılığına kurban kuzum ya Helen kız gelirse ben Paris'imi nasıl tutarım içerde şimdi onu düşünüyorum tutmayın beni huleeyynnn geliyoruummm demez mii sen söyle
kendini iyice bir dinle bakalım canımm artık her an senden de haber bekliycez desenee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…