- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.521
kızlar dün halıları kaldırdım yıkamaya gönderdim evi silip süpürdüm galiba kendimi biraz fazla yormuşum hafiften kasıklarıma ve belime sancılar girmeye başladı doğum sancısı değildir dişye düşünüyorum ama bir taraftan da korkuyorum daha evin işini bitirmedim bebeğimin dolabını yerleştirmedim diyorum kızım 1 hafta daha dayan bütün iş bitsin sonra gelebilirsin :)
Kizlar sancim hala gecmedi birazdaha beklicem olmazsa gece kalkip giderim daha cok erken bilmiyorum ne sancisi bu
Kizlar sancim hala gecmedi birazdaha beklicem olmazsa gece kalkip giderim daha cok erken bilmiyorum ne sancisi bu
kızlar dün halıları kaldırdım yıkamaya gönderdim evi silip süpürdüm galiba kendimi biraz fazla yormuşum hafiften kasıklarıma ve belime sancılar girmeye başladı doğum sancısı değildir dişye düşünüyorum ama bir taraftan da korkuyorum daha evin işini bitirmedim bebeğimin dolabını yerleştirmedim diyorum kızım 1 hafta daha dayan bütün iş bitsin sonra gelebilirsin :)
Ayyy coKk heyecanlı herkes sancilaniyor benim oğlan koca sipa oldu hala yatıyor içerde
Banada banada yollayın o sancılardan
Akıllı bebiş anneyle babayı elalemin yanında zor durumda bırakmamış eve gidelim basıcam yaygarayı diye içinde tutmuş :) İnatçı olacak bu paşa galiba canım o meme zamanında gelecek diye tutturuyo desene
Hadi hayırlısı bakalım canım bugünün sürprizcisi sen misin yoksaDoktora falan gidersen gelişmelerden haberdar et bizi de :18:
Canım ihmal etme, doktoruna bi git mutlaka. nst çekerler bakarlar, bizi habersiz bırakma...
Bademle de çok iyi anlaşırlar bence, köpekler çok hisliler gerçekten...
Ayyyy
Teşekkür ederim, bence de iyiki geldim, iyiki geldik
Evettttt emeklemeler başlayınca çok güzel oynicaklar bence
Canım selam, ben vajinusmus atlatmadım ama gene de cevap vereyim, 7. ayımda çok isteyerek eşimi de yoldan çıkardım ama canım çok yandı. Ben istediğim halde hiç ıslanma olmadı gibi bişey. Sanırım hamileliğin doğasından kaynaklanıyor... İçini ferah tut...
1 bebeğimiz daha mı oluyor acaba ? çokkk heyecanlandımmm hadi hayırlısı inşallah
HAyda hadi hayırlısı . Gidecekmisin doktora . Bu Nisan nasil biseymis ya kimse emin olamıyor. Bende ishalim netten bakarken gördüm dogum belirtilerinin icinde ishalde var .
Haberdar et bizi merak ederiz şimdi
Canım hemen doktorunu ara tarif et. Bizi de habersiz bırakma..
ayyy Allahım Allahımmmcoğalıyoruz ...
hayırlısı canımcım sağlıkla gelsin inş...
kendini dinle bakalım cok heyecanlı yaaaaaaa
yatsın içerde canım ya kötü bu sancı sanki adet olacaksın da içinden yoğun bir parça düşecek gibi vajinaya baskı birde belde ağrı zamanında gelsinler acele etmesinler :)Ayyy coKk heyecanlı herkes sancilaniyor benim oğlan koca sipa oldu hala yatıyor içerde
Banada banada yollayın o sancılardan
Aynen cnm , halıları ben de kaldırdım daha doğrusu kocam kaldırdı. Almaya gelmediler ama. Bi de temizlik yapılsa dip köşe ohh gelsin bebişler ozaman..) ama kendini yorma sakın yavaş yavaş ,)
CANIM bence bu vajinusmus tamamen psikolojik bisey. Ben cok severek evlendim hiç ilk gece korkum falanda yoktu. Amma olmayı ca olmuyyordu. Sokakta hamîşleri görünce bile ben daha sey yapamiyorum diyip isten eve ağlayarak giittiğim gunleri bilirim.ilk önce bu dîşçilerin kullandığı fıfis varya onunla denedim.ise yararı cok şükür. Öle. 1 sene falan idare. Ettim. Sonra bankaciliktan ayrilip başka bir is bulup stresten uzaklaşır uzaklaşmaz inan haftasinda kendiliğinden yoluna girdisonra bı bebegim karnimda öldü. Kurtajdan sonra dedimki beynime kurtaj oldum bi aletle actiriyorlarmis ya vajinam daha da genislemistir artık daha rahat yaPabilirim dedim ve öyle de oldu tamamen psikolojik yani benim işim bile cinsel hayatımı etkiliyormuş ve ben is degtirmesem sebebini bilemeyecektim.
Hamileyken 1 defa yaptık. Onda da esim ay bebise bisey olur ay ole ay böle olur diye oğlunu sakininca bidaha yapmadık.normal dogum istiyorum cunku o zaman daha da genisleyecegimi düşünüyorum.
Yani bu illEti önce dîşçi spreyi, sonra esimin anlayışı, ve beynime. Bir kere yapan her zaman yapar komutu sayesinde yendim. İnsan beynine ne söylersen ona inanırmış. Sen de ben bunu yendim diye şüphe bırakmayacak sekilde komut gönder CANIM inana ise yarıyor. Dogum icinde düşüncem söyle saçma gelebilir ama, sonuçta buyuk tuvaletii yaparken İçerden bisey cikiyor ve Can'ın kanızda olsan. Cok yanmıyor ama kolonoskopi yaparken hortum girince acıyor. İliskİdede bisey girerken acıması normal ama cok affedersiniz bebekte kaka gibi çıkarken Acimicak diyorum
kendime
Lütfen kendi beynine olumlu sinyaller gönder, ne söylersen ona inanacak , Doğu'da ki kimbilir kac kadıncağız vajinusmus ve eminim hepsi de normal doğurmuştur. İliskide bile dur kocacim öyle acıdı ah vahy deme lüksleri olmamıştır. Demekki doğurabiliriz.
Tabi burada normal dogum ya da sezeryani savunmuyorum. Doktorum sen doğurmazsin derse asla inatlaşmam yada değiştirmem doktorumu.
Birde psikoloji önemli ben normalini başarma duygusunu yasamak istiyorum. Ama ablam bı Hemsire olarak direk sezeryan oldu ve normali istemedi. Yani bebeği de 2400 dogmasına karsı istemedi. Sen de istemiyorsan ben de bunu doktoruna vajinusmusum diye söyle zorla değil ya. Evet ben de korkuyorum normal doğumdan ama Sezeryandada da korkuyorum. İkiside kolay değil bence,
CANIM bunu kendine sor normal dogum sonrasında da dikişlerimiz olucak onlarda acıcak, sezeryan sonrasında da acılarımız olucak.
Kalbine sor hangisi ağır basıyorsa onu iste. Kendini strese sokma.
Benimde Cumartesi çatıma bakacak doktor normal olmaz dersede üzülmem hayırlısı hangisiyse o olsun insallah
Canım napcan sen sancıyıbırak Dursun içerde uslu uslu ya:) vaktinde gelir o sen merak etme.
Ay ben hep böle sabırsızim istebı de cok merak ediyorum yavrumu hediye paketi gibi merakla bekliyorum. İnsallah hepimiznki saglikli sıhhatli doğar.
Az önce anneliğe hazır oldugumu anladım . Hala davulcu geçerken korkar icim urperirdi o sesten ama demin davulcu gecti bebisim sesten korkarımi acaba diye düşündüm farkettim artık ben korkmuyormusum
Bu gecede uyku tutmadı kafanızı Sisirdim kiZlar yok davulcu zurnaci diyerek
Canim bende esimle severek evlendim ama bir bucuk sene ugrastim vajiyle sen nedenini bulmussun ben onuda bulamadim allaha sukur esim cok anlayisliydi cevremde neler duyuyordum bu konu yuzunden esiyle ayrilanlar senelerce yapamayanlar offfff aklima geldikce deli oluyorum her gece aglardim kocamla arkadas gibiyiz diye etrafimda hamile gordugumde piskolojim bozulurdu bu yuzden gunlerce evden cikmadigim olurdu
Neler denemedimkki alkol hayatta kullanmam votka ictim kendimden gecersem olur diye olmadi uyku haplari ictim tam tersi sabahlara kadar oturuyodum ben almanyadayim burdaki doktorlar vajinin ne olugunu bile bilmiyolar doktor benimle dalgasini bile gecti abim fransada yasiyo onun yanina gittim esiyle birlikte doktora gittik kadin bana diyo ne kaddar zevkli oldugunu bilsen kendin kocana gidersin
Oooo daha neler neler yasadim ailem yanimda degildi konuscak kimsem yoktu bi ara kaynanam ogrendi demedigini birakmadi ogluma yazik degilmi annene babana anlatirim bu is olcak karisnam falan filan zoratlattim kayganlaszirici kullandim ama ilk once kulak copu son ra rimel felan sokzum orayi geniskettim sonra oldu
Simdi yine basa donmekten korkuyorum
Daha nneler var neler arkdaslar rimel ve kulak copu size sacma gelebilir ama kadinlar kulubu vajiden duyduklarimi yaptim ve basardim zor gunlerdi
günaydın herkese erkenciyiz bugün gece de geç yattım ama sabah 7de açıldı gözlerim. Sanırım bünye kendini doğuma hazırlıyor , hatta gece kalkıp bütün evi sildim,mutfağı temizledimkizlar sancim hala gecmedi birazdaha beklicem olmazsa gece kalkip giderim daha cok erken bilmiyorum ne sancisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?