2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seni seni kİzina erken kavuşmak icin neler yapmmissin CANIM bu eken doğumların cogu zaten böle isler yapınca oluyor. Yani doğum sancında olabilir. Ya taşınanlar ya is yapanlar doğuruyor . Hatta bugun esime taşınalım da oğlum erken gelsin artık ozledim dedim . Olsun CANIM artık kızın gelsede bisey olmaz büyüdü artık
Ev îşi hiç bitmez zaten boşverrr...

Kizlar sancim hala gecmedi birazdaha beklicem olmazsa gece kalkip giderim daha cok erken bilmiyorum ne sancisi bu

Ayyy coKk heyecanlı herkes sancilaniyor benim oğlan koca sipa oldu hala yatıyor içerde
Banada banada yollayın o sancılardan

Aynen cnm , halıları ben de kaldırdım daha doğrusu kocam kaldırdı. Almaya gelmediler ama. Bi de temizlik yapılsa dip köşe ohh gelsin bebişler ozaman..) ama kendini yorma sakın yavaş yavaş ,)

Kizlar sancim hala gecmedi birazdaha beklicem olmazsa gece kalkip giderim daha cok erken bilmiyorum ne sancisi bu

canım geçmiş olsun bence doğum sancısı değildir belli aralıklarla gelmesi gerekiyor ve dinlensen bile geçmemeli diye okudum internetten bendede var şuanda ama yorgunluga veriyorum sebebini birde vucud artık son haftalar kendini hamileliğe hazırlıyor

Sancı dediNiz ben de heyecanlaniyorum , suyum geldi sandim az once bı heves kostum wcye meger sıradan bı akıntımıss ;( pöfff bu gecede olmadı bebebisim

1 bebeğimiz daha mı oluyor acaba ? çokkk heyecanlandımmm hadi hayırlısı inşallah

HAyda hadi hayırlısı . Gidecekmisin doktora . Bu Nisan nasil biseymis ya kimse emin olamıyor. Bende ishalim netten bakarken gördüm dogum belirtilerinin icinde ishalde var .

Haberdar et bizi merak ederiz şimdi

Canım hemen doktorunu ara tarif et. Bizi de habersiz bırakma..

ayyy Allahım Allahımmmcoğalıyoruz ...
hayırlısı canımcım sağlıkla gelsin inş...
kendini dinle bakalım cok heyecanlı yaaaaaaa

Kizlar halsizlik agri gün boyu baya sürdü uyudum dinlendim şuan iyiyim ama bilmiyorum o gelen nisanmiydi nisan nasıl bise acaba tecrübesizlik ne kötü doktorum bile artik dogsun dio kizim işaret verio ama gelmio:)))

Ayyy coKk heyecanlı herkes sancilaniyor benim oğlan koca sipa oldu hala yatıyor içerde
Banada banada yollayın o sancılardan
yatsın içerde canım ya kötü bu sancı sanki adet olacaksın da içinden yoğun bir parça düşecek gibi vajinaya baskı birde belde ağrı zamanında gelsinler acele etmesinler :)
Aynen cnm , halıları ben de kaldırdım daha doğrusu kocam kaldırdı. Almaya gelmediler ama. Bi de temizlik yapılsa dip köşe ohh gelsin bebişler ozaman..) ama kendini yorma sakın yavaş yavaş ,)

ben kocamı beklemek istemedim biraz trip yapıyorum son dönemde hamilelik bunalımları :) öyle olunca kendim kaldırdım halıları arkasındanda evi sil süpür o hırsla ya bütün işler bitsede o zaman gelseler beşiğimiz cumartesi gelecek dolabın kapitonlerini yarın teslim alacam yıkayıp cumartesi yerleştircem kıyafetlerini daha temizlikçi bulamadım malum ramazan bulunmuyor şuan gelmesin kızım biraz annesini düşünsün rezil olmayalım :)

Canim bende esimle severek evlendim ama bir bucuk sene ugrastim vajiyle sen nedenini bulmussun ben onuda bulamadim allaha sukur esim cok anlayisliydi cevremde neler duyuyordum bu konu yuzunden esiyle ayrilanlar senelerce yapamayanlar offfff aklima geldikce deli oluyorum her gece aglardim kocamla arkadas gibiyiz diye etrafimda hamile gordugumde piskolojim bozulurdu bu yuzden gunlerce evden cikmadigim olurdu

Neler denemedimkki alkol hayatta kullanmam votka ictim kendimden gecersem olur diye olmadi uyku haplari ictim tam tersi sabahlara kadar oturuyodum ben almanyadayim burdaki doktorlar vajinin ne olugunu bile bilmiyolar doktor benimle dalgasini bile gecti abim fransada yasiyo onun yanina gittim esiyle birlikte doktora gittik kadin bana diyo ne kaddar zevkli oldugunu bilsen kendin kocana gidersin

Oooo daha neler neler yasadim ailem yanimda degildi konuscak kimsem yoktu bi ara kaynanam ogrendi demedigini birakmadi ogluma yazik degilmi annene babana anlatirim bu is olcak karisnam falan filan zoratlattim kayganlaszirici kullandim ama ilk once kulak copu son ra rimel felan sokzum orayi geniskettim sonra oldu

Simdi yine basa donmekten korkuyorum

Daha nneler var neler arkdaslar rimel ve kulak copu size sacma gelebilir ama kadinlar kulubu vajiden duyduklarimi yaptim ve basardim zor gunlerdi

Bu sancinin ne oldugunu tam olarak bilmiyorum ama gecmedi arsliklarka yokluyo ama benim ogkan icerde fir donuyo resmen

Canım napcan sen sancıyı bırak Dursun içerde uslu uslu ya:) vaktinde gelir o sen merak etme.

Ay ben hep böle sabırsızim iste bı de cok merak ediyorum yavrumu hediye paketi gibi merakla bekliyorum. İnsallah hepimiznki saglikli sıhhatli doğar.
Az önce anneliğe hazır oldugumu anladım . Hala davulcu geçerken korkar icim urperirdi o sesten ama demin davulcu gecti bebisim sesten korkarımi acaba diye düşündüm farkettim artık ben korkmuyormusum
Bu gecede uyku tutmadı kafanızı Sisirdim kiZlar yok davulcu zurnaci diyerek

iyi geceler. estağfirullah canım ne baş şişirmesi çok güzel şeyler yazmışsın yüreğine sağlık. ben de normal istiyorum beni iyice cesaretlendirdin çok saol...

CANIM m alkol bende bı ise yaramadı o zamanlar anca narkoz almam gerekirdi hissetmemin icin:) kaynanan da ne anlayissizmis terbiyesiz .

CANIM hamisken zaten canımda çekmedi gerek yok zorlamaya. Az kaldı zaten . Bizde biliyoruz zevkli olduğunu doktorda bı açaipmis, benim bı arkadasım evlenmeden yakinlasti biriyle hiç anlamadım dedi kizligi gitti, ağlaya ağlaya ici çıktı. Dedim keske ben de anlamasam ağlama olmaması daha kötü

Ya bizim toplumda aman öyle yasak böyle acır diye hikayelerle buyuyoruz ya. Herhalde kafamızda yer yapıyor. Bu dişçi spreyini saglik Ocağı'na gelen vajinusmuslu kadınlara veriyorlarmış, öyle duyup almıştım . Birazcık yakıo ama cok degiel.
Normal doğumdan da korkma CANIM , yaparsın hem diyorum genişlerde daha rahat yaparsın sonra .ben yaparım de kendine . Neyse bebiste olmus cok şükür kaynana anlatma sakın bisey kıskanç oluyorlar zaten cogu. Bisey anlatmaya gelmiyor...
Hem bunu sen yasıyorsun onlar yasamamışki yaşamayan bilmez.
Ay kulak çöpü rimel falan sert batar kız , zorlanınız sen koltuğa otur böle ac bacaklarını esın öyle diz cokuP yaklaşsın, böyle üste o çıkınca sen kendini kasabilirsin. Bu koltuk metodu iyi denenmistir. Rahat olur senin icin . Valla kiZlar böyle acik acik yazıyorum ama kusura bakmayın faydalı metodlar bunlar.

selamm uzun zmandr takip edemiyorum sayfayı kızlar pendik te medet yılmaz ı tanıyan var mı içinizde ben ona gidiyorum ve epidural normal doğum yapmayı istiyorum daha önceden onda doğum yapan varsa yazabilir mi bana

Günaydın hayırlı cumalar kızlar.Yine kaşıntıdan hiç uyuyamadan geceyi sabah ettim Allah sonu mu hayır etsin artık dayanacak gücümün kalmadığını hissediyorum fenalardayım

Kusura bakma ama, ne zaman senin mesajlarini gorsem yasadigin yerdeki doktorlari birsey bilmemekle, ilgisiz olmakla ve benzer komik seylerle sucluyorsun. Bir defasinda acile gittigini ama yuzune bile bakilmadigini da yazmistin hamileligin tehlikede oldugu halde. Burasi paylasim platformu oldugu icin her turlu geribildirim dikkate aliniyor tarafiwmizdan, o yuzden yorum yapma gereg duydum... Eger yasadigin yerde hicbir sekilde medikal destek alamiyor, saglik imkanlarindan faydalanamiyorsan bu sence buyuk bir sorun degil mi? Bu konuda birseyler yapman gereknez mi? Dil problemin mi var?

Ek olarak, bende almanyada yasiyorum ve burada da vajinismus bilinen ve devlet sigortasiyla tedavisi yapilan bir rahatsizlik, bir arkadasim, esiyle kur a gitmekde dahil guzelce tedavisini oldu...

kizlar sancim hala gecmedi birazdaha beklicem olmazsa gece kalkip giderim daha cok erken bilmiyorum ne sancisi bu
günaydın herkese erkenciyiz bugün gece de geç yattım ama sabah 7de açıldı gözlerim. Sanırım bünye kendini doğuma hazırlıyor , hatta gece kalkıp bütün evi sildim,mutfağı temizledim

canım sancım var demişsin merak ettim nasıl oldun bi haber verirsen iyi olur.
Durusel daha iyi sanırım şimdi
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…