2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel hanımlarrr
Bugün bizim görüş günümüz doğumdan önce son kontrol önce nstye bağlanıcam sonra doktor alttan muayene edecek daha önce hiç alttan olmadım tedirginim:18lmayaydı iyiydi açılmaya bakıcak sanırım .bebeğin bir hafta daha duracağını sanmıyo bakalım güzel haberlerle dönmek dileğiyle öpüyorum

Evez kaynanam cok tuhaf bi insandir esime hep diyodum cocuk denecek yasta kizlar bile yapiyo benim ne eksigim var diyodum cok zor bisey benimde arkadasim nisanliyken yakinlasti esiyle oda hissetmedim dedim oysa ben adam daha yakinlasmadan dur dur diyodum ayyyx aci bi durum hep kendimi eksik hiissederdim

Internette biraz arastirmistim dedigin gibi hep abartili anlatmalar yuzunden kaynaklaniyomus zaten bende csnimdan can gidecek gibi aci duycam saniyodum kimseye bisey anlatmaya gelmiyor kimse kimsenin halinden anlamiyor ama bu koltuk metodunu denicem iyi bi fikir gibi geldi bu spreyleri bende denemek istemistim internette duymustum ama onunda bagimlilik yaptigi yani onsuz iliskiye girememe gibi seyler yaziyodu korkmustum surekli olmaz diye

Kurtuldum derken yeniden yasamaktan korkuyorum ama beyinde bitiyo kulak cobu ve rimelide ilk once peceteye sonra hani su yemeklerin ustune kapatzigimiz seffaf sera varya onunla sariyodum birazda kayganlastirici suruyodum oyle oyle beynime kabullendirdim

Bu arada sancilarim dune rahmen cok iyi yani var ama cok hafif

Canlar günaydın,görüş günü bugün.Cucu,Funda ve Nasya'nın da öyle.hadi bakalım inşallah hepimiz çok güzel haberlerle mutlu mutlu haberlerle geliriz de paylaşırız burda.hepimize çooook güzel bir gün dilerim,hepinizi çooook öpüyorum.

Günaydın kızlar! Yarın son kontrolüm var ve zaman geçirmeyi beceremiyorum. Dün bütün gece dön dön uyuyamadım. Sağ tarafıma yatınca cok sancım oldu. Hep sola yattım ben de. Tüm vücudum dayak yemişim gibi ağrıyor. Hele bacak ve kollarıma çok vurmuşlar galiba :-D :-D

Canim bunlarin hicbiri komik degil yasadigim seyler belki uzaktan size komik gorunebilir ama bunu bide yasayana sirmak lazim ben yasadiklarimi bire bir anlatiyorum

Dil problemim var bunu defalarca yazdim iki senedir burda yasiyorum ve dili cok iyi bilmiyorum saglik imkanlarindan faydalanamiyorum bu yuzden surekli doktor degistiriyorum

Defalarca doktora gittigim halde bir kere bile boyle bir kurdan bahsedilmedi sen almanyanin neresinde yasiyosun ???

Burdaki insanlar bi yaz olsada turkiyeye gitsekte doktorlara bi gorunsek diye can atiyolar burda hic iyi bi sonucla karsilasmadim

Ornek verecek olursan gorumcem 3 sene cocugu olmadi guatiri vardi ve sozde geciciydi uc sene boyunca burdaki doktorlar guatir hapinin dozunu ayarlayamadi kiz turkiyeye gitti bi kere doktora gorundu doktorun verdigi hapla bir ay icinde hamile kaldi simdi 9 aylik kizi var

Baska bi ornek veriyim iki senedir burdayim bas agrilarim yuzunden sabahlara kadar uyuyamazdim gozlerim siserdi belki on belkiyirmi kez gittim doktora bi kan bile almadilar hep piskolojik dediler turkiyeden geldin ailen yaninda yok onun stresi dediler hatta bana dedepresyon hapi bile verdiler eee sonuc sifir iki dusuk yaptim bi kan tahlili istediker sende kan pihtilasmasi varmis bas agrilarinda bu yuzdenmis igneye badladigimdan beri bas agrisi nedir bilmem

Bunlarin hepsini yasadim ben canim daha nasil guveniyim burdaki doktorlara

Oyle kur felan hic bahsetmedi dedim ya adam resmen dalgasini gecti benimle sen cokmu hayal kuruyosun dedi

Kizlar sancim hafifledigi icin gitmedim doktora simdi dune gore cok iyiyim hafif sancim var kasiklarimda ve surekli tuvalet ihtiyacim varmis gibi hissediyorum insallah onemli bi sorun degildir aksam yine ayni agri olursa gidicem doktora

Zavalli kocam gelecekse haftaya pazardan sonra gelsin diyo hem gece hem gunduz calisiyor pazara kadar
Dedim o gelmek isterse ne seni dinler ne beni

günaydın güzel annecikler... dün gece yine rüyamda kocamı gördüm.. beni bu halimle terkedip eski sevgilisinin yanına taşınmıştı.. bu rüyalar beni çileden çıkarır oldu.. şu hormonlar düzelsin artıııık...

canım ıkınma ihtiyacı duyuyorsan doktorunu aramalısın.. o bebeğin gelmeye çalıştığının göstergesi...

gunaydın kızlarr!!bızım gun bugun erken basladıı!!hallılar toplandı yıkanmaya gıdecek,evde kadın var;duvarları sılıyoo!!!2 haftaya da kalmaz genel temızlık yaptırıım,bayram oncesı insallahh!!!

Günaydın kızlar:))) Dün meraklandırmışım kusura bakmayın ablam geldi o yüzden giremedim çarşıya filan gittik evde bi kaç eksik vardı onları hallettim.

Daha uyuyor kahvaltı hazırlayıp uyandırıcam birazdan :) Acayip acıktım ama buraya girmeden kahvaltı filan görmedi gözüm.

Arasta nerde yahu, gelinimi mi doğuruyor yoksaaaaaaaaa

Kızlar arasta nerde ya. İslerim var biraz uğrarım yine dedi gitti gidiş o gidiş . İsim dediği şey doğurmak olmadın bu kızın . Funda haber var mı arastadan

evet uğrarım dedi ama görünmediii:44:işi uzadı heralde canım öle bi durum olsa fındığa haber verirdii illakii bizi merakta bırakmaz kuzucumm

Geel gelinim gönlüme geeel senden başka yar sevemem

Ahahaha durun daha doğurmuyorum. Yalnız akşam 1 saat içinde tam 4 tane kasılma oldu ve birinde sancı girdi ahan da dedim geliyo mu yoksa. 1 tane daha gelse doğru nstye gidicektim. Tık diye kesildi. Bu kız beni paranoyak yaptı Gelme sinyali verir gibi oluyo ama sonra vazgeçiyo. Ayın 2 sini bekliycek sanırım ya da 23 temmuzu bekliyor da olabilir babaannesinin doğum gününü Şimdilik bi numara yok yani anlıyacağınız.

Neyse şimdi çıkayım kahvaltı hazırlıyım kurt gibi açıııııııımmmm

Günaydın kızlar Bu haftayı da kapatıyoruz çok şükür
Bugün kontrolü olan arkadaşlarım güzel haberlerinizi bekliyoruz... Nasyacım kontrole diye gidip bebişi kucaklayıp gelirsin belki
Bizim kontrolümüz de pazartesi uff daha çok var sanki nst ile ilk tanışmamız olacak :)

Nerdeeeee:)ama hissediyorum dahada erken gelıcek sanki tuhaf bi his işte hayırlısı allahtanpazartesiyede bişey kalmamış be canım sabret bende sonunda tanışçam şu nst denen aletle bakalım neye benzıyo kendısı sana detaylı anlatırım

Günaydın kızlar:) bu sabah erken uyandım hayırdır inş. Hala uyuma isteği içersindeyim aslında::
Dr randevusu olanlar inş güzel haberler alırsınız.. Bakalım bugün Süpriz yapan bebiş olcak mı:)
Dün akşam babamıza Sürpriz yaptık kızımla.. Doğum günüsünü kutladık. Birkaç yakınımızı da çağırdım. Kardeşim saolsun pasta ve hediye işini halletti benm için.) pastanın üzerine de kızımdan not.. (güneşim teşkler fikir için). Bensiz kutladığınız son doğum günün kutlu olsun BABACIM=) gs Store dan da hoş bi tshirt hediye ettim kocama.) gelenler de sürpriz oldu haberi yoktu.. Ve mutlu oldu koca bebeğim.. Yani güzel bi geceydi...

Aaa sen de hiç bağlanmadın mı? 35. haftada herkese yapılıyor sanıyordum ben. Topikte bebişler doğdukça insanın bir an önce doğurası geliyor Ben de daha erken geleceğini düşünür oldum daha 5 haftamız var :)

günaydın herkese yarın görüş günümüz biran önce gelsin istiyorum çok merak ediyorum benim kızçe ne alemde diye :)
iki sabahtır bi paranoyaklık var bende uyuyamıyorum 7.30dan saat 10 kadar yatakta dönüyorum bebegim hareket etmedi bişimi oldu hareket etse rüya ve uyku karışık birileriyle konusuyorum niye hareket etmiyo diye oysaki minik kuşum uyuyor ozaman :)

Günaydın

Misafirim kendi evine dün gece geçti. Balkonlarımız birbirini görüyor kanki kazandım 1 tane. Bide kızı var masal 2 yaşında fena tatlı. Evde küçük çocuk ve misafir olunca okumaya bile giremedim ne zamandır. Yarın görüş günü geçen haftada Cumartesi gitmiştim. Artık her hafta gidicem. Geçen hafta ilk defa nst ye bağlanmıştım. Bi sorun yoktu. Ama bebişim küçükmüş günü geldi bana 2423 gr 35+5 de bakalım bu hafta naıl çıkacak.

Günebakan,Dilemma güzel dilekleriniz için çok sağolun,inşallah herkes ve ben de güzel haberlerle döneriz.benimde ilk nst deneyimim olacak ama tabi alırsa nst'ye.desenize üçümüzünde ilk nst'si olacak.Günebakancım Pazartesi gününe bişey kalmamış ama haklısın son 1-2 gün biraz uzun geliyor insana.sen ve ben daha çooooook gidip gelicez kontrollere,diğer arkadaşlar bebeklerini götürürlerken biz kocalarımızla doktor kapılarında beklemeye devam edicez.bizim askerlik uzun

tahmini doğum tarihlerimiz aynı sanırm doktorada cumartesi günleri gidiyorsun.. benimde yarın görüş günü her hafta gidecegiz sanırm haftaya çatı muaynesi olacak bakalım yarın söyler sanırm

Günaydın hanımlar;
Yaşasın haftanın son gününe geldik. Kaldı 1 hafta daha. Dişimi sıkıp 1 hafta daha işe gelebilirsem ne mutlu bana
Kendimi 36. haftanın sonunda izne ayrılıcam diye şartlamıştım. Sanırım başaracağım. Bilmeden kendime telkinde mi bulundum nedir:)) İlk hamile kaldığımda ben pimpirikli hamile olmayacağım rahat bi hamile olup rahat bi hamilelik geçireceğim dedim. Allah bin şükür ağrılarım sızılarım(Bacak ağrısı geceleri hiç uyutmuyor beni) olsa da rahattım şimdiye kadar. İzin konusunda da şartladım onuda hallettik sayılır. Şimdi sora geldi doğum ve lohusalık dönemine...
Yeni telkinlerimi yazıyorum.
1- Kolay rahat bir şekilde doğum yapıcam.
2- Bebeğimi çok rahat emzireceğim
3- Lohusalıkta sakin olacağım.(Kendimi biliyorum delirir, hadi ben yürüyüşe çıkıyorum diyip atarım kendimi sokaklara)
4-Kimsenin bana çocuk bakımı, süt konusunda akıl vermesine izin vermeyeceğim.

Kontrolü olan bayanlar güzel haberlerinizi bekliyoruz. Bugün sağlık ocağına son kontrole gittim. Ağustosun 15'inden sonra bekle bebeğini dedi. O an içimden geçen şu: Ama o zaman forumdakilerin çoğu doğurmuş olur... Kimse benimle ilgilenmez ki:)))
Süt yapıcı şeyler sadece: süt , su , komposto ve meyve suyudur. dedi. Öyle sütlü tatlı, tahin , helva dayarlarsa kabul etme dedi. Her emzirmeden sonra 2 çay kaşığı su ver bebeğin ağzı pamukcuk olmasın dedi. Bebek emerken uyuyakalırsa ve 15 dakikadan fazla uyursa sarılık olma ihitimali yüksek bunu bil dedi. Bunlar ön bilgiler sonra yine ayrıntılı konuşuruz dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…