- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.541
CANIM m alkol bende bı ise yaramadı o zamanlaranca narkoz almam gerekirdi hissetmemin icin:) kaynanan da ne anlayissizmis terbiyesiz .
CANIM hamisken zaten canımda çekmedi gerek yok zorlamaya. Az kaldı zaten . Bizde biliyoruz zevkli olduğunu doktorda bı açaipmis, benim bı arkadasım evlenmeden yakinlasti biriyle hiç anlamadım dedi kizligi gitti, ağlaya ağlaya ici çıktı. Dedim keske ben de anlamasamağlama olmaması daha kötü
Ya bizim toplumda aman öyle yasak böyle acır diye hikayelerle buyuyoruz ya. Herhalde kafamızda yer yapıyor. Bu dişçi spreyini saglik Ocağı'na gelen vajinusmuslu kadınlara veriyorlarmış, öyle duyup almıştım . Birazcık yakıo ama cok degiel.
Normal doğumdan da korkma CANIM , yaparsın hem diyorum genişlerde daha rahat yaparsın sonra .ben yaparım de kendine . Neyse bebiste olmus cok şükür kaynana anlatma sakın bisey kıskanç oluyorlar zaten cogu. Bisey anlatmaya gelmiyor...
Hem bunu sen yasıyorsun onlar yasamamışki yaşamayan bilmez.
Ay kulak çöpü rimel falan sert batar kız , zorlanınız sen koltuğa otur böle ac bacaklarını esın öyle diz cokuP yaklaşsın, böyle üste o çıkınca sen kendini kasabilirsin. Bu koltuk metodu iyi denenmistir. Rahat olur senin icin . Valla kiZlar böyle acik acik yazıyorum ama kusura bakmayın faydalı metodlar bunlar.
Kusura bakma ama, ne zaman senin mesajlarini gorsem yasadigin yerdeki doktorlari birsey bilmemekle, ilgisiz olmakla ve benzer komik seylerle sucluyorsun. Bir defasinda acile gittigini ama yuzune bile bakilmadigini da yazmistin hamileligin tehlikede oldugu halde. Burasi paylasim platformu oldugu icin her turlu geribildirim dikkate aliniyor tarafiwmizdan, o yuzden yorum yapma gereg duydum... Eger yasadigin yerde hicbir sekilde medikal destek alamiyor, saglik imkanlarindan faydalanamiyorsan bu sence buyuk bir sorun degil mi? Bu konuda birseyler yapman gereknez mi? Dil problemin mi var?
Ek olarak, bende almanyada yasiyorum ve burada da vajinismus bilinen ve devlet sigortasiyla tedavisi yapilan bir rahatsizlik, bir arkadasim, esiyle kur a gitmekde dahil guzelce tedavisini oldu...
Kizlar sancim hafifledigi icin gitmedim doktora simdi dune gore cok iyiyim hafif sancim var kasiklarimda ve surekli tuvalet ihtiyacim varmis gibi hissediyorum insallah onemli bi sorun degildir aksam yine ayni agri olursa gidicem doktora
Zavalli kocam gelecekse haftaya pazardan sonra gelsin diyo hem gece hem gunduz calisiyor pazara kadar
Dedim o gelmek isterse ne seni dinler ne beni
Arasta nerde yahu, gelinimi mi doğuruyor yoksaaaaaaaaa
Kızlar arasta nerde ya. İslerim var biraz uğrarım yine dedi gitti gidiş o gidiş . İsim dediği şey doğurmak olmadın bu kızın . Funda haber var mı arastadan
evet uğrarım dedi ama görünmediii:44:işi uzadı heralde canım öle bi durum olsa fındığa haber verirdii illakii bizi merakta bırakmaz kuzucumm
Geel gelinim gönlüme geeel senden başka yar sevemem
Günaydın kızlarBu haftayı da kapatıyoruz çok şükür
Bugün kontrolü olan arkadaşlarım güzel haberlerinizi bekliyoruz... Nasyacım kontrole diye gidip bebişi kucaklayıp gelirsin belki
Bizim kontrolümüz de pazartesi uff daha çok var sanki nst ile ilk tanışmamız olacak :)
Nerdeeeee:)ama hissediyorum dahada erken gelıcek sanki tuhaf bi his işte hayırlısı allahtanpazartesiyede bişey kalmamış be canım sabret bende sonunda tanışçam şu nst denen aletle bakalım neye benzıyo kendısı sana detaylı anlatırım
Günaydın
Misafirim kendi evine dün gece geçti. Balkonlarımız birbirini görüyor kanki kazandım 1 tane. Bide kızı var masal 2 yaşında fena tatlı. Evde küçük çocuk ve misafir olunca okumaya bile giremedim ne zamandır. Yarın görüş günü geçen haftada Cumartesi gitmiştim. Artık her hafta gidicem. Geçen hafta ilk defa nst ye bağlanmıştım. Bi sorun yoktu. Ama bebişim küçükmüş günü geldi bana 2423 gr 35+5 de bakalım bu hafta naıl çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?