2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Adetin başladığı tarih 15 kasım cnm.hakkında hayırlısı olsun cnm.

amin canım hepimizin hakkında hayırlısı inş. galiba son adetin ilk günü hep geçerli olmuyo doğumu belirlemede, bebekler kendileri belirliyo gelecekleri tarihi, sağlıklı olsunlarda tek kilo boy tarih çokta önemli değil

Ya insallah hamileliktendir ayni seyleri yasamak korkutucu nebiliyim bide doktor normal dogum diyo normal dogumda oraya dikis felan atilcak bu seferde onu bahane edersem diye korkuyorum vaji cok illet bisey erteleme ve bahane hastaligi gibi bisey

Kizlar suan belimde ve alt karnimda inanilmaz bi agri var bi cogaliyo bi azaliyor doktora gitmelimiyim yoksa bekliyimmi bilemedim

durusel annem bi cvp ver bi ses ver Meraktayız
takma kafana ya böyle densizler her yerde var. Dün bana da biri aa kilo almışsın dedi,içimde çocuk büyüyor fasülye değil sence normal değil mi? Dedim Valla eskiden kırmayayım diyordum şimdi satmışım anasını hayret bişi Accık akıllı olsunlar konuşurken.
kizlar suan belimde ve alt karnimda inanilmaz bi agri var bi cogaliyo bi azaliyor doktora gitmelimiyim yoksa bekliyimmi bilemedim
canım doktorunu ara ya da git hastaneye. Nst iyi gelir bize de haber ver

merhaba hamişler bu akşamı da yine yalnız başıma geçiriyorum... zor günler geçiriyorum bebeğimde aksine öyle hareketliki. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin bana bol bol dua edin kızlar Allahım doğru yolu göstersin diye

Sağol tatlım ben de ütü yaptım bugün ama şu an bitmiş durumdayım artık... Sağlık ocağı yazıyor strip elinde rapor olmasına gerek yok zaten sistemden görüyorlar raporunu , sen dahiliye doktoruna görünmüştün değil mi tatlım ordan almıştın şeker cihazını değil mi ??
Aman kızlar artık menfaat dünyası siz de ona göre davranın bence . Ben öyle yapıyorum beni arayanı arıyorum aramayanı iplemiyorum bile gereği yok demek ki ...
Hatalısın Minkm senin arayıp teşekkür etmen gerekirdi belki utanırdı biraz
Nihayet güzel haberler almışsın tatlım çok sevindim darısı kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeye artık :)
Ohh harika bir plan yapmışsın canım valla okuyunca ben bile rahatladım ... Az kaldı bebişi kucaklamayaaaaaaa

Biz uyuyalım artık kızlar hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakın sessiz sedasız doğurmayın mutlaka haber verinnnnnn

topiğimiz patır patır dökülüyor vallaa... rabbim uzun ömürler versin prensesimizee...

Kızlarrr darısıı başımıza artıkkk bizlerde ağustosa cıkmıcaz heraldee baksanıza bir çoğumuz temmuz annesi olduk

kızlar bugun yazmıstım hastaneye kontrolum vardı dıye doktor önümüzdeki hafta için sezeryana tarih vercekmıs pazartesi gunu heyecan ve korkuyu bır arada yasar gıbıyım

offfffff bu gun bende yanlızım kociş halaa işteee çalışıyorrr, tam son haftalar yoğun iş gunlerıne girdiiii ...ev cok sesizz rabbim bizi korusun yaa tek basımıza zorrrrrr

benm aksam nst ye gttm hstaneye..bnm doktorumda acil sezeryana grmis...bn nst ye bagliyken bakm unitesine getrdiler ufakligi nasi bi aglama o oyle..inletti ortaligi..nasi ozendm nasi duygulndm...doktor gldi yanima sezeryandan cikinca...ufak ufak sancilrm ckiyo artk ama cddi boyutta degil sukur..cok azicik daha dayan dedi ...hayrlisi bkalimm

biz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..

Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
Maşallah size , ne güzel bi aile olmussunuz ,Allah bi ömür mutluluğunuzu daim etsin ,maşallah küçük kartala cok tatlı

Maşallah ellerine saglık , hepsi cok güzeller
Cok gecmis olsun canım , gözün Aydın

Canım bu hamileliktendir büyük ihtimal, bizde aynı durumdayız ,
Bu arada ağrıların varmis hakkında hayırlısı , bilemiyorumki dogum sancısı mı , insallah değildir de geçer

Son düzenleme:
Merhabalar sevimli tombililer uzuuuuun zamandır ne yazabildim ne de bakabildim topiğe. özledim sizleri yahuu! Yokluğumda neler olmuş neler. Maşallah doğuran doğurana. Hayırlı evlat olsunlar ve sağlıkla başarıyla büyüsünler inşallaah!
Cumartesi rendevumuz var,heyecanla bekliyorum. Burdan içimde gün gece disko disko 300-500 tepinen oğluma sesleniyorum artık dön,dönmezsen anneyi kıt kıt yapacaklar millet normal doğumdan korkar ben sezaryandan..off off! hayırlısı!
Kızlar sizlerin yoğuuun bilgilerine dayanarak bir kaç sorum var. Doktorum bana almam için şampuan,nemlendirici krem,pişik kremi vs içeren bi liste verdi. 2 marka önerdi: Mustela ve Bübchen alan arkadaşlar var mı? Aldıysanız nerden? Ben internetten alacam. İnternetten alanlar hangi siteden kaç tl ye aldı?
Bu sıradaa beeen teyze oluyorum. Öylee heyecanlı ve mutluyum ki tarifsiz. Haberi aldığımda rahat 1 saat ağladım Rabbime şükürler olsun aratmadan verdi. İsteyen herkese versin.

CANIM bence bu vajinusmus tamamen psikolojik bisey. Ben cok severek evlendim hiç ilk gece korkum falanda yoktu. Amma olmayı ca olmuyyordu. Sokakta hamîşleri görünce bile ben daha sey yapamiyorum diyip isten eve ağlayarak giittiğim gunleri bilirim.ilk önce bu dîşçilerin kullandığı fıfis varya onunla denedim.ise yararı cok şükür. Öle. 1 sene falan idare. Ettim. Sonra bankaciliktan ayrilip başka bir is bulup stresten uzaklaşır uzaklaşmaz inan haftasinda kendiliğinden yoluna girdi sonra bı bebegim karnimda öldü. Kurtajdan sonra dedimki beynime kurtaj oldum bi aletle actiriyorlarmis ya vajinam daha da genislemistir artık daha rahat yaPabilirim dedim ve öyle de oldu tamamen psikolojik yani benim işim bile cinsel hayatımı etkiliyormuş ve ben is degtirmesem sebebini bilemeyecektim.
Hamileyken 1 defa yaptık. Onda da esim ay bebise bisey olur ay ole ay böle olur diye oğlunu sakininca bidaha yapmadık.normal dogum istiyorum cunku o zaman daha da genisleyecegimi düşünüyorum.
Yani bu illEti önce dîşçi spreyi, sonra esimin anlayışı, ve beynime. Bir kere yapan her zaman yapar komutu sayesinde yendim. İnsan beynine ne söylersen ona inanırmış. Sen de ben bunu yendim diye şüphe bırakmayacak sekilde komut gönder CANIM inana ise yarıyor. Dogum icinde düşüncem söyle saçma gelebilir ama , sonuçta buyuk tuvaletii yaparken İçerden bisey cikiyor ve Can'ın kanızda olsan. Cok yanmıyor ama kolonoskopi yaparken hortum girince acıyor. İliskİdede bisey girerken acıması normal ama cok affedersiniz bebekte kaka gibi çıkarken Acimicak diyorum
kendime
Lütfen kendi beynine olumlu sinyaller gönder, ne söylersen ona inanacak , Doğu'da ki kimbilir kac kadıncağız vajinusmus ve eminim hepsi de normal doğurmuştur. İliskide bile dur kocacim öyle acıdı ah vahy deme lüksleri olmamıştır. Demekki doğurabiliriz.
Tabi burada normal dogum ya da sezeryani savunmuyorum. Doktorum sen doğurmazsin derse asla inatlaşmam yada değiştirmem doktorumu.

Birde psikoloji önemli ben normalini başarma duygusunu yasamak istiyorum. Ama ablam bı Hemsire olarak direk sezeryan oldu ve normali istemedi. Yani bebeği de 2400 dogmasına karsı istemedi. Sen de istemiyorsan ben de bunu doktoruna vajinusmusum diye söyle zorla değil ya. Evet ben de korkuyorum normal doğumdan ama Sezeryandada da korkuyorum. İkiside kolay değil bence,
CANIM bunu kendine sor normal dogum sonrasında da dikişlerimiz olucak onlarda acıcak, sezeryan sonrasında da acılarımız olucak.
Kalbine sor hangisi ağır basıyorsa onu iste. Kendini strese sokma.
Benimde Cumartesi çatıma bakacak doktor normal olmaz dersede üzülmem hayırlısı hangisiyse o olsun insallah

son günler geçmek bilmiyor bebişleri dünyaya gelen anneler hepinizin gözüaydın Allah analı babalı büyütsün bekleyen hamişlerede sabırlar ve kolay doğumlar diliyorum Allahım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar dün halıları kaldırdım yıkamaya gönderdim evi silip süpürdüm galiba kendimi biraz fazla yormuşum hafiften kasıklarıma ve belime sancılar girmeye başladı doğum sancısı değildir dişye düşünüyorum ama bir taraftan da korkuyorum daha evin işini bitirmedim bebeğimin dolabını yerleştirmedim diyorum kızım 1 hafta daha dayan bütün iş bitsin sonra gelebilirsin :)

Kizlar sancim hala gecmedi birazdaha beklicem olmazsa gece kalkip giderim daha cok erken bilmiyorum ne sancisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…