- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.501
Adetin başladığı tarih 15 kasım cnm.hakkında hayırlısı olsun cnm.
Cnm benm de senn gbi iki düşüğüm oldu, pıhtılaşma sebebiyle.. İğneye başladım hamile kalınca ve 3 ay ilişki olmadı., daha sonra Dr bi problem olmayacağını söyledi. İlk bikaç denemede çok kötüydü, yapmayınca sanki bünye unutuyor, canın acıyor. Ama zamanla normale dönüyor. Şöyle bîşey var hamilelikte zaten farklı oldu benm için, önceki gbi olmuyo psikolojik olarak da zorlanıyoruz bence..
canım çok sevindim bebişinin iyi olduğuna
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
durusel annem bi cvp ver bi ses verkızlar emin deilim ama nişanım gelmiş olabilir zaten dünden beri karnım ağrıo biraz önce wcye gittim günlük pedime böle ne sarı ne kahve bişe gelmiş kendimi doğuracak gibi hissediyorum bide ishallik var:26::26:
takma kafana ya böyle densizler her yerde var. Dün bana da biri aa kilo almışsın dedi,içimde çocuk büyüyor fasülye değil sence normal değil mi? Dedimkızlar çeneler düşmüş, sayfalar ilerlemiş. Birazdan okurum neler kaynattığınızı. Sinirlendirdiler yine. Komşulardan biri "kilo almışsın." dedi.ben de "e alayım artık, neredeyse 8.5 ay oldu." deyince "kaç kilo aldın?" dedi. 9 kilo aldığımı duyunca da "ha fazla değilmiş." dedi. Yolacağım bir gün birini.kilo almadan çocuk doğuran var da ben mi bilmiyorum. Ne bekliyorlar acaba?
canım doktorunu ara ya da git hastaneye. Nst iyi gelir bize de haber verkizlar suan belimde ve alt karnimda inanilmaz bi agri var bi cogaliyo bi azaliyor doktora gitmelimiyim yoksa bekliyimmi bilemedim
Sağol tatlım ben de ütü yaptım bugün ama şu an bitmiş durumdayım artık... Sağlık ocağı yazıyor strip elinde rapor olmasına gerek yok zaten sistemden görüyorlar raporunu , sen dahiliye doktoruna görünmüştün değil mi tatlım ordan almıştın şeker cihazını değil mi ??Hayranım senin enerjine ben bir sepet utu yaptım birde kolay bir yemek pert oldum. Maşallah diyelim nazar değmesin.
Ateist saglik ocağı yazıyor mü? Ben sorduğumda seker hastası oldugunuza dair rapor almak lazım falan demişlerdi. Rapor aldın mı
Aman kızlar artık menfaat dünyası siz de ona göre davranın bence . Ben öyle yapıyorum beni arayanı arıyorum aramayanı iplemiyorum bile gereği yok demek ki ...Bazı insanlar canımı sıkıyor fena haldebazen çok enayi olduğumu düşünüyorum yakın zaman da doğum yapan bi arkadaşım neredeyse gün aşırı arayarak her fırsatta ziyaret ederek (zira kendisi doğum bunalımına girdi ve çocuk neredeyse 1 yaşında olmasına rağmen halen çıkamadı)sürekli telkin ederek yanında oldum destek oldum ama o benı hamileliğimden beri kaç kere aradı dersiniz sadece 1 kere ve artık haftaya doğuruyorum doğum tarihim belli ve bundan haberdar çünkü eşlerimizde arkadaş yine aramak sormak yok kendimi kullanılmış hissediyorum kızlar ya ona o kadar kırgınımki
Hatalısın Minkm senin arayıp teşekkür etmen gerekirdi belki utanırdı birazamann bosver cnm derdın o olsun .bnmde arkadasım yenı dogum yaptı bende hergun gıttım yanına her aradıgında oradydım hastanede yanndaydm bnm dogumuma aza kaldı emınım kı kendı öle yapmıcak bebegını göstercek mazeret gecen bnm oglumun pusetını ıstedı daha ben hıc kullanmadm hastaneye gıdıceklermıs verdım nı tsk bıle etmedı kız kardesıyle yolladı gerı ne bı tsk ne bı sey cok mu onmlı hyr deıl ınsanlar herzaman snn gibi iyi niyetlı olmuyo malesef
Nihayet güzel haberler almışsın tatlım çok sevindim darısı kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeye artık :)2 aydır hastanelerdeyiz.psikolojimiz alt üst olmuştu.bebeğin böbreklerinde kist var dendi.4 ayrı doktor baktı.bu zamana kadar hep kadın doğum doktorları bakmıştı.dün ve bugün 2 farklı radyoloji uzmanı baktı bir sorun yok görünrnler böbreğin kendi yapısı dedi.inşallah öyledir.içimize az da olsa su serpildi.
meleğim güzel kızım 35+0 2720 gr olmuş.herşeyi normal dedi doktor.Allahım herkesin meleğini sağlıkla kucağına almak nasip eyler inşallah.
dualarını esirgemeyen siz arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Ohh harika bir plan yapmışsın canım valla okuyunca ben bile rahatladım ... Az kaldı bebişi kucaklamayaaaaaaaselam hamişler ve taze annişler nasılsınız bakalım?
taze annelerimiz gözünüz aydın olsun inşallah sağlıcakla büyütün yavrularınızı
biz iyiyiz oğluşla son 8 günümüz ve sabırsızlıkla bekliyoruz ablasıyla.
dolapların içlerini silip düzenledim bitirdim sayılır çok zorlanıyorum çünkü çok çabuk yoruluyorum ayakta hiç duramıyorum zaten
pazartesi son kontrolümüz var sonra hemen kuaföre ağda kaş bıyık :)
salı temizlik yapılıcak kadını ayarladım inşallah bi aksilik çıkmaz
çarrşamba perşembe son hazırlıklar
ve cuma büyük buluşma inşallah :)
günler çifter çifter geçsin diyorum çünkü gece uyuyamıyorum artık
gündüzde gözüm açılmıyo
karnım hiç inmedi benim oğluşumun ayakları midemi kaburgamı deliyor resmen oturamıyorum bile çok sıkıldım sürekli yatmaktan
günlerir okuyorum ama yazmaya bile üşeniyorum inanın :)
bu arada boşverin ya o hayırsız çıkarcı arkadaşlarınızı
üzülmeye bile değmez zaten
öptüm kocaman hepinizi
günaydınn kızlaarrr!güne bir doğum haberiyle başladım hemen paylaşayım dedim sizinle de..
"5N1KE" arkadaşımız da doğum yapmışşşşştemmuz 12'de sezeryan ile olmuş doğumu.. keyfi sezeryan isteyenlere de "aman dikkat" diye nacizane bir uyarısı var arkadaşımızın çünkü kendisi hala toparlanamamış,ağrıları devam ediyormuş.. en kısa zamanda gelip doğum hikayesini yazacakmış
aramıza yeni bir prenses katıldıhadi hayırlı olsun :) taze annemize de geçmiş olsun en kısa sürede toparlanır umarım..
merhaba hamişler bu akşamı da yine yalnız başıma geçiriyorum... zor günler geçiriyorum bebeğimde aksine öyle hareketliki. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin bana bol bol dua edin kızlar Allahım doğru yolu göstersin diye
Maşallah size , ne güzel bi aile olmussunuz ,Allah bi ömür mutluluğunuzu daim etsin ,maşallah küçük kartala cok tatlıbiz gelldik kızlar.. ikimizde iyiyiz cok şükür..
biraz agrım var. oğluşumla öpüyoruz sizi..
Eki Görüntüle 758044
Eki Görüntüle 758046
Maşallah ellerine saglık , hepsi cok güzellerBunlarda benim ters-düz ve pirinç örgüyle örebildiklerim :) keşke daha iyisini daha güzellerini yapabilsem ama kendi kendime ancak bunları yapabildim.Çizgili olan volanlı hırka da kız kardeşimin bebişine bu kış tam üstüne olur 1.5 yaşında olucak Allah izin verirse... Eki Görüntüle 758043 Eki Görüntüle 758058 Eki Görüntüle 758057 Eki Görüntüle 758056 Eki Görüntüle 758055 Eki Görüntüle 758053 Eki Görüntüle 758052 Eki Görüntüle 758050 Eki Görüntüle 758049 Eki Görüntüle 758048 Eki Görüntüle 758047 Eki Görüntüle 758054 Eki Görüntüle 758045 Eki Görüntüle 758059
Cok gecmis olsun canım , gözün Aydın2 aydır hastanelerdeyiz.psikolojimiz alt üst olmuştu.bebeğin böbreklerinde kist var dendi.4 ayrı doktor baktı.bu zamana kadar hep kadın doğum doktorları bakmıştı.dün ve bugün 2 farklı radyoloji uzmanı baktı bir sorun yok görünrnler böbreğin kendi yapısı dedi.inşallah öyledir.içimize az da olsa su serpildi.
meleğim güzel kızım 35+0 2720 gr olmuş.herşeyi normal dedi doktor.Allahım herkesin meleğini sağlıkla kucağına almak nasip eyler inşallah.
dualarını esirgemeyen siz arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Canim sana bisey sorcam sen vajinusmus atlattin dimi nasil atlattin hamilelik esnasinda kocanla birlesme oldumu ve zorlandinmi ya bende bir bucuk sene vajinismustum ve atlattim yani oyle sandim atlattigim ay hamile kaldim dusuk oldu sonraki ay tekrar hamile kaldim yine dusuk oldu ve sonra yine hamile kaldim su an 35 haftaligim dusuklerim kan pihtilasmasindan dolayimis igne vuruyorum neyse ilk 3 ay doktorum iliskiyi yasakladi soneada biz korktuk anlicagin hamileligim boyunca olmadi gecen haftaya kadar gecen hafta denedik ama bu seferde ben korktum aci duydum tipki vajinismus halime donmus gibiydim hertarafim titredi simdi ne olcak ben tekrarmi eskiye dondum doktorum normal dogum diyo eee ben iliskiye bile giremiyorum uffff sasirdim iyice bu illet bir bucuk senemi aldi yinemi ayni seyleri yasicam
Canim sana bisey sorcam sen vajinusmus atlattin dimi nasil atlattin hamilelik esnasinda kocanla birlesme oldumu ve zorlandinmi ya bende bir bucuk sene vajinismustum ve atlattim yani oyle sandim atlattigim ay hamile kaldim dusuk oldu sonraki ay tekrar hamile kaldim yine dusuk oldu ve sonra yine hamile kaldim su an 35 haftaligim dusuklerim kan pihtilasmasindan dolayimis igne vuruyorum neyse ilk 3 ay doktorum iliskiyi yasakladi soneada biz korktuk anlicagin hamileligim boyunca olmadi gecen haftaya kadar gecen hafta denedik ama bu seferde ben korktum aci duydum tipki vajinismus halime donmus gibiydim hertarafim titredi simdi ne olcak ben tekrarmi eskiye dondum doktorum normal dogum diyo eee ben iliskiye bile giremiyorum uffff sasirdim iyice bu illet bir bucuk senemi aldi yinemi ayni seyleri yasicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?