2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım. sende kayseridesin galiba. bende doğumu kayseride yapacağım. hangi hastaneye gidiyorsun. birde bebek sekerlerini nerden aldın, bende hafta sonu bakacağım inşallah. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. günler yaklastı iyce. son adet tarihin neydi, tarihlerimiz yakın galiba.

yaşasınnn, bugün son iş günüm,
1 aylık yıllık iznimle birlikte 5 ay uzak kalıcam artık bu stresli ortamdan, bebişimle güzel mutlu günler beni bekliyordur umarım:):):)

tahmini doğum tarihlerimiz aynı sanırm doktorada cumartesi günleri gidiyorsun.. benimde yarın görüş günü her hafta gidecegiz sanırm haftaya çatı muaynesi olacak bakalım yarın söyler sanırm

Cumartesileri eşim için daha uygun oluyor. Çatı muayenesi son hafta yapacak sanırım benim doktor. Ben evlendikten sonra doğum yapmayanlara özel bi spiral taktırmıştım. O zor bi iş gık demeyen benden ilk defa ses çıkmıştı eşim içerde endişelenmişti. Çatı falan vız gelir diye düşünüyorum. Bide ben bel fıtığı ameliyatı geçirdim yarın beyin cerrahından görüş alıcam normal doğum için. Ama ben eminim sanki normal doğuracağıma. Kızımda yardımcı tabi 29. Haftadan beri başı aşağıda. Kilosu az diye üzülüyorum ama bi yandan da normale gidiyorum diye seviniyorum.

Ha bu arada isim konusunda ilerleme kaydettik eşimle Aybüke veya Berrak dedik ama seçemedik görüşlere açığım. Bu arada belirteyim Tatar olduğum için bende aybüke %60 larda

redquenccimmm ya maşallah, nasıl yapıyosun bana çok ütopik geliyor evi silmek falan,
ben düz yolda yürüyemiyorum artık:):):)
mutfağı falan da hiç bir yeri toparlamıyorum artık, akşamları yemek masasını bile toplamıycam elimden gelse, de eve gelen kaıdndan utanıyorum yok artık falan der artık heralde

havvacım sürekli tuvalet hissi bende de var,
hatta yeni lavabodan çıkıyorum bazen hemen geri giriyorum sanki tam yapamamaışım gibi hissediyorum sürekli,
heralde artık çok basınç var o yüzden,
bazende aşırı sıkışmışım gibi kasıklarıma sancı gidiryor yürüyemiyorum yolda

Benimde eşime cumartesileri uygun oluyor.. çatı muayenesini 37. haftalara bi gel ozaman yapılacak demişti.. maşallah sana ya ne güzel cesaretlisin ben korkuyorum çünkü normal muayene olmak bile canımı çok acıtıyor diyorum nasıl normal doğuracagım ki ben ama hepsi bir değil diyorlar hayırlısı bakalım.. benimkide baş aşağıda haftalardır akıllı kızım.. evet şöyle 3 kilo olursa gayet rahat doğarlar gibime geliyo.. korkuyorum ama bi yandanda içimden bi ses doğuracaksın sen diyo
aybüke güzel isim hadi bakalım hangisi olacak

Günaydın kızlar bugün karyolamız geliyor bebeğimin odasını temizleyeceğim:) tabi önce kahvaltı yapacağım :)
Gece pek uyumadım belim ve kasığım ağrıdı

kızlar doğumdan sonra bu meme başı çatlaklarını ne yapacağz ya?
benim duyduğum bildiğim bir kaç şey var onlarda şöyle;lansinoh krem,garmastan krem,soğan suyu sür dediler ilk emzirmeden önce.birde karbonat sürüyormuşuz sulandırıp heralde...
başka sizin denediğiniz bildiğiniz bişey var mı?

kızlar unnadoda haggies bebek bezleri uygun fiyatlı kargoda ücretsiz alsak mı acaba sizler hangi bezi aldınz

Aybüke diye bi öğrencim vardı, herkes Aybike derdi, ben de dahil. Söylenmesi zor gibi geliyor bana... Berrak daha güzeel sanki...

kızlar şunun şurasında 1 haftam kaldı isim net değil diye ne şeker yaptırabildim,ne de içim rahat....aklımda birkaç isim var ama oğlan ismi bulmak da çok zor be yaaaaaaaa.....rüzgar,ışık,cem,kerem....bunlar benim beğendiklerim ama ışık daha ön planda diğerlerinden....aklınıza gelen oğluş isimleri varsa söyleyin lütfennnnn....

1 aylık yıllık iznimle birlikte 5 ay uzak kalıcam artık bu stresli ortamdan, bebişimle güzel mutlu günler beni bekliyordur umarım:):):)

Canım nihayet iznin geldi demek Darısı başıma artık benim de birbuçuk haftam kaldı bitsin bu çile

Tabikisi ben olsam Aybükeyi seçerdim :) Çünkü kuzenimin kızının ismi ve o çok şeker Ayrıca öz türkçe bir isim ben çok beğeniyorum bu ismi.

[ccQUOTE=gunebakan33;31235779]Aaa sen de hiç bağlanmadın mı? 35. haftada herkese yapılıyor sanıyordum ben. Topikte bebişler doğdukça insanın bir an önce doğurası geliyor Ben de daha erken geleceğini düşünür oldum daha 5 haftamız var :)[/QUOTE]

cnm 35 te basliyomus nst normalde..ben ilk 26ta grdm nst yle butunlestik artkbzm eylus agustos ortasini bile beklemicek sanirim 36yi bitirsn ne zamn isterse gelsn pamugum

poyraz,erdem,barış,egemen aklıma gelenler belki faydası olur :)

günaydın güzellikler!

evettt bugün görüş günü! 20 gün önce gördüm en son oğlumu.. ona da görmek denilirse :) ama yine de o kalp atışlarını görmek bile mutluluk manyağı olmama yetiyor saat 1 buçukta randevumuz..hazırlanmadan önce gelip günaydın demek istedim size

Cucum, Yalovacm, Nasyack (başka var mı bilmiyorum?) hepimiz çoookk güzel haberlerle gelelim inşallah bugün kızlar
bu arada biz de 36. haftaya girdik dün..girer miyiz acaba nst ye :26: bizim doktor çok rahat ya gerek duymazsa istemez.. ben de arada sancım oluyor diyim bari de tanışayım şu nst yle napiimm merak ediyorumm

ben bir duş alayım,süsleneyim kızlar malum bir adet yakışıklıyla randevum var. güzel çıkayım karşısınaaa

gelince yazarım hemen.. öpüyorum hepiniziiiiii

Hadi gözünaydın canım,dinlen evinde bebeğinle artık.benimde 1 hafta oldu izne çıkalı,çalışırken ha gayret diye iyi motive etmişim ki kendimi şimdi feci miskinlik çöküyor.sanki geçen haftaya kadar at gibi koşturan ben değilmişim.hadi son bir gayret,bugünüde bitir ve sonra 5 ay elini kolunu uzat evinde dinlen

selam kızlar kontrolden geldik oğlumla 10 dk bir ağrı çıktı açılmam var bebek doğum kanalında ama bende tık yok sancı hissetmiyorum paşam yine yüzünü gösterdi maşallah 9 aydır hiç arkasını dönmedi bize :))

Hadi bakalım damadım nasılmış git gör. Umarım sancı çıkmaz, doktor suyu filan da iyi der İdoştan sonra doğurman lazım senin. Şimdi kendinden küçük erkekle evlenme modası var. Kızımın modayı takip etmesini istiyorum. 1 hafta bile olsa yeter

Bugün mide bulantım yok iştahım açıldı Yemek tarifi okuyup kendimden geçiyorum önüme ne gelse yiyebilecek durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…