- 16 Kasım 2011
- 348
- 93
- 118
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.561
günaydın canım. sende kayseridesin galiba. bende doğumu kayseride yapacağım. hangi hastaneye gidiyorsun. birde bebek sekerlerini nerden aldın, bende hafta sonu bakacağım inşallah. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. günler yaklastı iyce. son adet tarihin neydi, tarihlerimiz yakın galiba.Günaydın kızlar! Yarın son kontrolüm var ve zaman geçirmeyi beceremiyorum. Dün bütün gece dön dön uyuyamadım. Sağ tarafıma yatınca cok sancım oldu. Hep sola yattım ben de. Tüm vücudum dayak yemişim gibi ağrıyor. Hele bacak ve kollarıma çok vurmuşlar galiba :-D :-D
tahmini doğum tarihlerimiz aynı sanırm doktorada cumartesi günleri gidiyorsun.. benimde yarın görüş günü her hafta gidecegiz sanırm haftaya çatı muaynesi olacak bakalım yarın söyler sanırm
günaydın herkese erkenciyiz bugün gece de geç yattım ama sabah 7de açıldı gözlerim. Sanırım bünye kendini doğuma hazırlıyor , hatta gece kalkıp bütün evi sildim,mutfağı temizledim
canım sancım var demişsin merak ettim nasıl oldun bi haber verirsen iyi olur.
Durusel daha iyi sanırım şimdi.
Kizlar sancim hafifledigi icin gitmedim doktora simdi dune gore cok iyiyim hafif sancim var kasiklarimda ve surekli tuvalet ihtiyacim varmis gibi hissediyorum insallah onemli bi sorun degildir aksam yine ayni agri olursa gidicem doktora
Zavalli kocam gelecekse haftaya pazardan sonra gelsin diyo hem gece hem gunduz calisiyor pazara kadar
Dedim o gelmek isterse ne seni dinler ne beni
Cumartesileri eşim için daha uygun oluyor. Çatı muayenesi son hafta yapacak sanırım benim doktor. Ben evlendikten sonra doğum yapmayanlara özel bi spiral taktırmıştım. O zor bi iş gık demeyen benden ilk defa ses çıkmıştı eşim içerde endişelenmişti. Çatı falan vız gelir diye düşünüyorum. Bide ben bel fıtığı ameliyatı geçirdim yarın beyin cerrahından görüş alıcam normal doğum için. Ama ben eminim sanki normal doğuracağıma. Kızımda yardımcı tabi 29. Haftadan beri başı aşağıda. Kilosu az diye üzülüyorum ama bi yandan da normale gidiyorum diye seviniyorum.
Ha bu arada isim konusunda ilerleme kaydettik eşimle Aybüke veya Berrak dedik ama seçemedik görüşlere açığım. Bu arada belirteyim Tatar olduğum için bende aybüke %60 larda
Cumartesileri eşim için daha uygun oluyor. Çatı muayenesi son hafta yapacak sanırım benim doktor. Ben evlendikten sonra doğum yapmayanlara özel bi spiral taktırmıştım. O zor bi iş gık demeyen benden ilk defa ses çıkmıştı eşim içerde endişelenmişti. Çatı falan vız gelir diye düşünüyorum. Bide ben bel fıtığı ameliyatı geçirdim yarın beyin cerrahından görüş alıcam normal doğum için. Ama ben eminim sanki normal doğuracağıma. Kızımda yardımcı tabi 29. Haftadan beri başı aşağıda. Kilosu az diye üzülüyorum ama bi yandan da normale gidiyorum diye seviniyorum.
Ha bu arada isim konusunda ilerleme kaydettik eşimle Aybüke veya Berrak dedik ama seçemedik görüşlere açığım. Bu arada belirteyim Tatar olduğum için bende aybüke %60 larda
yaşasınnn, bugün son iş günüm,
1 aylık yıllık iznimle birlikte 5 ay uzak kalıcam artık bu stresli ortamdan, bebişimle güzel mutlu günler beni bekliyordur umarım:):):)
kızlar unnadoda haggies bebek bezleri uygun fiyatlı kargoda ücretsiz alsak mı acaba sizler hangi bezi aldınz
kızlar şunun şurasında 1 haftam kaldı isim net değil diye ne şeker yaptırabildim,ne de içim rahat....aklımda birkaç isim var ama oğlan ismi bulmak da çok zor be yaaaaaaaa.....rüzgar,ışık,cem,kerem....bunlar benim beğendiklerim ama ışık daha ön planda diğerlerinden....aklınıza gelen oğluş isimleri varsa söyleyin lütfennnnn....
yaşasınnn, bugün son iş günüm,
1 aylık yıllık iznimle birlikte 5 ay uzak kalıcam artık bu stresli ortamdan, bebişimle güzel mutlu günler beni bekliyordur umarım:):):)
günaydın güzellikler!
evettt bugün görüş günü! 20 gün önce gördüm en son oğlumu.. ona da görmek denilirse :) ama yine de o kalp atışlarını görmek bile mutluluk manyağı olmama yetiyorsaat 1 buçukta randevumuz..hazırlanmadan önce gelip günaydın demek istedim size
Cucum, Yalovacm, Nasyack (başka var mı bilmiyorum?) hepimiz çoookk güzel haberlerle gelelim inşallah bugün kızlar
bu arada biz de 36. haftaya girdik dün..girer miyiz acaba nst ye :26: bizim doktor çok rahat ya gerek duymazsa istemez.. ben de arada sancım oluyor diyim bari de tanışayım şu nst ylenapiimm merak ediyorumm
ben bir duş alayım,süsleneyim kızlarmalum bir adet yakışıklıyla randevum var. güzel çıkayım karşısınaaa
gelince yazarım hemen.. öpüyorum hepiniziiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?