2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün doktorumuza gittik 1 ağustos sezeryan tarihimiz kızlarkızımla kavuşmamıza az kaldı..kilosu 3080 filan düşükmü sizce?bana biraz az geldide....

aynen cnmm sadece burda sohbet ediyorumm okuyorumm gülüyorum ağlıyorumm :) napalımm dost kötü günde belli olurmuşş iştee..neyseki haftaya annem gelicek..yardm eder banaa...

ay canım senle durumlarımız ne kadar çok benziyo...bende ailemden memleketimden uzaktayım..insan bi tlf bekliyo çok mu..hemki ben onu okadar çok aramışken insan utanırda arar ya..bende arıyorum sesizce konuşuyo bebek uyanırmış..yada bebek ağlıyomuş yok mama yedircekmiş...dediğin gibi 5 dk zaman ayıramazmı insan yahu...

Gerçekten çok benziyo aynı aynıııı benım düşüncemde böyle bende diyorum onu o kadar aramışken insan içinden gelmese bile utanırda arar befacebooka hamile resimlerimi koyuyorum onları nezaketen bile beğenmıyo(ben onun her türlü resimlerini beğenirken)kıskannççç

aynen arkadaş olmaz bunlardan ama işte biz insanlık yapıyoruz..

2 aydır hastanelerdeyiz.psikolojimiz alt üst olmuştu.bebeğin böbreklerinde kist var dendi.4 ayrı doktor baktı.bu zamana kadar hep kadın doğum doktorları bakmıştı.dün ve bugün 2 farklı radyoloji uzmanı baktı bir sorun yok görünrnler böbreğin kendi yapısı dedi.inşallah öyledir.içimize az da olsa su serpildi.

meleğim güzel kızım 35+0 2720 gr olmuş.herşeyi normal dedi doktor.Allahım herkesin meleğini sağlıkla kucağına almak nasip eyler inşallah.

dualarını esirgemeyen siz arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Son düzenleme:

benim arkadaşım normal için 42. haftaya kadar bekledi.açılma olmadı 1cm den fazla.bebeğin kalp atışları yavaşlayınca sezeryana aldılar.

selam hamişler ve taze annişler nasılsınız bakalım?
taze annelerimiz gözünüz aydın olsun inşallah sağlıcakla büyütün yavrularınızı
biz iyiyiz oğluşla son 8 günümüz ve sabırsızlıkla bekliyoruz ablasıyla.
dolapların içlerini silip düzenledim bitirdim sayılır çok zorlanıyorum çünkü çok çabuk yoruluyorum ayakta hiç duramıyorum zaten
pazartesi son kontrolümüz var sonra hemen kuaföre ağda kaş bıyık :)
salı temizlik yapılıcak kadını ayarladım inşallah bi aksilik çıkmaz
çarrşamba perşembe son hazırlıklar
ve cuma büyük buluşma inşallah :)
günler çifter çifter geçsin diyorum çünkü gece uyuyamıyorum artık
gündüzde gözüm açılmıyo
karnım hiç inmedi benim oğluşumun ayakları midemi kaburgamı deliyor resmen oturamıyorum bile çok sıkıldım sürekli yatmaktan

günlerir okuyorum ama yazmaya bile üşeniyorum inanın :)
bu arada boşverin ya o hayırsız çıkarcı arkadaşlarınızı
üzülmeye bile değmez zaten
öptüm kocaman hepinizi

maşallah bebeğine cnm aramızda 1 gün var benim bebiş 2720 çıktı.zamanında gelir inşallah.Ama gelsede gelişmiş maşallah.

Çok çok sevindim canım kızının iyi olmasına.çok üzüldün ama bak çok şükür iyiymîş kızın.şimdi sırada sağlıkla kucağına alması var.Allah insanı evlatlarıyla ve sevdikleriyle sınamasın.hadi artık gerçekten mutlu ol

ha kızlar bişey sorcam ya aklıma takıldı
ben artık hiçbişey yiyemiyorum
sabah 10-11 gibi bi yumurta bi bardak süt
gün içinde bi kase yoğurt ve 1-2 porsiyon meyve
akşamda bi kase çorbayı bile zor içiyorum hiç iştahım yok ama bol su içiyorum
gün aşırı balık hapımıda alıyorum
sizce bebek gelişmezmi böyle olunca?

ha bu arada unutmadan söyleyeyim humananın süt çayını mutlaka alın hatta 2-3 tane alın gerçekten işe yarıyor ben geçen çıkıp aldım bide aktardan rezene ile ısırgan otu aldım onlarda acayip süt yapıyo haberiniz olsun bol bolda maden suyu için sütün kalitesini arttırıyormuş

Hoşgeldin Mavi nerelerdesin artık hiç uğramıyosun buralara aynı gün doğum yapıcaz canım ya ne güzel habersiz bırakmayalım birbirimizi benım de plan bu şekilde hemen hemen

maşallah bebeğine cnm aramızda 1 gün var benim bebiş 2720 çıktı.zamanında gelir inşallah.Ama gelsede gelişmiş maşallah.

evet aramızda 1 gün görünüyor fakat benım doktorum ısrarla satını yanlış hatırlıyo olabilir misin diyo ve 8 ağustos gibi doğumun olur dedi,gelişimide 2 hafta önde dedi ama ben normal doğum istediğim için çokta kilo almasın bebeğim yoksa sezeryan olur dedi doktor 3500 den fazla olursa, senin satın kaç arkadaşım benim 10 kasım

merhaba arkadaşlar uzun zamandır farklı sağlık problemlerim nedeniyle yazamadım fakat fırsat buldukça yazılanları okudum. doğum yapan arkadaşlar var Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. benim gibi bebişini bekleyenleri Allah kurtarsın bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. geçen hafta bebğimin kalp atışlarında hızlanma yani taşikardi görüldü. serum falan verdiler bana tansiyonum baya düşmüştü. su kaybından olduğu söylendi bol bol su içmeye özen gösterin arkadaşlar sizin ve bebeğiniz için çok önemli.
bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür. bir kaç gündür el parmaklarımın eklemlerinde acayip aağrı var bazı arkadaşlarda yazmışlar bu durumu sinirlerin etrafında ödem oluşuyormuş bu ağrıya ve uyuşmaya neden oluyormuş tedavisisi de b 12 vitaminiymiş.şimdiye kadar ödem olmamıştı fakat bir kaç gündür yüzüklerim sıkmaya başladı ve ağrılar başladı. ayrıca antalyada doğum yapacak arkadaşlar varsa Anadolu hastanesini şiddetle tavsiye ediyorum. orayaa Mine Erdoğan isimli yeni bir doktor geldi. hamileliğimin ilk başındaan beri doktorum daha önce devlet hastanesinde çalışıyordu ama inanın ben onun yanında kendimi özel hastanede gibi hissediyordum sağolsun çok ilgili bir doktor oldukça fedakar ve idialist insana güven veriyor.

Hoşgeldin Mavi nerelerdesin artık hiç uğramıyosun buralara aynı gün doğum yapıcaz canım ya ne güzel habersiz bırakmayalım birbirimizi benım de plan bu şekilde hemen hemen

hoşbuldum canım ya aslında hemen hergün girip okuyorum yazdıklarınızı ama girip yazmaya fırsat bulamadım yaramaz kızım bi rahat vermiyo bugün onu anneannesiyle köye gönderdim bi kaç gün kalsın çok sıkıldı oda parka bile indiremiyorum yazık yavrumu.

evet canım 26 temmuzda bi aksilik çıkmazsa doğumum.
hastanedene gelir gelmez yazarım resim yüklerim inş.

sanada hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşım

Sanada hayırlı doğumlar arkadaşım allah yardımcımız olsun bende hemen yazıcam resmimizi yükliycem kendimi iyi hissedince inşallah :)

çok sağol canım.inşallah hepimiz alırız sağlıcakla kucağımıza.AMİN

Adetin başladığı tarih 15 kasım cnm.hakkında hayırlısı olsun cnm.

canım çok sevindim bebişinin iyi olduğuna
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

Kusura bakma canim sana yazmisim lepidese yazmisdim yanlislik oldu sanirim cevabin icin cok tesekkurederim icimi ferah tutmaya calisiyorum ama korkuma engel olamiyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…