- 14 Kasım 2010
- 392
- 49
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.481
Bende bugüne kadar sürekli arıyodum bunalıma girdi hep destek oldum hep o benı hiçmi hiç aramadı ben aradığımdada yok bebek ağlıyo kapatayım yok emziriyom arayamadım sanki 5 dkkası yok demek içlerinden gelmıyo aramak bizim kadar bize değer vermiyolar bide annesi orda yalnızda değil aman boşvermek lazım ama insan içerliyo işte hele bu zamanlarda
Bende ailemden uzaktayım canım yalnızım burda insan olan arkadaşlarından destek beklıyo ama onlarda böyle yapınca üzülüyosun işte ister istyemez burada konuştuğumuz arkadaşlar çok çoook daha iyiler ben kendimi çok rahat hissediyorum burda:)
Bende bugüne kadar sürekli arıyodum bunalıma girdi hep destek oldum hep o benı hiçmi hiç aramadı ben aradığımdada yok bebek ağlıyo kapatayım yok emziriyom arayamadım sanki 5 dkkası yok demek içlerinden gelmıyo aramak bizim kadar bize değer vermiyolar bide annesi orda yalnızda değil aman boşvermek lazım ama insan içerliyo işte hele bu zamanlarda
Bende ailemden uzaktayım canım yalnızım burda insan olan arkadaşlarından destek beklıyo ama onlarda böyle yapınca üzülüyosun işte ister istyemez burada konuştuğumuz arkadaşlar çok çoook daha iyiler ben kendimi çok rahat hissediyorum burda:)
ay canım senle durumlarımız ne kadar çok benziyo...bende ailemden memleketimden uzaktayım..insan bi tlf bekliyo çok mu..hemki ben onu okadar çok aramışken insan utanırda arar ya..bende arıyorum sesizce konuşuyo bebek uyanırmış..yada bebek ağlıyomuş yok mama yedircekmiş...dediğin gibi 5 dk zaman ayıramazmı insan yahu...
Gerçekten çok benziyo aynı aynıııı benım düşüncemde böyle bende diyorum onu o kadar aramışken insan içinden gelmese bile utanırda arar befacebooka hamile resimlerimi koyuyorum onları nezaketen bile beğenmıyo(ben onun her türlü resimlerini beğenirken)kıskannççç
kızlar 39 . haftada suni sancı ile normal doğurabilir miyim?38. haftamdayım...bebiş daha kanala girmedi..nst de çok az sancı çıktı..dr önemli değil dedi...muhtemelen daha açılmamda yok...yorumlarınıza ihtiyacım var...
iyi akşamlar arkadaşlar, dünde bizim kontrolümüz vardı nst ye 3 kere girdim maalesef. birincide sancı çıktı baya sk aralıklarla 50 nin üstünde doktorum serum verdirdi rahmi rahatlatsın diye birde alttan muayene etti rahmin kapalı dedi sancıları hiç hissetmiyomusun dedi yok dedim, tekrar nst ye girdim serumdan sonra yine sancı çıktı hemde 10 dk da bir 3 sancı çıktı büyük büyükeve gittik yemek yiyip dinlenip geldik yine girdik yine sancı : tekrar altta muayene etti aşağıya baskı yapmaya başlamış bebk dedi yürüme hiç artık yat dinlen dedi. magnezyum verdi dün içtim bol bolda su iç demişti bu sabah tekrar gittik yine bir sürü 90larda 100lerde sancılar çıktı muayenede etti bu seni daha idare eder bir süre dedi,ne kadar süre bilmiyorum ama bebeğim gelmek istiyo artık galiba, gelişimi de 2 hafta önden gidiyomuş 3300 gr 49 cm herşeyimiz normalmiş, cumartesi tekrar çağırdı bakalım hakkımızda hayırlısı artık heyecanlanmaya başladım psikolojik olarak ağrı hissediyorum sanki kasıklarımda doğurcam böyle giderse:/
2 aydır hastanelerdeyiz.psikolojimiz alt üst olmuştu.bebeğin böbreklerinde kist var dendi.4 ayrı doktor baktı.bu zamana kadar hep kadın doğum doktorları bakmıştı.dün ve bugün 2 farklı radyoloji uzmanı baktı bir sorun yok görünrnler böbreğin kendi yapısı dedi.inşallah öyledir.içimize az da olsa su serpildi.
meleğim güzel kızım 35+0 2720 gr olmuş.herşeyi normal dedi doktor.Allahım herkesin meleğini sağlıkla kucağına almak nasip eyler inşallah.
dualarını esirgemeyen siz arkadaşlarıma teşekkür ederim.
selam hamişler ve taze annişler nasılsınız bakalım?
taze annelerimiz gözünüz aydın olsun inşallah sağlıcakla büyütün yavrularınızı
biz iyiyiz oğluşla son 8 günümüz ve sabırsızlıkla bekliyoruz ablasıyla.
dolapların içlerini silip düzenledim bitirdim sayılır çok zorlanıyorum çünkü çok çabuk yoruluyorum ayakta hiç duramıyorum zaten
pazartesi son kontrolümüz var sonra hemen kuaföre ağda kaş bıyık :)
salı temizlik yapılıcak kadını ayarladım inşallah bi aksilik çıkmaz
çarrşamba perşembe son hazırlıklar
ve cuma büyük buluşma inşallah :)
günler çifter çifter geçsin diyorum çünkü gece uyuyamıyorum artık
gündüzde gözüm açılmıyo
karnım hiç inmedi benim oğluşumun ayakları midemi kaburgamı deliyor resmen oturamıyorum bile çok sıkıldım sürekli yatmaktan
günlerir okuyorum ama yazmaya bile üşeniyorum inanın :)
bu arada boşverin ya o hayırsız çıkarcı arkadaşlarınızı
üzülmeye bile değmez zaten
öptüm kocaman hepinizi
maşallah bebeğine cnm aramızda 1 gün var benim bebiş 2720 çıktı.zamanında gelir inşallah.Ama gelsede gelişmiş maşallah.
Hoşgeldin Mavi nerelerdesin artık hiç uğramıyosun buralara aynı gün doğum yapıcaz canım ya ne güzel habersiz bırakmayalım birbirimizi benım de plan bu şekilde hemen hemen
hoşbuldum canım ya aslında hemen hergün girip okuyorum yazdıklarınızı ama girip yazmaya fırsat bulamadım yaramaz kızım bi rahat vermiyo bugün onu anneannesiyle köye gönderdim bi kaç gün kalsın çok sıkıldı oda parka bile indiremiyorum yazık yavrumu.
evet canım 26 temmuzda bi aksilik çıkmazsa doğumum.
hastanedene gelir gelmez yazarım resim yüklerim inş.
sanada hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşım
Çok çok sevindim canım kızının iyi olmasına.çok üzüldün ama bak çok şükür iyiymîş kızın.şimdi sırada sağlıkla kucağına alması var.Allah insanı evlatlarıyla ve sevdikleriyle sınamasın.hadi artık gerçekten mutlu ol
evet aramızda 1 gün görünüyor fakat benım doktorum ısrarla satını yanlış hatırlıyo olabilir misin diyo ve 8 ağustos gibi doğumun olur dedi,gelişimide 2 hafta önde dedi ama ben normal doğum istediğim için çokta kilo almasın bebeğim yoksa sezeryan olur dedi doktor 3500 den fazla olursa, senin satın kaç arkadaşım benim 10 kasım
Canım ihmal etme, doktoruna bi git mutlaka. nst çekerler bakarlar, bizi habersiz bırakma...
Bademle de çok iyi anlaşırlar bence, köpekler çok hisliler gerçekten...
Ayyyy
Teşekkür ederim, bence de iyiki geldim, iyiki geldik
Evettttt emeklemeler başlayınca çok güzel oynicaklar bence
Canım selam, ben vajinusmus atlatmadım ama gene de cevap vereyim, 7. ayımda çok isteyerek eşimi de yoldan çıkardım ama canım çok yandı. Ben istediğim halde hiç ıslanma olmadı gibi bişey. Sanırım hamileliğin doğasından kaynaklanıyor... İçini ferah tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?