- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.581
Bugün mide bulantım yok iştahım açıldıYemek tarifi okuyup kendimden geçiyorum önüme ne gelse yiyebilecek durumdayım
selam kızlar kontrolden geldik oğlumla10 dk bir ağrı çıktı açılmam var bebek doğum kanalında ama bende tık yok sancı hissetmiyorum paşam yine yüzünü gösterdi maşallah 9 aydır hiç arkasını dönmedi bize :))
selam kızlar kontrolden geldik oğlumla10 dk bir ağrı çıktı açılmam var bebek doğum kanalında ama bende tık yok sancı hissetmiyorum paşam yine yüzünü gösterdi maşallah 9 aydır hiç arkasını dönmedi bize :))
Annnaaa günebakan Asu aşağı mı indi yoksa. Midene artık yeterince baskı yapmadığı anlamına geliyo sanki bu söylediklerin. Nefes alışın da rahatsa yakında doğar bu kız ben sana söyliyim
Günabakan dikkat Arasta yine tahmin ediyor:)))
hadi hayırlısı bakalım.. bi avazda doğurursun inşallah.. sanırm medipole gidiyorsun nagihan hanıma doktor tavsiyesi sayfasında okdum dün gece.. normal olunca kim gelecek bakalım doğumuna haberdar edersen sevinirm
Günabakan dikkat Arasta yine tahmin ediyor:)))
Slm kizlar. Dun son kontrolumuz vardi. Nst ve ultrason normal. 9 aydir cinsiyetini gostermeyen bebisim bu defa dra sadece bacak arasini gosterdi-ki babasi emin olmadigi icin sekerini bile yaptirmamisti oglumun. Dr. Toplarinin :)Fotosunu verince babamiz hemen sekerciye gitmeye karar verdi. Nst cekilirken ebemizden dogumun seyri hakkinda bilgi aldim. Epidural hakkimda siminti yasanip yasanmadigini sordum. Cunku son zamanlarda olumsuz seyler duymustum. Kesinlikle tavsiye etti. Benim nstm yapilirken 2normal dogum vardi. Dedim hani hic bagirmiyorlar, daha baslamadi mi dedim o da 4-5 cm e kadar nagiriyorlar sonra epidurali yapinca hic sesleri cikmiyor dedi. Benim gibi normal dogumu kendiniz icin travmatik olacagini dusunmuyorsaniz normal dogumdan korkmayin diye anlatiyorum.
Son 5 gunumuz kaldi. Gece neredeyse hic uyuyamadim. Size iki sey sorucam.
1) Bi yerde ebeye bebegi getirdiginde bahsis verildigini okudum. Veriliyor mu acaba. Yanlis bisey yapmayalim.
2)son 5gun kala isim konusunda kafam karisti. Esimle uzlasamadigimiz icin AHMET EGEHAN koymustuk. Ama her duyan cok uzun degimi diyor. Soyadimiz 5 harfliSamimi dusuncelerinizi bekliyorum. Kusmem :)
Cumartesileri eşim için daha uygun oluyor. Çatı muayenesi son hafta yapacak sanırım benim doktor. Ben evlendikten sonra doğum yapmayanlara özel bi spiral taktırmıştım. O zor bi iş gık demeyen benden ilk defa ses çıkmıştı eşim içerde endişelenmişti. Çatı falan vız gelir diye düşünüyorum. Bide ben bel fıtığı ameliyatı geçirdim yarın beyin cerrahından görüş alıcam normal doğum için. Ama ben eminim sanki normal doğuracağıma. Kızımda yardımcı tabi 29. Haftadan beri başı aşağıda. Kilosu az diye üzülüyorum ama bi yandan da normale gidiyorum diye seviniyorum.
Ha bu arada isim konusunda ilerleme kaydettik eşimle Aybüke veya Berrak dedik ama seçemedik görüşlere açığım. Bu arada belirteyim Tatar olduğum için bende aybüke %60 larda
Arastaaa deme öyle senden korkuyorumBenim Asum daha küçük önce İdoş ablası gelsin Öyle mi oluyormuş hakikaten ya kaç gündür bişey yiyemiyordum doğru düzgün şuan aç kurt gibiyim :26:
Slm kizlar. Dun son kontrolumuz vardi. Nst ve ultrason normal. 9 aydir cinsiyetini gostermeyen bebisim bu defa dra sadece bacak arasini gosterdi-ki babasi emin olmadigi icin sekerini bile yaptirmamisti oglumun. Dr. Toplarinin :)Fotosunu verince babamiz hemen sekerciye gitmeye karar verdi. Nst cekilirken ebemizden dogumun seyri hakkinda bilgi aldim. Epidural hakkimda siminti yasanip yasanmadigini sordum. Cunku son zamanlarda olumsuz seyler duymustum. Kesinlikle tavsiye etti. Benim nstm yapilirken 2normal dogum vardi. Dedim hani hic bagirmiyorlar, daha baslamadi mi dedim o da 4-5 cm e kadar nagiriyorlar sonra epidurali yapinca hic sesleri cikmiyor dedi. Benim gibi normal dogumu kendiniz icin travmatik olacagini dusunmuyorsaniz normal dogumdan korkmayin diye anlatiyorum.
Son 5 gunumuz kaldi. Gece neredeyse hic uyuyamadim. Size iki sey sorucam.
1) Bi yerde ebeye bebegi getirdiginde bahsis verildigini okudum. Veriliyor mu acaba. Yanlis bisey yapmayalim.
2)son 5gun kala isim konusunda kafam karisti. Esimle uzlasamadigimiz icin AHMET EGEHAN koymustuk. Ama her duyan cok uzun degimi diyor. Soyadimiz 5 harfliSamimi dusuncelerinizi bekliyorum. Kusmem :)
Helenascım bu da tutarsa yok artık diycem ama ben belirtilerden yola çıkarak şeetmiştim
günaydın canım. sende kayseridesin galiba. bende doğumu kayseride yapacağım. hangi hastaneye gidiyorsun. birde bebek sekerlerini nerden aldın, bende hafta sonu bakacağım inşallah. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini. günler yaklastı iyce. son adet tarihin neydi, tarihlerimiz yakın galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?