2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annecikler. randevusu olanların hayırlı haberlerini bekliyoruz... hamilelik takviminde okumuştum amniyon sıvısı sızması olabilir diye bebeğin suyu oluyor bildiğim kadarıyla yani sızarsa su azalır. nasıl anlarız bu sıvının sızdığını bi fikri olan var mı aklıma takıldı yaaaa.

Bugün mide bulantım yok iştahım açıldı Yemek tarifi okuyup kendimden geçiyorum önüme ne gelse yiyebilecek durumdayım

Annnaaa günebakan Asu aşağı mı indi yoksa. Midene artık yeterince baskı yapmadığı anlamına geliyo sanki bu söylediklerin. Nefes alışın da rahatsa yakında doğar bu kız ben sana söyliyim

hadi hayırlısı bakalım.. bi avazda doğurursun inşallah.. sanırm medipole gidiyorsun nagihan hanıma doktor tavsiyesi sayfasında okdum dün gece.. normal olunca kim gelecek bakalım doğumuna haberdar edersen sevinirm

Slm kizlar. Dun son kontrolumuz vardi. Nst ve ultrason normal. 9 aydir cinsiyetini gostermeyen bebisim bu defa dra sadece bacak arasini gosterdi-ki babasi emin olmadigi icin sekerini bile yaptirmamisti oglumun. Dr. Toplarinin :)Fotosunu verince babamiz hemen sekerciye gitmeye karar verdi. Nst cekilirken ebemizden dogumun seyri hakkinda bilgi aldim. Epidural hakkimda siminti yasanip yasanmadigini sordum. Cunku son zamanlarda olumsuz seyler duymustum. Kesinlikle tavsiye etti. Benim nstm yapilirken 2normal dogum vardi. Dedim hani hic bagirmiyorlar, daha baslamadi mi dedim o da 4-5 cm e kadar nagiriyorlar sonra epidurali yapinca hic sesleri cikmiyor dedi. Benim gibi normal dogumu kendiniz icin travmatik olacagini dusunmuyorsaniz normal dogumdan korkmayin diye anlatiyorum.

Son 5 gunumuz kaldi. Gece neredeyse hic uyuyamadim. Size iki sey sorucam.
1) Bi yerde ebeye bebegi getirdiginde bahsis verildigini okudum. Veriliyor mu acaba. Yanlis bisey yapmayalim.
2)son 5gun kala isim konusunda kafam karisti. Esimle uzlasamadigimiz icin AHMET EGEHAN koymustuk. Ama her duyan cok uzun degimi diyor. Soyadimiz 5 harfliSamimi dusuncelerinizi bekliyorum. Kusmem :)

Siz daha yeni mi gidiyorsunuz kontrole,biz geldik bile.benim kız valla gayet keyifli hiç doğası yokmuş gibi yatıyor.nasıl tatlıydı bir görseniz,uzun süre yalnızca yüzüne baktık,dilini bile gördük,babaya dil çıkardı benim kızım.ama ilk defa Flu'da olsa bir yüz fotoğrafımız Var çok şükür ama decoder olarakta ben lazımım şurası gözü falan demek için,ultrasonun diğer sayfasındada böbrek resmimiz tabiki olmazsa olmazımız.gelelim sayısal veriler,bizim kız 44-45 cm ve kilosu 2150 gr.zayıfız biraz yani,daha doğrusu herzamanki gibi.Funda'cım ben bugün nst'ye bağlanmadım,kasılmalar falan var dedim,doktorum günde 10 kereye kadar normal dedi.2 hafta sonra tanışacakmışız nst'yle.sırf meraktan ve çok ta şikayetim yokken boşuna bağlanmıyayım diye üstelemedim.bizden haberler bu kadar,çok şükür haberler güzel yani.hadi sizi ve güzel haberlerinizi bekliyorum artık.

Nasıl yaa doğum başlamış olmuyor mu o zaman? Ne dedi doktor bugün yarın gelir dedi mi :18:

Annnaaa günebakan Asu aşağı mı indi yoksa. Midene artık yeterince baskı yapmadığı anlamına geliyo sanki bu söylediklerin. Nefes alışın da rahatsa yakında doğar bu kız ben sana söyliyim

Arastaaa deme öyle senden korkuyorum Benim Asum daha küçük önce İdoş ablası gelsin Öyle mi oluyormuş hakikaten ya kaç gündür bişey yiyemiyordum doğru düzgün şuan aç kurt gibiyim :26:

hadi hayırlısı bakalım.. bi avazda doğurursun inşallah.. sanırm medipole gidiyorsun nagihan hanıma doktor tavsiyesi sayfasında okdum dün gece.. normal olunca kim gelecek bakalım doğumuna haberdar edersen sevinirm

evet canım inşallah canım :) haberdar ederim canım inşallah nagihan hanıma denk gelirim gerçi oradaki tüm doktorlar doğumda profesyonel korkmuyorum :))

EGEHAN ismi sanki iki isimmiş gibi duruyor hakikaten ahmet egehan biraz uzun olmuş bide sonuna soy isim eklenince çocuk sınavda isi kodalrken bıakacak :)
ikinci ismi 3 yada 4 harfli bir isim koyabilirsiniz nacizane tavsiyem

Ben berrak ismini daha cok sevdim. Tabiki onemli olan senin dusuncen.

Arastaaa deme öyle senden korkuyorum Benim Asum daha küçük önce İdoş ablası gelsin Öyle mi oluyormuş hakikaten ya kaç gündür bişey yiyemiyordum doğru düzgün şuan aç kurt gibiyim :26:

Ahahaha kork benden nihohohohoh Enerjin filan nasıl canım böyle yerinde duramama hali de var mı ?

evet canım veriliyormuş. ablam doğum yaptığında annem enişteme söylemişti ama eniştem kızı görünce bahşişi unuttu. eşin de unutmazsa verir derim yani. bence de isim biraz uzun. 2. isim 3 veya 4 harfli olsa daha iyi bence. ahmet ege, ahmet efe, ahmet han gibi...

Kızlar bugün 19.07 Fenerbahçeliler günü. Bugün doğuran olursa acayip kıskanırım demedi demeyin. İdoş doğsa acayip mutlu olurdum hemen fenerli tulumlarını ve badisini giydirirdim. Başlarım hastane çıkışına derdim ama niyeti yok bizim kızın

ya bu annemin benle derdi ne anlamıyorum. 1 hafta evvel yani 13 haftalıkken kardeşimin ultrason görüntüsünde kız çıkmıştı ve ben bunu başkasından öğrenip annemi aradım. bana neden haber vermiyorsunuz diye, ne bileyim unuttum vs dedi geçiştirdi. bende hadi canım erkek olsaydı hemen arardın dedim. bugün aradı 14 haftalık sanırım şu anda. allaha bin şükür bebek erkekmiş doktordan şimdi geldik seni aradım diyor. çok şükür kimse gülemicek diyor
ya ne cahil ne kendini bilmez ne kadar densiz bir kadın bu. kendisinin 3 kızı var doğursaymış erkek bebek o zaman . resmen kız doğuracağım için bana kendimi suçlu hissettirmeye çalışıyor,kardeşime karşı bilenmemi sağlıyor...
eşim ve onun ailesi ne kadar mutlu kız erkek ne fark eder diyorlar bizim ki son ana kadar erkek olacak diye ümitleniyor. çok gerildim sinirim alt-üst...

Evet canim Kayseri deyim. Gitmedigim hastane kalmadi benim. Acibademde calistigim icin ordan basladim sonra erciyes kartal simdi de humadayim. Doguma neresi nasip olur bilemiyom :-D

Sat 4 kasim aslen. Erken dollenme yada ustune gorme gibi seyler soylendi. Hep ilerdeydi bebegim iki uc hafta kadar.

Iri bi bebek dediler, yeri cok dar hic hareket etmio dediler son uc haftadr iki gune bir nst ye baglaniyorum. Tehlike aninda hemen alirim demisti dr. Sukur ole tehlikeye falan kalmadik ama pazartesi sezeryana yatmaktan da kurtulamadik. Yuksek riskli gebelik grubundaymisim. Bir baska deyisle VIP misim. Dr dun bole dedi. sezeryanlara vip diolar demekki

Carsibasi burda tek gecilio biliyosundur. Nikah sekerlerim de ordandi. Tane hesabi aldim magnetleri cok gelen giden olmayacak diye. Bi bucuk kilo da cikolata aldim. 50 tane oldu cikolatam da. Gayet yeterli olcak gibi. Olmazsa tamamlariz ins tekrar.

Umarim tum sorularini istedigin gibi yanitlayabilmisimdr sekerim. Allah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…