2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Belirtiler konusunda katılıyorum canım da insan senden duyunca daha bi emin oluyor artık
Napıyım Kedicikten sonra benim gözüm korktu valla

Arada tutuyo işte böyle. Lakin astrolog olan ablama göre sezgilerim oldukça yüksekmiş. Yıldız haritam bunu gösteriyormuş. Ben tesadüfi buluyorum ama bazen gariplikler olmuyor değil tabi

selamm uzun zmandr takip edemiyorum sayfayı kızlar pendik te medet yılmaz ı tanıyan var mı içinizde ben ona gidiyorum ve epidural normal doğum yapmayı istiyorum daha önceden onda doğum yapan varsa yazabilir mi bana

Ben tanıyorum canım çevremdeki çoğu kişi ona gidiyor ve giden herkes çok çok memnun.Ben bebiş düşünmeye başladığımda reglin
3.günü ona gidecektim fakat o sırada şehir dışında olduğu için gidememiştim ve başka bir dr.tedaviye başlamıştım.Kendi dr.çok sevincede değiştirmek istemedim.
Yani hiç aklına soru işareti takılmasın çok iyi ve çok tecrübeli bir dr.olduğunu söyleyebilirim.

Annenin 3 kız doğurmasını geç de kendi neden erkek doğmamış acaba

Herkesler iyimi? :))

Gece yatağa yattığımda acaba yarın kim doğum yapacak diye düşünüyorum. :))
O derece alıştık doğumlara. :)
Dün bir arkd.doğumun ne zaman diye sordu.Ay sonuna kadar gelir,gelsin artık yaa dedim.Doğuncada keşke biraz daha kalsa diyeceksin dedi,sanırım zorluklarından :))))))))) demem öyle bişey gelsin dedim.

Bugün dr.gidecek arkd.güzel haberlerle gelmenizi dilerim.

herkeslere merhabalarrrr
umarim herkes iyidir
dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin olsun insallah
biz de 1 agustos a gun aldik sezeryan icin
memlekete annemin yanina geldim
bebegm de gayet sagliklikli ancak cook hareketli halaaa
kiloso 3.500 olmus mas.
simdilik hoscakalin

EGEHAN ismi sanki iki isimmiş gibi duruyor hakikaten ahmet egehan biraz uzun olmuş bide sonuna soy isim eklenince çocuk sınavda isi kodalrken bıakacak :)
ikinci ismi 3 yada 4 harfli bir isim koyabilirsiniz nacizane tavsiyem

yazarken kodlarken bize fatiha okuyacak o kesin :)

Ahmet ege daha iyi farkindayim da egehan benim tercihim oldugu icin kirpmak istemiyorum Ahmeti kisaltmanin bi yolunu bulsam oyle yapicam ama o da imkansiz. Ama siz de boyle dediniz ya revizyona gidebilirim. Anne olmak ne zor. Daha isim konusundan basladik fedakarlik yapmaya :)

yine işteyim yok artık takatim bugün daha iyi anladım resmen sürünerek geldim son bir depar atıp işe dalmam gerek ama enerjim çekilmiş gibi benim haftamda olup hala çalışan var mı topicte

canım bende oğluma Ahmet Eren ismini koyacagım inşallah babamız rüzgar istiyordu ama oda sonra sevdi herkes benimsedi sadece ahmet koy diyenlerde var yada sadece eren ben erkeklerde 2 ismi yakıştırıyorum egehan zaten başlı başına 2 isim gibi ama tabiki yine de sen bilirsin canım

Bak canım baştan söylemişsin alınmayacağını,ben de ismin çok uzun olduğunu düşünüyorum.Egehan'ı da sen çok sevmişsin.tek başına Egehan koy istersen

kızlar ısım konusunda banada yardım edın!!ben eskıden berı elıf duru ıstıyordumm!!esım elıfler cok yaramaz oluyoo dıyıp benı vazgecırdıı!!duru da cok kaba geldı sonradan!!kalın harfler oluncaa :))kısacası vazgectım elıf ve durudan!sonra inci ıcıme ısındıı!!tek aklıma gelende oydu zatenn!!!dun esımde bade dedı!bende bade inci dedım!ne guzel olduu!!olmamısmıss!soyadımız kalın seslıler var 4 harflıı!elif bade daha guzelmııs,inci bade ye göre!!siz yardım edınn aklınızda guzel ısım varmıı??bı arada inci berra dıyordumm!!offffffff ne zor ısmıs buuu!!!

maşallah canım bizde 1 ağustosa aldık sezeryan tarihimizi..benim kızım 3080 kilosu sanırım biraz zayıf

Kızlar herkese merhaba... Oğluma hala isim bulamadım çıkdırmak üzereyim. Bebek şekeri kartı yapılcağı için artık bugün karar vermem lazım. Eşim de bana bıraktı sayılır. Rüzgar nasıl sizce başlarda çok iyi gelmişti sonra bilemedim şimdi yine ona karar verdim gibi. Annem karseşim ve babam hepsi inanılmaz bayıldı. Napcam ben nolur yardım ediiiin...

günaydınnn mı desemmm tünaydınn mııı

warmı güsel haberler...

bis aynıyısss ye iç yat modunda

kahwaltı yaptık forumumuza geldk geçmişe bakalım takwime bakalımm görüşürüss

takwimi okudumda bendede adet tipi dediği karnımın altı ağrıoo uzanıyorum owuyorum geçioo bunlar erken doğum belirtisimi yoksaa :S

selam kızlar hayırlı cumalar dün sölemiştim suyum fazlaymış diye bebeğime zararı yoktur demi erken doğum falan olmaz demi :)

Canım cok sık idrar ihtiyacı oluyorsa enfeksiyon olabilir, bu haftalarda idrar yolu enf yatkinligimiz artıyor , bi tahlil yaptir istersen

Ben daha önce kullanmadım ama göğüs ucu kalkanlarını cok tavsiye etmişti bi arkadas, nette de yorumları okudum ilk zamanlar olusan acıyı cok azaltıyormuş

Canım kerem ismi güzelmiş , benim oglusun adı ise Ali olacak , kısa ve öz :))

Canım bosver yaa , afedersin ama cok cahilmis annen , ne demek kimse gulemeyecek
Kız bebek olsa güleceklermiydi , ne kadar yanlış bi düşünce , insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor , saglıklı diye şükretmiyorda hala kız erkek ayrımı yapıyorlar , Allah'ın gücüne gider valla
Benim de 3. Gebeliğim. Oğlan mı ariyorsun diyorlar delirmiş millet , ağızlarının ayarını bilmeden konuşuyorlar , takmamaya calis anneni diyecem ama benimki de beni sinir etmede cok başarılı oldugu icin seni cok iyi anlıyorum

Arada tutuyo işte böyle. Lakin astrolog olan ablama göre sezgilerim oldukça yüksekmiş. Yıldız haritam bunu gösteriyormuş. Ben tesadüfi buluyorum ama bazen gariplikler olmuyor değil tabi
Banada bir tahmin yap arasta yaa , 29 Temmuz sezeryan istedim Dr erken dedi , benimki kendi gelmezse daha 39. Hft yi bekleyeceğiz , herkesin Dr U erken almak ister, bizimki geç olsun güç olmasın görüşünde

yine işteyim yok artık takatim bugün daha iyi anladım resmen sürünerek geldim son bir depar atıp işe dalmam gerek ama enerjim çekilmiş gibi benim haftamda olup hala çalışan var mı topicte
Ben daha bugün ayrıldım canım, artık yürümek filan cok zorlasmisti, 37+0 olduk bugün ve raporumu aldım

Benim pasa doğan görünümlü sahin gibi 39 hft görünümlü 37 hft oldugu icin karnımı taşımakta epey zorlanıyorum , cok sukur bugün izme ayrıldım artık , işyerindekilerin ne zaman ayrılıyorsun sorularından da kurtuldum , tosunum 3500 olmus ama Dr 39 hft da almak istiyor, önceki bebekte ben ısrar ettim 39 U bekleyelim diye o erken almak istiyodu .simdi ben 38 de alsın diyorum o istemiyor , neyse hayırlısı , evlilik yıldönümümüze getiremedik , Ağustos bası annesi olacaz bu gidişle , 2 Ağustos ..

selamlar herkeslere, doğum haberleri gelmiş .... epeydir yazamadım. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

bu gün ayrıldım doğum iznine. doktordan geldim azönce, salı günü farklı bi dr ye gitmiştim, baş geliş herşey normal, 3,150-3250 arasında kilosu demişti dr.

bu gün rapor almak için özel hastaneye gittim, rutin kontrollerimi 7 ay bu hastanede devam etmiştim. bu doktorda baş yukarda dedi. dedim salı günü normai demişlerdi, dr de şaşırdı yok eminim baş yukarda dedi ve gösterdi... oysa ben nasılda sevinmiştim normal olacak diye

ilk doğumum normal... bir hafta daha bekleyelim haftaya cuma tekrar bakalım dedi.

benim kalp ile ilgili sorunum var, onun için farklı iki hastanede devam ettim. birisi kapten operasyon yapan doktorum olduğu hastane, diğeri kadın doğum uzmanını beğendiğim için giitiğim hastane...

kafam karıştı, normal mi sezeryan mi,,,,, hangi hastane,,,,, nasıl doğacak, nasıl olacak.....

allahtan dün işteki son günümdü, bu gün raporumu verdim.... evde oğlumla takılıcaz, temizlik yapıcaz, halıları yıkatmaya verdik, geldidün eşimle dip köşe silip temzileyip serdik, cam-kapı kaldı. onlarıda kadın tutup yaptırınca tamam dır.... doğuma hazırız....

ama nasıl olcak bu ya.....

Ahahaha kork benden nihohohohoh Enerjin filan nasıl canım böyle yerinde duramama hali de var mı ?
Akşam börek yapma planları kuruyorum eşimin iş arkadaşları için diyeyim sen anla

Veee feneriumdan alışveriş yapmak için de güzel bir gün :) Fenerbahçe kartlara % 25 indirim varmış aklında olsun minik kanaryama ayakkabı bakıcam ben

Allaha bin şükür bebek sağlıklıymış demiyor da erkekmişmişşş

arasta bana da tahminde bulunsana

Banada bir tahmin yap arasta yaa , 29 Temmuz sezeryan istedim Dr erken dedi , benimki kendi gelmezse daha 39. Hft yi bekleyeceğiz , herkesin Dr U erken almak ister, bizimki geç olsun güç olmasın görüşünde

Kızlar içime doğsa tabi ki söylerdim ama maalesef hiç bişey gelmiyor aklıma. Hem tahminde bulunabilseydim kendimi tahmin ederdim Bazen durduk yerde bi his geliyor o zaman da söylüyorum zaten ama maalesef ısmarlama olmuyor:26: Gelirse söz söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…