- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.601
Belirtiler konusunda katılıyorum canım da insan senden duyunca daha bi emin oluyor artık
Napıyım Kedicikten sonra benim gözüm korktu valla
selamm uzun zmandr takip edemiyorum sayfayı kızlar pendik te medet yılmaz ı tanıyan var mı içinizde ben ona gidiyorum ve epidural normal doğum yapmayı istiyorum daha önceden onda doğum yapan varsa yazabilir mi bana
ya bu annemin benle derdi ne anlamıyorum. 1 hafta evvel yani 13 haftalıkken kardeşimin ultrason görüntüsünde kız çıkmıştı ve ben bunu başkasından öğrenip annemi aradım. bana neden haber vermiyorsunuz diye, ne bileyim unuttum vs dedi geçiştirdi. bende hadi canım erkek olsaydı hemen arardın dedim. bugün aradı 14 haftalık sanırım şu anda. allaha bin şükür bebek erkekmiş doktordan şimdi geldik seni aradım diyor. çok şükür kimse gülemicek diyor
ya ne cahil ne kendini bilmez ne kadar densiz bir kadın bu. kendisinin 3 kızı var doğursaymış erkek bebek o zaman . resmen kız doğuracağım için bana kendimi suçlu hissettirmeye çalışıyor,kardeşime karşı bilenmemi sağlıyor...
eşim ve onun ailesi ne kadar mutlu kız erkek ne fark eder diyorlar bizim ki son ana kadar erkek olacak diye ümitleniyor. çok gerildim sinirim alt-üst...
EGEHAN ismi sanki iki isimmiş gibi duruyor hakikaten ahmet egehan biraz uzun olmuş bide sonuna soy isim eklenince çocuk sınavda isi kodalrken bıakacak :)
ikinci ismi 3 yada 4 harfli bir isim koyabilirsiniz nacizane tavsiyem
evet canım veriliyormuş. ablam doğum yaptığında annem enişteme söylemişti ama eniştem kızı görünce bahşişi unuttu. eşin de unutmazsa verir derim yani. bence de isim biraz uzun. 2. isim 3 veya 4 harfli olsa daha iyi bence. ahmet ege, ahmet efe, ahmet han gibi...
yazarken kodlarken bize fatiha okuyacak o kesin :)
Ahmet ege daha iyi farkindayim da egehan benim tercihim oldugu icin kirpmak istemiyorumAhmeti kisaltmanin bi yolunu bulsam oyle yapicam ama o da imkansiz. Ama siz de boyle dediniz ya revizyona gidebilirim. Anne olmak ne zor. Daha isim konusundan basladik fedakarlik yapmaya :)
herkeslere merhabalarrrr
umarim herkes iyidir
dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin olsun insallah
biz de 1 agustos a gun aldik sezeryan icin
memlekete annemin yanina geldim
bebegm de gayet sagliklikli ancak cook hareketli halaaa
kiloso 3.500 olmus mas.
simdilik hoscakalin
biz zaten anaerkil bi aileyiz,babama hep üzülürüm görünüşte aslandır ama annemin tek sözüne bakar her şeyAnnenin 3 kız doğurmasını geç de kendi neden erkek doğmamış acaba
Kizlar sancim hafifledigi icin gitmedim doktora simdi dune gore cok iyiyim hafif sancim var kasiklarimda ve surekli tuvalet ihtiyacim varmis gibi hissediyorum insallah onemli bi sorun degildir aksam yine ayni agri olursa gidicem doktora
Zavalli kocam gelecekse haftaya pazardan sonra gelsin diyo hem gece hem gunduz calisiyor pazara kadar
Dedim o gelmek isterse ne seni dinler ne beni
kızlar doğumdan sonra bu meme başı çatlaklarını ne yapacağz ya?
benim duyduğum bildiğim bir kaç şey var onlarda şöyle;lansinoh krem,garmastan krem,soğan suyu sür dediler ilk emzirmeden önce.birde karbonat sürüyormuşuz sulandırıp heralde...
başka sizin denediğiniz bildiğiniz bişey var mı?
Canım kerem ismi güzelmiş , benim oglusun adı ise Ali olacak , kısa ve öz :))kızlar şunun şurasında 1 haftam kaldı isim net değil diye ne şeker yaptırabildim,ne de içim rahat....aklımda birkaç isim var ama oğlan ismi bulmak da çok zor be yaaaaaaaa.....rüzgar,ışık,cem,kerem....bunlar benim beğendiklerim ama ışık daha ön planda diğerlerinden....aklınıza gelen oğluş isimleri varsa söyleyin lütfennnnn....
Canım bosver yaa , afedersin ama cok cahilmis annen , ne demek kimse gulemeyecekya bu annemin benle derdi ne anlamıyorum. 1 hafta evvel yani 13 haftalıkken kardeşimin ultrason görüntüsünde kız çıkmıştı ve ben bunu başkasından öğrenip annemi aradım. bana neden haber vermiyorsunuz diye, ne bileyim unuttum vs dedi geçiştirdi. bende hadi canım erkek olsaydı hemen arardın dedim. bugün aradı 14 haftalık sanırım şu anda. allaha bin şükür bebek erkekmiş doktordan şimdi geldik seni aradım diyor. çok şükür kimse gülemicek diyor
ya ne cahil ne kendini bilmez ne kadar densiz bir kadın bu. kendisinin 3 kızı var doğursaymış erkek bebek o zaman . resmen kız doğuracağım için bana kendimi suçlu hissettirmeye çalışıyor,kardeşime karşı bilenmemi sağlıyor...
eşim ve onun ailesi ne kadar mutlu kız erkek ne fark eder diyorlar bizim ki son ana kadar erkek olacak diye ümitleniyor. çok gerildim sinirim alt-üst...
Banada bir tahmin yap arasta yaa , 29 Temmuz sezeryan istedim Dr erken dedi , benimki kendi gelmezse daha 39. Hft yi bekleyeceğiz , herkesin Dr U erken almak ister, bizimki geç olsun güç olmasın görüşündeArada tutuyo işte böyle. Lakin astrolog olan ablama göre sezgilerim oldukça yüksekmiş. Yıldız haritam bunu gösteriyormuş. Ben tesadüfi buluyorum ama bazen gariplikler olmuyor değil tabi
Ben daha bugün ayrıldım canım, artık yürümek filan cok zorlasmisti, 37+0 olduk bugün ve raporumu aldımyine işteyimyok artık takatim bugün daha iyi anladım resmen sürünerek geldim son bir depar atıp işe dalmam gerek ama enerjim çekilmiş gibi benim haftamda olup hala çalışan var mı topicte
Akşam börek yapma planları kuruyorum eşimin iş arkadaşları için diyeyim sen anlaAhahaha kork benden nihohohohohEnerjin filan nasıl canım böyle yerinde duramama hali de var mı ?
Kızlar bugün 19.07 Fenerbahçeliler günü. Bugün doğuran olursa acayip kıskanırım demedi demeyin. İdoş doğsa acayip mutlu olurdum hemen fenerli tulumlarını ve badisini giydirirdim. Başlarım hastane çıkışına derdim ama niyeti yok bizim kızın
ya bu annemin benle derdi ne anlamıyorum. 1 hafta evvel yani 13 haftalıkken kardeşimin ultrason görüntüsünde kız çıkmıştı ve ben bunu başkasından öğrenip annemi aradım. bana neden haber vermiyorsunuz diye, ne bileyim unuttum vs dedi geçiştirdi. bende hadi canım erkek olsaydı hemen arardın dedim. bugün aradı 14 haftalık sanırım şu anda. allaha bin şükür bebek erkekmiş doktordan şimdi geldik seni aradım diyor. çok şükür kimse gülemicek diyor
arasta bana da tahminde bulunsana
Banada bir tahmin yap arasta yaa , 29 Temmuz sezeryan istedim Dr erken dedi , benimki kendi gelmezse daha 39. Hft yi bekleyeceğiz , herkesin Dr U erken almak ister, bizimki geç olsun güç olmasın görüşünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?