- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.621
kızlar ısım konusunda banada yardım edın!!ben eskıden berı elıf duru ıstıyordumm!!esım elıfler cok yaramaz oluyoo dıyıp benı vazgecırdıı!!duru da cok kaba geldı sonradan!!kalın harfler oluncaa :))kısacası vazgectım elıf ve durudan!sonra inci ıcıme ısındıı!!tek aklıma gelende oydu zatenn!!!dun esımde bade dedı!bende bade inci dedım!ne guzel olduu!!olmamısmıss!soyadımız kalın seslıler var 4 harflıı!elif bade daha guzelmııs,inci bade ye göre!!siz yardım edınn aklınızda guzel ısım varmıı??bı arada inci berra dıyordumm!!offffffff ne zor ısmıs buuu!!!
bzm bugun dogum belrtimz yok sukur..bnm yavru aslanim durur durur bugune atlatr...yakismz bnm kizimaKızlar bugün 19.07 Fenerbahçeliler günü. Bugün doğuran olursa acayip kıskanırım demedi demeyin. İdoş doğsa acayip mutlu olurdum hemen fenerli tulumlarını ve badisini giydirirdim. Başlarım hastane çıkışına derdim ama niyeti yok bizim kızın
selam kızlar hayırlı cumalar dün sölemiştim suyum fazlaymış diye bebeğime zararı yoktur demi erken doğum falan olmaz demi :)
kızlar ısım konusunda banada yardım edın!!ben eskıden berı elıf duru ıstıyordumm!!esım elıfler cok yaramaz oluyoo dıyıp benı vazgecırdıı!!duru da cok kaba geldı sonradan!!kalın harfler oluncaa :))kısacası vazgectım elıf ve durudan!sonra inci ıcıme ısındıı!!tek aklıma gelende oydu zatenn!!!dun esımde bade dedı!bende bade inci dedım!ne guzel olduu!!olmamısmıss!soyadımız kalın seslıler var 4 harflıı!elif bade daha guzelmııs,inci bade ye göre!!siz yardım edınn aklınızda guzel ısım varmıı??bı arada inci berra dıyordumm!!offffffff ne zor ısmıs buuu!!!
meraba kızlar geçmişi okuyamadım kalkıp duşa gircem hazırlanıcam babamız gelicek doktora gidicez
dönüşte eve uğrarmıyız bilmiyorum akşam için iftara davetliyiz...
eğer giripte haber veremezsem gelişmelerden fındığa msj atarım...
onunda randevusu vardı bugün ayy bugün görüş günüüüüüüüüüüüöpüyorum hepiniziiiiiiii
Veee feneriumdan alışveriş yapmak için de güzel bir gün :) Fenerbahçe kartlara % 25 indirim varmış aklında olsun minik kanaryama ayakkabı bakıcam ben
Kızlar herkese merhaba... Oğluma hala isim bulamadım çıkdırmak üzereyim. Bebek şekeri kartı yapılcağı için artık bugün karar vermem lazım. Eşim de bana bıraktı sayılır. Rüzgar nasıl sizce başlarda çok iyi gelmişti sonra bilemedim şimdi yine ona karar verdim gibi. Annem karseşim ve babam hepsi inanılmaz bayıldı. Napcam ben nolur yardım ediiiin...
meraba kızlar geçmişi okuyamadım kalkıp duşa gircem hazırlanıcam babamız gelicek doktora gidicez
dönüşte eve uğrarmıyız bilmiyorum akşam için iftara davetliyiz...
eğer giripte haber veremezsem gelişmelerden fındığa msj atarım...
onunda randevusu vardı bugün ayy bugün görüş günüüüüüüüüüüüöpüyorum hepiniziiiiiiii
Sağol tatlım ben de ütü yaptım bugün ama şu an bitmiş durumdayım artık... Sağlık ocağı yazıyor strip elinde rapor olmasına gerek yok zaten sistemden görüyorlar raporunu , sen dahiliye doktoruna görünmüştün değil mi tatlım ordan almıştın şeker cihazını değil mi ??
Aman kızlar artık menfaat dünyası siz de ona göre davranın bence . Ben öyle yapıyorum beni arayanı arıyorum aramayanı iplemiyorum bile gereği yok demek ki ...
Hatalısın Minkm senin arayıp teşekkür etmen gerekirdi belki utanırdı biraz
Nihayet güzel haberler almışsın tatlım çok sevindim darısı kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeye artık :)
Ohh harika bir plan yapmışsın canım valla okuyunca ben bile rahatladım ... Az kaldı bebişi kucaklamayaaaaaaa
benim şeker gene oynadı yaaaa açlık 80 tokluk 180 napcam şimdi öffff 2 hafta kalmışken doğuma
Merhabalar sevimli tombilileruzuuuuun zamandır ne yazabildim ne de bakabildim topiğe. özledim sizleri yahuu! Yokluğumda neler olmuş neler. Maşallah doğuran doğurana. Hayırlı evlat olsunlar ve sağlıkla başarıyla büyüsünler inşallaah!
Cumartesi rendevumuz var,heyecanla bekliyorum. Burdan içimde gün gece disko disko 300-500 tepinen oğluma sesleniyorum artık dön,dönmezsen anneyi kıt kıt yapacaklarmillet normal doğumdan korkar ben sezaryandan..off off! hayırlısı!
Kızlar sizlerin yoğuuun bilgilerine dayanarak bir kaç sorum var. Doktorum bana almam için şampuan,nemlendirici krem,pişik kremi vs içeren bi liste verdi. 2 marka önerdi: Mustela ve Bübchen alan arkadaşlar var mı? Aldıysanız nerden? Ben internetten alacam. İnternetten alanlar hangi siteden kaç tl ye aldı?
Bu sıradaa beeen teyze oluyorum. Öylee heyecanlı ve mutluyum ki tarifsiz. Haberi aldığımda rahat 1 saat ağladımRabbime şükürler olsun aratmadan verdi. İsteyen herkese versin.
Kızlar herkese merhaba... Oğluma hala isim bulamadım çıkdırmak üzereyim. Bebek şekeri kartı yapılcağı için artık bugün karar vermem lazım. Eşim de bana bıraktı sayılır. Rüzgar nasıl sizce başlarda çok iyi gelmişti sonra bilemedim şimdi yine ona karar verdim gibi. Annem karseşim ve babam hepsi inanılmaz bayıldı. Napcam ben nolur yardım ediiiin...
kızlar şunun şurasında 1 haftam kaldı isim net değil diye ne şeker yaptırabildim,ne de içim rahat....aklımda birkaç isim var ama oğlan ismi bulmak da çok zor be yaaaaaaaa.....rüzgar,ışık,cem,kerem....bunlar benim beğendiklerim ama ışık daha ön planda diğerlerinden....aklınıza gelen oğluş isimleri varsa söyleyin lütfennnnn....
pavesecim kerem çok güzel,
bizimde erkek olsaydı eren düşünmüştük,
ışık da hem sen sevmişsin hem de kulağa hoş geliyor
Herkese selam,Biz kuaföre gittik güzelleştirme geldik. Sacım çok guzel uzamış fon çekince anladım :) artık beyazlarım yok Hehe . Adayı haftaya bıraktım doguma iki hafta var çok uzamasın diye umarım bu hafta gelmeye kalkmaz inci kiz :)
Kız burda kim kaybetmiş de ben bulayım Feneriumuİzmire İstanbula gittikçe alıyoruz ya da netten ısmarlıyoruz :)Bu arada şampiyonlar ligi rakiplerimizin çekilişi başladı onu izliyorum şuan
Parmişim güle güle kullan canım saçlarını. Oh hazırlıklar bitmiş senin. Boya organik miydi kuşum ben de önlere açık sarı attırmayı düşünüyorum ama tırsıyorum da kuaföre gidicem ama kararsızım model konusunda.
Ben de sporxten sürekli yeniliyorum :) Çekilince yazar mısın bana da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?