2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım berra koyma, bence anlamı nedniyle kötü etkiliyor izim sahiplerii, bilmiyorum tabi bu benim izlenimim.
inci çok güzel bir isim

bzm bugun dogum belrtimz yok sukur..bnm yavru aslanim durur durur bugune atlatr...yakismz bnm kizima

meraba kızlar geçmişi okuyamadım kalkıp duşa gircem hazırlanıcam babamız gelicek doktora gidicez
dönüşte eve uğrarmıyız bilmiyorum akşam için iftara davetliyiz...
eğer giripte haber veremezsem gelişmelerden fındığa msj atarım...
onunda randevusu vardı bugün ayy bugün görüş günüüüüüüüüüüü öpüyorum hepiniziiiiiiii

selam kızlar hayırlı cumalar dün sölemiştim suyum fazlaymış diye bebeğime zararı yoktur demi erken doğum falan olmaz demi :)

Erken dogum olmaz heralde ama Dr sezeryan olsun isteyebilir , benim önceki gebeliğim de suyu fazlaydı son 2-3 hft da cikmisti ama ben 39 hft bitince sezeryan oldum , bi sorun çıkmadı çok sukur , insallah seninde hersey yolunda gider , canını sıkma zaten Dr kontrolü altındayiz bi sıkıntı olursa müdahale edilebilir , icini ferah tut , zaten sonlara yaklaştık

Bulduğun bütün isimler çok güzel bence canım , elif Zeynep beril Berrak Ceren cemre inci ipek berra beğendiğim kız isimleri , ama kocama Nazli yi kabul ettirebildigim icin sadece , benim kızımın adı Nazli oldu , ama huyu cok fena

Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz cucuşum. Ama sanırım yarına kadar bekliycez Oh yine iftar sofrası ne güzel yaaa :)) Afiyet olsun

alıntı yapamadım aklıma gelenleri soyluyom bence kerem cok guzel aybüke berraktan daha guzel evet ahmet egehan banada cok uzun geldi iki isimde kullanılacaksa bende ipek diyodum esim hilal bende hilal koyacam sanırım ya daha anlamlı geldi ipege göre burda da sormustum tekrar sorem bari sizce ?aslında ben isimde kararlıdım buglem ve ceylin diyodum anlamlarndan dolayı vazgectm

Veee feneriumdan alışveriş yapmak için de güzel bir gün :) Fenerbahçe kartlara % 25 indirim varmış aklında olsun minik kanaryama ayakkabı bakıcam ben

Kız burda kim kaybetmiş de ben bulayım Feneriumu İzmire İstanbula gittikçe alıyoruz ya da netten ısmarlıyoruz :)Bu arada şampiyonlar ligi rakiplerimizin çekilişi başladı onu izliyorum şuan

2 isim koymak zorunda mısınız canım ya bu saydıklarından birini seçin hepsi güzel isimler illaki birbirinin yanına yakışsın diye düşünmek zorunda kalmazsınız.

E kimsenin itirazı yok Rüzgarı zaten sen istemişsin koy gitsin kafanı karıştırma daha fazla canım :)

Hadi bakalım Fundadan alırız o zaman haberlerini canım size iyi eğlenceler ohh iftar sofrası kim bilir neler yapılmıştır olsa da yesem :111::125:

Herkese selam,

Biz kuaföre gittik güzelleştirme geldik. Sacım çok guzel uzamış fon çekince anladım :) artık beyazlarım yok Hehe . Adayı haftaya bıraktım doguma iki hafta var çok uzamasın diye umarım bu hafta gelmeye kalkmaz inci kiz :)

Himm ozel hastane endokrin bölümüne gittim ben rapor icin devlet hast. Gerekiyorsa demekki. Neyse az kaldı zaten. Birde aynı stript piyasada 17, 27 ve 40 tl olmak üzere 3 fiyat verdi 3 farklı eczane sınır olmuştum. Ondan sordum

benim şeker gene oynadı yaaaa açlık 80 tokluk 180 napcam şimdi öffff 2 hafta kalmışken doğuma

Canım daha oncede yazdım yürüyüşe çık 45 dk hemen düşüyor

İnci benim kızımın da ismi :) 2. İsim bende çok aradım ama yakıştırmadım soyadımıza falan. Bade düşündüm ama köpeğimin ismi badem iken olmazdı :) Elif inci guzel bence illa 2. İsim istiyorsan .

Canım ben Mustela'nın 500 mllik saç ve vücut şamp. bir arada olanını eczaneden aldım.Eczanede 45 TL civarı; ama ben bir eczaneyle pazarlık yapıp (buna çingenelik de diyebiliriz) 35 TLye aldım.İnternetten alınca kargoyla beraber 39-40 oluyordu.İstersen önce eczaneleri dolaş.Hatta pazarlık yap :111:

Cnm bence Rüzgar ismi çok hoş. Ben severim yani ,) hem ailen de sevmiş negüzel , o bile etkiliyor insanı..

pavesecim kerem çok güzel,
bizimde erkek olsaydı eren düşünmüştük,
ışık da hem sen sevmişsin hem de kulağa hoş geliyor

selam kızlar ben geldim... bugün bebişini görmeye giden tüm annecik lere hayırlı haberler diliyorum...kızlar erken doğum riski nden dolayı olduğum igneyi artık bıraktık bundan sonrası beklemek dedi doktor bizde bebişim için şeker malzemelerini aldık etiketlerine kadar her şeyi kendimiz yapmaya calisiyoruz... inşallah hepimizin gönlüne göre olur, kim bilir ne zaman gelecek kuzucuk 26 da tutturmuşdu gelicem diye bakalım iğnesiz günlerde de böyle istekli olacak mı....bi yandan hamis kalsam diyorum bunca zorluguna ragmen bir yandan da 36 olunca gel kuzzucum diyorum..etrafimdakiler hemen kiziyo durabildigi kadar dursun diyo ama ne bileyim iste buda garip bir ruh hali

Parmişim güle güle kullan canım saçlarını. Oh hazırlıklar bitmiş senin. Boya organik miydi kuşum ben de önlere açık sarı attırmayı düşünüyorum ama tırsıyorum da kuaföre gidicem ama kararsızım model konusunda.

Kız burda kim kaybetmiş de ben bulayım Feneriumu İzmire İstanbula gittikçe alıyoruz ya da netten ısmarlıyoruz :)Bu arada şampiyonlar ligi rakiplerimizin çekilişi başladı onu izliyorum şuan

Ben de sporxten sürekli yeniliyorum :) Çekilince yazar mısın bana da?

Evet tatlım bitkisel boya ile boyadım. Kokusu falan yok. Doktorum 3 aydan sonra boyayabilirsin zararı yok demişti. Bitkisel falan diye de ayırmamıştı. Doguma kadar boyatmamayi tercih ettim .Ben yinede bitkisel boyadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…