- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.561
ne gorsem cnm ıstıo ama bnm butun derdım kısır....3 ogun yıebılırmm ama yok maselefff
Kızlar dr.dan geldik okuldayım çok şükür kalbi ne güzel atıyor tam 8 haftalıkmış.
allah yardımcın olsun cnm bulantı zor işherkese merhaba sabahtan beri ara ara okudum ama ancak yazabiliyorum. nasılsınız bakalım annişler. bende bulanmaya devam sütaşın reklam afişinin olduğu kamyoneti görmek bile midemi bulandırdı sabah yok artık dedim
hg cnm baya bii 2 çocuklu hamiş var aramızda. tecrübeli anneler çoğunlukta. umarım bulantılarında biran önce geçer[/QU
Benim Rabbim nasip ederse 3.olacak inşallah.Sürpriz bir bebek oldu.Hatta eşimle kavga bile ettim dikkat etmiyorsun diye.Ama o heyecenı yeniden yaşamak çok çok özel..10 kere de hamile kalsan yine de acemi gibi oluyor insan.Ama yine de tecrübeyse evet....
1.çıraklıktı, 2. kalfalık bu ise ustalık eserimiz olacak sanırım :)
ohh maşallah ustalık eseri haa bayıldım bu lafa. 3. yü düşündüğüm zaman kullancam bu kelimeyi
herkese merhaba sabahtan beri ara ara okudum ama ancak yazabiliyorum. nasılsınız bakalım annişler. bende bulanmaya devam sütaşın reklam afişinin olduğu kamyoneti görmek bile midemi bulandırdı sabah yok artık dedim
Kızlar merhabalar. Biz bildiginiz üzere ev taşıdık ve internet daha bugün bağlandı. Tabiki tüm yorumları okuyamicam ama bundan sonra buralardayim İnsallah.
Biz henüz kadın doguma gitmedik. Saglık ocağında kan tahlillerimi idrar tahlillerimi yaptırdım, yarın doktora gideceğiz. Biraz büyüsün iyice görünsün istedik. Bide galiba 3uncude bir rahatlık oluyor.
Bu arada benimde küçük kızım 18 aylık evimiz triplex mecburen alıyorum kucağıma.
Listeye eklenmek isteyenleri ekleyeceğim bugün.
hg cnm baya bii 2 çocuklu hamiş var aramızda. tecrübeli anneler çoğunlukta. umarım bulantılarında biran önce geçer[/QU
Benim Rabbim nasip ederse 3.olacak inşallah.Sürpriz bir bebek oldu.Hatta eşimle kavga bile ettim dikkat etmiyorsun diye.Ama o heyecenı yeniden yaşamak çok çok özel..10 kere de hamile kalsan yine de acemi gibi oluyor insan.Ama yine de tecrübeyse evet....
1.çıraklıktı, 2. kalfalık bu ise ustalık eserimiz olacak sanırım :)
biz de 3 çocuk istiyoruz önce sağlıkla ikinciyi halledelim de
Kızlar merhabalar. Biz bildiginiz üzere ev taşıdık ve internet daha bugün bağlandı. Tabiki tüm yorumları okuyamicam ama bundan sonra buralardayim İnsallah.
Biz henüz kadın doguma gitmedik. Saglık ocağında kan tahlillerimi idrar tahlillerimi yaptırdım, yarın doktora gideceğiz. Biraz büyüsün iyice görünsün istedik. Bide galiba 3uncude bir rahatlık oluyor.
Bu arada benimde küçük kızım 18 aylık evimiz triplex mecburen alıyorum kucağıma.
Gözün aydınnn :) çok sevindim canım. 158 normal mi diye sormuşsun benimki de 159'du. Gayet normal olduğunu söylemişti doktorumuz. Hem 150nin üstünde atarsa kız olur diye de bi rivayet var bu aradadün kızlar öyle söyledi burda
MERHABA KIZLAR
ben 2010 eylül annesiyim şimdi ağustos 2013 annesi olmaya hazırlanıyorum
ilk hamileliğimde 3 ay yataktan kalkamamıştım bulantıdan şimdi biraz bulantı biraz baş dönmesiyle
idare ediyorum1 haftadır da kanamam var progestan kullanıyorum 3. ayı doldurmayı sabırsızlıkla bekliyorum
ilk hamileliğimde normal yaşama 13. haftada dönebilmiştim :)
benimde oğlumdan önce 2 tane düşüğüm olduğu için dr banada 3 ay boyunca 1kg bile kaldırma dedi ama oğlum 13 kilo mecbur günde 4-5 sefer alıyorum kucağıma. neyseki 1 kg kaldırma dedi 13 kg demediki
bnm sabhları daha cok oluo ara ara ogurmeler vr tbı. bde kokulara ııce hassaslstımm sabah sankı mutfakta bsı kokuyodu ne oldugunu anlayamadımm....bn 4hfta 5 gunluktu bulanmaya bslmıstım hafıf hafıf o yuzden erken bıter dıe umut edıormm ınsss
bnm doktorum soylemıo bu tur hurafelere ınanma dıo..bde 2lı test ıı cıkarsa 3lu flan ypmıomus.bkalım ne kadar para bayılıcaz bebısıme feda olsunnn sıfırı tuketıcezz sanırımm oo ıı olsun yterrr
bnm doktorum soylemıo bu tur hurafelere ınanma dıo..bde 2lı test ıı cıkarsa 3lu flan ypmıomus.bkalım ne kadar para bayılıcaz bebısıme feda olsunnn sıfırı tuketıcezz sanırımm oo ıı olsun yterrr
Mrb hosgeldin , seni hatırladım bende 2010 eylul annesiyim topigi takip ediyordum ama yazma fırsatım olmuyordu o zamanlar. Ufaklik nasil? Büyütmekte zorlandın mı?
Gözün aydınnn :) çok sevindim canım. 158 normal mi diye sormuşsun benimki de 159'du. Gayet normal olduğunu söylemişti doktorumuz. Hem 150nin üstünde atarsa kız olur diye de bi rivayet var bu aradadün kızlar öyle söyledi burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?