2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhabalar. Biz bildiginiz üzere ev taşıdık ve internet daha bugün bağlandı. Tabiki tüm yorumları okuyamicam ama bundan sonra buralardayim İnsallah.
Biz henüz kadın doguma gitmedik. Saglık ocağında kan tahlillerimi idrar tahlillerimi yaptırdım, yarın doktora gideceğiz. Biraz büyüsün iyice görünsün istedik. Bide galiba 3uncude bir rahatlık oluyor.
Bu arada benimde küçük kızım 18 aylık evimiz triplex mecburen alıyorum kucağıma.
Listeye eklenmek isteyenleri ekleyeceğim bugün.

Kızlar dr.dan geldik okuldayım çok şükür kalbi ne güzel atıyor tam 8 haftalıkmış.

Gözün aydınnn :) çok sevindim canım. 158 normal mi diye sormuşsun benimki de 159'du. Gayet normal olduğunu söylemişti doktorumuz. Hem 150nin üstünde atarsa kız olur diye de bi rivayet var bu arada dün kızlar öyle söyledi burda

allah yardımcın olsun cnm bulantı zor iş

bnm sabhları daha cok oluo ara ara ogurmeler vr tbı. bde kokulara ııce hassaslstımm sabah sankı mutfakta bsı kokuyodu ne oldugunu anlayamadımm....bn 4hfta 5 gunluktu bulanmaya bslmıstım hafıf hafıf o yuzden erken bıter dıe umut edıormm ınsss

annaaaa annemiz gelmiş kızlaarrrr hoşgeldinn anneee mamaaa memeeee memmmeeee

yalnız bir çocuk olmak küçüklükte de zor büyüdüğünde de o yüzden 3 hatta 4üncüyü düşünenleri tebrik ediyorum

aha konu sahibi sonunda geldi.:119::119::119::119::119: Biz tam bugün bunun muhabbetini yapıyoduk. hoşgeldiniz.

Son düzenleme:

bnm doktorum soylemıo bu tur hurafelere ınanma dıo..bde 2lı test ıı cıkarsa 3lu flan ypmıomus.bkalım ne kadar para bayılıcaz bebısıme feda olsunnn sıfırı tuketıcezz sanırımm oo ıı olsun yterrr

Mrb hosgeldin , seni hatırladım bende 2010 eylul annesiyim topigi takip ediyordum ama yazma fırsatım olmuyordu o zamanlar. Ufaklik nasil? Büyütmekte zorlandın mı?

benimde oğlumdan önce 2 tane düşüğüm olduğu için dr banada 3 ay boyunca 1kg bile kaldırma dedi ama oğlum 13 kilo mecbur günde 4-5 sefer alıyorum kucağıma. neyseki 1 kg kaldırma dedi 13 kg demediki

hahaaa alemsin kanamam olunca çok korktum tedbiri elden bırakmıyorum zaten bi kere aldım diye kocamdan azar işittim inşallh 2-3 haftaya normale dönerim

Slm arkadaslar 7.haftadan itibaren bulantilar basladi hic bisey yiyemiyorum gunluk sut muz ve elmaylayla ertesi gune geciyorum cunuk kraker yiyorum tabi. Daha ne kadar surer bu yaa

bir an önce hepimiz bu bulantılardan kurtuluruz hayırlısıyla inşallah bir de kusmadım hiç ama o noktaya çok geldim. bir de çok sulugöz oldum dün bir filmin sonuna o kadar üzüldümkü ağla ağla bugün işe şiş gözlerle geldim herkes ne oldu diyor

slm kızlar nasılsınız iki gün önce kalktığımda siyaha yakın kanamamı lekelenmemi artık adlandıramıyorum onla karşılaştım o gün randevu alıp gittim doktor içeride kanama alanı görünmediğini bebeğin keyfinin yerinde olduğunu söyledi o gün çok az idrardan sonra bu tarz lekelenmem oldu ve doktor progestorunumu kesip iğne şeklinde olanını verdi gün aşırı yaptırmam gerekiyormuş benim gibi bu tarz bişeyle karşılaşan varmı doktor üstüne görme yada bebeğin eşinin yapmış olabileceği gibi açıklamalar yaptı ama içeride birşey olmadığını 10 gün sonrada koltrole çağırıp istirahat verdi dinlen iş güç yasak dedi.

cnm hosgeldınnn gunlerdr nerelerde oldugunu dusunuodukk..hg tekrar..yenı evınde hyrlı olsun cnm

benim doktorum kalp atış sayısına bakmadı kızlar baktırmam gerekir mi birdahaki sefere hatırlatayımmı

Mrb hosgeldin , seni hatırladım bende 2010 eylul annesiyim topigi takip ediyordum ama yazma fırsatım olmuyordu o zamanlar. Ufaklik nasil? Büyütmekte zorlandın mı?

merhaba
çok şükür kolay büyüdü bizim hayatımıza çabuk uyum sağladı
tek problemimiz az uyuyan az yiyen çok hareket eden bir çocuk
babasının aynısı yapacak bir şey yok
senin annelik nasıl gidiyor

Benimkisi 170 atıyordu, hiç kurtariri yok herhalde buda kiz kesin:) kızımında 8 haftalikken 167 atmıştı ve hep 160 larda seyretti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…