- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.381
Ay kizlar cok heyecanlandiiiiim, doktorum 5agustosta bebegi aliriz diyordu ama 7si arefe ve bayramda ziyarete gelmek isteyen filan olursa zor durumda kalabilirsiniz dedi aksam ve kizimi 1agustosta prs. Sabahi alabilecegini soyledi napsam bilemedimmmmmmmm, persembe 38+0 olacak aradaki 3gun kizim icin fark eder mi ne dersiniz? Bi yandan ona kiyamiyorum bi yandan daha erken kucagima alacak olduguma seviniyorum ay napsam tutuştuuuuuuummmmmmmmmmm
ahh günebakanımm zaten o zamanlarda burada bi sen ben yalova bi de yanılmıyosam helenas olacak :) başka var mıydı ağustos sonlarında doğuracak bilemedim şimdi :44: nolurdu kasım başında oluverseydi bizim veletler de
evet yürüyüşümü yaptım geldim.
önceden 2 turu deli gibi atan ben şimdi zor yürüyorum valla.
bugün 2 yerden iftar daveti aldık. Sevindim valla. Yemek derdi yok ohh ne güzel
doğru hatırlıyorsun fundacım. Biz daha buralarda oluruz. herkes gazdı süttü derken biz açılma falan deriz heralde. bizim günlerimiz yakın olduğu için size sorayım. yürüyüş yaparken sanki karnımı açıp için 5 kiloluk taş koyuyorlar sonrada deli gibi geriyorlar. size de böyle oluyor mu? bide sizde kasılma falan var mı? ben de bişey yok da.
Ohhh çok şükür hazırlıklar tamamlandı :) Tüm ev İda Helen için hazır. Şimdi hazırlıklar tamamlanınca heyecan başladı tekrardan. Gün içinde sürekli değişen ruh halim vardı.:2::26::18: böyle karmaşıktım
Sıkılmış kurtlu popolu kaşlar şurdaki smiley gib duruyodu tezyesi yine
Cucum kadriye mi geliyorHadi gözün aydın merak ediyordun tarihi veeee 3 temmuz istiyodun. Allah gönlüne göre vermiş. Umarım çok şanslı bir insan olur bebeğin. Ve annen seni kadir gecesi mi doğurdu diye sorarlar şakayla, ve o da şaka değil ki gerçek der :))
Fundiş sen yeter ki doğur at bana mesajı 7 cihana duyururum ben hatta istersen diğer topiklere bile girer yazarım. Namın olur
10 saat sonra kontrol ve büyük ihtimal suni sancı verilicek kızlar dua edin ne olur rabbim yardımcımız olsun inşallah heycan sardı uyuyamıyorum :) korkuda var
Daha doğumuma 1 ay var ama ne terlemem ne kasintim ne de uykusuzluğum bitiyor
günebakancım iyi dayandın yine bu sıcaklardaGünaydınnnn canlarım yarın işte son günüm yine yoğun geçiyor eve geçsem de şu ortamdan kurtarsam bebişimi. Doğuma kadar iş stresinden arınmak istiyorum sadece ve sadece bebeğime odaklanmak istiyorum artık:81::118::119::129:
ben de senin gibi düşünüyorum ama canımı sıkan konu şu; bebekler son iki hafta pek kilo almıyormuş ve dahası hele bizim
gibi kilosu düşük olanları doktorlar bekletmek istemiyor
Canım yenidogan bebek Dr U bir arkadasım 38+4 den önce doğurma demişti , bi çalısmaya göre 38 +4 olan bebegin beyin gelişimi 1 gün önce dogana göre bile daha iyi oluyormuş ama sen bilirsin yinede, hayırlısı olsun
Canım kilosu düşük diye üzülme bu kadar , küçük doğan bebekler daha çabuk kilo alıyor yaşıtlarını yakalıyorlar genelde, haftası küçük dogmayayacakki memeyi tutamasın , merak etme hemen toparlanır doğumdan sonra insallah . Benim oğlan 3800 doğmuştu , sonra dogru dürüst kilo almadı , her ay gr gr aliyodu , 1 yasında 10 kiloyu bulmamıştı , ama saglıklı cok sukur..
Teyzem de 2,5 kilo dogum yapmıştı , bebeği tutmaya korkuyordu herkes , sonra cok güzel büyüdü maşallah , koca kız simdi .
Sen sıkma canını , önemli olan saglıklı olması
Günaydınnnn canlarım yarın işte son günüm yine yoğun geçiyor eve geçsem de şu ortamdan kurtarsam bebişimi. Doğuma kadar iş stresinden arınmak istiyorum sadece ve sadece bebeğime odaklanmak istiyorum artık:81::118::119::129:
Zor bi karar hakikaten ben olsam kesin senin gibi kendimi yerdim :) Bir yandan bebeğime kötülük mü etmiş olurum düşüncesi bir yandan gelsin artık heyecanı :18: Akışına bırak bence doktorun kontrolünde ilerlemesine izin ver gitsin...
Öz Hakiki Ağustos anneleri grubu bizimki
Canım benim resmen aşağıda kemiğimin zorlandığını hissediyorum. Bazen yolun ortasında durup kalıyorum sanki bir adım daha atsam kemiğim açılıp bebiş düşecekmiş gibi geliyorKeşke o kadar kolay doğursam tabi :) Kasılmalarım da var nstde de düzenli artışta olan sancılarım çıkıyor zaten :) Bunlar tabi güzel şeyler herşey yolunda ilerliyor
Yarın topiğimizin paylaşılamayan güzeli suratsız idoş geliyoooooorGelicem diye tutturdu zilli öz hakiki Ağustos bebeği olamayacak Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah merakla bekliyorum ben bile heyecanlıyım düşün yani
Canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla çabucak kucağına alırsın inşallah bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?