2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zor bi karar hakikaten ben olsam kesin senin gibi kendimi yerdim :) Bir yandan bebeğime kötülük mü etmiş olurum düşüncesi bir yandan gelsin artık heyecanı :18: Akışına bırak bence doktorun kontrolünde ilerlemesine izin ver gitsin...

Öz Hakiki Ağustos anneleri grubu bizimki

Canım benim resmen aşağıda kemiğimin zorlandığını hissediyorum. Bazen yolun ortasında durup kalıyorum sanki bir adım daha atsam kemiğim açılıp bebiş düşecekmiş gibi geliyor Keşke o kadar kolay doğursam tabi :) Kasılmalarım da var nstde de düzenli artışta olan sancılarım çıkıyor zaten :) Bunlar tabi güzel şeyler herşey yolunda ilerliyor

Yarın topiğimizin paylaşılamayan güzeli suratsız idoş geliyoooooor Gelicem diye tutturdu zilli öz hakiki Ağustos bebeği olamayacak Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah merakla bekliyorum ben bile heyecanlıyım düşün yani

10 saat sonra kontrol ve büyük ihtimal suni sancı verilicek kızlar dua edin ne olur rabbim yardımcımız olsun inşallah heycan sardı uyuyamıyorum :) korkuda var

Canım Allah yardımcın olsun hayırlısıyla çabucak kucağına alırsın inşallah bebişini

Günaydınnnn canlarım yarın işte son günüm yine yoğun geçiyor eve geçsem de şu ortamdan kurtarsam bebişimi. Doğuma kadar iş stresinden arınmak istiyorum sadece ve sadece bebeğime odaklanmak istiyorum artık :81::118::119::129:

selam kızlar ben de normal doğumdan çok korkuyorum, isteğe ağlı sezeryan dedim doktora gün kararlaştıralım tamam demişti, şimdi de diyo ki sancın başlayınca veya nişan gelince acil sezeryan yaparız gün veremem nekadar kalsa o kadar iyidir diyo, bide sezeryandan sonra küveze girme ihtimali çok yüksek oluyo dedi ne ilgisi var sezeryan olunca küvezle, erken doğum zamanı geçti zaten, beni normale zorluyo.

Daha doğumuma 1 ay var ama ne terlemem ne kasintim ne de uykusuzluğum bitiyor

my-honey seninle günlerimiz aynı, bende aynı şeyleri yaşıyorum, kasılmalarım oluyor, soğuk soğuk terleme oluyor zaten gece lavabo ihtiyacından dolayı deliksiz bir uyku yok. Allah yardımcımız olsun. bir de ben hala iş yerindeyim sürekli masa başı da rahatsız ediyor:26:

Günaydın kızlar,

Sabah 6 ya kadar hic uyumadım. COk sancilandim çığlık attım durdum ama düzenli olmadıgı icin doktora gitmedim. Şimdi uyandım hala hafif bir sancım var. Tirsmadim desem yalan olur. Hayırlısı artık .

günebakancım iyi dayandın yine bu sıcaklarda
bende kış olsa belki 37 e kadar çalşırdım
35 de ayrıldım doğumdan 5 hafta önce
bira zfazla oldu ama ne yapayım tunsuun 50 derece sıcağında bu kadar stresli bi iş gitmedi daha fazla bence ben de iyi dayandım
sen de ayrıl izne bak ne kadar rahatlayacaksın

ben de senin gibi düşünüyorum ama canımı sıkan konu şu; bebekler son iki hafta pek kilo almıyormuş ve dahası hele bizim
gibi kilosu düşük olanları doktorlar bekletmek istemiyor

Canım bebek içeride kaldığı sürece eğer bir sorun yoksa kilo alıyor.Geçen kontrolümde dr.a kilo tahmini yapmasını söyledim."39'da doğarsa 3200-3300 gr olur.40. haftayı beklerse 3500'e ulaşır." dedi. Demek ki kilo alımı devam ediyor. Sen hiç merak etme.Stres minnoşlarımızı çok etkiliyor. Kolay olmadığını, endişelerinde haklı old. biliyorum.Yine de rahat olmaya çalış lütfen.

Günaydın kızlar. Nassınız, iyisiniz, dipçik gibisiniz inşallah. Bu kasılma denen meret her hamilede olmuyor sanırım.Bir arkadaşım "Bir kez sancım olmuştu sadece." demişti. Kasılma şart mı acaba?

Kızlaar :) ben bir temmuz annesiyim ama günümüz dolduğu halde beklemekteyiz yarın 42. Haftamızda doluyor sezeryan yada normal doğum yapıcam doktorum karar vericek belki bende ağustos annesi olurum diye size gözkırpmak istedim

günaydınnnn anneler we tatlı bebişler...

red suba bayıldım fotolara :) maşallahhh diyelim Allah sağlıklı uzun ömürler wersinn

arada geçmişte göremediğimm okuyamadığım doğum warsa hepsinin gözüaydınn..

annem bizde olduğundan işlerle uğraşıyorus perde merde temizlik.....

haftaya bgn bebişim kucağımda olucak inş.

gün saymak çook heyecanlıı :))

Gercekten miiii? Bekliyim ozaman yauuuu... Ama kavusmanin da heyecani basladi ruyamda bile gordum karnimdan dogru elimi tutuyorduu

Günebakancım az kaldı sabret birazcık. Benim kitap okumak, keçe yapmak gibi br sürü planım vardı ama daha elimi süremedim. İnsan önce yorgunluğunu atmak istiyor. İzmir sıcağında nemli havada çalışmak hiç kolay değil. <bir de 1,5 saat yol gidiyorum diyordun. Çok iyi çalıştın bence. Yeter bence de bu kadar

Hem de nasil zor.. Dudagim ucukladi yahu!

Günaydın hanımlar;
bugün komşularım uğrayacaklarmış. Evde sıkılırım diye yalnız bırakmak istememişler. onlar gidince yine uğrarım. öpüyorum sizi

Rüyalarımda doğuruyorum hem de öyle rahat ki
Az kaldı ha gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…