2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler tatlım , kaşları çatık değil :)) İçerde öyle çıkıyomuş, şuan gayet normal köfte dudaklı kızım.

Oh sarılacaksın doya doya bir Ömür boyu :) merak etme esime verdigim mesaj atılacaklar listesinde sen de varsın :)

Zamanla uzmanlaştığımız doğru cnm, bana da iyi bi ders oldu, en önemlisi sakin olmam gerekiyormuş. Hayırlısı olsun hepimiz için ..,

Ayyy sinir oldum yaa sen akşam boyunca nasıl çektin bunu evet dünyadaki tek hamile bu kızımız o zaman Gerçekten Allah eşine sabır versin,eşin seni eve gidince takdir etmedi bu hatunu görünce..

aay canım benim yaa, gerçekten ilk annelik sınavını vermişsin
ALLAH bir daha göstermesin
bende bu boğulma olayından çok korkarım
normalde çok soğukkanlıyımdır,
canımın acımasına filanda da hiç takılmam ama 4 yaşımdaki kızımın azıcık ateşi bile çıksa benim elim ayağıma dolaşıyor
malesef hiiç soğukkanlı davranamıyorum
walla helal olsun sana
bu cesaretten azıcık banada lazım yaa ooofff

Hahhhahah çok güldüm cnm ya :) sen de şok olmuşsun belli.. Hani bi söz var ya bize uyarlayalım, o hamileyse biz neyiz ? Biz hamileysek o ne ? Hahhhahah

arastacmm gecmıs olsun tatlım agustoss bebıslerıne nazar degıyo...nazar boncuğunu eksık etmeyın cnm bnmm...yarn yannda olucakmıs cok sukurrr

Günaydın minnoşlarım evdeyim mutluyummm bugün annemle kayınvalidem gelecek temizliğe onları bekliyorum

Yihhuuuuuu sonunda geldi Gece yatakta eşimle aynı muhabbeti yaptık sonunda geldi 11 ayın sultanı Ağustos

Evet artık gönül rahatlığıynan doğurabiliriz

İnciiiii Ağustos geldi hadi doğayım artık mı dedin teyzecim? :) Hayırlısıyla gelsin inşallah canım

Gözünüz aydın canım Allah mutluluğunuzu bozmasın sağlıklı sıhhatli büyüsün oğluşun :)

ohhh canım seninle birlikte ben de rahatladım. göreceksin evde olmanın keyfi bambaşka. rahat rahat dinlen son hazırlıklarını yap sonra da minnoşşunu bekle hayırlısıyla

Ohh valla evde olmak gibisi yok sabah eşimi geçirip arkasından kapıyı kapattım çok şükür bugünleri de gördüm

Arasta beni öldürcektin sabah sabah İlk cümleni okudum ya resmen kanım çekildi. Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın. İyi ki tam zamanında görmüşsün. Çok şükür durumu iyiymiş annesini biraz korkutmuş o kadar. Yan yatırma yastığını herkes çantasına atacaktır eminim Kıyamam bu haliyle bile arkadaşlarını düşünürmüş Seni ve İdoşu çok seviyoruz

Yazik cocuga yaa ama kizi cok simartmis oda demekki oglandada suc var benm karnim baktgnda uzaydan gozukur okadar byuk ama bn ble daha elimi karnima koyup ah uh yapmamisimdr ki benimde ilk hamileligim kimisi cok abartyo yaa hamileligi hastalik gibi goruyolar ben hamileligmi cok zewkli gecirdim kismetse pazartesi sabahi melegim prensesim kucuk kizim Denizim babişkosuyla annişinin kucagina gelicek sanada banada herkese kolay dogumlar nasip etsin yuce rabbim..

bu kız 9 ayı nası bıtırır acaba hadı o bıtırırse 9 ayın sonunda sevgılısı ne durumda olurr onu dusundumm :) 4.5 aylık karnını tutuyooo :)) o zman bızı vıncle tasısınlar sekerımm ..ısın garıbı bunları senn yannda soyluyo yapıyo olmasıı küfreder gbı....kendı doktoru olmuss kızz uzman :) sankı doga ustu bı olay oldu ve bi insan kız hamılee kldı bı ılk :) saka gbı yaa :)

Kızlar doğar doğmaz sünnet işine ne diyorsunuz,doktorum tavsiye ederim çok çabuk iyileşir falan dedi hatta göbeğinden önce iyileşir dedi ama ben kararsızım açıkçası

Biz dogdugunda hastanede yaptiracagiz. Yegegime de (suan 17 yasinda) dogdugunda yaptirmistik. Cocuk ne sunnet korkusu yasadi ne de endisesi oldu.

Oncelikle tebrik ederim. Gozun aydin. Ilk gunden buyuk bir olayla sinanmissin ve masallah sogukkanlilikla onun da ustesinden gelmissin. Insallah en kisa surede yogun bakimdan cikar ve bize tek elle yazmak durumunda kalirsin :) Sevgiler

doğumuma 4 gün kaldı yanarım yanarım bunun 100 de 1 i kadar naz yapamadığıma yanarım.. gerçekten son ay ne yapıcak acaba bu kız ben bile koca göbekle göbeğimi belimi tuta tuta yüremiyorum.. biliyosunuz 1 haftadır hergün temizlik yapıyorum bide.. kocalara okutmak lazım bunu kıymetimizi bilsinler acıdım sevgilisine yazııııkkkk kız hamile kalmış

Slm kizlar cok fazla aktif degilim burda ama bende varim. :) hemde dogum yapmis olarak oglum 34. Hafftada dayanamadi ve erkenden aramiza katildi 4 temmuz aksam saat 20:07 de normal dogum ile dogdu pasam

Dun is yerimdeki son gunumdu. Suana kadar butun odaklanmam iseydi ve beni strese sokuyordu. Onu da bitireyim bu eksik kalmasin vs gibi. Ben de ciddi stres yapiyordu. Bugunden itibaren kendime ve bebegime focuslanacagim. Ilk gunun ozeti: is icin giyinmek yok, sacini basini duzeltmek yok, erkenden evden cikmak yok, hizli atistirmalik kahvalti yapmak yok, ofisteki ilk saatlerimde acaba hangi isten baslasam derdi yok, aksam mesai yok, kisacasi yok da yok. Umarim ben ve bebegim huzurlu ve saglikli 1 ay geciririm.

Pazartesiye kadar evde ve disarda yapmam gereken isler var onlari bitirip ailemin yaziligina gidecegim. Doguma kadar insallah ordayim. Bol bol yuzmeyi ve yurumeyi planliyorum.

Daha once sordum ancak kimseden cevap alamadim. Gozden kacmis olabilir diye tekrar yaziyorum. Kasilma ile sanci ayni seyler mi arkadaslar? Bir de sanci dediginiz sey adet sancisi gibi birsey mi?

Ya evet tatlım benim akıllı kızım ya bilirmiş agustos geldigini :) biz onla anlaşmıştık kızım ayin 1 i olmadan gelme sonra istediğin zaman gelirsin demiştim Esım de söylemesi ayıp kızım maaşımı alınca gelirsen harika olur demişti . Daha şimdiden annesini babasını düşünürmüş tatlın benim :)

Birde öyle bir heyecan ki bu dün gece çığlık atarken acıdan 2 saniye sonra guluyorduk esimle demek insan evladı olunca o kadar acının ve karmaşık duygunun icinde bile mutlu oluyor :)

canım herkes farklı tanımlıyor.. kasılmayı ben sertleşme olarak hissediyorum çoğu kişi gibi. ama bu kasılma bazen bebek hareketleriyle karışabiliyormuş... doğum sancısı da hem adet sancısına benzetiyorlar.. hemde gaz sancısına.. biraz karışık malesef.. onu nasıl tanımladığına bağlı

Oncelikle tebrik ederim. Gozun aydin. Ilk gunden buyuk bir olayla sinanmissin ve masallah sogukkanlilikla onun da ustesinden gelmissin. Insallah en kisa surede yogun bakimdan cikar ve bize tek elle yazmak durumunda kalirsin :) Sevgiler

Sağolun kızlar :) Geçti gitti çok şükür. Allah doğurmamış arkadaşlarımı biran önce kurtarsın. Dualarım sizinle kızlar.

:) insallah sancilarin gelirde dogurursunda sira bana gelir diyin ozaman hayirlisiyla bi kurtulsaydik hepimiz

Âmin CANIM insallah

Hayırlısı insallah Bebisin gonlune gore doğsun annesi.

Sağol CANIM bôyle moral vermeniz cok iyi oluyor. Allah oğlunla sana saglik sihat versin ins.

Kızlar doğar doğmaz sünnet işine ne diyorsunuz,doktorum tavsiye ederim çok çabuk iyileşir falan dedi hatta göbeğinden önce iyileşir dedi ama ben kararsızım açıkçası

CaNim doğar doğmaz en iyisiymis cunku birkaçgün sonra bebek iyicene hareketlendigi den daha zor oluyormuş, en güzeli en erkeni. Ben de hemen yaptıracm bı aksilik olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…