2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun cnm! Senden hiç böyle bi haber beklemiyordum şok oldum.. Neşeli upuzun bi yazı beklerken şaşırdım, üzüldüm.. Nazar değmesin kuzuna.( üzme kendini artık iyiymiş meleğin çok şükür..

canım Allah korumuş.. iyi ki görmüşsün.. şükürler olsun ki sağlıklıymış.. gerisi mühim değil.. Allah bağışlasın canım.. Allah ayırmasın sizi...

Saol cnm evet artık çok dikkatli olmak gerekiyor ama bazen yanlış alarm olabiliyor demek ki.) hayırlısı..

Neden bukadar sinirlendinki..Kendine yazik. Bi peynir bi zeytin cikartivrrseydin.
Kadin bu robot degil ki acikir susar..

Yardimci bayanlarin duzenli geldigi bir evde buyudum ve kendimde haftada 1 defa kesin yardimci alirim ve gelen bayanlar genelde evde kahvalti ve ogle yemeklerini yerler aksi konusulmadiysa. Saat 10 dan sonra baslatirsaniz sabah kahvalti vermessiniz. Bu birazda bizim kulturumuzle alakalidir, qevde usta caliisrkende mutlaka yemek veririiz biz, o kisi bizim evimizin isini yapiyor olsada kendisini misafir gibi agirlariz. Bence duzenli olarak ev islerinde yardim almiyorsan, her bayan cagirdiginda yemek isini konusmalisin, aksi konusulmassa ve erken bir saatte gelirlerse sende yiyeceklerini dusu urler cunku. Birde bence eline domates peynir tutusturma, ac insana ve yemek isteyene o sekild davranilmaz mubark gunde, sonra sen vicdan yaparsin, sinrilerine hakim olamya calis, kendisine birsyler hazirlayabilecegini soyle, alsin dolaptan yesin insanca...

Artik tecrubeli uzman gebe olduk canim ama bu doktorlarin eksik bilgilendirmesi midir nedir hala sancilarimizi veya vucudumuzun tepkilerini olcemiyoruz... Ben iyice arastirip, doktorum ve ebemlede konusup bu donemlerde muhtemel sikiintilarin, agrilarin turunu ogrendim, dogum belirtilerini obrendim ve ne zaman hastahaneye gidecegimi gosteren durumlari yazdim bir kenera. Esimede verdim ki listeyi beni zirt pirt hastahaneye tasimasin:) tavsiye ederim sanada... Bu arada senin bansettigin agri burada en sik konusulan agri turu, bir cogumuz 5. Aydan beri hissediyor, magnezyum eksikliginden kaslarin zorlandigini daha net hissediyorduk. Simdi son ayda hep iz sik sik ayni aciyi hissediyoruz.

Elimizi kolumuzu bağlayan da o ihtiyaç meselesi ya.Hamile olmasaydım ben katlanır mıydım? İnşallah sen de gönlüne göre birini bulursun.İnsan resmen çıldırıyor o hallerini görünce.Çay, sigara oooh. Sanırım sinirden...Kasıklarıma ağrı girdi ve karnım sertleşti.Biraz dinleneyim.

ArAsta canım çok gecmis olsun. Zaten gecmis bitmiş gitmiş çok şükür ki . İdos iyi olsunda tatlım dediğin gibi önemli olan bu. İlk sınavından basarı ile gecmisin hemde bak bu da guzel yani canım ya kıyamam kokla benim icinde

Bu arada gecmisi okuyamazsin muhtemelen inci İda'ya yetişmek istiyormuş muhtemelen pzt yi beklemiycek gece hastanedeydik :)

Arastacim Hem gozun aydin hem gecmis olsun.. Cok sukur ucuz atlatmissiniz.. En kortkugum asey.. Oyuzden Yuzustu yatiriyorum her zaman

Neden bukadar sinirlendinki..Kendine yazik. Bi peynir bi zeytin cikartivrrseydin.
Kadin bu robot degil ki acikir susar..

Canım tabii ki acıkır susar da sabah evden gelen birisinin k.valtı yapmış olması gerekirdi. Burası pastane değil ki. Hem görüyor halimi ben hazırlayayım bile demedi.Yiyip içip bıraktı öylece.

Canim gercekten anneligin ilk sinavini vermissin, burada sana hep sana soylenen birsey vardi; ne kadar pozitif ve guclusun. Hic nazlanmadin, sikayet etmedin aylarca :) bebegin senin gibi annesi oldugu icin cok sansli:) hemende denemis seni bak:) Allahim beterlerinden korusun ve cok gecmis olsun...

Gecmis olsun canım , yürüdükce bıçak batar gibi bendede oluyor ama sancı degil , bıçak saplanıyor gibi, o da ağırlıktan heralde . Dinlenince geçiyor . Allah kolaylık versin son günler iyice zorlanıyoruz artık

Bu temizlikci kadınların zaten özgüveni bizde yok maşallah , cok biliyorlar , bende yumuşak yüzlü oldugum icin kvde muhatap oluyor sagolsun

Bende kızıma soz vermiştim , yarın sezeryan olacağım ve bi süre evden çıkamayacağım icin bugün sinemaya götüreceğim , haberlerde filan görürseniz 9 aylık hamile sinemada doğurdu , iste o benim

Canım geçmiş olsun.Bu işin de üstesinden gelmişsin. Tez zamanda minnoşunu kucağına almanı dilerim.

Kızlar doğar doğmaz sünnet işine ne diyorsunuz,doktorum tavsiye ederim çok çabuk iyileşir falan dedi hatta göbeğinden önce iyileşir dedi ama ben kararsızım açıkçası

Canım cok gecmis olsun , benimde oğlum öyle olmuştu , Allah kimseye yaşatmasın eli ayağı birbirine dolanıyor insanın ..
Cok gecmis olsun sanada bebisine de , Allahım bütün meleklerimizi korusun insallah

Kasları catik mı ? :)) bi an önce iyileşin de fotolarını görelim küçük prensesin

Yazsammi yazmasammi emin olamadim once ama dayanamayacagim :)

Dun aksam esimin bir arkadasi ve onun kiz arkadasiyla yemege gittik. Kiz 4,5 aylik hamileydi, karni belli degil henuz ama surekli hamile gibi yuruyor, elini karninda tutuyor ve inanilmazyavas hareket ediyordu. Oturup kalkarken merasimle sevgilisi yardimci oluyordu. sanirim psikolojik olarak kendisini surekli hasta hissediyor.

Butun aksam gebelikten konusuldu, benim icim bayildi erkekler kim bilir ne haldeydi :) Kiz 3 farkli yemek denedi, hic birinide begenmedi, her defasinda bebegi strese girmisde bu restoran bu garsonlar yuzunden bebegini aksam aksam uzmuste v.s. diye yakindi. Bunu sevgilisine karsi da cok kullandi, hepimiz toplandik surekli kizi teselli ettik, ah uh diye sancilarini dinledik tum aksam. Isin komik tarafi masada dunya kadar gobegiyle oturan birde ben vardim :)

Neyse, birde bu hanim kizimiz ele gune karsi hamile oldugunu duyurmak disinda henuz birsey yapmamis, ilk ay bulantilarinin dusuk yapma riski oldugunu saniyor, gebeligin hastalik oldugunu zannediyor, acip okumak ve arastirmaktan aciz kendi bulgularina gore kendi teshislerini koyuyor :) mesela daha yuksek tavanli bir eve tasinirlarsa hamilelige bagli vucutta odem olusumu gececek gibi :))) sevgilisine bu 9 ayda coook cektirecek gibi duruyor:) birde surekli sevgilisinin annesinin dedikodusunu yapti cocugun yaninda, hani hamile ya bu kizimiz,herkez ona tapmali ve kimse ses cikarmamali durumunu kullandi. Zavalli cocuk cok mahcup oldu masada ((

Boyle insanlarda var iste, paylasmassam sizi bu komediden marum ederdim :)

Canım tabii ki acıkır susar da sabah evden gelen birisinin k.valtı yapmış olması gerekirdi. Burası pastane değil ki. Hem görüyor halimi ben hazırlayayım bile demedi.Yiyip içip bıraktı öylece.

Yok genelde erken ciktiklari icin kahvalti etmezler
Hazitlayamayacak kadar rahatsizsan ogle yemeginde goaterirsin o hazirlar
Ilk geldigi icin yanasmamistir dolaba.

canım Allah korumuş.. iyi ki görmüşsün.. şükürler olsun ki sağlıklıymış.. gerisi mühim değil.. Allah bağışlasın canım.. Allah ayırmasın sizi...

Arastacim Hem gozun aydin hem gecmis olsun.. Cok sukur ucuz atlatmissiniz.. En kortkugum asey.. Oyuzden Yuzustu yatiriyorum her zaman

Canım geçmiş olsun.Bu işin de üstesinden gelmişsin. Tez zamanda minnoşunu kucağına almanı dilerim.

Teşekkür ederim kızlar. Siz burda yazarken ben yine gördüm. Mışıl mışıl uyuyor bebeğim. Ona sarılmayı öyle çok istedim ki :) Neyse yarın kısmetse bu saatlerde yanımda olacak. Bu olayı yaşadığı için 2-3 ay eşimle nöbetleşe bekliycez tekrarlama olasılığı varmış. Kızım sağolsun uykusuzluktan ölmeye razıyım.

Parmecim İnci de mi aceleci davranıyor :) Gelsin bakalım hayırlısıyla kızımın arkadaşı. Burda olmazsam lütfen mesaj at bana herşeyin yolunda olduğunu bilmek istiyorum.

Ivy sağol canım. Beni şımartıyorsun :)

Kızlar doğar doğmaz sünnet işine ne diyorsunuz,doktorum tavsiye ederim çok çabuk iyileşir falan dedi hatta göbeğinden önce iyileşir dedi ama ben kararsızım açıkçası

Canim sut gelmezse cis yapmiyor. Bu bi risk cunku cisi iyilestiriyor orqyai
Bir de sarilik felan olursa zor gecer
Ben hemen yaptirmak istiyordum dr 2 3 ay gecsin kendini toparlasin dedi
Bir aylik kontrilunde bi aksilik olmazsa yaptitmyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…