2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy o kadar sure nasil dayandin. Bence senin karnin burnunda oldugu icin kendi de henuz yei yetme hamile oldugu icin dikkati hep kendi ustune cekmek istemis olabilir. Bu yaptigi simarikliktan baska birsey degil.

Esime serzenislerim olmustur, ozellikle uyuyamadigim icin. Ama ne aileme ne arkadaslarima bir kere "ah" demedim. Belki de o hanim kizimiz boyle yaparak daha kiymetli olacaktir. Ben de irgat ruhu oldugu kesin :)

günaydın kuzucuklar bugün çook mutluyum çünkü oğlumun teyzesi geldi Eskişehir'den tam 6 aydır görmemiştik birbirimizi,kavuşma anımız süper oldu en duygusalından :)) bugün çok sık giremeyebilirim ama yine de çok ihmal etmem sizi

geçmişe hızlı bir bakış attım..

ECEMCİM gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün oğlunu

GÜNEBAKANIMM artık evde olman beni bile rahatlattıysa seni düşünemiyorumm tadını çıkar kuzucum

PARMECİKİM İnci kız gelmek istiyor artık sanırım :) varsın gelsin Ağustos geldi yani sonuçta şaka bi yana hayırlısıyla gelsin inşallah kızımız mümkünse annesini çok ürkütmeden

ARASTAMM çok geçmiş olsun canım gerçekten ilk sınavını atlatmışsın..okurken çok korktum ama neyse ki şimdi iyiymiş İdoşum.. sen bunları yazmasan aklıma bile gelmezdi böyle bir talihsizlikle karşılaşılabileceğini.. aklıma kazındı şu andan itibaren.. yarın tekrar koynuna alıp unutursunuz inşallah bu olayı.. çok öpüyorum seni

Gözün aydın cnm inş huzurlu geçer günlerin artık.. İyice kafanı dinle.)
Canm benm öğrendiğim kadarıyla kasılma, karnın taş gbi olması hani bebek toplanıyormuş gibi oluyo ya işte o. Doğum sancısı da genellikle göbekte başlayan bi sancıymış , karnın üst kısımlarından başlıyormuş.. İkisi bir arada olursa doğru hastaneye.. Ya da su , nişan gelirse vs ..

Canım çok geçmiş olsun, Allah korumuş idoşunu. Tavsiyen için teşekkürler hemen bugün yan yatış yastığı alıyorum ben çok önemsememiştim o yastık olayını. Allah sana ve eşine bağışlasın bebeğini.

şimdi hastaneden geliyorum, kızımzda haberler ise şöyle: suyu normal dedi, başı aşağıda, ölçümleri gebelik haftasıyla uyumlu dedi. kilosunu sormayı unuttum, 3200 dü geçen hafta. 3100-3200 arası bekliyoruz dedi. yani beklemeye devam mı dedim,evet 41 haftaya kadar beklenebilir dedi. sancıların oluyormu dedi, adet sancısı gibi belimden karnımın alt kısımlarıda sertlik sızlama gibi oluyo dedim, gülümsedi, hadi binst ye dedi.

nstde bir miktar sancım çıktı, dr çok güzel çıkmış herşey yolunda dedi. haftaya gel tekrar dedi.

koca bi hafta bunları duymak için mi bekledim yani dedim eşime, beklemeye devam .....

bu günde evde yapacak bi işler bulayım kendime.....

my honey evine hoşgeldin, arasat geçmiş olsun, ve diğer tüm arkadaşlar hepinize selamlar....

arastacim cnm cok gecmis olsun sok oldum okuyunca allahtan farketmissin benimde en korktugum sey o yuzden bi sure sanirim uyumadan izliycem onu dogunca....allaha sukur iyiymis melegin...

dilemma cok gecmis olsun sanada cnm istirahat etmen lazim sanirim senin...rahimde silinme durumunda tek yapilmasi gereken seymis malesef...bir an once bizde alsakta kucagimiza rahat etsek :)

canım çok geçmiş olsun allah bu korkuları bir daha yaşatmasın insanın en değerli varlığı evladıdır rabbim bizi evlatlarımızla sınamasın inşallah

Pazartesi günü kasılmalarım olmuştu ama düzensizdi,az önce doktorum aradı nasıl oldun merak ettim diye nasıl mutlu oldum nasıl sevindim beni düşünmüş diye Hay allahım ufacık şeyle bile mutlu oluyorum işte

güzell anne herşey senın ve bebeğiin için bugün çok güzel olucak..lütfen ağlamaa ve mutluluğu kucağına sağlıkla al...sevgilerrrrr

Allah korumus canim gecmis olsun.

Ahaha canim cok tatlisin :)))

Günaydın hanımlar;
Bugün keyifsizim. Sanırım akşama evde kavga var. Çok bunaldım. Eşim ramazanda sigarayı bıraktı. İnanın içse daha mutlu olacağımı düşünmeye başladım. Ne yapsam gözüne batıyor. Hak veriyorum stresli bir dönemden geçiyor. Sigarasızlık oruç falan da cabası... Ama ben de çok üzülüyorum. Sabrediyorum kaç gündür ama bugün sabah dayanamayıp o gidince deli gibi ağladım. Sürekli kıyafetlerime laf söylemeye başladı. Evde ne söylesem tersini yapıyor. İş konusunda bana acımıyor. Geçen hafta doktordan gelince öyle yorgundum ki bayılacaktım nerdeyse. Nolur dışarda yiyelim dedim. Ben yumurta kırarım diyor. Tek yumurtayla oluyor sanki... Bi de mutfağı toplaması var. Tamam hamileliğim rahat geçti allaha bin şükür ama yorgunum dediğimde gerçekten yorgun oluyorum.
Neyse yaaa anlatmak istedim. Umarım en kısa zamanda kendine çeki düzen verir. Benim bu stresim bebekte de stres yaratacak diye korkuyorum.

Günebakancım ohhh evde temizlensin rahat et sen de...

Arasta canım çok geçmiş olsun. Gerçekten soğukkanlı davranabilmişsin. Ben nasıl olurdum düşünemiyorum bile.

Ecemcim allah bağışlasın . Sağlıkla büyüsün miniş.

Parmecim İnci kız ağustosu mu bekliyormuş ne... Pazartesiye kadar sabreder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…