2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütsün inş.. Allah ayırmasın.. bizim içinde öp oğluşunu

Sabahin ilk isiklarinda hala uyuyamayan ben.....offf offff saga yatiyorum olmuyor sola yatiyorum olmuyor...esimde nobette tekim evde.arada alt tarafima acayip baski yapiyo oglum.adet sancisi gibi sancilarda var ama duzensiz....surda kac gun kaldi ama dayanamiyorum artik kizlar allah yardimcimiz olsun saat 10da doktor randevumuz var dogum seklune karar vericez.daha dogrusu ben vericem ve hala kararsizlik hakim bende.ama normal dogumun sancisini stresini artik birdaha yasamak istemiyorum travmatik bi hal almaya basladi bende.hele bi gidelim bakalim doktora allah kerim...

Dogum yapan adini sayamadigim herkesin gozu aydin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.bahtlarida kendileri gibi guzel olur insallah.

Aynı sıkıntılar bende de var lesya. Uykunun ne olduğunu unuttum. anca birkaç gün peşpeşe uykusuz kalınca sızıyorum artık. Allah yardımcımız olsun. Bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız inşallah. Bir terslik olmadığı sürece normal doğumdan yanayım. 1 günde ayağa kalkıp, bebekle ilgilenmek varken, 1 hafta sezeryan aneztezisinin vücuttan atılmasını beklemek hiç cazip gelmiyor bana.

Gözün Aydın canım , Allah anali babali büyütsün bebisini , maşallah size..

Benimki saat 23ten 03e kadar deli gibi hareket etti , resmen karnım acıdı hareketlerinden..en son 3 te sızmışım.. Yarına kadar bekleseydi hayırlısıyla... Yarın bu zaman hastaneye yatmaya gidiyor olacağız , bu gece karnımdaki son gecesi hayırlısıyla ...

Cok sevindm ecemcim desene prensin artık kollarinda mis gibide kokuyodur o simdi tam koklamaliktir benim yerimede öp pasayi biraz buyuyunce smdi opmeyn daha cok kucuk cnku . Nasipse bende bu pazartesi kucagma alıcam kucuk prensesimi pazartesi sabagi sezeryanla geliyo annesinin kuzusu

kızlar nolcak ya bu uyku sorunu.. bebek doğduktan sonra da uzun süre uyku yok.. Allah hepimize güç sabır sağlık versin.. bende 4 te uyandım .. miğde ekşimem çok kötüydü.. istifra ettim ama kanlı su gibi bişi geldi.. herkes nişanı alttan çıkartıyo ben üstten ayy aman 1 haftadır temizlik yapıyorum.. bide bu uykusuzluk hiç çekilmiyo..bi tek 2 banyom kaldı şükürler olsun.. bugün biticek inş.. geriye de ütülerim kalıyo bi kaç çarşaf sadece annemle kardeşim yapar onlarıda cumartesi gelicekler inş..

Sinirden kuduruyorum kızlar.Elim ayağım dakikalardır titriyor.Az önce temizlikçi geldi.İlk defa çağırıyorum bunu. Gelir gelmez demez mi "Ben kahvaltı yapmadım yalnız." diye. Def etmemek için kendimi zor tuttum.Ya mübarek kadın neredeyse 9 aylık hamileyim, ben kendime adam gibi kahvaltı hazırlamamışım, tutup benden ne istiyor.Bunun daha öğle yemeği var.Yaa sabır. Sakinleşmem lazım yoksa mide ağrısından öleceğim.Bebeğim de strese giriyor, karnım sertleşiyor sonra.Sabır sabır sabıııııııııııııııııııııııııııııııııır!!!

canım ne sofra kurcaksın. ekmek arasına koy peyniri domatesi tutuştur eline... kahve de istermiş mi hanımefendi? sordun mu?

günaydın.. çok sıkılıyorum evde oturmaktan dışarısı sıcak çıkmak istemiyorum evdede pc başında bebeğin gelişimini izliyorum ne ağrı ne sancı bizimki dolduracak 40 haftasını sanırım herşeyin hayırlısı diyorum ama insanoğlu sabırsız işte hemen gelsin istiyorum . ben böyle söyleyincede çok tecrübeli anneler ' bunlar ii günün tadını çıkart diyorlar' isyan değil ama uyku desen yok mide desen yangın yeri bide stresi neyin tadını çıkarcam bilemedim öylede böylede uyumıcam en azından stresinden kurtulmuş olurum (

Günaydın güzel anneler..
Dün benm için çok hareketli bi gün oldu.. Doğuma gidiyorum sandım ama gene yalancı çıktım:S eşim ve kardeşimle mobilyacıya gittik , çocuk odasına koltuk almaya. Orda sancılarım tuttu ama konuşamadım oturduğum yerde alt tarafıma defalarca bıçak gbi yırtılma gbi acılar... Hemen dra gidelim diye panik oldum, betim benzim attı:) kocam da kıyamam deli gbi araba kullandı , yanlış yola girdi vs sonunda gittik . Tabi saat 6 kimse kalmamış. Nöbetçi Dr mudur nedir anlam veremediğim biri alttan muayene etmem lazım dedi. İstemedim ağrım artar diye ama imza vermen lazım yoksa bırakamam diyince yaptı muayene kahrolası! Nasıl nekadar bağırdım hatırlamıyorum, kendi Dr umun yaptığı muayene de hiç acımamıştı ya, maafetti affedersiniz şeyimi:S bi de bozuldu kiii acımaması lazım niye bukadar büyüttüm anlamamış... Neyse rahimde silinme bayağı varmış kendi Dr umu arayıp izahat verdi.. O da benm muayenedede aynıydı falan demiş . Nst ye bağlandım ondada bişey çıkmadı .. Yalancı çıkmış gbi oldum.. Açılmada yok çok şükür.. Ama şunu anladım ki alttan bıçak gbi giren sancıların doğumla bi alakası çok yokmuş. Bidaha bunun için tedirgin olmayıp yatıp geçmesini beklemek gerekiyormuş.. Velhasıl dün çok ağladım ve tuhaf bi deneyim oldu hala etkisindeyim.. Sanırım baya korkmuşum:)
Birazdan da şeker ölçümüne gidicem kahvaltı ettim vakit geçmesini bekliyorum.. Öpüyorum canlar göbişkoları ama

Gözün aydın cnm sende kucağına aldın yavrunu negüzel.. Hayırlısıyla bizlerde alabilsek kucağımıza.., sağlıkla büyüt mis kokulunu... Kokla bizim için de..

canım ne sofra kurcaksın. ekmek arasına koy peyniri domatesi tutuştur eline... kahve de istermiş mi hanımefendi? sordun mu?
Kendimi frenledim yoksa ağzımdan kötü laflar çıkacaktı. Bakalım daha ne cevherler çıkacak gün içinde.sonunda def eder yollarım bu gidişle. Öğle yemeği var daha bunun. Çıldıracağım.Adam gibi birini bulmam lazım.Artık apartman apartman dolaşıp temizlikçi arayacağım.

Ayni kafadaniz bende vrirm eline bisey yollarm ki ben onu fabrikama isci olarak almadim yani yemek yol parasi vermek zorunda dglm yda onu beslemek zorunda dglm bn ewme 1,5 aydir el surmuyom hep temizlici geliyo yemegi bile yapiyo saolsun zehra abla ve daha beni 1 kere kizdirdigni gormedm abla kardes gibiyiz gecen gun uzuldu hatta isi brakck yakinda prensesimin dogdugnu goremicem mi diye bende ne zaman istersen gel sana kapim hep acikndedim oturduk agpadik duygusala bagladm biraz ben aglayinca deniz hanim icerde kipir kipir kipirdasiyo neden acaba

Geçmiş olsun canım. Dediğin gibi bıçak saplanır gibi ağrılar nnormalmiş.Kasılma olursa önemli demişti dr.Gerçi ben birkaç hafta önce sormuştum. Son aylar için de geçerli mi bilmiyorum da. Kendine dikkat et.

Ne güzel.Ben de böyle birini aradım ama bulamadım. Şanssızlığımdan hep bana dilli düdükler denk geldi. Onlar ev sahibi ben temizlikçiyim sanki.Tavrımı en azından surat asarak belli ettim.Öğleye Allah kerim.

Canm sakin ol aman bebişi düşün.. Gerçi kadın öyle böyle değilmiş ya o nedemek kahvaltı etmedim .. Bunun bin türlü söyleme şekli var .. Gerçekten bi ekmek arası yapsaydın oldu bitti .. İhtiyacımız var tabi onlara napalım.. Bana da geliyo bitane ptesi elinden sigara düşmüyo bi de çay şimdiden onu düşünüyorum ya hayırlısı.. Başka da bulamadım napalım sabretçez artık..,

arastaaaaaaaa... geldin mi? bebeğin nasıl? iyi misin? ağrın sızın var mı? hastaneden ne zaman çıkıyorsun.. anlat kız :)

Günaydın kızlar. İki elim boş yazıyorum. Dün İda sütümü içti ve yatıyodu, sırt üstü yatarken kustu, boğuluyodu, morarmıştı. Annem vardı o duymadı kusarken. Eşim de nazar boncuğu almak için çarşıya gitmişti. Ben anneliğimin ilk sınavını en zor anında onu görerek vermiş oldum. Soğuk kanlılıkla kucağıma alıp yüzükoyun çevirdim sırtına vurdum ve hayatını kurtardım o sırada annemi ebeleri çağırması için gönderdim. Hemen geldiler aspire ettiler ve oksijen verildi. Dünden beri yoğun bakımda ama durumu çok şükür iyi. Sadece tedbir amaçlı yatıyor şuan. Ben arada gidip ziyaret ediyorum. Çok tatlı maşallah ve onu çok özlüyorum, hayatta olduğu için, refleksleri iyi olduğu için ve tüm tetkikleri iyi çıktığı için ve onu anında gördüğüm için dua ediyorum. Sakın bebeklerinizi sırt üstü ve gazını çıkarmadan yatırmayın, hastaneye giderken dayamak için yan yatırma yastığı götürün.

Hayırlısıyla sağlıklı gelsin de cnm çok az kalmış son demleri demekki :) çok heycanlı ve stresli beklemek ama napalım kuzular nezaman isterse ,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…