- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.821
Slm herkese dün 15:55 de oglusumu kucağıma aldım Cok tatlı teyzeleri bende ağustos annesi olamadım :) doğum kolay geçti sayılir ama doğumdan sonra bebeğin eşi ayrılmadı 1 saat doğum masasinda bekledikten sonra narkozla bayiltip küçük bir operasyon yaptılar onun disinda normal düşünen arkadaslara kesinlikle epidral i tavsiye ederim süper bişey. Herkezi öpüyorum
Sabahin ilk isiklarinda hala uyuyamayan ben.....offf offff saga yatiyorum olmuyor sola yatiyorum olmuyor...esimde nobette tekim evde.arada alt tarafima acayip baski yapiyo oglum.adet sancisi gibi sancilarda var ama duzensiz....surda kac gun kaldi ama dayanamiyorum artik kizlar allah yardimcimiz olsun saat 10da doktor randevumuz var dogum seklune karar vericez.daha dogrusu ben vericem ve hala kararsizlik hakim bende.ama normal dogumun sancisini stresini artik birdaha yasamak istemiyorum travmatik bi hal almaya basladi bende.hele bi gidelim bakalimdoktora allah kerim...
Dogum yapan adini sayamadigim herkesin gozu aydin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.bahtlarida kendileri gibi guzel olur insallah.
Kızlar odamı toparladım yanıma alacaklarımı aldım işte gidiyorum... Bundan sonra evden görüşürüz bol bol
Slm herkese dün 15:55 de oglusumu kucağıma aldım Cok tatlı teyzeleri bende ağustos annesi olamadım :) doğum kolay geçti sayılir ama doğumdan sonra bebeğin eşi ayrılmadı 1 saat doğum masasinda bekledikten sonra narkozla bayiltip küçük bir operasyon yaptılar onun disinda normal düşünen arkadaslara kesinlikle epidral i tavsiye ederim süper bişey. Herkezi öpüyorum
Sinirden kuduruyorum kızlar.Elim ayağım dakikalardır titriyor.Az önce temizlikçi geldi.İlk defa çağırıyorum bunu. Gelir gelmez demez mi "Ben kahvaltı yapmadım yalnız." diye. Def etmemek için kendimi zor tuttum.Ya mübarek kadın neredeyse 9 aylık hamileyim, ben kendime adam gibi kahvaltı hazırlamamışım, tutup benden ne istiyor.Bunun daha öğle yemeği var.Yaa sabır. Sakinleşmem lazım yoksa mide ağrısından öleceğim.Bebeğim de strese giriyor, karnım sertleşiyor sonra.Sabır sabır sabıııııııııııııııııııııııııııııııııır!!!
Kendimi frenledim yoksa ağzımdan kötü laflar çıkacaktı. Bakalım daha ne cevherler çıkacak gün içinde.sonunda def eder yollarım bu gidişle. Öğle yemeği var daha bunun. Çıldıracağım.Adam gibi birini bulmam lazım.Artık apartman apartman dolaşıp temizlikçi arayacağım.canım ne sofra kurcaksın. ekmek arasına koy peyniri domatesi tutuştur eline... kahve de istermiş mi hanımefendi? sordun mu?
canım ne sofra kurcaksın. ekmek arasına koy peyniri domatesi tutuştur eline... kahve de istermiş mi hanımefendi? sordun mu?
Günaydın güzel anneler..
Dün benm için çok hareketli bi gün oldu.. Doğuma gidiyorum sandım ama gene yalancı çıktım:S eşim ve kardeşimle mobilyacıya gittik , çocuk odasına koltuk almaya. Orda sancılarım tuttu ama konuşamadım oturduğum yerde alt tarafıma defalarca bıçak gbi yırtılma gbi acılar... Hemen dra gidelim diye panik oldum, betim benzim attı:) kocam da kıyamam deli gbi araba kullandı , yanlış yola girdi vs sonunda gittik . Tabi saat 6 kimse kalmamış. Nöbetçi Dr mudur nedir anlam veremediğim biri alttan muayene etmem lazım dedi. İstemedim ağrım artar diye ama imza vermen lazım yoksa bırakamam diyince yaptı muayene kahrolası! Nasıl nekadar bağırdım hatırlamıyorum, kendi Dr umun yaptığı muayene de hiç acımamıştı ya, maafetti affedersiniz şeyimi:S bi de bozuldu kiii acımaması lazım niye bukadar büyüttüm anlamamış... Neyse rahimde silinme bayağı varmış kendi Dr umu arayıp izahat verdi.. O da benm muayenedede aynıydı falan demiş . Nst ye bağlandım ondada bişey çıkmadı .. Yalancı çıkmış gbi oldum.. Açılmada yok çok şükür.. Ama şunu anladım ki alttan bıçak gbi giren sancıların doğumla bi alakası çok yokmuş. Bidaha bunun için tedirgin olmayıp yatıp geçmesini beklemek gerekiyormuş.. Velhasıl dün çok ağladım ve tuhaf bi deneyim oldu hala etkisindeyim.. Sanırım baya korkmuşum:)
Birazdan da şeker ölçümüne gidicem kahvaltı ettim vakit geçmesini bekliyorum.. Öpüyorum canlar göbişkoları ama
Ayni kafadaniz bende vrirm eline bisey yollarm ki ben onu fabrikama isci olarak almadim yani yemek yol parasi vermek zorunda dglm yda onu beslemek zorunda dglm bn ewme 1,5 aydir el surmuyom hep temizlici geliyo yemegi bile yapiyo saolsun zehra abla ve daha beni 1 kere kizdirdigni gormedm abla kardes gibiyiz gecen gun uzuldu hatta isi brakck yakinda prensesimin dogdugnu goremicem mi diye bende ne zaman istersen gel sana kapim hep acikndedim oturduk agpadik duygusala bagladm biraz ben aglayinca deniz hanim icerde kipir kipir kipirdasiyo neden acaba
Sinirden kuduruyorum kızlar.Elim ayağım dakikalardır titriyor.Az önce temizlikçi geldi.İlk defa çağırıyorum bunu. Gelir gelmez demez mi "Ben kahvaltı yapmadım yalnız." diye. Def etmemek için kendimi zor tuttum.Ya mübarek kadın neredeyse 9 aylık hamileyim, ben kendime adam gibi kahvaltı hazırlamamışım, tutup benden ne istiyor.Bunun daha öğle yemeği var.Yaa sabır. Sakinleşmem lazım yoksa mide ağrısından öleceğim.Bebeğim de strese giriyor, karnım sertleşiyor sonra.Sabır sabır sabıııııııııııııııııııııııııııııııııır!!!
günaydın.. çok sıkılıyorum evde oturmaktan dışarısı sıcak çıkmak istemiyorum evdede pc başında bebeğin gelişimini izliyorum ne ağrı ne sancı bizimki dolduracak 40 haftasını sanırım herşeyin hayırlısı diyorum ama insanoğlu sabırsız işte hemen gelsin istiyorum . ben böyle söyleyincede çok tecrübeli anneler ' bunlar ii günün tadını çıkart diyorlar' isyan değil ama uyku desen yok mide desen yangın yeri bide stresi neyin tadını çıkarcam bilemedim öylede böylede uyumıcam en azından stresinden kurtulmuş olurum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?