2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.

Kızlar dün gece izmitte bir güzel yağmur yağdı, sabah biraz sıcaktı sonra yine bir yağmur 45 dk durmadan şakır şakır. Ohhhh dedim cısss etti resmen. Şimdi salak salak sırıtıyorum. Serin hava ve yağmur bu kadar önlenebilir ancak.

çok geçmiş olsun arastacım inşallah tekrar etmez biradaha
Allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun...

sorma canım bizim evdede aynı sorun vardı eşim siagarayı bırakmaya çaşışıodu olan bana oluyodu tabi zaten bırakamadı yeniden başladı melek oldu melek siagarasızlık kendisini çığırdan çıkarmıştı oda farkındaydı hem yapıodu hem üzülüyordu ama ben ve bebeğim daha çok üzüldük sigara içimesini istemiyorum ma yapacak bişi yok sanırım melek bi koca herşeye sorun bulan bi kocadan daha mutluluk verici

selam hanımlar size bir sorum birde tavsiyem olacak.tavsiyem henüz doğum yapmamış olan arkadaşlara sakkın ola ki ağdayı son 1 2 güne bırakmayın benim doğumum yadın dün ağda yaptırdım ve şu anda acı ve kızarıklık yüzünden bebeğimin pişik kremi ile acımı dindirebildiminş yarın sabaha bişeyim kalmaz..sorum ise spinal sezeryan ile ilgili drumla spinal olacağına dair konuştuk fakat endişem yok değil tecrübelerinizle yardımcı olursanız çookkk sevinirim

Merhaba kızlar günler ilerledikçe heyecan ve ağırlığımız da artıyor göbeğimle hareket etmek zor geliyor bazen ... Ve geceleri uyuyamayanlar kervanına ben de katıldım bütün gece baykuş gibi oturdum hem mide yanması hem de tuhaf sıkıntılar bastı... Ama mide yanması için bugün bir marangozdan iki takoz alıp yatağımın ayağına koymayı düşünüyorum belki rahatlatır...

Canım geçmiş olsun çok korktum okurken Allah korusun bebeklerimizi ...
Kızlar doguma gidiyorum 4 gibi alcaklar dua edin nolur

Parmmeeeeee hayırlısıyla doğur da görelim senin de aceleci bebişini

Canim ida helen gelmis ben gecmisi kacirmisim.. rabbim bebegine uzun saglikla omurler versin ins..

Basina gelen olay icinde harika bi annesn sogukkanlilikla bebegini kurtarmssn. Rabbim bidaha ayni skntyi yasatmasn...

Arastam basta nefes tutarak okudum ama sukur ki bisey olmamis. Allah anali babali buyutsun. Dualarim kalbim sizinle. Opuyorummm.

Gunebakanim kolay gelsin,sen izne ciktin ben rahatladim :))

Fundacim gecmis olsun canim bi de gozunaydin kardes bambaska bitmez simdi konusulacaklar.

Bugun dogum yapacak arkadaslarim kalbim de dualarim da sizinle.

En gec 12 sinde sezeryan olcam. Bu tarih 6 si bile olabilirmis. Oglum hala ters :)) icim kipir kipir sabirsizlaniyorum. Sag saglim hepimiz kucagimiza alalim insallah.

Bu arada sulozcum egepolun yenidogan sunneti yaptigini ve cok iyi bi dr oldugunu duydum. Bilgin var mi bu konuda. Kentten fiyat aldim urolog yaparsa 740 genel cerrah yaparsa 1.300 dediler. Bir de ozel muayenehanesi olan aydin mevsimi cok ovuolar. Siz ne dusunuyorsunuz bi aydinlatirmisin?biz hemen sunnet ettircez ins.

Ayyy canım beni çok iyi anladığına eminim. Valla iç daha mutlu olacağım demeyi düşünüyorum. Çok bunaldım ya. Bizimkinin de tamamen bırakacağına ben de inanmıyorum. Denemesi hoşuma gidiyor ama o bırakmayı denerken benim sinirlerim yıpranıyor artık

Evet cnm ya temuzuda devirdik hayirlisiyla gelsin artik bizdiklarimiz.. kocamda dio temmuz bitti artik hadi kizim die gun sayio adamcikk :))

canım o yara mı yoksa siğil gibi birşey mi?

benim ki siğil gibi toplu iğne başı kadar...

ve evet bugün 1 ağustos...gerçekten tam ağustos anneleri olucaz artık :)

cumartesiyi iple çekiyorum...nst ye giricem ve inşallah gün belli olur...bayramda girecek araya,dr olmazsa falan onları da konuşucam...

ama her an olabilirmiş gibi de geliyor bana...hayırlısı inşallah...

Canım İzmitli misin? Ben de oralıyım.Çok özlüyorum İzmit'i. Hangi doktora gidiyorsun? Yağmur yağması iyi oldu.Dün gece Bursa yaktı beni.Vantilatör bütün gece açıktı;ama ben yine de mahvoldum.Sabah camdan dışarı baktığımda bir de ne göreyim. Yağmur yağmış. İnanamadım önce.Şimdi daha serin. İnşallah en azından birkaç gün böyle sürer.

Kızlar yan yatırma yastığı ne zaman kullanılmaya başlanmalı? Ne zamana kadar kullanılmalı?Ay öğrenecek ne çok şey var. İnşallah iyi bir anne olurum.

Parme, Allah yardımcınız olsun.Kolay bir doğum olur ve bebeğin hemen kollarında olur inşallah.

Evet cnm ya temuzuda devirdik hayirlisiyla gelsin artik bizdiklarimiz.. kocamda dio temmuz bitti artik hadi kizim die gun sayio adamcikk :))

Ha hah. Tesadüfün böylesi.Herkes bu konuyu konuşmuş bu aralar.Biz de dün akşam "Temmuzu atlattık, bayramı da atlatsak o zaman gelse minnoşumuz." diyorduk. Bu haftaları görmek de nasip oldu ne güzel.İnşallah herkes sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alır.

Ayyy sinir oldum yaa sen akşam boyunca nasıl çektin bunu evet dünyadaki tek hamile bu kızımız o zaman Gerçekten Allah eşine sabır versin,eşin seni eve gidince takdir etmedi bu hatunu görünce..

Hahhhahah çok güldüm cnm ya :) sen de şok olmuşsun belli.. Hani bi söz var ya bize uyarlayalım, o hamileyse biz neyiz ? Biz hamileysek o ne ? Hahhhahah

Evet kizlar, biraz eglenelim diye yazdim ama insan sinir oluyor ister istemez :) esi cok mahcup oldu ama hic sesini cikarmadi, sabirla dinledi, kizin bit ek bilmeyen isteklerini de yerine getiridi emir gibi.

Biz esimle limoniyiz aylardir, yani bebekten sonra ne olacak belli degil, sadece arkadas gibi takiliyoruz , o bile kizin anlattiklarini sabirla dinledi, nazini cekti, cozum onerileri sundu... Benim hamileligime dair hic bir sey bilmez ama o kizin 4,5 aylik gebeligini ezberledi :) eve gelince beni taktir etmedi sozle ama bakislarida bir mahcubiyet vardi ve sabah daha ozenliydi bana ve eve karsi :)))

Birde butun aksam resimlerini cektirdi boy boy, esim ve sevgilisi begendigi pozu yakalayabilmek icin seferber oldular :) bebeginin cinsiyeti belli degilmis henuz ama kiz olduguna inaniyormus. Ingiliz kraliyet ailesinden de bizim dunurler diye bahsediyor :))) daha neler neler yani :))) evlere senliktik dun aksam.

Son düzenleme:

arastacım senden doğum hikayesi beklerken öyle yazınca korktum ama neyseki annelik içgüdüsü sayesinde atlatmışsınız...dikkat edin ...bizede ders oldu işte sırtüstü yatmasın bebişler....

Kızlar doguma gidiyorum 4 gibi alcaklar dua edin nolur

Hayırlısıyla gir çık doğumdan wee bize güsel haberler wer inş. cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…