- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.901
Kızlar doguma gidiyorum 4 gibi alcaklar dua edin nolur
Günaydın kızlar. İki elim boş yazıyorum. Dün İda sütümü içti ve yatıyodu, sırt üstü yatarken kustu, boğuluyodu, morarmıştı. Annem vardı o duymadı kusarken. Eşim de nazar boncuğu almak için çarşıya gitmişti. Ben anneliğimin ilk sınavını en zor anında onu görerek vermiş oldum. Soğuk kanlılıkla kucağıma alıp yüzükoyun çevirdim sırtına vurdum ve hayatını kurtardım o sırada annemi ebeleri çağırması için gönderdim. Hemen geldiler aspire ettiler ve oksijen verildi. Dünden beri yoğun bakımda ama durumu çok şükür iyi. Sadece tedbir amaçlı yatıyor şuan. Ben arada gidip ziyaret ediyorum. Çok tatlı maşallah ve onu çok özlüyorum, hayatta olduğu için, refleksleri iyi olduğu için ve tüm tetkikleri iyi çıktığı için ve onu anında gördüğüm için dua ediyorum. Sakın bebeklerinizi sırt üstü ve gazını çıkarmadan yatırmayın, hastaneye giderken dayamak için yan yatırma yastığı götürün.
sorma canım bizim evdede aynı sorun vardı eşim siagarayı bırakmaya çaşışıodu olan bana oluyodu tabi zaten bırakamadı yeniden başladı melek oldu melek siagarasızlık kendisini çığırdan çıkarmıştı oda farkındaydı hem yapıodu hem üzülüyordu ama ben ve bebeğim daha çok üzüldük sigara içimesini istemiyorum ma yapacak bişi yok sanırım melek bi koca herşeye sorun bulan bi kocadan daha mutluluk vericiGünaydın hanımlar;
Bugün keyifsizim. Sanırım akşama evde kavga var. Çok bunaldım. Eşim ramazanda sigarayı bıraktı. İnanın içse daha mutlu olacağımı düşünmeye başladım. Ne yapsam gözüne batıyor. Hak veriyorum stresli bir dönemden geçiyor. Sigarasızlık oruç falan da cabası... Ama ben de çok üzülüyorum. Sabrediyorum kaç gündür ama bugün sabah dayanamayıp o gidince deli gibi ağladım. Sürekli kıyafetlerime laf söylemeye başladı. Evde ne söylesem tersini yapıyor. İş konusunda bana acımıyor. Geçen hafta doktordan gelince öyle yorgundum ki bayılacaktım nerdeyse. Nolur dışarda yiyelim dedim. Ben yumurta kırarım diyor. Tek yumurtayla oluyor sanki... Bi de mutfağı toplaması var. Tamam hamileliğim rahat geçti allaha bin şükür ama yorgunum dediğimde gerçekten yorgun oluyorum.
Neyse yaaa anlatmak istedim. Umarım en kısa zamanda kendine çeki düzen verir. Benim bu stresim bebekte de stres yaratacak diye korkuyorum.
Günebakancım ohhh evde temizlensin rahat et sen de...
Arasta canım çok geçmiş olsun. Gerçekten soğukkanlı davranabilmişsin. Ben nasıl olurdum düşünemiyorum bile.
Ecemcim allah bağışlasın . Sağlıkla büyüsün miniş.
Parmecim İnci kız ağustosu mu bekliyormuş ne... Pazartesiye kadar sabreder inşallah.
Canım geçmiş olsun çok korktum okurken Allah korusun bebeklerimizi ...Günaydın kızlar. İki elim boş yazıyorum. Dün İda sütümü içti ve yatıyodu, sırt üstü yatarken kustu, boğuluyodu, morarmıştı. Annem vardı o duymadı kusarken. Eşim de nazar boncuğu almak için çarşıya gitmişti. Ben anneliğimin ilk sınavını en zor anında onu görerek vermiş oldum. Soğuk kanlılıkla kucağıma alıp yüzükoyun çevirdim sırtına vurdum ve hayatını kurtardım o sırada annemi ebeleri çağırması için gönderdim. Hemen geldiler aspire ettiler ve oksijen verildi. Dünden beri yoğun bakımda ama durumu çok şükür iyi. Sadece tedbir amaçlı yatıyor şuan. Ben arada gidip ziyaret ediyorum. Çok tatlı maşallah ve onu çok özlüyorum, hayatta olduğu için, refleksleri iyi olduğu için ve tüm tetkikleri iyi çıktığı için ve onu anında gördüğüm için dua ediyorum. Sakın bebeklerinizi sırt üstü ve gazını çıkarmadan yatırmayın, hastaneye giderken dayamak için yan yatırma yastığı götürün.
Ayyy canım beni çok iyi anladığına eminim. Valla iç daha mutlu olacağım demeyi düşünüyorum. Çok bunaldım ya. Bizimkinin de tamamen bırakacağına ben de inanmıyorum. Denemesi hoşuma gidiyor ama o bırakmayı denerken benim sinirlerim yıpranıyor artıksorma canım bizim evdede aynı sorun vardı eşim siagarayı bırakmaya çaşışıodu olan bana oluyodu tabi zaten bırakamadı yeniden başladı melek oldu melek siagarasızlık kendisini çığırdan çıkarmıştı oda farkındaydı hem yapıodu hem üzülüyordu ama ben ve bebeğim daha çok üzüldük sigara içimesini istemiyorum ma yapacak bişi yok sanırım melek bi koca herşeye sorun bulan bi kocadan daha mutluluk verici
evveettt sayın bayanlarrr!! 11 ayın sultanı Ağustos ayı sonunda geldiiişükür kavuşturana diyoruzz :) bugünden itibaren doğuranlar "Öz Hakiki Ağustos Anası" mertebesine erişeceklerdir artık gönül rahatlığıyla doğurabilirsiniz vatana millete hayırlı uğurlu olsuuuunnn!!
canım o yara mı yoksa siğil gibi birşey mi?
Evet cnm ya temuzuda devirdik hayirlisiyla gelsin artik bizdiklarimiz.. kocamda dio temmuz bitti artik hadi kizim die gun sayio adamcikk :))
Ayyy sinir oldum yaa sen akşam boyunca nasıl çektin bunu evet dünyadaki tek hamile bu kızımız o zamanGerçekten Allah eşine sabır versin,eşin seni eve gidince takdir etmedi bu hatunu görünce..
Hahhhahah çok güldüm cnm ya :) sen de şok olmuşsun belli.. Hani bi söz var ya bize uyarlayalım, o hamileyse biz neyiz ? Biz hamileysek o ne ? Hahhhahah
Yazik cocuga yaa ama kizi cok simartmis oda demekki oglandada suc var benm karnim baktgnda uzaydan gozukur okadar byuk ama bn ble daha elimi karnima koyup ah uh yapmamisimdr ki benimde ilk hamileligim kimisi cok abartyo yaa hamileligi hastalik gibi goruyolar ben hamileligmi cok zewkli gecirdim kismetse pazartesi sabahi melegim prensesim kucuk kizim Denizim babişkosuyla annişinin kucagina geliceksanada banada herkese kolay dogumlar nasip etsin yuce rabbim..
bu kız 9 ayı nası bıtırır acaba hadı o bıtırırse 9 ayın sonunda sevgılısı ne durumda olurr onu dusundumm :) 4.5 aylık karnını tutuyooo :)) o zman bızı vıncle tasısınlar sekerımm ..ısın garıbı bunları senn yannda soyluyo yapıyo olmasıı küfreder gbı....kendı doktoru olmuss kızz uzman :) sankı doga ustu bı olay oldu ve bi insan kız hamılee kldı bı ılk :) saka gbı yaa :)
doğumuma 4 gün kaldı yanarım yanarım bunun 100 de 1 i kadar naz yapamadığıma yanarım.. gerçekten son ay ne yapıcak acaba bu kız ben bile koca göbekle göbeğimi belimi tuta tuta yüremiyorum.. biliyosunuz 1 haftadır hergün temizlik yapıyorum bide.. kocalara okutmak lazım bunu kıymetimizi bilsinler acıdım sevgilisine yazııııkkkk kız hamile kalmış
Ayyy o kadar sure nasil dayandin. Bence senin karnin burnunda oldugu icin kendi de henuz yei yetme hamile oldugu icin dikkati hep kendi ustune cekmek istemis olabilir. Bu yaptigi simarikliktan baska birsey degil.
Esime serzenislerim olmustur, ozellikle uyuyamadigim icin. Ama ne aileme ne arkadaslarima bir kere "ah" demedim. Belki de o hanim kizimiz boyle yaparak daha kiymetli olacaktir. Ben de irgat ruhu oldugu kesin :)
Günaydın kızlar. İki elim boş yazıyorum. Dün İda sütümü içti ve yatıyodu, sırt üstü yatarken kustu, boğuluyodu, morarmıştı. Annem vardı o duymadı kusarken. Eşim de nazar boncuğu almak için çarşıya gitmişti. Ben anneliğimin ilk sınavını en zor anında onu görerek vermiş oldum. Soğuk kanlılıkla kucağıma alıp yüzükoyun çevirdim sırtına vurdum ve hayatını kurtardım o sırada annemi ebeleri çağırması için gönderdim. Hemen geldiler aspire ettiler ve oksijen verildi. Dünden beri yoğun bakımda ama durumu çok şükür iyi. Sadece tedbir amaçlı yatıyor şuan. Ben arada gidip ziyaret ediyorum. Çok tatlı maşallah ve onu çok özlüyorum, hayatta olduğu için, refleksleri iyi olduğu için ve tüm tetkikleri iyi çıktığı için ve onu anında gördüğüm için dua ediyorum. Sakın bebeklerinizi sırt üstü ve gazını çıkarmadan yatırmayın, hastaneye giderken dayamak için yan yatırma yastığı götürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?