2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım kızılacak bir şey yok bence bunda. ben de düzenli olarak her hafta temizlikçi alıyorum kahvaltı, öğle yemeği hazırlıyorum arada da kahve yapıyorum hem muhabbet ediyoruz hem yiyip içiyoruz beraber. eğer yapacak halim yoksa sabah poğaça simit alırım peynirle yeriz. öğlen de dışardan söylerim. düzenli temizlikçi almıyorsan kadının işi uzun sürecektir bir de kahvaltı hazırlayıp toplarsa temizlik işini düzgün yapamaz, yetiştiremez. senden dört dörtlük bir sofra beklediğini sanmıyorum. dışardan söylemezsen yap bir menemen yanına da soğuk içecek koy beraber oturup yiyin güzelce

En haz etmedigim insan tipi.. bosver ii olmus. Kiymet bilir insallah. Neler var diye :))

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın sağlıkla ve mutlulukla büyütün yavrularınızı. bizler için de dua edin. 40. haftaya girdik hala tık yok. havalar çk sıcak benim gibi bekleyen tüm arkadaşlarımın da allah yardımcısı olsun. kızlar benim bu haftaya kadar karnımda hiç çatlak yoktu. 2-3 gün annemlerdeydim dikkat etmedim dün bir baktım göbeğimin alt kısmı karayolları haritası gibi olmuş. işe yarar mı bilmiyorum ama son ana kadar kremlenin. arastacım çok geçmiş olsun neyseki ucuz atlatmışsınız. Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

sıradaki benim minnoş mu....??

Merhaba güzel anneler.. kontrolden geliyoruz şimdi. bebeğimin zaten sınırda olan suyu iyice azalmış. nst'de de çok hareket çıkmadı. bekleyip riske atmaya gerek duymadı doktorumuz ve yarın sabah 6 da yatış yapmamı istedi. suni sancıyla başlayacak bir aksilik olmazsa normal, bir aksilik olursa da sezeryana dönecek.. hiç böyle hayal etmemiştim kendi sancımın gelip kendim doğuma gitmek hep hayalimdi. kısmet böyleymiş, inşallah hayırlısı budur. korku endişe mutluluk heyecan hepsi birbirine karışmış duruımda.
Dualarınıza çok ihtiyacım var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. inşallah güzel haberlerle dönerim.. Öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
Selam kızlar.. Yarın sabah 8de sezeryan olucam... dualarınızı eksik etmeyin.. hakkınızı helal edin.. hepimize insaallah hayırlı dogumlar...

Selam kızlar.. Yarın sabah 8de sezeryan olucam... dualarınızı eksik etmeyin.. hakkınızı helal edin.. hepimize insaallah hayırlı dogumlar...

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kızlar. İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşursunuz. Dualarımız sizinle...
Ben yine evde yürüyüş yapıp duşa girip geliyorum şekerler

Her işde vardır bi hayır bakarsın bu kızcağız vesile olur aranızın düzelmesine

Selamlar son kalan direnişçi hamişler :)) azmedip ağustos annesi olucaz inşallah çok azmedip Eylül annesi olmayalımda :))

Bugün herkes eşiyle doğum mevzusu yapmış . Sabah eşim işe giderken anneme bıraktı beni yolda konuştuk bizde dedmki aşkım doğumu ne zaman hissediyorsun çok uzak hissediyorum Dio :)) nasıl yani Eylül gibi falan mı diorum yooo sanki çok varmış gibi gelio dio dedim hep böyle kalıyım istiyorsan :)) yok aşkım o kadar da diil Dio ama adamda hala evden çıkarken her an doğum haberi gelcekmiş modunda diil idrak edemedi hala :)) bide dioki ben soğuk kanlıyım bi gün hastanede bana serum takamadılar bi kaç kere söküp çıkardılar bunun rengi benzi attı bayılıyordu doğuma mümkün diil giremez yarın çatı muayenem var doktor o çirkin şeyi görünce korkmazsa çatımı muayene edicek :)))

Yarabbim bugünleri de görecek miydim TEMİZLİĞİM BİTTİİİİİİİ.... yupppiiiiiii yupiii.. nasıl mutlu nasıl huzurluyum anlatamam... ben artık nadasa çekiliyorum kızlar... darısı sizin başınıza :)

Sorunun ne oldugunu bilmiyorum ama dün aksamdan sonra esın senin degerini kesin anlamıştır. Biz kıza gicik olduk ama derler ya her serde bir hayır vardır diye. Hayırlısı olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…