- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.921
Sinirden kuduruyorum kızlar.Elim ayağım dakikalardır titriyor.Az önce temizlikçi geldi.İlk defa çağırıyorum bunu. Gelir gelmez demez mi "Ben kahvaltı yapmadım yalnız." diye. Def etmemek için kendimi zor tuttum.Ya mübarek kadın neredeyse 9 aylık hamileyim, ben kendime adam gibi kahvaltı hazırlamamışım, tutup benden ne istiyor.Bunun daha öğle yemeği var.Yaa sabır. Sakinleşmem lazım yoksa mide ağrısından öleceğim.Bebeğim de strese giriyor, karnım sertleşiyor sonra.Sabır sabır sabıııııııııııııııııııııııııııııııııır!!!
Evet kizlar, biraz eglenelim diye yazdim ama insan sinir oluyor ister istemez :) esi cok mahcup oldu ama hic sesini cikarmadi, sabirla dinledi, kizin bit ek bilmeyen isteklerini de yerine getiridi emir gibi.
Biz esimle limoniyiz aylardir, yani bebekten sonra ne olacak belli degil, sadece arkadas gibi takiliyoruz , o bile kizin anlattiklarini sabirla dinledi, nazini cekti, cozum onerileri sundu... Benim hamileligime dair hic bir sey bilmez ama o kizin 4,5 aylik gebeligini ezberledi :) eve gelince beni taktir etmedi sozle ama bakislarida bir mahcubiyet vardi ve sabah daha ozenliydi bana ve eve karsi :)))
Birde butun aksam resimlerini cektirdi boy boy, esim ve sevgilisi begendigi pozu yakalayabilmek icin seferber oldular :) bebeginin cinsiyeti belli degilmis henuz ama kiz olduguna inaniyormus. Ingiliz kraliyet ailesinden de bizim dunurler diye bahsediyor :))) daha neler neler yani :))) evlere senliktik dun aksam.
Kizlar bnm vajinama bicak saplar gbi igne batar gbi bseyler oluyo..bu nedirki
Selam kızlar..Yarın sabah 8de sezeryan olucam... dualarınızı eksik etmeyin.. hakkınızı helal edin.. hepimize insaallah hayırlı dogumlar...
sıradaki benim minnoş mu....??
Merhaba güzel anneler.. kontrolden geliyoruz şimdi. bebeğimin zaten sınırda olan suyu iyice azalmış. nst'de de çok hareket çıkmadı. bekleyip riske atmaya gerek duymadı doktorumuz ve yarın sabah 6 da yatış yapmamı istedi. suni sancıyla başlayacak bir aksilik olmazsa normal, bir aksilik olursa da sezeryana dönecek.. hiç böyle hayal etmemiştim kendi sancımın gelip kendim doğuma gitmek hep hayalimdi. kısmet böyleymiş, inşallah hayırlısı budur. korku endişe mutluluk heyecan hepsi birbirine karışmış duruımda.
Dualarınıza çok ihtiyacım var. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. inşallah güzel haberlerle dönerim.. Öpüyorum hepinizi...
Selam kızlar..Yarın sabah 8de sezeryan olucam... dualarınızı eksik etmeyin.. hakkınızı helal edin.. hepimize insaallah hayırlı dogumlar...
Evet kizlar, biraz eglenelim diye yazdim ama insan sinir oluyor ister istemez :) esi cok mahcup oldu ama hic sesini cikarmadi, sabirla dinledi, kizin bit ek bilmeyen isteklerini de yerine getiridi emir gibi.
Biz esimle limoniyiz aylardir, yani bebekten sonra ne olacak belli degil, sadece arkadas gibi takiliyoruz , o bile kizin anlattiklarini sabirla dinledi, nazini cekti, cozum onerileri sundu... Benim hamileligime dair hic bir sey bilmez ama o kizin 4,5 aylik gebeligini ezberledi :) eve gelince beni taktir etmedi sozle ama bakislarida bir mahcubiyet vardi ve sabah daha ozenliydi bana ve eve karsi :)))
Birde butun aksam resimlerini cektirdi boy boy, esim ve sevgilisi begendigi pozu yakalayabilmek icin seferber oldular :) bebeginin cinsiyeti belli degilmis henuz ama kiz olduguna inaniyormus. Ingiliz kraliyet ailesinden de bizim dunurler diye bahsediyor :))) daha neler neler yani :))) evlere senliktik dun aksam.
Her işde vardır bi hayır bakarsın bu kızcağız vesile olur aranızın düzelmesine
Son 1,5-2 ayda döktüğüm teri ömrüm boyunca dokmemisimdir. Bu nasıl bir vücud ısısıdir anlamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?