2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arastacım çoookkk geçmiş olsun yüreğim hopladı bi an
Maşallah diyelim bol bol İdo'şa
Yapmaz bi daha annesi akıllı bıdık o

sanırım aranızda süt sağma mak. alanlar oldu. ben kararsızım hangi marka daha iyidir? siz ne marka aldınız? onuda halletsem, bayağı rahatlıycam...

canım avent iyidir, göğsü harap etmeden nazikçe sağar, sessiz çalışır. ritmini kendin ayarlayabiliyorsun otomatik olanda, içinden manuel başlık çıkıyor, yani aynı zamanda manuel de bir pompa. pille ve şarjla çalışıyor ve göğsü çok iyi boşaltıyor. daha ne olsun?

kızlar size bi sorum var mantıken içinden çıkamadım ben ortalama 4 haftadır aynı kilomdayım gram değişiklik yok düzenli olarak her hafta tartılıyorum ama bebeğin gelişimi (çok şükür ) iyi yani kilo alıyor o alıyorda benim basküldeki ağırlığımda neden artış olmuyo sonuçta oda benim içimde yansıması gerekmez mi ??

Canm saol, ya dün senle konuştuktan sonra olanlar oldu evet bünye dayanmıyo sanırım ayakta kalmaya.. Çok korktum çok hahaha .)

selam kızlar... doğuma gidecek arkadaşlara Allah kolaylık versin, yavrularına kavuştursun tez elden. Bizler beklemeye devam edelim bakalım. Pazartesi randevum var iple çekiyorum

hamiş arkadaşlarım...cumartesi 9 da sezeryana alınıcam Allahın izniyle...çok heycanlıyım ve stresli....dün annecim geldi memlektetten Allah razı olsun her işimi yapıyo...insanın kendi annesi gibisi yok.....akşamada kayınvalidemler geldistresten ölüyodum annemle araları pek yoktur....onlar evlerine gidinceye kadar nasıl gerildim anlatamam...doğumdan sonra napıcaz bilemiyorum...annem 20 gün bende o yüzden kv lerde benden çıkmaz hergün kalırlar..şimdiden başladılar herşeyime karışmaya bi laf söylemeye...offff Allahtan sabır diliyorum...neyse sizide sıkmamayım herkes kendi derdinde zaten..........doğum yapıck arkadaşlarıma Allah kolaylık versin...yapanlarada güle güle büyütmelerini diliyorum Allahtan...

Ayy negüzel güle güle kirletin cnm :) darısı başıma.. Bütün ev kafamın üstündeymiş gbi hissediyorum artık...( ptesi akşamı aynı duyguyu yaşamak istiyorum.. Ev bile isyanda artık.

evinize yardımcı bayan alıyosanız onun bitakım ihtiyaçları olacağını göz önünde bulundurmanız gerekir.kahvaltılık çıkarmaktan da acizseniz bence siz kendinize dönüp bi bakın.ücretini verip evinizi temizlettiğiniz o insanlar sizin köleniz değil.herkes ekmek parası derdinde.ayrıca bayana karşı kullandığınız uslup da çok kaba.def ederdim,bunu ilk kez alıyorum gibi...

canım aklımı aldın bir an kalbim tekledi sandım. Şükür ki iyiymiş ida. çok sevindim. öncelikle gözün aydın canım Allah ailenize huzur bereket mutluluk ve sağlık versin. çok öpüyrum kızımın kuzişini. arastacım benim elif ece nin de baştan beri kusma huyu var. sürekli tetikteydim çünkü her öğününden sonra muhakkak az da olsa kusuyor hatta hala kusuyor. yan yatırıyordum ama içim rahat etmedi bir türlü casual ana kucağı aldım. hafif dik duruyor kustuğunda boğazına gitmiyor. kv vs bazı kişiler ona da laf ettiler yok iki büklüm duruyor çocuk rahat edemez öyle düz yatır dediler ama şuan gönlüm rahat kussada üstüne kusuyor ağzından akıp gidiyor aklım kalmıyor. açıkçası ben çok rahat ettim düşünürseniz bir bakın derim canım. ida kustu deyince hemen telefonu pc ye bağladım ana kucağının resmini bulup indirdim yükleyeyim dedim. hadi canım sağlıcakla kal çok öptük sizi. Eki Görüntüle 769529

canım aklım çıktı bi an çok şükür ki herşey yolundaymış sende bebeğinde biran önce toparlanıp birbirinize kavuşun ve bir dahaaa asla ayrı kalmayın inşallah canım

kızlar bir sürü alıntı yapmıştım hepsi silindi deli oldum herkesin keyfi yerindedir inşallah yoğunum evden evrakları işlemeye çalışıyorum kopuyor arada bağlantı deli oldum daha markete gidip akşama yemek yapmam lazım pöffff

şimdi para verdiniz diye akşama kadar aç mı çalıştırcak sınız ne terbiyesizlik ! ayrıca bu bir vicdan meselesidir bende yardımcı çağırıyorum ama kahvaltıda hazırlıyorum kahvesınide yapıyorum ayrıca istemesinede gerek yok içimden geldiği için vicdanım olduğu için yapıyorum ne söyliyim size daha bilemedim .... benimde bu yazıya sinirlerim bozuldu ....

kızlar selamm..

arasta gözünaydın,allahım baska dert vermesin inş sağlıkla çıkın hastaneden..

doğum yapacak arkadaşlar parme,..allahım yardımcınız olsun inş...

bizde dün kontorlden geldik..bebeğim doğum pozisyonunda ma boynuna atkı gibi dolamış kordonunu.doktor acil bi durumda sezeryana alınabileceğin bi hastaneye gitmen gerekir dedi.sezeryan yolu gözüküyor yani bana.bi de kalbinde çok küçük de olsa bi üfürüm olcağını söyledi.zaten 5.aydan beri kapanmıyordu en son son ayda kapanır demişti doktor ama dün yine kapanmamıştı.artık göbek kordonu kesilene kadar belli olmaz ne olacağı dedi.bi de o olunca ben riske atmyım dye karar aldım gibi.normali hiç denemeden sezeryana mı geçsem dyorum? tabi bi de hala doğum için hastane seçemedim.köyde oturuyorum istediğim hastane 2 saat uzaklıkta oraya gidene kadar bebeği tehlikeye atmaktan korkuyorum.doktor gelirsin sıkıntı olmaz ama uzayan bi kanaman olursa en yakın hastaneye dönmek zorundasın dedi.artvinde yaşıyorum malum..öle işte kızlar dün eşimle pozitif düşünme kararı aldık daha doğrusu o bana öle dedi pozitif düşün dedi bebeği strese atma elimde mi bu durum bi an yapıyosam bi an yine bakıyorum uçmuşum öle işte allah yardımcımız olsun

Canım daha me istiyorsun :)) ben son iki haftada 4 kilo aldım şaka gibi :)) bebek en fazla 300 gram almış olsun :)) kilo aldıkça gün geçirmek daha da zorlaşıyor bende belli bir süre hiç kilo almadım ama bebek alıyordu ödem atıyorsundur muhtemelen canım o yüzden kilo artışı yaşamıyor olabilirsin Yada bünyen ile ilgili olabilir

Sanirim zaman yaklastikca konusuluo canm.. kocam gece yatarken sabah kalkyiginda karnimi sevip kizim hadi gel artik nazli kzm die sevio.. oglen msj atio agustosa grdk kzm nezaman gelcekms artk dio :) yuz gorumlulugu istio heralde diorum hayirlisiyla gelsnde ne istiomus benm kzm dio :)

Arkadaşlar bu sabah nişanım geldi
Önce korktum anlayamadım sonra nişan olduğunu anladım tüm tarifler uyuyor
Şimdi endişem nişan geldikten ne kadar süre sonra doğum oluyor
2 günde de 2-3haftada olablr diyor internette
İnşallah Ağustos 15i bekler kuzucum
Az daha kilo alsa iyi olur
Dün muayene olduğumda doktorum çatı muayenemi falan yaptı ve daha belirti yok
Ayın15ini bekler bebişin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…