- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.941
Teşekkür ederim kızlar. Siz burda yazarken ben yine gördüm. Mışıl mışıl uyuyor bebeğim. Ona sarılmayı öyle çok istedim ki :) Neyse yarın kısmetse bu saatlerde yanımda olacak. Bu olayı yaşadığı için 2-3 ay eşimle nöbetleşe bekliycez tekrarlama olasılığı varmış. Kızım sağolsun uykusuzluktan ölmeye razıyım.
Parmecim İnci de mi aceleci davranıyor :) Gelsin bakalım hayırlısıyla kızımın arkadaşı. Burda olmazsam lütfen mesaj at bana herşeyin yolunda olduğunu bilmek istiyorum.
Ivy sağol canım. Beni şımartıyorsun :)
sanırım aranızda süt sağma mak. alanlar oldu. ben kararsızım hangi marka daha iyidir? siz ne marka aldınız? onuda halletsem, bayağı rahatlıycam...
Kızlar doguma gidiyorum 4 gibi alcaklar dua edin nolur
arastacim cnm cok gecmis olsun sok oldum okuyunca allahtan farketmissin benimde en korktugum sey o yuzden bi sure sanirim uyumadan izliycem onu dogunca....allaha sukur iyiymis melegin...
dilemma cok gecmis olsun sanada cnm istirahat etmen lazim sanirim senin...rahimde silinme durumunda tek yapilmasi gereken seymis malesef...bir an once bizde alsakta kucagimiza rahat etsek :)
Yarabbim bugünleri de görecek miydimTEMİZLİĞİM BİTTİİİİİİİ.... yupppiiiiiii yupiii.. nasıl mutlu nasıl huzurluyum anlatamam... ben artık nadasa çekiliyorum kızlar... darısı sizin başınıza :)
Sinirden kuduruyorum kızlar.Elim ayağım dakikalardır titriyor.Az önce temizlikçi geldi.İlk defa çağırıyorum bunu. Gelir gelmez demez mi "Ben kahvaltı yapmadım yalnız." diye. Def etmemek için kendimi zor tuttum.Ya mübarek kadın neredeyse 9 aylık hamileyim, ben kendime adam gibi kahvaltı hazırlamamışım, tutup benden ne istiyor.Bunun daha öğle yemeği var.Yaa sabır. Sakinleşmem lazım yoksa mide ağrısından öleceğim.Bebeğim de strese giriyor, karnım sertleşiyor sonra.Sabır sabır sabıııııııııııııııııııııııııııııııııır!!!
Sinirden kuduruyorum kızlar.Elim ayağım dakikalardır titriyor.Az önce temizlikçi geldi.İlk defa çağırıyorum bunu. Gelir gelmez demez mi "Ben kahvaltı yapmadım yalnız." diye. Def etmemek için kendimi zor tuttum.Ya mübarek kadın neredeyse 9 aylık hamileyim, ben kendime adam gibi kahvaltı hazırlamamışım, tutup benden ne istiyor.Bunun daha öğle yemeği var.Yaa sabır. Sakinleşmem lazım yoksa mide ağrısından öleceğim.Bebeğim de strese giriyor, karnım sertleşiyor sonra.Sabır sabır sabıııııııııııııııııııııııııııııııııır!!!
kızlar size bi sorum var mantıken içinden çıkamadım ben ortalama 4 haftadır aynı kilomdayım gram değişiklik yok düzenli olarak her hafta tartılıyorum ama bebeğin gelişimi (çok şükür ) iyi yani kilo alıyor o alıyorda benim basküldeki ağırlığımda neden artış olmuyo sonuçta oda benim içimde yansıması gerekmez mi ??
Ha hah. Tesadüfün böylesi.Herkes bu konuyu konuşmuş bu aralar.Biz de dün akşam "Temmuzu atlattık, bayramı da atlatsak o zaman gelse minnoşumuz." diyorduk. Bu haftaları görmek de nasip oldu ne güzel.İnşallah herkes sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?