- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.501
Slm kizlar ben dun 12 de dogurdum kizimi sezeryana almadan once nst ye bagladilar sancim cikti zaten cok kolay bi dogum oldu cok sukur dr kizimin kilosuna 3 100 gr demisti falat kizim 3880 dogdu cok sevindim suan evimizdeyiz emzirdim melegimo uyuyo...
hepiminize kolay dogumlar dualariniz icin cok saolun hepinizi opuyoruz teyzeleri
Bende de leke bırakıyor ama yıkayınca temizleniyor canım eğer temizlenmiyorsa eski penye atletlerinden falan birini kes parça parça sütyenin içine koy ped yerine, hem sütyen temiz kalır hem de rahat edersinSelam herkese bişi sorcam lansınoh sizin tişörtlerinizde ve sütyenlerinizde de leke bırakıyor mu. Evde ve ozellikle gecelerı sutyensız duruyorum penyeyle hem nefes alsın hem de rahat edeyım sıcakta dıye ama o yoğun yag lekesını hiçbir şey çıkaramıyor, fikri olan var mı
Canım yedinci aydan beri demek istemiştim ben de doktora sorup kullanmaya başlamıştım bence kullanabilirsin daha sonrasında göğüs ağrısı çekmekten iyidir.Canm 7 aydan beri krem mi kullanıyosun?? Bna drum kullanma dedi doğumdan sonra başla lansinoh kreme, şimdi bi sorun varsa sadece bemlendirici sür dedi.. Benm de bi göğüs ucum çok kuru diğeri nemli nemli ..
slmm kızlarr. nasılsınızz. geçmişe bakmıyrmm, neler oldu kimler doğurduu çok merak ediyrmmm ama bakackk zamnmm yok. kızımm çokk ağlıyorr hiçç durmuyorr. çok gazlıı bir bebişşve kolik ağlaması varr. ne yapmalıyımm yardımm edinn lütfenn
canım 3 haftalık oldu mu? bizimki de geceleri uyumuyordu dr gazdan değildir doymuyordur dedi. gaz sancısı 3 haftadan sonra başlar dedi.
kızlar bana yardım edin isim konusunda mihrimah sultan, Sümeyye sultan, ayşe sultan nasıl bu isimler? hangisi DAHA güzel. muhtemelen sultan kısmı kimlikte olmayacak sadece söylemde olcak
arastaa bu ne şeker bi kız böylee :) maşallahhhhh..Allah uzun sağlıklı güsel ömürler wersin...sen nası oldunn
benide sezeryan sonrası korkutuoo ama kimse bişi demio demekki fena değil :)
Berkay Efe'mle karnımda son günümüz....çok tuhaf duygular içindeymm..midem bulanıo stresten nefes alamıyorum...bebişimi çook merak ediyorumm..inanamıyorum hala...sezeryandanda sonrasındanda ne halde olucağımdan korkuyorum çok düşünüyorum galiba...
bebeğimi kucağıma alacağım anı hayal ediyorumm...
çok karışığımmm :) benm içinde dua edin kızlar yrn öğlen sezeryanım...bebişime kawuşmam...9 ayın sonundaki mucizemiz :)
Kızlarrr dün dogumumu yaptım..cok güzel gectı hersey suan hastanedeyiz yarın çıkıcaz..kızım çok tatlı kibarcık bi kız..şu an yanımda mışıl mışıl uyuyo...ikimizde çok iyiyiz...spinal anestezi oldum süperdi herkese tavsiye ederim...hastaneden cıkınca bebeğimin resmini ve doğum hikayimi yazıcam kendinize iyi bakın öpüyoruz kızımla sizi
canım ben aynı krem kullanıyorum ama leke yapmadı acaba sen vazla mı sürüyorsun.Ben südükten sonra bekeltiyorum iyice emilsin o zamna önümü kapatıyorumSelam herkese bişi sorcam lansınoh sizin tişörtlerinizde ve sütyenlerinizde de leke bırakıyor mu. Evde ve ozellikle gecelerı sutyensız duruyorum penyeyle hem nefes alsın hem de rahat edeyım sıcakta dıye ama o yoğun yag lekesını hiçbir şey çıkaramıyor, fikri olan var mı
yalnız değilsin canım ben de varım günüm 20 ağustos daha çok varanammm herkes doğuruyor ben kaldım burda yanlız bende doğurmak istiyorum hayırlısıyla
slm kızlar herkes iidir inş.ben dün gece sabaha kadar sancılandım.gece 12 gibi başladı belimden giren bi ağrı aynen adet sancısı şeklinde.başta 20-30 dk da bir geldi pek önemsemedim.saatler geçtikçe düzenli olduğunu farkettim.saat tuttum gece 4 sıraları 5 dk ya düşmüştü saat 5 gibi 4 dk oldu ama öyle dayanılmaz bi sancı değil.geldiğinde biraz kıvrandırıyordu ayrıca her sancı geldiğinde tam 80 sn sürüyordu saat gibi hiç şaşmadı.ama daha ne nişanım geldi ne bebek indi ne su geldi hiç bişiy yok.bende bekleyelim sabahı şiddetlenirse gidelim dr a dedim.uyuyakalmışım.saat 10 gibi uyandım sancı falan yok gitmiş.şimdide düzensiz bel ağrıları var.sizce ne yapmalıyım.yalancı sancı mı bunlar.bebeişim hareketli old. için içim rahat ama yalancı sancı ise nasıl bu kadar düzenli oldu ve neden gitti.offffffff kafam ççooookkkkkkk karışık.bi akıl verin
Selam arkadaslar
Doğuran arkadaşları tebrik ederim Allah bebekleriyle saglıklı mutlu günler nasip etsin insallah
Yarın birkaç dogum var galiba , Allah yardımcıları olsun , insallah kolay ağrısız acısiz doğumları olsun
Arasta ve cucu bebisleriniz cok tatlı maşallah
Gecmise cok ayrıntılı bakamadım , insallah herkes iyidir
Ben cuma gunü bebisimi sezeryanla aldım kucağıma , cok sukur iyiyiz ikimizde..
Ama tahmin ettigim gibi 3. Sezeryan oldugu icin zor oldu biraz , her sezeryan bir öncekine göre zorluyor , bugün taburcu olacaktık , bu seferde bebis sarılık oldugu icin kaldık , ama cok sukur tehlikeli düzeylere çıkmadı sarılık degeri , yarın sabah kontrolüne göre ya taburcu olacağız yada fototerapi alacak , insallah gerek kalmaz da çıkarız hayırlısıyla , dua edin bizede..
Evde 2 canavar bizi bekliyor
arasta bu bebiş çok tatlı maşallah tam güzellikgüle güle büyüt inşaallah.
cucu seninki de pek tatlı maşallah ay ne güzel bebişler bunlar
kızlar selam bu arada hepinize cok az kaldık ama
Canım benim,3 numarada geliyor yarın desene.tebrik ederim valla cesaretin için seni,hem kariyer yapıp hem de çocuklarınla ilgileniyorsun.artık kimse 3.'yü düşünmüyor bile,ben de yaşım ve tekrarlayan düşükler nedeni ile heralde düşünemem.olsun çok isterdim ama.yarın sağlıkla evladını al inşallah kucağına,umarım sende çok kısa sürede toparlanırsın.sağlık ve mutlulukla büyüt inşallah yavrunu.Allah yardımcın olsun
yalnız değilsin canım ben de varım günüm 20 ağustos daha çok var
Meltowski gözün Aydın
Her yeni bebiş yeni heyecan olsa gerek
Evdeki cimcimelerde kardeşleriyle oynamak isteyeceklerdir
Ben de 3 çocuk istiyorum güzel bi duygu olsa gerek kalabalık bir aile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?