2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım gözünüz Aydın
Sağlıkla büyüt minnoş kuzunu
Maşallah tontişine

Bende de leke bırakıyor ama yıkayınca temizleniyor canım eğer temizlenmiyorsa eski penye atletlerinden falan birini kes parça parça sütyenin içine koy ped yerine, hem sütyen temiz kalır hem de rahat edersin
Canm 7 aydan beri krem mi kullanıyosun?? Bna drum kullanma dedi doğumdan sonra başla lansinoh kreme, şimdi bi sorun varsa sadece bemlendirici sür dedi.. Benm de bi göğüs ucum çok kuru diğeri nemli nemli ..
Canım yedinci aydan beri demek istemiştim ben de doktora sorup kullanmaya başlamıştım bence kullanabilirsin daha sonrasında göğüs ağrısı çekmekten iyidir.

Canım masaj yapıyor musun ağladığında ?? Masaj da çok iyi geliyor gaz sancısına , banyo sonrasında bebe yağı ya da zeytin yağı ile göbeğine saat yönünde dairesel hareketlerle masaj dene sonra da ayaklarını bisiklet sürer gibi kızının karnına doğru hareket ettir rahatlar inşallah...

Selam arkadaslar

Doğuran arkadaşları tebrik ederim Allah bebekleriyle saglıklı mutlu günler nasip etsin insallah
Yarın birkaç dogum var galiba , Allah yardımcıları olsun , insallah kolay ağrısız acısiz doğumları olsun

Arasta ve cucu bebisleriniz cok tatlı maşallah
Gecmise cok ayrıntılı bakamadım , insallah herkes iyidir

Ben cuma gunü bebisimi sezeryanla aldım kucağıma , cok sukur iyiyiz ikimizde..
Ama tahmin ettigim gibi 3. Sezeryan oldugu icin zor oldu biraz , her sezeryan bir öncekine göre zorluyor , bugün taburcu olacaktık , bu seferde bebis sarılık oldugu icin kaldık , ama cok sukur tehlikeli düzeylere çıkmadı sarılık degeri , yarın sabah kontrolüne göre ya taburcu olacağız yada fototerapi alacak , insallah gerek kalmaz da çıkarız hayırlısıyla , dua edin bizede..
Evde 2 canavar bizi bekliyor

kızlar bana yardım edin isim konusunda mihrimah sultan, Sümeyye sultan, ayşe sultan nasıl bu isimler? hangisi DAHA güzel. muhtemelen sultan kısmı kimlikte olmayacak sadece söylemde olcak

CANIM en iyisi bence mihrimah

Kızlarrr dün dogumumu yaptım..cok güzel gectı hersey suan hastanedeyiz yarın çıkıcaz..kızım çok tatlı kibarcık bi kız.. şu an yanımda mışıl mışıl uyuyo...ikimizde çok iyiyiz...spinal anestezi oldum süperdi herkese tavsiye ederim...hastaneden cıkınca bebeğimin resmini ve doğum hikayimi yazıcamkendinize iyi bakın öpüyoruz kızımla sizi

canım benim ya rabbim korkularnı heycanlarını gidersin ben şimdiden heycandan her gün bi garibim valla ne olcak nasıl olcak rabbim sen herkezi güldür bebeişlerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et haber et bize canım

Tebrik ederim cnm , sağlıkla büyüt bebeğini :)

canım ben aynı krem kullanıyorum ama leke yapmadı acaba sen vazla mı sürüyorsun.Ben südükten sonra bekeltiyorum iyice emilsin o zamna önümü kapatıyorum
birşey acap.
:26:

Doğum yapmış annişler size soraytım bebek göbeği ve burnu temizleme için ne kullanıyorsunuz.Göbek bakım ve burnu bakım setleri varmış nasıl

ay aynı ben, hatta buraya yazdım kızım gelmiyor kadir gecesi dedim, saat 23:30 gibi ani bi sancı ama kramp gibi desim dedğil çok ani keskin,, ah deyip yığıldım yere sonra bi kaç tane daha oldu, öğle düzenli değil. 10 sn falan sürüyordu. sonra adet sancısı gibi gece 3- e kadar devam etti uyuyamadım tam ama dedğin gibi dayanılmaz değil,5 dk bir 60-70 sn. eşime sahur hazırlamak için kalktım
, rahatlamıştım, sonra uydum uyandım bu gün hep tetikte durdum, ama olmadı, az önce o ani kramp gibi giren sancı yine oldu.

eşim teravihe gidip gitmemekte terddüt etti ama git dedim bişey olmaz. şimdi karnım çok gergin.ve belim sızı gibi bişeyler var. bu gün gün boyu hareketlerine odaklandım, önceki gibi ben hareketliyken kıpırdamıyor, yatınca kıpırdıyor, şu anda da çok hareketli. bende kestiremedim. hastaneye gitsek ne yaparlar, suni sancı verip doğutmaya mı çalışırlar acaba diye düşünüyorum. benimde kafa çok karışık özellikle şu ani giren 10-20 sn süren ve bağırtan sancı neyin nesi acaba....

Meltowski gözün Aydın
Her yeni bebiş yeni heyecan olsa gerek
Evdeki cimcimelerde kardeşleriyle oynamak isteyeceklerdir
Ben de 3 çocuk istiyorum güzel bi duygu olsa gerek kalabalık bir aile

arasta bu bebiş çok tatlı maşallah tam güzellik güle güle büyüt inşaallah.

cucu seninki de pek tatlı maşallah ay ne güzel bebişler bunlar

kızlar selam bu arada hepinize cok az kaldık ama

canım merhaba nasıl gidiyor doğum için bülent bey bişe dedimi ben planlı sezeryan yapıcam tavsiyede etti doktorum

Sagol canım ya, Allah razı olsun
Allah cocuklarımıza saglıklı uzun ömürler versin, hepberaber mutlu yasayalım insallah

Ben ilk doğumda bi daha yapmam dıyordum ama hayat iste ne getireceği belli olmuyor :)
Sende bütün arkadaşlarda saglıkla kucağınıza alırsınız insallah bebislerinizi

Meltowski gözün Aydın
Her yeni bebiş yeni heyecan olsa gerek
Evdeki cimcimelerde kardeşleriyle oynamak isteyeceklerdir
Ben de 3 çocuk istiyorum güzel bi duygu olsa gerek kalabalık bir aile

Kalabalık aile olmayı istiyordum çünkü benim 1 kardeşim var , hep keske birkaç daha olsaydı diyorum
İnsallah Allah isteyen herkese nasip etsin , cocuk cok güzel bi şey , Allah'ım eksikliklerini göstermesin..

Tek pişmanlığım sezeryan olmus olması , gerci normali deneyip sezeryana donmuştum ilkinde...
3. Sezeryan zor oldu biraz. Keske ilkini ve hepsini normal dogurabilseydim dedim , neyse saglık olsun ne yapalım kısmet , cok sukur bugün daha İyiyim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…