- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.521
kızlar bana yardım edin isim konusunda mihrimah sultan, Sümeyye sultan, ayşe sultan nasıl bu isimler? hangisi DAHA güzel. muhtemelen sultan kısmı kimlikte olmayacak sadece söylemde olcak
Kızlarrr dün dogumumu yaptım..cok güzel gectı hersey suan hastanedeyiz yarın çıkıcaz..kızım çok tatlı kibarcık bi kız..şu an yanımda mışıl mışıl uyuyo...ikimizde çok iyiyiz...spinal anestezi oldum süperdi herkese tavsiye ederim...hastaneden cıkınca bebeğimin resmini ve doğum hikayimi yazıcam kendinize iyi bakın öpüyoruz kızımla sizi
canım merhaba nasıl gidiyor doğum için bülent bey bişe dedimi ben planlı sezeryan yapıcam tavsiyede etti doktorum
bU GÜNLERDE SANKİ KARNIM ÇOK AĞAYA DÜŞTÜ sanırm 20 ağustosu beklemeyiz biz.BAna mı öyle geliyor ama bu ağustos bebeişler pek de sabırsız çıktı pıt pıt nerdeyse hepsi doğdu:)BendE varım ;( ağrı sizi yok hiç bu kadar beklicemi düşünmüyordum.
Hayirli zamanda gelsinler insallah
bU GÜNLERDE SANKİ KARNIM ÇOK AĞAYA DÜŞTÜ sanırm 20 ağustosu beklemeyiz biz.BAna mı öyle geliyor ama bu ağustos bebeişler pek de sabırsız çıktı pıt pıt nerdeyse hepsi doğdu:)
bebisleri kucagina alan annislere bir sorum olacakti...gobekleri henuz dusmedi yikama isini neler yapiosunuz...hic yikadinizmi siliomusunuz doktor ne dedi kizlar...ben henuz dogurmadimda annnem geldi sagolsun benle kaliyor,,,hergun yikiycam ben diye tutturdu cabuk buyur diyo...gobek dusmeden hergun yikanmaz gibi gelio banada,,,,sizler napiosunuz
canım bencede mihrimah koy bende bayılıyorum isme,bu arada hem güzel hemde iddiasız bi isim olsun dersen şevvalde cok güzel.
canım benim gözün aydın cok sevindm allahım hep böle mutlu etsin seni dün gece dua ettim sana maşallah subhanallah canım
canım selam..gecende okudum da sana yazamadım ya normal derken son ay nasıl oldu da sezeryana döndü?? banada öle dedi bende kordon gördü de , ne olur ne olmaz sezeryana girebilirsin kordondan dolayı dedi bende şaşırdım yani...
canım ben aynı krem kullanıyorum ama leke yapmadı acaba sen vazla mı sürüyorsun.Ben südükten sonra bekeltiyorum iyice emilsin o zamna önümü kapatıyorum
birşey acap.
:26:
Doğum yapmış annişler size soraytım bebek göbeği ve burnu temizleme için ne kullanıyorsunuz.Göbek bakım ve burnu bakım setleri varmış nasıl
evet bana hala normal doğurursun diyor fakat ben iğneli olarak düşünüyordum onu tavsiye etmedi o yüzden bende vazgeçtim eşimide iki kere sezeryan yaptım ona normali hiç düşündürmedim dedi . sezeryanı kötü görmüyor ben güveniyorum doktoruma belkide benim korkaklığımı gördü :))
Kızlaaar bende cuma günü saat 17:50 de oğluma kavuştum.. Sezeryan oldu doğumum... Allahım herkesin yavrusunu sağsalim kavuştursun...
bebisleri kucagina alan annislere bir sorum olacakti...gobekleri henuz dusmedi yikama isini neler yapiosunuz...hic yikadinizmi siliomusunuz doktor ne dedi kizlar...ben henuz dogurmadimda annnem geldi sagolsun benle kaliyor,,,hergun yikiycam ben diye tutturdu cabuk buyur diyo...gobek dusmeden hergun yikanmaz gibi gelio banada,,,,sizler napiosunuz
Kızlar kaçıncı isim soruşum bilmiyorum sıkmamışımdır inş.) isim konusunda malum hala askıdayız. Bebeğim gelirse naparız bilmiyorum. Şeker sipariş de vercem isim olmadığı için erteliyorum hep.(
Eşim Zeynep istiyordu ama ben biraz daha farklı bişey olsun istiyorum . Onun da gönlünü alarak Zeynep Sare yada Zeynep Duru olsun diyorum. Tabi 2. İsim kullanılır çoğunlukla herhalde,) ne dersiniz fikrinize ihtiyacım var?? Siz olsaydınız??
güle güle kullan canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden alıcakların
kızım 4 gün önce geldi ii de yaptı Allahıma çok şükür doğum yapacak arkadaşlar eğer sezeryan demese dr kesinlikle normal derim dedikleri gibi korkulacak bişi değilmiş...
13 de sancı başladı 17 de kızım geldiçok şükür....
daha çok şey paylaşmak isterdim ama kızıma zaman ayırlak istiyorum...
hımm birde gene normal yapacak arkadaşlar için söylüyorum doğumdan önce ki hafta Allahım size bi güç kuvvet veriyor ben ppazar evimi temizledim dip köşe ptesi kızım geldi:)
darısı başınıza.....
Selam kızlar :) Kim bilir ne gelişmeler var ama geçmişi bi türlü okuyamadım. Bir ara okumaya çalışıcam. Daha doğum hikayemi yazıcam. Herkes iyidir umarım sizi çok özledim. Bu arada sizi kızımla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 771876
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?