2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana yardım edin isim konusunda mihrimah sultan, Sümeyye sultan, ayşe sultan nasıl bu isimler? hangisi DAHA güzel. muhtemelen sultan kısmı kimlikte olmayacak sadece söylemde olcak

canım bencede mihrimah koy bende bayılıyorum isme,bu arada hem güzel hemde iddiasız bi isim olsun dersen şevvalde cok güzel.

canım benim gözün aydın cok sevindm allahım hep böle mutlu etsin seni dün gece dua ettim sana maşallah subhanallah canım

canım merhaba nasıl gidiyor doğum için bülent bey bişe dedimi ben planlı sezeryan yapıcam tavsiyede etti doktorum

canım selam..gecende okudum da sana yazamadım ya normal derken son ay nasıl oldu da sezeryana döndü?? banada öle dedi bende kordon gördü de , ne olur ne olmaz sezeryana girebilirsin kordondan dolayı dedi bende şaşırdım yani...

BendE varım ;( ağrı sizi yok hiç bu kadar beklicemi düşünmüyordum.
Hayirli zamanda gelsinler insallah
bU GÜNLERDE SANKİ KARNIM ÇOK AĞAYA DÜŞTÜ sanırm 20 ağustosu beklemeyiz biz.BAna mı öyle geliyor ama bu ağustos bebeişler pek de sabırsız çıktı pıt pıt nerdeyse hepsi doğdu:)

bebisleri kucagina alan annislere bir sorum olacakti...gobekleri henuz dusmedi yikama isini neler yapiosunuz...hic yikadinizmi siliomusunuz doktor ne dedi kizlar...ben henuz dogurmadimda annnem geldi sagolsun benle kaliyor,,,hergun yikiycam ben diye tutturdu cabuk buyur diyo...gobek dusmeden hergun yikanmaz gibi gelio banada,,,,sizler napiosunuz

bU GÜNLERDE SANKİ KARNIM ÇOK AĞAYA DÜŞTÜ sanırm 20 ağustosu beklemeyiz biz.BAna mı öyle geliyor ama bu ağustos bebeişler pek de sabırsız çıktı pıt pıt nerdeyse hepsi doğdu:)

CANIM umarım âpansiz gelir Bebisin beklemek daha zor.
Benim yavrum biraz uyuşuk çıktı

göbek düşmeden silinerek temizlencekmiş ben öle biliyorum canım ama daha doğurmadım canım

evet bana hala normal doğurursun diyor fakat ben iğneli olarak düşünüyordum onu tavsiye etmedi o yüzden bende vazgeçtim eşimide iki kere sezeryan yaptım ona normali hiç düşündürmedim dedi . sezeryanı kötü görmüyor ben güveniyorum doktoruma belkide benim korkaklığımı gördü :))

göbek bakımı için 70 lik alkol kullanılıyor. Bulamazsan eğer bir çok markanın hazır alkol ve kiti var. Aklıma ilk gelen bebedorda var. He bir de gaz için infacol iyi bir damladır. Ama her bebekte aynı etkiyi göstermeyebiliyor. Bir de acıelma yağı bebeğin ayaklarına masaj ve karnına masaj yapıyorsunuz anında gazı çıkıyormuş.

kızım 4 gün önce geldi ii de yaptı Allahıma çok şükür doğum yapacak arkadaşlar eğer sezeryan demese dr kesinlikle normal derim dedikleri gibi korkulacak bişi değilmiş...
13 de sancı başladı 17 de kızım geldiçok şükür....
daha çok şey paylaşmak isterdim ama kızıma zaman ayırlak istiyorum...
hımm birde gene normal yapacak arkadaşlar için söylüyorum doğumdan önce ki hafta Allahım size bi güç kuvvet veriyor ben ppazar evimi temizledim dip köşe ptesi kızım geldi:)
darısı başınıza.....

hadi ya sezeryancı yani ozaman?? ne biliyim son anda neden fikir değiştirdi ki diye aklım karıştıydı benimde.12 sinde kontrol var bülent beyle.benim aklım karmakarışık canım ya.offff

Kızlaaar bende cuma günü saat 17:50 de oğluma kavuştum.. Sezeryan oldu doğumum... Allahım herkesin yavrusunu sağsalim kavuştursun...

Canim benim cok sevindim sag salim kavustunuz..Allahim biromur beraber saglikla hep guzel gunler gorerek anali babali yasatsin evladini....

Nasildi sezayen? Epidural mi genel mi? Aniden mi oldu hepsini firsat bulunca yaz ins..
Yapilmasi gereken bisi var mi hastaneye gitmeden bilgilendir bizi inss dualarimdasinizz

Son düzenleme:
Arasta cim agziniz tatli yuvaniz mutlu olsun....
Bu guzellikle bunlar zor olmasa gerek)))

Canm ben de hergün yıkamayı düşünüyorum. Hatta annem doğunca sende kalcam bebeği ben yıkıycam diye heves ediyo:) zaten çok kısa sürüyor banyosu , bir de ıslak kalmaması gerekiyor göbeğin ona dikkat edersen sorun olmaz diye biliyorum

Hatunlar nasilsiniz biz kaynnanamla mutlu mesut oturuyoruz sabah kahvaltı sonra yemek servisimiz var dogumdan sonra da annemin gelip yemek vs. Yapmsini istiyor hanfendi ben bebege bakarım o da onları yapsin diyo acik açık. Son gunlerimnboyle iste hatta bayrama kardeşi karisi ve askerlik yapan 2 cocugunun da bi ze gelmeleri icin israr ediyordu oha dedkm eşimin agzini aradim ins. Gelmezler diyor anasina delimisin demiyorda. Valla daraldim sirf bu nedenle yarin doktorumu sezryana zorlayacagim sanırım cok daraldim doğumdan sonrasi da karanlik

Kızlar kaçıncı isim soruşum bilmiyorum sıkmamışımdır inş.) isim konusunda malum hala askıdayız. Bebeğim gelirse naparız bilmiyorum. Şeker sipariş de vercem isim olmadığı için erteliyorum hep.(
Eşim Zeynep istiyordu ama ben biraz daha farklı bişey olsun istiyorum . Onun da gönlünü alarak Zeynep Sare yada Zeynep Duru olsun diyorum. Tabi 2. İsim kullanılır çoğunlukla herhalde,) ne dersiniz fikrinize ihtiyacım var?? Siz olsaydınız??

biz de zeynep duru koycaz kızımızın adını:)

iyi geceler Ağustos anneleri :)))

topiğimizin bebişleri temmuzda gelmeye başlayınca tenhalaşmış buralar 40-50 kişi olan topik 20leri zor görüyor biz kaldık buralarda bizim bebiş daha aşağı bile inmedi doğum pozisyonunda kafa aşağıda ama doğum kanalına girmemiş tembel çok sevdi orayı gelesi yok ahhh hüseyin aras ahhh sen bi gelde ısırcam o popişini ayaklarını
herkes diyo inşallah babasına çeker huyu sana çekerse yandınız diye napıyorum bu insanlara neden böyle diyorlar anlamıyorum ki
bukadar mı yakıyorum canlarını valla bu zamanda uyanık olucan saf olmucan ağzın laf yapıcak.benim eşim haftanın 3 günü evde geri günler ya görevde ya nöbette ben kendime yetmek zorundayım kimsenin lafını tınlayamam

doğum yapan arkadaşları tebrik ederim allah analı babalı büyütsün maşallah

cnm bebişin hayırlı olsun sağlıklı ömürlü olsun inş. normal doğumla ilgili böle yazılar okumak içimizi çk rahatlatıyor çk teşekkürler...inş. bzde zmnı gelince kolayca yaşar buraya yazarız

Canim kirk bir kere masallah idosaa nazar degmesin.. saglikli uzun omurler olsun insallah. Cok tatli cok guzel tu tuuuu masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…