2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

Bana gelcek olursak 39haftamdayim hala ses seda yok beklemedeyiz stresli 1-2 hafta yasadim doktorum tatile gidecek diye beni sezeryan yapmak istedi tatile gitcegini bana soylemedi tamamen tesaduf ogrendim bebegim dogum pozisyonuna girmis ancak pelvis kemikleri arasina basi girmemis bu yuzden normal dogum yapamayacagi soyledi bana basta inanmistim ama tatil gidecegini ogrenince cok kotu oldum bu saatten sonra baska bir doktara gitmek zorunda kaldim oda normal dogum yapabilcegimi soyledi sezeryandan bahsetmedi bile simdi baska bir doktora gitmeye basladim hic kimseye guven olmuyor goz gore gore sezeryan yapcakti beni nasil bir vicdan bu anlamiyorum

Benim gibi bebegi bas asagi olup dogum pozisyonu almis olup bebegin kafasinin pelvis kemiklerine girmeyen arkadaslar varmi varsa size doktorunuz ne soyledi.

Kendimi dinliyorum surekli hic bir sancim yok hisetmiyorum yada karnim top gibi yukarida duruyor artik iyice zorlaniyorum bir an evel gelsede zorluklar gecse

Allahim insallah normal dogumu nasip eder bana ve benim gibi isteyen herkeze

herkese şimdiden günaydın arkadaşlar.. bugün yoğunluktan giremedim.. sabah 7.30 da hastaneye yatışım yapılacak tahminim 9 gibi meleğim doğmuş olur.. nolur dualarınızı benden eksik etmeyin.. hakkınızı da helal edin.. benimde hakkım varsa helal olsun.. darısı kalanların başına inş.. öpüyorum sizi.. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

Canm ya inş bebeğini kollarına alacaksın sağlıkla , ne büyük mutluluk herkes bu anı bekliyo. Bizlere de dua et :) güzel haberlerle gel..

herkese dua edicem doğuma girmeden sizde bana edinn :)

gözünaydın cnm Allah sağlıklı uzun ömürler wersinn....

amin inş. güsel haberlerle gelirim..

zeynep duru güsel ama yinede sen bilirsin sarede güsel anlamını bilmiyorum ama

12den beri bişi yemiyorumm susuzluktan ölcem sanırım

yrn 12 gibi sezeryanım olcak bebişime kawuşucam inş.

hepinize dua edicem sizde bana edin...çok heyecanlıyımm bişide yazamıyorummm byeeee

canım çokk saoll bizde bekliyoruz bakalım.. bi gelse, teyzelerine hemen anons edicez ama nazlı sıpamm çok naz yapıyor :)))

kuzummm 40 hafta olduk ya laaa hala tık yokkk banada doktor 40 haftayı geçince suni sancı dedi yaaa offf nasıl ki bu suni sancıııı((18::18::18::18:

ben de seninle aynı durumdayım canım bebek normal doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş merak etme vakti saati vardır dedi doktor sende sakın düşünme sazeryanı

canım sende heyecan doruktadır şimdi Allah yardımcın olsun sağ salim kavuş bebeğine inşallah 10 gün sonra da sıra bende

Cnm 40+3 um. Doktorum bebegin dogum kanalina girmedigini soylemisti persembe. Agzindan hic bu nedenle sezaryen olmalisn lafi cikmadi. Normal d bekliyorz

Kızlar dualarım sizinle Allah sağ salim yawrularımızı kavuşmayı nasip etsin sorunsuz sıkıntısız evinize dönmeyi nasip etsin Rabbim

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzelsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ne kadar kolay doğum yapmışsın o kadar imrendim ki sana
Maşallah :))))

günaydınlarr kimsecikler yok bugün iyice tenhalaştı burası biz doğurmayanlar nöbeti tutuyoruz
bakalım biizm takvim neler diyor bugün

canım benimde karnım top gibi yukarıda doğum pozisyonunda haftalardır ama kanala inmemiş daha doktorumda sezeryan olman gerekli demedi.. doğum anında da inebiliyormuş çünkü
bende artık gelsin istiyorum son haftalar zor geçiyor..yarın kırkıncı haftamıza girecegiz bakalım neler olacak

12den beri bişi yemiyorumm susuzluktan ölcem sanırım

yrn 12 gibi sezeryanım olcak bebişime kawuşucam inş.

hepinize dua edicem sizde bana edin...çok heyecanlıyımm bişide yazamıyorummm byeeee

kızlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız meleklerinizi.. dualarımız sizinle..

uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu biraz uykuuuuuuuuuuuuuuu... bütün isteğim buydu

aaaah ahhhh

uyku gerçekten de sütü arttırıyor ama nerdeeeee

helal olsun canım allah kolaylık versin........

ya cok garip ruh halindeym ben ne zaman doguracm nasıl olcak meleğim vs bide doguran arkadaslar bebek kac haftada dogu kilosu vs yazsalar daha iyi olur ya

36+4te doğdu, 2970gr, 51 cm

Umarım Birgun gecmisi okuyacak ve dogun hikayemi yazacak kadar zamanım olur. Bugun Birsuru kisi doguma gidiyordu. Hayırlısı ile cocuklarına kavuşurlar ins.

Biz sonunda eve çıktık . Bugun yine doktor kontrolumuz var. Ozel durumumuzdan dolayı sıkı takip etmek istiyorlar . Ama çok şükür kızım çağla inci ve ben iyiyiz. Evet 2. İsim olarak ani bir kararla çağla ismini de verdik hastanede.

Ben böyle sorunla karşılaşınca öyle kendimi sikmisimki ne acı ne agri birşey hissetmedim. Şimdi biraz biraz acısı çıkıyor .

Daha dogrusu kalbim acıyor . Neyse sizi olumsuz etkilemek istemem.

Doktorunuza güvenin ben güvendim sonuc ortada :)
Birde sezaryandan cokta korkmanıza gerek yOk.

Kimler dogum yaptı çok merak ediyorum ve sizi özlüyorum. Ama benim su an ilgilenmem gereken bir meleğim var. Sonra soz ugrarim.

Ha birde sürpriz olarak doktor ameliatta bir miyom bulmuş onuda almış:) haberim olmadan kurtuldum iste oh

offffffffffffffffffff. çokk kötüymm kızlar.. bebğim 11 günlk oldu hiç durmuyrr. kv yanımda yardıma geldii. ama ben hem bebğime bakıyrmm hemde kv hizmet ediyrmm. bebek uyudugunda yemek yapıyrm temizlk yapıyrmm. bebek ağladığında kv benden önce koşuyrr bebğin yanına.. ben bebği susturmaya çalışırkn gelip kucağımdan alıyor sallıyr sallıyrr. sonra gene bana veriyrr susturamayıncaa...annem burdaykenn hiç olmazsa ona şu yemeği yap, bunu yap yada ne bileymm bişeyler isteyebiliyrdumm, beni bırakıppp gitti kv elinee çok kırgınımm annm e ama ona demeye bile kıyamıyorumm istemeye istemeye gitti zatenn aklı bende hep biliyorum...aslında kv de iyi biri ama ne bileymm ya. çok karmaşık duygular içerisindeymmm..

Arastaaa canım benim dualarınız sayesinde iyi oldu benim kuzum. Ben ne diyim sana . Bu arada tip sektörüne belki bir katkımız olur doktorumuz yayın yapmak istiyor :)

İdosun resmini gördüm allahım ne kadar guzel bir bebek hic yeni doğmuş gibi değil dünya güzeli kızını benim yetişmede kokla nolur. Şansları hep açık olur insallah. Seni çok seviyorum .

canım yediklerin mi bebeğe dokunuyor acaba? soğuk bişeyler yedirmiyordu annem bana sütün üşür bebek durmaz diye.
belki de kv stresinden bebek de streslenmiştir. sakin olmaya çalış ne bileyim zor bir durumm.. Allah yardımcın olsun.

fidaneren kardeş bende senin gibiydim aynı ilk doğumumda, kv samsundan gelmişti ve bel fıtığı yolda coşmuştu. e 12 saat yol... neyse bende sen gibi doğum yaptım eve geldim ilk gece kociş dediki ben duymam falan annem kalsın yatsın yanında o duyar seni... nerdeeee... onun horlamasından ben 1 gr uyuyamamıştım. bebek uyuduğunda yemek bulaşık temizlik, uyanınca emzir vs. siteden komşular geçmiş olsuna geiyorlardı,

buralarda doğum yatağı yapılır, böyle güzel güzel nevresim serip anne bebeği yatar, birileri ona hizmet eder, misafir için falan kalkıp gezinmez, oturur sadece. bizde durum tam tersi, kv yatıyo ben geziniyom hatta komşum bana dedi ki sen napıyon üç gün olmuş doğuralı sen m yapıyon bütün işi, evet dedim yapma yat dedi ben gelirim sana yemek yapmaya...:) sonra kociş anladı durumu anne misafir değilsin dedi kalk yemek yap dedi, sonra bende kocaya dedim gece sen yat yanımda anneni uyandıamıyorum ben dedim tamam dedi,,, hayat birazcık yoluna girmişti ama depresyon mudur psikilojimidir nedir bitmişti zırıl zırıl ağlıyodum sürekli... ozamnlar kadınlar kulbü de yoktu.....20 gün kaldı kv ama hayatımın en unutulmaz en ağlamalı gergin günleriydi.

seni çok iyi anlıyorum, sana boşver takma kafaya desemde takılır, ama bebek uyuyunca uyu sende, yat dinlen, annenin de yapacağı bişey yok benim annemde hiç kalamadı yanımda aynı şehirde değildik zaten o zaman günü birlik gelip gittiler... annene de kızma...

biraz zor olacak bu günler ama of of .... bak şimdi hatırladım tekrar hatırladım o günleri .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…