- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.541
Canm ya inş bebeğini kollarına alacaksın sağlıkla , ne büyük mutluluk herkes bu anı bekliyo. Bizlere de dua et :) güzel haberlerle gel..
Kızlarrr dün dogumumu yaptım..cok güzel gectı hersey suan hastanedeyiz yarın çıkıcaz..kızım çok tatlı kibarcık bi kız..şu an yanımda mışıl mışıl uyuyo...ikimizde çok iyiyiz...spinal anestezi oldum süperdi herkese tavsiye ederim...hastaneden cıkınca bebeğimin resmini ve doğum hikayimi yazıcam kendinize iyi bakın öpüyoruz kızımla sizi
canım benim ya rabbim korkularnı heycanlarını gidersin ben şimdiden heycandan her gün bi garibim valla ne olcak nasıl olcak rabbim sen herkezi güldür bebeişlerini sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et haber et bize canım
Kızlar kaçıncı isim soruşum bilmiyorum sıkmamışımdır inş.) isim konusunda malum hala askıdayız. Bebeğim gelirse naparız bilmiyorum. Şeker sipariş de vercem isim olmadığı için erteliyorum hep.(
Eşim Zeynep istiyordu ama ben biraz daha farklı bişey olsun istiyorum . Onun da gönlünü alarak Zeynep Sare yada Zeynep Duru olsun diyorum. Tabi 2. İsim kullanılır çoğunlukla herhalde,) ne dersiniz fikrinize ihtiyacım var?? Siz olsaydınız??
canım çokk saoll bizde bekliyoruz bakalım.. bi gelse, teyzelerine hemen anons edicez ama nazlı sıpamm çok naz yapıyor :)))
Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
Bana gelcek olursak 39haftamdayim hala ses seda yok beklemedeyiz stresli 1-2 hafta yasadim doktorum tatile gidecek diye beni sezeryan yapmak istedi tatile gitcegini bana soylemedi tamamen tesaduf ogrendim bebegim dogum pozisyonuna girmis ancak pelvis kemikleri arasina basi girmemis bu yuzden normal dogum yapamayacagi soyledi bana basta inanmistim ama tatil gidecegini ogrenince cok kotu oldum bu saatten sonra baska bir doktara gitmek zorunda kaldim oda normal dogum yapabilcegimi soyledi sezeryandan bahsetmedi bile simdi baska bir doktora gitmeye basladim hic kimseye guven olmuyor goz gore gore sezeryan yapcakti beni nasil bir vicdan bu anlamiyorum
Benim gibi bebegi bas asagi olup dogum pozisyonu almis olup bebegin kafasinin pelvis kemiklerine girmeyen arkadaslar varmi varsa size doktorunuz ne soyledi.
Kendimi dinliyorum surekli hic bir sancim yok hisetmiyorum yada karnim top gibi yukarida duruyor artik iyice zorlaniyorum bir an evel gelsede zorluklar gecse
Allahim insallah normal dogumu nasip eder bana ve benim gibi isteyen herkeze
herkese şimdiden günaydın arkadaşlar.. bugün yoğunluktan giremedim.. sabah 7.30 da hastaneye yatışım yapılacak tahminim 9 gibi meleğim doğmuş olur.. nolur dualarınızı benden eksik etmeyin.. hakkınızı da helal edin.. benimde hakkım varsa helal olsun.. darısı kalanların başına inş.. öpüyorum sizi.. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
12den beri bişi yemiyorumm susuzluktan ölcem sanırım
yrn 12 gibi sezeryanım olcak bebişime kawuşucam inş.
hepinize dua edicem sizde bana edin...çok heyecanlıyımm bişide yazamıyorummm byeeee
Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
Bana gelcek olursak 39haftamdayim hala ses seda yok beklemedeyiz stresli 1-2 hafta yasadim doktorum tatile gidecek diye beni sezeryan yapmak istedi tatile gitcegini bana soylemedi tamamen tesaduf ogrendim bebegim dogum pozisyonuna girmis ancak pelvis kemikleri arasina basi girmemis bu yuzden normal dogum yapamayacagi soyledi bana basta inanmistim ama tatil gidecegini ogrenince cok kotu oldum bu saatten sonra baska bir doktara gitmek zorunda kaldim oda normal dogum yapabilcegimi soyledi sezeryandan bahsetmedi bile simdi baska bir doktora gitmeye basladim hic kimseye guven olmuyor goz gore gore sezeryan yapcakti beni nasil bir vicdan bu anlamiyorum
Benim gibi bebegi bas asagi olup dogum pozisyonu almis olup bebegin kafasinin pelvis kemiklerine girmeyen arkadaslar varmi varsa size doktorunuz ne soyledi.
Kendimi dinliyorum surekli hic bir sancim yok hisetmiyorum yada karnim top gibi yukarida duruyor artik iyice zorlaniyorum bir an evel gelsede zorluklar gecse
herkese şimdiden günaydın arkadaşlar.. bugün yoğunluktan giremedim.. sabah 7.30 da hastaneye yatışım yapılacak tahminim 9 gibi meleğim doğmuş olur.. nolur dualarınızı benden eksik etmeyin.. hakkınızı da helal edin.. benimde hakkım varsa helal olsun.. darısı kalanların başına inş.. öpüyorum sizi.. en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
herkese dua edicem doğuma girmeden sizde bana edinn :)
gözünaydın cnm Allah sağlıklı uzun ömürler wersinn....
amin inş. güsel haberlerle gelirim..
zeynep duru güsel ama yinede sen bilirsin sarede güsel anlamını bilmiyorum ama
hepinize çok teşekkür ederim canlarımmmmmmmalıntı yapamadıklarım vardır o kadar uzun süre oldukii girmeyeliii yazmayı bile unutmuşum ...daha tebrik ediceklerim var okuyamadım doğum yapanları ama bildiğim arastam var sayfalar arasında arayııp bulcam ilk fırsatta herkesi kutlıcammm :cok merak ediyorum minişleriiiiiiiii herkes iidir inş... 16: normal hayattan kopalı çok uzun zaman olmuş gibi kızım hayatımın tümünü kapladı şu 5 gündee
doğum hikayeme gelicek olursam ...aslında hikaye olucak kadar uzun değil hatta okadar kısakiiiiii
akşam üstü annemle yürüyüşe çıktık cumartesi doğum olcak diye son hazırlıkları yapalım dedik...gezindik parkta oturduk sohbet ettik güzell güzell saat 6 gibi eve geldik yemek hazırladık hatta erişte yapıcaktı annem ben girip yaptım 0 ağrı sancı
neyse iftar saati geldi sofrayı kurduk ben çorbadan bi kaşık aldım karnıma bi sancı girdi bacaklarıma vuruyoo ama çaktırmıyorum...
baktım dayanamıcam kalkıp lavaboya gittim tabii annem kociş arkamdan dedim tuvalete cıkmadım heralde o sancı yaptı neyse oturdu klozete kalkamıyorum ama sancılar 5 dk bir gelio gidiyoo çıktım dedim gecti masaya tekrar oturdum bi kaşıkda erişteden aldım yok anne dedimm ben doğuruyorum ....tabii kociş hemen panik halinde çabuk hastaneye ...hemen cantayı kaptık ben hala üstümü değişme derdindee merdivenlerden nasıl indim bilmiyom bi gelip bi gidiooo sancılarrr ...arabada aynı filmlerdekii o sahneyi yaşadım kadın durup durup bağırır yaa bacaklar açık benim bi bacak vites kolunda diğeri camdaaa... kociş hemen doktorumuzu aradı hemen hastaneye geçin 10 dk sonra bende ordayım demişşş....
neyse hastaneye yetiştik 10 dk içinde...
hemen tekerlekli sandalyeye oturttu beni kocişşvınnn ebenin haşin kollarına...
önce ameliyathaneye alalım dedii sonra bi bakalım açılma durumuna dediii aldılar beni muayene odasınabaktı ebe dediii cucu bebişşş geliooooo görüyorum diyooooooo
ben hala yok normal doğuramammmmm diye nasıl bağrıyorummm doktorum gelsinnnnn bırakın falannnnn
baktım bülent bey geldiii dedii bide ben bakıyım doktorum dedi saçını tutuyorum cucu seni sezeryana alamam zaten ameliyathaneye bile giemezsin dediiii oracıkta doğurcaktımm
ben hala hayır doğuramıyorum diyorum...
doktorum kafasını tuttu 4-5 kere falan ıkındım ama o 15-20 dk cok zorluyduuu ve balık gibiiiiiii çıktı derler ya gercekten öle ebemin karnıma bastırması doktorun aynı anda bebişi çekişiiiiii ve derin bi nefesssssss sonunda dünyanın en güzelllll sesiiii kızım bana merhaba dedii hemen silip yanıma verdiler babamızı çağırdılar
ben bu kadar korkarken bölesine kolay bi doğum yapmam bu kadar kısa sürmesi Allahım bana bi mucizesiiiiii darısı sizlere olsun canlarım.......şimdi meleğimle çok mutluyuzzz sizede bikaç foto yüklicez öpüyoruz kocaman en kısa zamanda girip bakıcam lokum bebişlerinize doğum hikayelerinizeeeee kendinize ve meleklerinize çok ii bakın darısı doğum bekleyenlerin başınaaa Eki Görüntüle 771395 Eki Görüntüle 771411 Eki Görüntüle 771413
12den beri bişi yemiyorumm susuzluktan ölcem sanırım
yrn 12 gibi sezeryanım olcak bebişime kawuşucam inş.
hepinize dua edicem sizde bana edin...çok heyecanlıyımm bişide yazamıyorummm byeeee
Öncelikle doğum yapan tüm arkadaşlarımı kutlar alınlarına öpücüklerimi kondururum.
Süt mevzusu açılmış değinmeden geçemeyecem. Birçoğunuzun bildiği gibi benim kızım 32 hafta 5 günlükken doğdu. Emme refleksi henüz gelişmemişti o gün bu gündür sağıp veriyorum. Bizimki az da olsa canı isterse meme emiyor çok nadir. Üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Bebeğiniz 2 kg ise emzirmekten çok nasıl beslerim de kilo alır kısmına odaklanıyorsunuz çünkü kilo kaybetme gibi bir lüksü yok. Neyse ilk zamanlar sağdığımda 20 ila 30 cc çıkıyordu ona yetiyordu düzenli sağmaya devam ettikçe arttı emin olun Allah ona yetecek kadar süt sağmayı sağlıyor emmese bile. Şimdi 130 cc leri görüyorum hatta sabaha kadar sağmayıp 6 7 saat uyuduktan sonra sağarsam 240 cc leri görüyorum. Bir kadın günde 850 ile 1100 cc süt üretirmiş ben şuan günde 5 kez falan sağabiliyorum ve bebeğim hiç mama almıyor sadece anne sütüm yetiyor. Bir öğünde 50 cc içiyor şuan her 2 saatte bir. İçmesi gereken sütün hesaplamasını da kilosunu 150 ile çarpın günlük içmesi gereken en az sütü bulabilirsiniz. Gönül isterki hesaba kitaba kalmadan emzirebilelim ama emmiyorsa da bu hayatın sonu değil. 46 gündür sağıyorum ve azalmıyor artıyor sakın canınızı sıkmayın. Bol su moral ve özellikle rezene çayı tavsiyemdir. En çok süt yapan şey nedir derseniz arayıpta bulamadığımız şey yani uyku :)) umarım ihtiyacı olanlara az da olsa yardımım dokunur. Öptüm sizleri iyi geceler
ya cok garip ruh halindeym ben ne zaman doguracm nasıl olcak meleğim vs bide doguran arkadaslar bebek kac haftada dogu kilosu vs yazsalar daha iyi olur ya
Umarım Birgun gecmisi okuyacak ve dogun hikayemi yazacak kadar zamanım olur. Bugun Birsuru kisi doguma gidiyordu. Hayırlısı ile cocuklarına kavuşurlar ins.
Biz sonunda eve çıktık . Bugun yine doktor kontrolumuz var. Ozel durumumuzdan dolayı sıkı takip etmek istiyorlar . Ama çok şükür kızım çağla inci ve ben iyiyiz. Evet 2. İsim olarak ani bir kararla çağla ismini de verdik hastanede.
Ben böyle sorunla karşılaşınca öyle kendimi sikmisimki ne acı ne agri birşey hissetmedim. Şimdi biraz biraz acısı çıkıyor .
Daha dogrusu kalbim acıyor . Neyse sizi olumsuz etkilemek istemem.
Doktorunuza güvenin ben güvendim sonuc ortada :)
Birde sezaryandan cokta korkmanıza gerek yOk.
Kimler dogum yaptı çok merak ediyorum ve sizi özlüyorum. Ama benim su an ilgilenmem gereken bir meleğim var. Sonra soz ugrarim.
Kızlar Parme arkadaşımız da doğurdu lakin İnci bebeğimizde kansızlık varmış ve hareketleri az olduğu için yoğun bakımdaymış. Ben iyi olacağına eminim, siz de dualarınızı eksik etmeyin de biran önce bebeğine kavuşsun parme. Rabbim şimdiden dualarınızı kabul etsin. Bana geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler.
offffffffffffffffffff. çokk kötüymm kızlar.. bebğim 11 günlk oldu hiç durmuyrr. kv yanımda yardıma geldii. ama ben hem bebğime bakıyrmm hemde kv hizmet ediyrmm. bebek uyudugunda yemek yapıyrm temizlk yapıyrmm. bebek ağladığında kv benden önce koşuyrr bebğin yanına.. ben bebği susturmaya çalışırkn gelip kucağımdan alıyor sallıyr sallıyrr. sonra gene bana veriyrr susturamayıncaa...annem burdaykenn hiç olmazsa ona şu yemeği yap, bunu yap yada ne bileymm bişeyler isteyebiliyrdumm,beni bırakıppp gitti kv elinee çok kırgınımm annm e ama ona demeye bile kıyamıyorumm istemeye istemeye gitti zatenn aklı bende hep biliyorum...aslında kv de iyi biri ama ne bileymm ya. çok karmaşık duygular içerisindeymmm..
offffffffffffffffffff. çokk kötüymm kızlar.. bebğim 11 günlk oldu hiç durmuyrr. kv yanımda yardıma geldii. ama ben hem bebğime bakıyrmm hemde kv hizmet ediyrmm. bebek uyudugunda yemek yapıyrm temizlk yapıyrmm. bebek ağladığında kv benden önce koşuyrr bebğin yanına.. ben bebği susturmaya çalışırkn gelip kucağımdan alıyor sallıyr sallıyrr. sonra gene bana veriyrr susturamayıncaa...annem burdaykenn hiç olmazsa ona şu yemeği yap, bunu yap yada ne bileymm bişeyler isteyebiliyrdumm,beni bırakıppp gitti kv elinee çok kırgınımm annm e ama ona demeye bile kıyamıyorumm istemeye istemeye gitti zatenn aklı bende hep biliyorum...aslında kv de iyi biri ama ne bileymm ya. çok karmaşık duygular içerisindeymmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?