- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.561
fidaneren kardeş bende senin gibiydim aynı ilk doğumumda, kv samsundan gelmişti ve bel fıtığı yolda coşmuştu. e 12 saat yol... neyse bende sen gibi doğum yaptım eve geldim ilk gece kociş dediki ben duymam falan annem kalsın yatsın yanında o duyar seni... nerdeeee... onun horlamasından ben 1 gr uyuyamamıştım. bebek uyuduğunda yemek bulaşık temizlik, uyanınca emzir vs. siteden komşular geçmiş olsuna geiyorlardı,
buralarda doğum yatağı yapılır, böyle güzel güzel nevresim serip anne bebeği yatar, birileri ona hizmet eder, misafir için falan kalkıp gezinmez, oturur sadece. bizde durum tam tersi, kv yatıyo ben geziniyom hatta komşum bana dedi ki sen napıyon üç gün olmuş doğuralı sen m yapıyon bütün işi, evet dedim yapma yat dedi ben gelirim sana yemek yapmaya...:) sonra kociş anladı durumu anne misafir değilsin dedi kalk yemek yap dedi, sonra bende kocaya dedim gece sen yat yanımda anneni uyandıamıyorum ben dedim tamam dedi,,, hayat birazcık yoluna girmişti ama depresyon mudur psikilojimidir nedir bitmişti zırıl zırıl ağlıyodum sürekli... ozamnlar kadınlar kulbü de yoktu.....20 gün kaldı kv ama hayatımın en unutulmaz en ağlamalı gergin günleriydi.
seni çok iyi anlıyorum, sana boşver takma kafaya desemde takılır, ama bebek uyuyunca uyu sende, yat dinlen, annenin de yapacağı bişey yok benim annemde hiç kalamadı yanımda aynı şehirde değildik zaten o zaman günü birlik gelip gittiler... annene de kızma...
biraz zor olacak bu günler ama of of .... bak şimdi hatırladım tekrar hatırladım o günleri .....
kuzummm 40 hafta olduk ya laaa hala tık yokkk banada doktor 40 haftayı geçince suni sancı dedi yaaa offf nasıl ki bu suni sancıııı(( 18::18::18::18:
ben de seninle aynı durumdayım canım bebek normal doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş merak etme vakti saati vardır dedi doktor sende sakın düşünme sazeryanı
Selam kızlar :) Kim bilir ne gelişmeler var ama geçmişi bi türlü okuyamadım. Bir ara okumaya çalışıcam. Daha doğum hikayemi yazıcam. Herkes iyidir umarım sizi çok özledim. Bu arada sizi kızımla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 771876
kızlar bana yardım edin isim konusunda mihrimah sultan, Sümeyye sultan, ayşe sultan nasıl bu isimler? hangisi DAHA güzel. muhtemelen sultan kısmı kimlikte olmayacak sadece söylemde olcak
kuzummm 40 hafta olduk ya laaa hala tık yokkk banada doktor 40 haftayı geçince suni sancı dedi yaaa offf nasıl ki bu suni sancıııı(( 18::18::18::18:
policim ilk doğumunu suni sancıyla yapan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki
BERBAAAT BİŞEY
ben de seninle aynı durumdayım canım bebek normal doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş merak etme vakti saati vardır dedi doktor sende sakın düşünme sazeryanı
bende ağlama krizlerine giriyrmm. eşimde çok yoğun çalışıyr gece 11 de falan geliyr, sabah da 6.30 da falan işe gidiyrr. garibimm kendi farkında bile değil değil kii evde olup bitenleri fark etsinn.. yaaa ben aslında iyiym kendi işimi kendimm yaparımm. sırff bu yüden normal doğum istemştimm. doğumdan hemen sonra ayağa kalkıp bebğime kendim bakıp ve kendi işimi kendim yapmak için. ama zoruma giden şey sözde bana yardıma gelmişş kv. ama ben ona bakıyorumm. o olmasa biz daha güzel geçnp gidecezz. bir tek bebeğe banyo yaptırıyrrr
Kalabalık aile olmayı istiyordum çünkü benim 1 kardeşim var , hep keske birkaç daha olsaydı diyorum
İnsallah Allah isteyen herkese nasip etsin , cocuk cok güzel bi şey , Allah'ım eksikliklerini göstermesin..
Tek pişmanlığım sezeryan olmus olması , gerci normali deneyip sezeryana donmuştum ilkinde...
3. Sezeryan zor oldu biraz. Keske ilkini ve hepsini normal dogurabilseydim dedim , neyse saglık olsun ne yapalım kısmet , cok sukur bugün daha İyiyim ..
kızım 4 gün önce geldi ii de yaptı Allahıma çok şükür doğum yapacak arkadaşlar eğer sezeryan demese dr kesinlikle normal derim dedikleri gibi korkulacak bişi değilmiş...
13 de sancı başladı 17 de kızım geldiçok şükür....
daha çok şey paylaşmak isterdim ama kızıma zaman ayırlak istiyorum...
hımm birde gene normal yapacak arkadaşlar için söylüyorum doğumdan önce ki hafta Allahım size bi güç kuvvet veriyor ben ppazar evimi temizledim dip köşe ptesi kızım geldi:)
darısı başınıza.....
Kızlarrr dün dogumumu yaptım..cok güzel gectı hersey suan hastanedeyiz yarın çıkıcaz..kızım çok tatlı kibarcık bi kız..şu an yanımda mışıl mışıl uyuyo...ikimizde çok iyiyiz...spinal anestezi oldum süperdi herkese tavsiye ederim...hastaneden cıkınca bebeğimin resmini ve doğum hikayimi yazıcam kendinize iyi bakın öpüyoruz kızımla sizi
Kızlaaar bende cuma günü saat 17:50 de oğluma kavuştum.. Sezeryan oldu doğumum... Allahım herkesin yavrusunu sağsalim kavuştursun...
bebisleri kucagina alan annislere bir sorum olacakti...gobekleri henuz dusmedi yikama isini neler yapiosunuz...hic yikadinizmi siliomusunuz doktor ne dedi kizlar...ben henuz dogurmadimda annnem geldi sagolsun benle kaliyor,,,hergun yikiycam ben diye tutturdu cabuk buyur diyo...gobek dusmeden hergun yikanmaz gibi gelio banada,,,,sizler napiosunuz
Arastaaa canım benim dualarınız sayesinde iyi oldu benim kuzum. Ben ne diyim sana . Bu arada tip sektörüne belki bir katkımız olur doktorumuz yayın yapmak istiyor :)
İdosun resmini gördüm allahım ne kadar guzel bir bebek hic yeni doğmuş gibi değil dünya güzeli kızını benim yetişmede kokla nolur. Şansları hep açık olur insallah. Seni çok seviyorum .
hepinize çok teşekkür ederim canlarımmmmmmmalıntı yapamadıklarım vardır o kadar uzun süre oldukii girmeyeliii yazmayı bile unutmuşum ...daha tebrik ediceklerim var okuyamadım doğum yapanları ama bildiğim arastam var sayfalar arasında arayııp bulcam ilk fırsatta herkesi kutlıcammm :cok merak ediyorum minişleriiiiiiiii herkes iidir inş... 16: normal hayattan kopalı çok uzun zaman olmuş gibi kızım hayatımın tümünü kapladı şu 5 gündee
doğum hikayeme gelicek olursam ...aslında hikaye olucak kadar uzun değil hatta okadar kısakiiiiii
akşam üstü annemle yürüyüşe çıktık cumartesi doğum olcak diye son hazırlıkları yapalım dedik...gezindik parkta oturduk sohbet ettik güzell güzell saat 6 gibi eve geldik yemek hazırladık hatta erişte yapıcaktı annem ben girip yaptım 0 ağrı sancı
neyse iftar saati geldi sofrayı kurduk ben çorbadan bi kaşık aldım karnıma bi sancı girdi bacaklarıma vuruyoo ama çaktırmıyorum...
baktım dayanamıcam kalkıp lavaboya gittim tabii annem kociş arkamdan dedim tuvalete cıkmadım heralde o sancı yaptı neyse oturdu klozete kalkamıyorum ama sancılar 5 dk bir gelio gidiyoo çıktım dedim gecti masaya tekrar oturdum bi kaşıkda erişteden aldım yok anne dedimm ben doğuruyorum ....tabii kociş hemen panik halinde çabuk hastaneye ...hemen cantayı kaptık ben hala üstümü değişme derdindee merdivenlerden nasıl indim bilmiyom bi gelip bi gidiooo sancılarrr ...arabada aynı filmlerdekii o sahneyi yaşadım kadın durup durup bağırır yaa bacaklar açık benim bi bacak vites kolunda diğeri camdaaa... kociş hemen doktorumuzu aradı hemen hastaneye geçin 10 dk sonra bende ordayım demişşş....
neyse hastaneye yetiştik 10 dk içinde...
hemen tekerlekli sandalyeye oturttu beni kocişşvınnn ebenin haşin kollarına...
önce ameliyathaneye alalım dedii sonra bi bakalım açılma durumuna dediii aldılar beni muayene odasınabaktı ebe dediii cucu bebişşş geliooooo görüyorum diyooooooo
ben hala yok normal doğuramammmmm diye nasıl bağrıyorummm doktorum gelsinnnnn bırakın falannnnn
baktım bülent bey geldiii dedii bide ben bakıyım doktorum dedi saçını tutuyorum cucu seni sezeryana alamam zaten ameliyathaneye bile giemezsin dediiii oracıkta doğurcaktımm
ben hala hayır doğuramıyorum diyorum...
doktorum kafasını tuttu 4-5 kere falan ıkındım ama o 15-20 dk cok zorluyduuu ve balık gibiiiiiii çıktı derler ya gercekten öle ebemin karnıma bastırması doktorun aynı anda bebişi çekişiiiiii ve derin bi nefesssssss sonunda dünyanın en güzelllll sesiiii kızım bana merhaba dedii hemen silip yanıma verdiler babamızı çağırdılar
ben bu kadar korkarken bölesine kolay bi doğum yapmam bu kadar kısa sürmesi Allahım bana bi mucizesiiiiii darısı sizlere olsun canlarım.......şimdi meleğimle çok mutluyuzzz sizede bikaç foto yüklicez öpüyoruz kocaman en kısa zamanda girip bakıcam lokum bebişlerinize doğum hikayelerinizeeeee kendinize ve meleklerinize çok ii bakın darısı doğum bekleyenlerin başınaaa Eki Görüntüle 771395 Eki Görüntüle 771411 Eki Görüntüle 771413
gebelikte gönek fıtıgı nasıl oluyor biliyormusunz ya benim karnımda bi acı var iki haftada bir yada haftada bir aynı günler tekrar ediyor ve bazen elime ufak bir beze gibi birşey geliyor bu fıtıkmı acaba
dünden beri canım yanıyor yine
canım bende de öyle bi bez vardı ben de çok korktum. sordum. fıtık olsa insan duramazmış yerinde. bebek büyüdüğü zaman baskıdan oluyormuş. şimdi yok mesela.
Bebişlerinizi görünce insan özlüyor hep içinde olanı bile. Sağlıkla büyütün evlâtlarınızı.
Gribeyaz biz hakikaten aynı gün doğuracaz sanırım. Takvim ne diyor bakalım
Canlarım kızımı beğenen tüm teyzelerimize tek tek teşekkürler. Pamuk prensesim tüm teyzelerimizin elinden öpüyomuş :) Doğum yapmamış olan arkadaşlar doğumdan korkmayın. Korktuğunuz gibi değil. Allah hepinizi kurtarsın ve sağlıkla yavrularınıza kavuştursun. Ben doğumu spinal yaptım son derece rahattı)
KiZlar gunum yarın doluyor doktoru m secimi bana bıraktı normal doğurmuş bir bayan kendisi. Ben seni yönlendirmem 1 hafta daha bekleriz istersen dedi. Ama biz bugun sezeryan olucaz riske atmak istemiyorum Bebiste erkek kilolu olur diye korkuyorum. Nolur dua edin cok ihtiyacım var buna.
Kararsız kaldım aslında ama bebeğimizde riske atmak istemiyorum.
Canm ben de hergün yıkamayı düşünüyorum. Hatta annem doğunca sende kalcam bebeği ben yıkıycam diye heves ediyo:) zaten çok kısa sürüyor banyosu , bir de ıslak kalmaması gerekiyor göbeğin ona dikkat edersen sorun olmaz diye biliyorum
offffffffffffffffffff. çokk kötüymm kızlar.. bebğim 11 günlk oldu hiç durmuyrr. kv yanımda yardıma geldii. ama ben hem bebğime bakıyrmm hemde kv hizmet ediyrmm. bebek uyudugunda yemek yapıyrm temizlk yapıyrmm. bebek ağladığında kv benden önce koşuyrr bebğin yanına.. ben bebği susturmaya çalışırkn gelip kucağımdan alıyor sallıyr sallıyrr. sonra gene bana veriyrr susturamayıncaa...annem burdaykenn hiç olmazsa ona şu yemeği yap, bunu yap yada ne bileymm bişeyler isteyebiliyrdumm,beni bırakıppp gitti kv elinee çok kırgınımm annm e ama ona demeye bile kıyamıyorumm istemeye istemeye gitti zatenn aklı bende hep biliyorum...aslında kv de iyi biri ama ne bileymm ya. çok karmaşık duygular içerisindeymmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?