2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gece 2 den beri belimde sürekli bi ağrı var 5-7 dk gibi de sızlamalar oluyor, karnım alt kısımları sertleşiyor.... ama şiddeti bu saate kadar artmadı, dk larıda.

birde kalkıp gezindiğimde çok hissetmiyorum oturduğumda yada uzandığımda devam ediyor. ne yapsam bilemedim. hareketlerine odaklandım şimdi, kahvaltı yaptım şekerli bişeyler yedim hareket etsin diye bekliyorum...

ne yapsam bilemedim.....hasteneye gitmek, oramı buramı kurcalatmak da istemiyorum....

bende ağlama krizlerine giriyrmm. eşimde çok yoğun çalışıyr gece 11 de falan geliyr, sabah da 6.30 da falan işe gidiyrr. garibimm kendi farkında bile değil değil kii evde olup bitenleri fark etsinn.. yaaa ben aslında iyiym kendi işimi kendimm yaparımm. sırff bu yüden normal doğum istemştimm. doğumdan hemen sonra ayağa kalkıp bebğime kendim bakıp ve kendi işimi kendim yapmak için. ama zoruma giden şey sözde bana yardıma gelmişş kv. ama ben ona bakıyorumm. o olmasa biz daha güzel geçnp gidecezz. bir tek bebeğe banyo yaptırıyrrr

KiZlar gunum yarın doluyor doktoru m secimi bana bıraktı normal doğurmuş bir bayan kendisi. Ben seni yönlendirmem 1 hafta daha bekleriz istersen dedi. Ama biz bugun sezeryan olucaz riske atmak istemiyorum Bebiste erkek kilolu olur diye korkuyorum. Nolur dua edin cok ihtiyacım var buna.
Kararsız kaldım aslında ama bebeğimizde riske atmak istemiyorum.

canım suni sancı çok iyi bişey değil bildiğim kadarıyla. dr konuş bence bi sorun yoksa normal sancıyı bekle derim. dün bi arkadaşımla bunu konuştuk hatta.

aayyy kokooşş şey seni
yesinler o minik burnunu
arastacım maşallah subhanallah kuzucuna
RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN
hayırlı evlat eylesin....

kızlar bana yardım edin isim konusunda mihrimah sultan, Sümeyye sultan, ayşe sultan nasıl bu isimler? hangisi DAHA güzel. muhtemelen sultan kısmı kimlikte olmayacak sadece söylemde olcak

canım bence sümeyye yada ayşe

evet doğru diyosun, yardıma gelip hizmet eden konumunda olmak, başka zaman tamam hizmet de edecez ama bu dönemde değil, bu dönem çok karmaşık duygular yaşıyosun zaten, ama sen yine kendini rahatlatacak bişeyler bulmaya çalış, elden gelen bişey yok.... biraz da dua...

Kızlaaar bende cuma günü saat 17:50 de oğluma kavuştum.. Sezeryan oldu doğumum... Allahım herkesin yavrusunu sağsalim kavuştursun...

Kızlar hepinizi tebrikederim....Sağ salim yavrularınıza kavuşmuşsunuz...Darısıda doğum yapmayan ve bugun doğum yapacak annelere:)

gebelikte gönek fıtıgı nasıl oluyor biliyormusunz ya benim karnımda bi acı var iki haftada bir yada haftada bir aynı günler tekrar ediyor ve bazen elime ufak bir beze gibi birşey geliyor bu fıtıkmı acaba
dünden beri canım yanıyor yine

doğum yapanlar meşgul sanırım canım yapmayanlar veriyor o yüzden. annem geçen sene yeğenime yaptırdı ben de çok istiyordum mis gibi oluyolar çünkü. ablama dedim. o da ama o zaman göbeği normalden geç düşüyor dedi. ben de kararsızım. ama annem geleceği için yaptırır kurtuluş yok yani...

Çağla İnci bayıldım isme :)) Dualarımız kabul olduysa ne mutlu bize o kadar içten dua ettim ki kendi yavruma edermiş gibi. Ben de seni mi çok seviyorum ne :))

Cucum doğumun ne kolay olmuş yaa. Kaşla göz arasında gelivermiş meleğin. Çok tatlı görünüyosunuz maşallah canım benim. Allah nazarlardan korusun sizi

canım bende de öyle bi bez vardı ben de çok korktum. sordum. fıtık olsa insan duramazmış yerinde. bebek büyüdüğü zaman baskıdan oluyormuş. şimdi yok mesela.

Bebişlerinizi görünce insan özlüyor hep içinde olanı bile. Sağlıkla büyütün evlâtlarınızı.

Gribeyaz biz hakikaten aynı gün doğuracaz sanırım. Takvim ne diyor bakalım

Canlarım kızımı beğenen tüm teyzelerimize tek tek teşekkürler. Pamuk prensesim tüm teyzelerimizin elinden öpüyomuş :) Doğum yapmamış olan arkadaşlar doğumdan korkmayın. Korktuğunuz gibi değil. Allah hepinizi kurtarsın ve sağlıkla yavrularınıza kavuştursun. Ben doğumu spinal yaptım son derece rahattı )

canım bende de öyle bi bez vardı ben de çok korktum. sordum. fıtık olsa insan duramazmış yerinde. bebek büyüdüğü zaman baskıdan oluyormuş. şimdi yok mesela.

anladım canım ben anlamadım her hafta değişimi olacagı zaman özellikle 15 günde bir pazar pazartesi bu acıyı çekiyorum sağa sola zor dönüyorum. hele bebiş içeride gerinip kasıldıkça çığlık atıyorum.. bezeyide bu ay fakettim öcesinde farketmemiştim.. artık bi hafta kaldı diye önemsememeye çalışıyorum çarşamba kontrolde unutmazsam soraym doktora

Bebişlerinizi görünce insan özlüyor hep içinde olanı bile. Sağlıkla büyütün evlâtlarınızı.

Gribeyaz biz hakikaten aynı gün doğuracaz sanırım. Takvim ne diyor bakalım

evet canım sanırm öyle olaak hiç niyetleri yok gelmeye bizimkilerin bayramda da gelmezse artık kötü planlarım var :)

bu sayılmaz. biz bayramda öpsün istiyoruz. ay ne çok yeğenimiz oldu. harçlık yetmeyecek bunlara. şeker veririz biz de ne yapalım...

doğum yapanlara Rabbim bebişleriyle sağlıklı ömür versin maşallah ne tatlı o bebekler cucu ve arasta..
bzde bgn nst ye grdk sbh geldik.herşey yolunda dedi dr. çk şükür. snra hast. baş ebesiyle knştm bzm yan apartmanda oturuo bi kaç kez konuşmuştuk saolsun çk sıcak davrandı gece de olsa ben mutlaka gelirim herşeyinle ilgilenirim rahat ol dedi. epidurali sordum oda zaten 5cm açılınca yapılıo o zmna kdr zaten sancının çoğunu çekiyosun dedi rahat ol korkma dedi saolsun. sanırım rahatladım biraz sezeryanda olsa o geliyomuş. çatı muayenesine gerek yok ben bakıyorum açılmaya zaten hemen dedi.çatı muayenesinden vazgeçtim çnkü yapacak olan dr. erkekti.

Canım Allah kurtarsın inşallah sende bebeğinde hiç sıkıntısız geçirirsiniz doğum sürecini. Suni sancı almayı düşündün mü normal doğum için

Göbeği düşene kadar sünger banyosu yaptırılır yani süngerle bebek temizlenir arkadaşlar(Tecrübeli olduğumdan değil kitap bilgisi ).Ne kadar dikkat edersen et küvet banyosunda su gidebilir göbeğe riske gerek yok bence.

Canım cuma günü kızımın oda takımı geldiğinde kv söylememe ragmen gelmedi okadar zoruma gitti ki eşime anlattım.Eşim de annesiyle konuşmuş "Ben iş olabileceğini öngöremedim,yoksa gelirdim...."falan filan. Araya hafta sonu girdi tabi eşim gitti kv ben gitmedim az önce aradı kv "yemek yeme ben bişeyler getircem 1 2 saate " şimdiye kadar böyle birşey yapmamıştı hiç.

Sen canını sıktığında ,sinirlendiğinde onların hepsi meleğine yansıyor sütünden ne gerek var.Kendini üzdürme. Diyeceğim o ki farkettir hatalarını eşin yanında durmuyorsa sen bir yol bulup farkettir.Gelsn kv m onunlada konuscam yaptığını. Hayatımda onlar hep olacak kendimi niye üzeyim 2 yıldır evliyim memnun olmadığım hiç bir şeye evet demedim ve ya yapmadım tabi herşey üsulunca...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…