- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.581
günaydın kızlaarrrr!
bugün çookk mutluyum çünkü 2 saat sonra annecikim yanımda olacaakkkartık böcükümü rahatlıkla bekleyebilirim
dün eşimin halasına iftara davetliydik..evleri bize yakın yürüyelim dedik.. daha sokaktan çıktıkk ki benim kasıklara çok fena ağrılar girmesin miama ilk defa bu kadar şiddetlisini yaşadım.. nasıl heyecanlandım anlatamam.. ama bi yandan da yürümeye devam ettim ahhlaya vahhlaya 2 dk.lık yol uzadı da uzadı.. ter bastı beni..kociş de kız kardeşim de bi heyecanlandılar ki birbirimizin elini tutarken öyle bi sıkmışız ki parmak izleri çıktı ikimizde de :)) kocam da diyo hadi sen sıkıyosun tamam da ben niye bu kadar sıkmışsam senin elini neyse geçti sonradan sancı falan kalmadı.. öyle bi aksiyon yaşadık işte..
bugün sanırım baya doğum yapacak arkadaş var.. hepsinin Allah yardımcısı olsun..çookk kolay doğumlar yaşasınlar..ağrısız,sıkıntısız,bol sütlügeçmişe de hemen bakayım sonra evi toparlayım annem gelmeden :)) öpüyorum çookkkk
canım suni sancı çok iyi bişey değil bildiğim kadarıyla. dr konuş bence bi sorun yoksa normal sancıyı bekle derim. dün bi arkadaşımla bunu konuştuk hatta.
geçmiş olsun canım, mmlk göbek fıtığı olmuştu sanırım. öyle hatırlıyorum. gerçi bebeği oldu kaç gündür girmiyor. ona sorabilirsin..gebelikte gönek fıtıgı nasıl oluyor biliyormusunz ya benim karnımda bi acı var iki haftada bir yada haftada bir aynı günler tekrar ediyor ve bazen elime ufak bir beze gibi birşey geliyor bu fıtıkmı acaba
dünden beri canım yanıyor yine
KiZlar gunum yarın doluyor doktoru m secimi bana bıraktı normal doğurmuş bir bayan kendisi. Ben seni yönlendirmem 1 hafta daha bekleriz istersen dedi. Ama biz bugun sezeryan olucaz riske atmak istemiyorum Bebiste erkek kilolu olur diye korkuyorum. Nolur dua edin cok ihtiyacım var buna.
Kararsız kaldım aslında ama bebeğimizde riske atmak istemiyorum.
yaa 60 km.cik yoldan gelmek kolay tabiiiŞimdiden gözün aydın ben de annen yetişti mi merak ettim o yüzden bakayım dedim az kalmış neyse ki ama benim annem seninkinden hızlı çıktıaz önce yanıma geldi
doğum yapanlara Rabbim bebişleriyle sağlıklı ömür versin maşallah ne tatlı o bebekler cucu ve arasta..
bzde bgn nst ye grdk sbh geldik.herşey yolunda dedi dr. çk şükür. snra hast. baş ebesiyle knştm bzm yan apartmanda oturuo bi kaç kez konuşmuştuk saolsun çk sıcak davrandı gece de olsa ben mutlaka gelirim herşeyinle ilgilenirim rahat ol dedi. epidurali sordum oda zaten 5cm açılınca yapılıo o zmna kdr zaten sancının çoğunu çekiyosun dedirahat ol korkma dedi saolsun. sanırım rahatladım biraz sezeryanda olsa o geliyomuş. çatı muayenesine gerek yok ben bakıyorum açılmaya zaten hemen dedi.çatı muayenesinden vazgeçtim çnkü yapacak olan dr. erkekti.
yaa 60 km.cik yoldan gelmek kolay tabiiibizimki sabah 6 dan cıktı yola.. önce arabayla Adana'ya.. sonra uçakla İstanbul'a.. sonra metroyla Esenler otogarına sonra da otobüsle Tekirdağ'a.... üstelik yanında yeğenim de varr kıyamadım ona yaa aklım çıktı son olarak otobüse binene kadar..sabahın köründen beri uyanmışım ben de. neyse ki azcık kaldı 1 bucuk saate burdalar inşallah
yaa 60 km.cik yoldan gelmek kolay tabiiibizimki sabah 6 dan cıktı yola.. önce arabayla Adana'ya.. sonra uçakla İstanbul'a.. sonra metroyla Esenler otogarına sonra da otobüsle Tekirdağ'a.... üstelik yanında yeğenim de varr kıyamadım ona yaa aklım çıktı son olarak otobüse binene kadar..sabahın köründen beri uyanmışım ben de. neyse ki azcık kaldı 1 bucuk saate burdalar inşallah
bebisleri kucagina alan annislere bir sorum olacakti...gobekleri henuz dusmedi yikama isini neler yapiosunuz...hic yikadinizmi siliomusunuz doktor ne dedi kizlar...ben henuz dogurmadimda annnem geldi sagolsun benle kaliyor,,,hergun yikiycam ben diye tutturdu cabuk buyur diyo...gobek dusmeden hergun yikanmaz gibi gelio banada,,,,sizler napiosunuz
Allah kavustrsn cnm..annecigin geliyo..artk dogumu bklersn raht raht annenin yannda olmasi cok buyuk destek oluyo gercekten
Ayy çok yorucuymuş ben daha okurken yoruldum tatlım neyse birazdan gelsin bir sarılsın sana bütün yorgunluğu geçer benden çok selam söyle
Selam kızlar :) Kim bilir ne gelişmeler var ama geçmişi bi türlü okuyamadım. Bir ara okumaya çalışıcam. Daha doğum hikayemi yazıcam. Herkes iyidir umarım sizi çok özledim. Bu arada sizi kızımla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 771876
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?