2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya leke bırakıyor 30 derecede çıkmıyor daha sıcak su lazım

Bi de şu kaka lekelerini nasıl çıkarıyosunuz dalinin sıvı deterjanı çıkarmıyor. Bizim deterjanı da kullanmak istemedim ama mecburum galiba. Her parçayı ikişer kere mi yıkicaz alla allaaaaaaaaaa

Canim doktor bana gobek dusene kadar yikama 10 gin icinde duser dedi. 10 gun yikamadim bebegimi gul suyu ve pamukla sildim her yerini. 10 gun olup gobegi dusmeyince yikadim. Banyo sonrasi gobegini kuruladim alkolle pansumanini yaptim. Ertesi gun dustu gobegi bir sorun yasamadim. Rahatladi yavrum yikaninca. Keske ilk gun yikasaymisim. Eskiler hep yikiyormus :)

doğum yapan tüm arkadaşlarım hayırlı olsun allah analı baablı büyütsün darsısı başımaıza inş cücü arasta kızlar bebişleriniz çok tatlı rabbim nazarlarda korusun

canızm zeytinyağlı sabunu rendele sıcak suda erisin içine çamaşırla ısla beklet sonra yıka işe yarıyor canım

çok güzel anlatmışsın canım çok kesik olmaması çok iyi olmuş dikişinde az olmuştur bebeğinede sanada sağlıklı sihatli ömürler diliyorum.ikinizede maşallah

utanma mı bu bilemiyorum sonuçta dr.um erkek eşim bunu hiç sorun yapmadı..ama muayene hiç alttan olmadım bnmki birazda korku aslında doğuma da erkek dr girecek bunun farkındayım ama çekiniyo insan..eğer cinsiyet ayrımı yapıcak olsam özellikle bayan dr. seçerdim.inş. herşey bi çırpıda olur ve biter.

canım inan ki şuan hikayeni okudum ve ağlıyorum bende artık oğluşuma sağlıkla huzurla kavuşmak istiyorum bu karışık ruh halinden kurtulmak istiyorum bugün doğum yapayım diye dualar ediyorum.güle güle büyüt bebeğini bir ömür boyu yavrularınla eşinle sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu bir hayat yaşayın canım

bugün 40.haftamıza girmiş bulunuyoruz rüyamda 5 rakamı görmüştüm bugün ayın 5 i acaba bugün doğurur muyum diye çok ümitliyim son zamanlarda karışık duygular içindeyim haftasonu ara ara fenalaştım şekerim düşüyor sanırım.yarın başka bi doktor kontrol edecek kendi doktorum yok maalesef biraz korku var bayramda doğurursam kendi doktorum olmazsa diye ama Allah tan hayırlısını diliyorum.geçmişe bakamıyorum bayram öncesi personel maaşlarını hesaplayıp yatırmam gerek şimdi işe dalış yapmalıyım umarım herkesin keyfi yerindedir hepinizi öpüyorum

canım gözünüz aydın tebrikler :)) Allah analı babalı sağlıkllı büyümeyi nasip etsin

başka doğuran arkadaşlar olmuş yine hepinizi tebrik ederim...artık pc başında duramıyorum hiç...geçmişleri okuyamıyorum şöyle hızlıca bakabiliyorum....mutalaka kaçırdıklarım oluyor...

kasılmalarım devam ediyor...nidilat içiyorum düzenli...her gün dua ediyorum şu 1 haftayı atlatalım diye...

gerçi bi çok arkadaşımla konuştum dr.lar böyle yapabiliyormuş..bi ark.ım da nidilat kullanmış böyle hem de yarım saatte bir acilde 1 kutuyu bitirtmişler üstelik açılması da varmış ama ona rağmen bekletebilmişler ve 38 de doğurmuş...bizim de bayramdan sonraki hafta 38 dolacak...bu da iyi bi zaman...inşallah o zamana kadar bi sorun olmaz...

önce Allah'a sonra kızıma güveniyorum....

haklısınnn. bende bir yolunu bulupp söyleyecmm eşimee. suratımm bile düştüü yani. o da fark ediyorr. dün gece hatta annesine _sen bu gelini gündüz dövüyr muusn ne yapıyorsunn- yüzü gülmüyr 2 gündür_ dedi. ya çok bişey beklemiyrmm yemek yapsın yeter. bu saat olmuş hala öğlen yemeğimizi yemedikk birde bana sürekli diyor ki ___ ye ye. ye ki sütün gelsin.. yoksa mama çok zor bişeyy___ mademm bu kadar biliyorsunn zahmet olmazsa kalk bir yemek yapp ne olur sankii...

Canım Allah kurtarsın inşallah sende bebeğinde hiç sıkıntısız geçirirsiniz doğum sürecini. Suni sancı almayı düşündün mü normal doğum için

CANIM normal dogumu 1 hafta dha bekleyebiliriz dedi doktorum ama suni sancıyı önermedi. Bilmiyorum niye ama. Hiç açılmamda yok.
Yatış işlemlerim yapıldı 3- 4 arası zorla Alicaz yavrumu. Cok merak ediyorum onu

CANIM kardeslerim benim 9 ayi birlikte geride bıraktık. Hepinize teşekkür eerim derlerimi heyecanlarımı paylaştınız.
Hepimizin dogumu kolay yavruları saglikli olsun insallah. Tum agustos annelei ve ailelerinin mekanı cennet olsun. Yazacak cok şeyim edecek cok duam var aslında.simdi esimin ailesi ve benim ailem hastanede bizi bekliyor sizden uzak kalacağım .

Bugün oğlum icin süslendim sadece heyecandan sancilandim

Öpuyorum hepinizi ....

Canım gözün aydın tebrik ederim.. Negüzel anlatmışsın.. Çok da zorlanmamışsın öyle anladığım kadarıyla :) inş hepimizin kolay olur doğumları

Hiç açılma olmadan suni sancı verildiğinde doğum genelde sezeryanla bitiyormuş
O nedenle normal doğumlarda doktorlar açılma olmadan suni sancı vermemeyi tercih ediyorlar
Aklınızda bulunsun arkadaşlar eğer açılma olmadan sadece normal sancılar varken suni sancı veriyorsa doktorunuz sizi ameliyat etmek istiyordur

arasttaaaaaaaaaa maşallahhhhhh çok mu çok tatlı bu idaaa:)

ayrıca minnosh meltowski ve adını unuttuğum arkadaşlarım noluuur kusura bakmayınnn peşpeşe doğuruyosunuz yetişemiyoruz vallaa
bugün de hera ve mucize galiba doğum yapıcak tı umarım hayırlısıyla kucaklarına almışlardır bebişlerini kucaklarına :)

Allah yardımcın olsun. Eşinlede konuş bence. Mesela eşin desin "anne senin şu... yemeğini özledim yarın yaparmısın?" bir başlangıç .Oyunla moyunla alıştırırsınız.

Güzel anneler iyidir inş :) doğum yapan arkadaşlarımı tebrik eder öperim mis yavrularını çokça.)

Kızlar ben wc den çıkamıyorum artık.. Nasıl baskı yapıyo bebeğim anlatamam , hem cnm acıyo hem bi yanma tuvalet hissi .. Dün gece resmen tuvaletten yatağa , yataktan tuvalete belki 10 15 kere ağlayarak sinirlerim okadar bozulduki şaka gbi yattığım an sağa veya sola dönüyorum bi yanma hissi ve tuvalete de gidiyorum yapıyorum:/ ne ara geliyosa anlamadım.. Ayakta duramıyorum fazla, otururken de çok baskı oluyo. Şuan yattığım halde hareketleri fenaaa....
Bugün de evde temizlik var. Resmen eli yüzü açılıyor mis gbi kokuyo odalar yavaş yavaş:) yarın da dr kontrolü var. Doğurtsun beni dedim artık siz düşünün ne halde olduğumu.. Korku kalmadı deli cesareti geldi ama nekadar sürer bilmiyorum:)

kızlar kontrole gitmiştik normalde doktor bugün alabiliriz demişti, yarın alalım istersen artık dedi
kilosu 2900 çıktı ama 400+- tabi, minyon oğluşum, yalnız ben pazartesiye kadar beklemek istiyorum
biraz daha kilo alsın diye, sezryn olacağım, doktor bayramda burda değil ve sancı vs gelse nöbetçi doktordu, çocuk doktoruydu vs.
sıkıntı olacak, doktor kanala girmemiş ama gelmez diyemem dedi
çok kararsız kaldım, doktor benden telefon bekliyor napayım kızlar ya, eşim yarın doğsun diyor
alanında en iyi doktora gittim dokuz aydır, şimdi bayramda sancı gelirse başka doktora nasıl gideyim
keyfi davranmak da istemiyorum, siz ne dersiniz?

canlarım HELENAS arkadaşımız mesaj attı ;

"Fundacim suyumun azaldığı,bebeğin doğması gerektiği kesinleşti.. bugün hastaneye yatış yaptım,yarın suni sancı ile doğumu başlatıyoruz.. önce epidural normal deneyeceğiz.. bir sıkıntı çıkarsa sezeryan olacak.. lütfen dualarınızı esirgemeyin..korkuyorum biraz ( "

Allah yardımcısı olsun inşallah Helenasın... Hera,Mucize ve bugün yarın doğum yapacak tüm arkadaşlarımızın.. dualarımız sizinle..

Minnosh'un doğum hikayesi de çokk güzelmiş bu arada Allah bağışlasın yavrusunu

benimde gebeliğimin çok erken dönemlerinde göğsümde sızlamalar oldu seninkine benzer bi sıvı geldi ama rengi sarımsıydı miktarı seninki kadar çok değildi ama sürekli oluyodu sol tarafımda daha çok oluyodu şimdide ara ara oluyo

hamişler ben epidral normal dogum istiyodum ama epiduralı yapcak doktor melegimi bekledm tarihlerde yok bugun dr gittim eger illa epıdurl istiyosan yatrem suni sancıyla acalım dedi ama hiç acılmam yok ve bebek dogum yoluna girmemş daha bende acılma vs yok rıske atmaym bekleyem dedim artık ya normal yada sezeryan olacak hayırlısıyla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…