2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gözün aydın tebrik ederim.. Negüzel anlatmışsın.. Çok da zorlanmamışsın öyle anladığım kadarıyla :) inş hepimizin kolay olur doğumları

Tesekkur ederim
Ilk doguma gore kolaydi,
Zor hamilelik kolay dogum
O damar sanssizligim olmasaydi cok cok iyi olavakti ama nasib
Nerrdeyse kan verilecekmis, hala toparlanamadim cok cok halsizim
Insallah sen de hayirlisila kurtulursun bir avazda:)

Canm Allah yardımcısı olsun, en kolayından bir doğum olur inş , güzel haberler getirir bize.. Sağlıkla alsın kucağına bebişini ...

Selam kizlar.topikte ne var ne yok okuyamadim günlerdir. Dogumu bekleyen annelerin allah yardimcisi olsun.saglicakla kavussunlar bebislerine. Bebegine kavusan annelerin de gözü aydın olsun.allah anali babali buyutsun. Ben de 2agustos cuma günü bebegimi kollarima aldim. Suni sanci verilerek normal dogum yaptim.hastanede kalmadim hic evdeyim şükür oglumla keyfimiz yerinde. Darisi tum bekleyenlerin başına canlarim.

yerim ben senin köfte dudaklı kızınıııııııı ya cok tatlı kuzum maşallah kokoşum yaaaaaaaAllahım nazarlardan korusunnnn

canım bize yıkamayın dediler hastanedede yıkanmadı zaten...dün göbişi düşünce hemencik yıkadık meleğim nasıl rahatladı bundan sonra hergün bıcı bıcı yapıcazz

canım benim kızınında seninde ii olmana cok sevindimmmmmm

kızımın güzel teyzoşları hepinize cok teşekkür ederizzz öyle güzell seyler yazmışsınız kiiikızımla öpüyoruzz kocaman...
darısı tüm doğum yapmayı bekleyenlere olsun sağlıkla kavuşsunlar inş...
şimdii kızımın yanına dönmem lazım bi süre böle olucak sanırım sizleri cok özledim kendinize ve meleklerinize ii bakın

allah analı babalı büyütsün

canım geçmiş olsun almışssın yavrunu kucagına Allah analı babalı büyütsün neden suni sancı verdiler daha günn varmış nasıl zormu biraz detay verebilirmisin biz endişe ile normal doğumu bekleyen hamişlere :)

Allah sağlıklı ve uzun ömürler versin canım.3 gün oldu demek yavrun geleli,ikinizde çok iyi ve mutlu olun hep,tabi babanızla birlikte.hayırlı insan olsun inşallah herkese

Allah seninde bütün doğum yapan ve yapacaklarında yardımcısı olsun.inan bana herşey çok güzel ve kolay olacak.inşallah herşey yolunda gider Helenascım,bak bu 9 ayda neleri hallettik bir doğumu mu beceremiycez? Herşey güzel olacak ve haberlerini bekliyoruz.

canım maşallah bu ne güzel bir anlatımdır gözlerim yaşardı olayı yaşar gibi oldum doğrusu rabbim evladınla ailenle hayırlı ömür nasib etsin hepinize darısı başıma olsun inşallah

Cnm.dun gce bnde ayni durumdaydm. Tuvaletten cikiyorm geliyorm gne ayni sanki saattlerdr tuvalete gtmemism gbi..yat kalk deli oldum icm skldi nefesm daraldi...ayin 16si glsin istiyorm artk hyrlisiyla.o kdr hfta ay gcirdm smdi dakikalr bile gcmiyo...hem sıkntilar artiyo hem kizima kavusmk istiyorm artk.bde bayram var doktor her saat bna ulasabilirsn acil bi durumda hemen alicm sezeryana icini ferah tut diyo ama sezeryan gunune kdr sancilanmaktan cok korkuyorm bn yaaa

Ben de doğsun artık diyorum canm ya daha çok var ama okadar bekliycrğini sanmıyorum. 28i sata göre ama.. Yarın Dr a gidicem bakalım ne durumdayız.. En son acildeki nöbetçi dr kurcalamıştı açılma var mı diye.. Yarın da benm Dr çatı muayenesi yapabilirim demişti.. Bu 3. Alttan bakılması olcak çıkar artık herhalde..

Uff o alttan kurcalanmakta irenc yani..bnmde 16 agustos sezeryan gunum..ama bklermi bilmiyrm acil bseyden korkuyrm bde su byram isi iyice canimi skiyo

Uff o alttan kurcalanmakta irenc yani..bnmde 16 agustos sezeryan gunum..ama bklermi bilmiyrm acil bseyden korkuyrm bde su byram isi iyice canimi skiyo

Tabi sezeryan olunca bir de korku oluyo ya aniden gelirse diye.. Kendini iyi dinle cnm en ufak bişeyde hastaneye git nst falan..bayramda da dikkat etmek lazım .. Beni de tek korkutan nasıl doğurcam doktorum bayramda da hastanede olacakmış , muhtemelen bayramdan sonra da burdayım dedi.. Kızım nezaman gelmek isterse artık.. Gerçi biraz zorlasam çıkcak gbi.. Yürümeme bakar gbi geliyo Allah yardımcımız olsun hepimizin.

kızlar yarın hastaneye yatışım var hepinize haber vermek istedim 7 sindede sezaryanım olacak biraz korku biraz heyecan yaşıyorum. sayfayı bir açtım doğuran arkadaşlarımı görünce nasıl mutlu oldum Allah sizden ayırmasın analı babalı büyüsün dünya güzelleri yeğenlerim. dualarınızı esirgemeyin benden de kızlar. hepinizi çok seviyorum

Canım gözün Aydın Allah analı Babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Canım benimde sağ göğsümden çok geliyor soldan az miktarda
Kuruduğunda sarı oluyor rengi
Evdekim diye hep bol eyler giyiyorum
Ona rağmen gelmeye devam ediyor
İnternette de pek bi ey bulaadım
Çok sızlıyor gerçekten özellikle çıkamazsa

meleklerini kucaklarına alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum
artık darısı başımıza
bizde bugün kontroldeydik ama biraz canım sıkıldı
bugünkü tahlıl sonuçlarımda hem kanda hem idrarda enfeksiyon çıktı
ayrıca kan değerlerimde düşük çıktı
koca bir reçete ilaç yazdı doktorum
doğuma kadar bu enfeksiyonları kurutmamız lazım dedi...
böyle bişey yaşayan varmı kızlar
daha önce idrarda çıkmıştı ama kanda hiç çıkmamıştı neden böyle oldu anlamadım
herhangi bir sıkıntın rahatsızlığın varmı dedi doktorum
hayır şimdilik yok dedim ama hamileliğimin başından beri akıntımın oldugunu söylüyordum
püüüfff içtiğimiz ilaçlara yenileri eklendi aman ne güzel...

birde göğüs kremi olarak lanolin kullanan arkadaşlar vardı sanırım
bu lanolin nerde satılıyor kızlar eczanelerdemi yoksa aktarlarda filanmı?

geçmiş olsun.umarım bir an önce geçer.eczanelerde satılıyor.

benim sızlama olmadı hiç ama hep kaşıntı özelliklede son zamanlarda göğüs etrafında minik kabarcıklar oluştu onlar acayip kaşınıyo.Sen evdeyim diye bol giyiyorum diyosun ne güzel ben bazen üstümde sadece atlet alt tarafım çıplak duruyorum sıcaktan ve nemli havadan pişik oldum duramıyorum

canım geçmiş olsun..
butik bebede lansinoh indirimde bak istersen bugün son sanırm fiyatı çok uygun kargo ücretide yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…