- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.641
meleklerini kucaklarına alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum
artık darısı başımıza
bizde bugün kontroldeydik ama biraz canım sıkıldı
bugünkü tahlıl sonuçlarımda hem kanda hem idrarda enfeksiyon çıktı
ayrıca kan değerlerimde düşük çıktı
koca bir reçete ilaç yazdı doktorum
doğuma kadar bu enfeksiyonları kurutmamız lazım dedi...
böyle bişey yaşayan varmı kızlar
daha önce idrarda çıkmıştı ama kanda hiç çıkmamıştı neden böyle oldu anlamadım
herhangi bir sıkıntın rahatsızlığın varmı dedi doktorum
hayır şimdilik yok dedim ama hamileliğimin başından beri akıntımın oldugunu söylüyordum
püüüfff içtiğimiz ilaçlara yenileri eklendi aman ne güzel...
birde göğüs kremi olarak lanolin kullanan arkadaşlar vardı sanırım
bu lanolin nerde satılıyor kızlar eczanelerdemi yoksa aktarlarda filanmı?
geçmiş olsun.umarım bir an önce geçer.eczanelerde satılıyor.
canım geçmiş olsun..
butik bebede lansinoh indirimde bak istersen bugün son sanırm fiyatı çok uygun kargo ücretide yok
canım ben lanolin kullanıyorum. Lansinohun hammaddesi. Daha saf daha doğal kaç gr istersen eczaneden verirler. şimdi senin için hesapladım 40 gr 15 tl yapıyor. Ben bir de onu fitokremle karıştırdım. ikisi toplam 80 gr onun fiyatı da 24 tl yapıyor. Günde 1 kez sürüyorum 24 saat nemli tutuyor.
Ömer Barışımız dünyaya geldi, ağrılarım olduğu icin kucağıma alamıyorum, Cook guzel bir bebeğimiz oldu, biraz toparlaninca tum ayrıntıları yazacam, hepinizi opuyorum.
canım geçmiş olsun..
butik bebede lansinoh indirimde bak istersen bugün son sanırm fiyatı çok uygun kargo ücretide yok
Ömer Barışımız dünyaya geldi, ağrılarım olduğu icin kucağıma alamıyorum, Cook guzel bir bebeğimiz oldu, biraz toparlaninca tum ayrıntıları yazacam, hepinizi opuyorum.
canım ben lanolin kullanıyorum. Lansinohun hammaddesi. Daha saf daha doğal kaç gr istersen eczaneden verirler. şimdi senin için hesapladım 40 gr 15 tl yapıyor. Ben bir de onu fitokremle karıştırdım. ikisi toplam 80 gr onun fiyatı da 24 tl yapıyor. Günde 1 kez sürüyorum 24 saat nemli tutuyor.
merhaba kızlarr bızde bugun kızımla bırlıkte kontrolden geldık!babamız ve teyzemızde vardı yanımkızdaa!!koc gıbı yatıyor dedı dr amcamız!!3210 olmus!normalın ustunde dedıı!ırı bebek !dr sezeryan yanlısı,ama sezeryan da yap demıyoo tabıı!kararı sen ver dedı!!sezeryan olursa 16 sı gıbı allaım dedı!!bızede bıraz erken geldıı tarıhh!nst den sonra ıcerı gırıp dr bey 22 gıbı olurmu!benım ıcın bır hafta durması daha ıyı dedımm
o da bebek durursa olur neden olmasınn,dedii!kanlarımı aldılar anestezı ıcınn!haftaya pazartesıu kesınlesecek tarıhh!!dr dedgı tarıhte 38+3 olacak benım dedııgm tarıhte 39+3 olacak sızcede uyugun olan bu degılmıı!bende acıkcası korkuyorum normal dogumdan...
bu arada kıızmın adına karra verdık!! İDİL ADA sızce nasıl kızlarr
Benim doktorum daha benim doğum şekli için bir şey söylemedi pazar günü randevum var bakıcaz artık ama geçen hafta başka bir dr a gitmiştim ilk bebek olduğu için ne kadar kalırsa iyidir dedi 25 inde sezeryan tarihini verdi.Maaşallah tombik olacak kuzu .
hadi ya sezeryancı yani ozaman?? ne biliyim son anda neden fikir değiştirdi ki diye aklım karıştıydı benimde.12 sinde kontrol var bülent beyle.benim aklım karmakarışık canım ya.offff
Cnm 40+3 um. Doktorum bebegin dogum kanalina girmedigini soylemisti persembe. Agzindan hic bu nedenle sezaryen olmalisn lafi cikmadi. Normal d bekliyorz
kızlar bana yardım edin isim konusunda mihrimah sultan, Sümeyye sultan, ayşe sultan nasıl bu isimler? hangisi DAHA güzel. muhtemelen sultan kısmı kimlikte olmayacak sadece söylemde olcak
Selam arkadaslar
Doğuran arkadaşları tebrik ederim Allah bebekleriyle saglıklı mutlu günler nasip etsin insallah
Yarın birkaç dogum var galiba , Allah yardımcıları olsun , insallah kolay ağrısız acısiz doğumları olsun
Arasta ve cucu bebisleriniz cok tatlı maşallah
Gecmise cok ayrıntılı bakamadım , insallah herkes iyidir
Ben cuma gunü bebisimi sezeryanla aldım kucağıma , cok sukur iyiyiz ikimizde..
Ama tahmin ettigim gibi 3. Sezeryan oldugu icin zor oldu biraz , her sezeryan bir öncekine göre zorluyor , bugün taburcu olacaktık , bu seferde bebis sarılık oldugu icin kaldık , ama cok sukur tehlikeli düzeylere çıkmadı sarılık degeri , yarın sabah kontrolüne göre ya taburcu olacağız yada fototerapi alacak , insallah gerek kalmaz da çıkarız hayırlısıyla , dua edin bizede..
Evde 2 canavar bizi bekliyor
Kızlaaar bende cuma günü saat 17:50 de oğluma kavuştum.. Sezeryan oldu doğumum... Allahım herkesin yavrusunu sağsalim kavuştursun...
Kızlarrr dün dogumumu yaptım..cok güzel gectı hersey suan hastanedeyiz yarın çıkıcaz..kızım çok tatlı kibarcık bi kız..şu an yanımda mışıl mışıl uyuyo...ikimizde çok iyiyiz...spinal anestezi oldum süperdi herkese tavsiye ederim...hastaneden cıkınca bebeğimin resmini ve doğum hikayimi yazıcam kendinize iyi bakın öpüyoruz kızımla sizi
kuzummm 40 hafta olduk ya laaa hala tık yokkk banada doktor 40 haftayı geçince suni sancı dedi yaaa offf nasıl ki bu suni sancıııı(( 18::18::18::18:
ben de seninle aynı durumdayım canım bebek normal doğum pozisyonunda ama kanala girmemiş merak etme vakti saati vardır dedi doktor sende sakın düşünme sazeryanı
canızm zeytinyağlı sabunu rendele sıcak suda erisin içine çamaşırla ısla beklet sonra yıka işe yarıyor canım
Merhaba kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz bugün oğlum kıpır kıpır yerim ben onun popisiniiiii
Kedicikkk valla çok rahat bir anne olmuşsun umarım ben de senin gibi olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?