2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben lanolin kullanıyorum. Lansinohun hammaddesi. Daha saf daha doğal kaç gr istersen eczaneden verirler. şimdi senin için hesapladım 40 gr 15 tl yapıyor. Ben bir de onu fitokremle karıştırdım. ikisi toplam 80 gr onun fiyatı da 24 tl yapıyor. Günde 1 kez sürüyorum 24 saat nemli tutuyor.

geçmiş olsun.umarım bir an önce geçer.eczanelerde satılıyor.

canım geçmiş olsun..
butik bebede lansinoh indirimde bak istersen bugün son sanırm fiyatı çok uygun kargo ücretide yok

çoook teşekkürler kızlar
yarın hemen eşime aldırıyorum bu lanolini

Ömer Barışımız dünyaya geldi, ağrılarım olduğu icin kucağıma alamıyorum, Cook guzel bir bebeğimiz oldu, biraz toparlaninca tum ayrıntıları yazacam, hepinizi opuyorum.

Ömer Barışımız dünyaya geldi, ağrılarım olduğu icin kucağıma alamıyorum, Cook guzel bir bebeğimiz oldu, biraz toparlaninca tum ayrıntıları yazacam, hepinizi opuyorum.

Tebrikler bebeğine kavuşmuşsun...Kucağınada en kısa zamanda alırsın inşallah... Allahım sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyütmeni nasip etsin...

Son düzenleme:
merhaba kızlarr bızde bugun kızımla bırlıkte kontrolden geldık!babamız ve teyzemızde vardı yanımkızdaa!!koc gıbı yatıyor dedı dr amcamız!!3210 olmus!normalın ustunde dedıı!ırı bebek !dr sezeryan yanlısı,ama sezeryan da yap demıyoo tabıı!kararı sen ver dedı!!sezeryan olursa 16 sı gıbı allaım dedı!!bızede bıraz erken geldıı tarıhh!nst den sonra ıcerı gırıp dr bey 22 gıbı olurmu!benım ıcın bır hafta durması daha ıyı dedımm
o da bebek durursa olur neden olmasınn,dedii!kanlarımı aldılar anestezı ıcınn!haftaya pazartesıu kesınlesecek tarıhh!!dr dedgı tarıhte 38+3 olacak benım dedııgm tarıhte 39+3 olacak sızcede uyugun olan bu degılmıı!bende acıkcası korkuyorum normal dogumdan...

bu arada kıızmın adına karra verdık!! İDİL ADA sızce nasıl kızlarr

Fitokremi yikamak gerekiyor aklinizda olsun..

Benim doktorum daha benim doğum şekli için bir şey söylemedi pazar günü randevum var bakıcaz artık ama geçen hafta başka bir dr a gitmiştim ilk bebek olduğu için ne kadar kalırsa iyidir dedi 25 inde sezeryan tarihini verdi.Maaşallah tombik olacak kuzu .

yaa ne guzelll!senınkı gec bı tarıh vermıss!!benımkı erken verdı ben gecıktırıyorumm!!!bakalım ne olcakkk!!! (

hadi ya sezeryancı yani ozaman?? ne biliyim son anda neden fikir değiştirdi ki diye aklım karıştıydı benimde.12 sinde kontrol var bülent beyle.benim aklım karmakarışık canım ya.offff

sezeryancı mı bilmem ama adam dürüst bence doğruları söylüyor bana normal doğurursun o gün sancını çeker biter iş diyor fakat kolay değil diyor bana mantıklı geldi konuşmaları hayırlısı neyse o olsun

gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin senin ağrılarında inşallah en kısa zamanda geçer de bebeğini doya doya kucağına alırsın

Arkadaşlar annem araba kullanmamdan çok tedirgin oluyor hep tartışıyoruz bu yüzden.Hala araba kullanan var mı aranızdan? Veya kullanırsak sıkkıntı yaratırmı acaba?

Cnm 40+3 um. Doktorum bebegin dogum kanalina girmedigini soylemisti persembe. Agzindan hic bu nedenle sezaryen olmalisn lafi cikmadi. Normal d bekliyorz

cevap verdiğin için teşekkür ederim ben daha 39+3 teyim elbet girecektir pelvis kemikleri arasına çatın dar falan demedi tatile gideceğinden beni sezaryen yapmak istedi bende verilmiş sadakam varmış tesadüf öğrendim tatile gideceğini söylemeyecekti yoksa inşallah tez vakitte sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi

kızlar bana yardım edin isim konusunda mihrimah sultan, Sümeyye sultan, ayşe sultan nasıl bu isimler? hangisi DAHA güzel. muhtemelen sultan kısmı kimlikte olmayacak sadece söylemde olcak

Sen bilirsin tabi ama bu isimler çok ağır bence. Bebişine ömür boyu bu kötülüğü yapma derim ben... Ama senin kararın...

Hayırlı olsuuuun
Sende de iyi cesaret varmış yaaaa 3 çocuk

Kızlaaar bende cuma günü saat 17:50 de oğluma kavuştum.. Sezeryan oldu doğumum... Allahım herkesin yavrusunu sağsalim kavuştursun...

Gözün aydıııın

Ne güzel ya, çok güzel geçti yazmışsın tebrik ederimmm :))) Anestezi candır

düşünmüyorum sezaryeni ama işte tesadüf öğrenmesem doktora inansam sezaryen olmuştum şimdiye çatın dar demedi bana hiç şimdiye kadar normal yapamazsında dememdi tatil olunca fikri değişti birde ben özel muayenehanesine gidiyorum hastaneye dışardan doktor olarak gelecekti insaf kalmamış allah korkusu kalmamış

inşallah güzel haberler alırım sizlerden bende güzel haberler veririm size yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek

canızm zeytinyağlı sabunu rendele sıcak suda erisin içine çamaşırla ısla beklet sonra yıka işe yarıyor canım

Teşekkür ederim eskiden olsa kesin yapardım ama şimdi yetişemiyorum hiçbişeye
Merhaba kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz bugün oğlum kıpır kıpır yerim ben onun popisiniiiii

Kedicikkk valla çok rahat bir anne olmuşsun umarım ben de senin gibi olabilirim

Oğlumla evde başbaşayız, yardım eden yok o yüzden mecburen kendi kendime terapi yapıyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…