2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canlar günaydın,artık eylül annesi olduğumuz nisanbu,pembesümbül ve benim kesinleşti.katre ve zerre umarım Ağustos'a yetişmişlerdir.hala sesleri çıkmadı çünkü.yoklamamı vereyim istedim sizlere,biz kızımla hala bir bütünüz,bundan sonraki tek hedefim Ekim ayına yetiştirmek kızımı,dişleri çıkacak yoksa karnımda.bugün Mevlüt var da teyzemde,oraya gidicem,beni görmeyince doğurdum zannetmeyin diye haber vereyim istedim.korkmayın yani sakın :)))))) doğurmadım ve hala doğurasım yok.öpüyorum hepinizi,süper bir gün olsun hepimize

canım aynı duyguları bende yaşadım ama bebeğimi kucağıma alınca herşeyi unuttum.birazdan doğum hikayemde yazacağım hastaneye normal doğum diye gittik son anda sezeryana döndüm adam spinal anestezi mi genel mi diye sorunca daha önce sezeryan olma ihtimalini hiç düşünmediğimi farkettim yıkıldım. açılma oluncaya kadar çektiğim sancı acı cabası sezeryana girdim. üstelik aynı sen gibi bakacak kimsem yoktu yanımda. ne annem geldi hala ne kayınvalidem. çok acı ki eltimin annesi kaldı ilk 4 gün yanımda 1 haftada bi arkadaş kaldı. şimdi eşimle yalnızım. ama bazen keşke bana bu kadar uzak insanlara muhtaç olacağıma yalnız kalsaydım diyorum. çünkü eltimin annesi başımda olduğu için eltimgilde sürekli biizdeydi. ev kalabalıktı.sürekli bebişimin etrafında dolanan gözüne parmağını uzatarak gerçekliğini öğrenmeye çalışan 1 buçuk yaşında bir bebek ve 6 yaşında etrafı dağıtan iki adet çocuk vardı evde. ben gene kendim kalktım kendim yattım dikişlerimi kendim acıttım :) Allah razı olsun onlarda yemek yapıverdiler bulaşık yıkadılar. yardımları olmadı diyemem ama lohusayken kalabalığı insanın kafası götürmüyo

bizim kızda isimsiz doğdu teyzesi 3. gününde erva ismini verdik.

kızlar Günebakan az önce mesaj attı.. çarşamba günü 14:29 da kızını kucağına almış arkadaşımız ikisi de iyilermiş çok şükür

hadi gözümüz aydın allah analı babalı büyütsün inş..

fundacım sana komik bişey söylemek istiyorum.. bu zamana kadar sana diye attıgım msjları acaba kime attıgımı cok merak edıyorum.. senın tel sonunu 40 diye kaydetmısım.. dogum yaptıgımı yazmıstım burda bildirilmedi diyen arkadaslar olm ustu ozaman bakmak akıl edememişim.. geçmiş olsun msjları atmıstım iletim msjı gelmedi ama aklıma bile gelmemiş yanlış numara yazdıgım.. şimdi günebakandan msj geldi değince burdan yazıştıgımız yere baktım ve bommm meğersem ne safmısım gözlerım nereye bakıyormus anlamadım :))))

normal doğum yapan annecikler kaçıncı gün günlük kıyafetlerinizi giydiniz? dikiş acınız ne zmn geçti? bn 11.günümdeyim,pijama sabahlık 3lüsünden sıkıldım ama eski pantolonlarım tam oturuyo korkuyorum dikişler acıyacak diye evden dışarı ne zmn çktnz ilk galiba artık sıkılmaya başladım ben

Bebislerinz kime brnziyo kizlar...gerci cok yuz degistiricrkler buyuyene kdr..ama ben kocamn modelini dogurmusm..kucuk neco diyorm ona bu kdr brnzer....bna hc bnzemiyo smdilik

mrb güzel anneler ve doğumu eylüle sarkmış güzel anne adayları,

doğumdan beri girmeye hiç fırsatım olmadı ancak şimdi oğlum uyuyunca ve yalnız kalınca girebildim doğum yapan tüm arkadaşlara geçmiş olsun ve bebişleri hayırlın uğurlu olsun geçmişi fırsat buldukça okumaya çalışacağım.ayın 12 sinde saat 13.17 de Yusuf Eymenimiz dünyaya geldi nihayet.

benim doğumumda hastanede yanımda kız kardeşim ve eşim kaldı ,her şey çok güzeldi sezeryan oldum ama hiç şikayetçi değilim doğum esnasında spinal anestezi uygulandı bebeğimin doğumu ve sesine şahit oldum karnımda çıkarken doktorun beni sarsarak bebeğimi çıkarması bebeğimin ağlaması ve bana gösterilmesi her şey müthişti doğum videomuz da çekildi güle oynaya doktorum ve anestezi uzmanıyla konuşa konuşa bir doğum macerası oldu benimki .doğum ve dikim işlemim bittikten sonra odaya geldiğimde sadece titriyordum soğuktan o da 2 saat sürdü anestezinin etkisi geçmeye başlayınca hafif acı hissetmeye başladım hemen ağrı kesici ve kanama azaltıcı iğnemi yaptılar rahatladım ama biraz acı hissediyordum yine de ,ilk kalkış çok zormuş diye söylenmişti bana ama nasıl korkuyorum size anlatamam zaten külçe gibiyim nasıl kalkacağım acıdan nasıl doğrulacağım yataktan diye korkarken hemşire geldi ve vakit geldi hadi bakalım kalkıp tur atacağız dedi sadece karşıya bakacaksın yere bakarsan başın döner düşersin tutamazsak dikişlerin açılır dirayetli ol dedi bir yanımdan hemşiremiz bir yanımdan kardeşim tuttu yaptığım tek şey kaşıya bakmaktı biraz başım döndü sadece biraz da karnımda acı hissettim normalde canım çok tatlıdır benim çok da korkuyordum ama vallahi korktuğum gibi olmadı kızlar her şey harikaydı koridorda bir tur attık geri odamıza döçndük ben hiç yatmak istemedim bile yürüyünce rahatlamıştım yürümek acımı hafifletmişti bebeğimi de hep oturarak emzirdim yarım saate bir saate bir kalkıp yürüdüm bebeğimi emzirdim sadece ağı sütümüz geliyordu az az ama üzülmedim ısrarla emzirdim oğlumu bebeğimin ilk sarılık aşısı genel kontrolleri olduktan sonra psikoloğumuz geldi gerekli açıklamalarda bulundu 1 gece kaldık ertesi gün doktorum çıkış izni verdi ve evimize geldik doğru düzgün dinlenmedim diyebilirim 2 hafta evde kayınvalidem vardı ilk 1 hafta da kardeşim kalmıştı ilk çocuk olması nedeniyle acemiydik tabiki kardeşimden gerekli tüyoları aldım ve en nihayetinde herkes evine gidince kaldık eşimle beraber oğlumuzla baş başa inanın hiç zorlanmıyoruz bebeğimiz de bizi zorlayan bir bebek değil onunla uğraşmaktan zevk alıyoruz sadece bayağı bir gazımız var ne zaman sıkıntı yaratacağı belli olmuyor neler denedik neler kısmi rahatlamalar dışında kesin çözüm olan bir şey bulamadık doktorlar da öyle diyor çekeceksiniz çare yok diyorlar.bir de sarılık olmuştuk çok şükür sık emzirmekten hafifliyor sarılığımız aklımıza takılan oğlumuzun tsh değeri oldukça yüksek çıktı emzirdikçe düşer değerler deniyor hfta içi tekrar kandan bakılcak dua edin arkadaşlar değerlerimiz normale dönsün inşallah.

işte böyle kızlar sıkıntılı bir doğum yaşamadım çok şükür darısı tüm daha doğum yapmamış arkadaşlarıma olsun inş. hepinizi öpüyorum

Bebislerinz kime brnziyo kizlar...gerci cok yuz degistiricrkler buyuyene kdr..ama ben kocamn modelini dogurmusm..kucuk neco diyorm ona bu kdr brnzer....bna hc bnzemiyo smdilik

cnm bnm paşa bana benzio babası gibi kara diiil annesi gibi beyaz :) ama siması döner daha diyo herkes bakalım değişecek mi?

Cnm ben eski giysilerimi giyiyorum..kot pantolonlarm haric..bol salas pantolonlarm var smdilik onlari giyiyorm dikislerm icn ...bn 11.gun flan cktm disari..smdide gerektgnde ckiyrm bunaliyrm cnku bazen

Oyyyy super yapmissin:))

Oyyyy super yapmissin:))

birbirimize böyle olumlu yaklaşımlarda bulunmak ve moral vermek çok güzel arkadaşlar iyiki varsınız.

ayrıca ben de katılıyorum yalnız bakma fikrine biz kimseye güvenip yapmadık paşalar gibi bakıyoruz evlatlarımıza ve unutmayalım ki bizden daha iyi kimse bakamaz yavrularımıza...ne de olsa bizim canımız kanımız oyyyyy kuzular yerim ben onları yenidoğanlar ne tatlı oluyormuş yavvvvvvv

Canım seninki büyümüş olarak doğacak heralde , ne guzel uğraşmazsın kolay büyür
Nazli cıktı senin kız , saglıklı olsun da bosver , bugün yarın doğar insallah

Benimki kimseye benzemiyor , isin garibi abla ve abisine de benzemiyor, onlar sarışın bu kapkara bisey
Korkuyorum yarın seni çarşıdan almışlar diye kızdıracaklar cocuğu öbür kardeşler , çünkü ben kardeşime cok yapmıştım küçükken

Hayırlı olsun canım , Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin

Tsh bizimde yüksek çıkmıştı , 19 gunlukken tekrar topuk kanı aldılar , bi sorun çıkmadı şükür.. İnsallah sizinki de normale gelmiştir
Gaz icin de karnına acı elma yağı sürüyorum , burdaki kızlardan öğrendim
Kimyon rezene cayı da iyi geliyormuş , yada karnına ısıtılmış havlu koyabilirsin, ama tam kesin bi çözüm yok malesef

Meraba kizlar umarim tum anneler ve bebisleri iyidir..gecmisi cok okuyamadim malum meme disarda uykusuz zamanlar...

bende yalniz kalma konusunda heveslym her kafadan bi sese cikipta oglumla arama girildiğinde sinir oluyorum...

Benim oglan hep memede olmak istiyo kızlar ya hic ayrılmiyo...daha 7 gunluk ama ne gece ne gunduz surekli ustumde boyle olan varmi?
Her emzirmeden sonra gaz cikarabiliyomusunuz bide benimki alttan cikariyo emerken tekrar tenezzulu yok...acaba agizdan cikarsin diyede ugrasmak lazım mi?zaten zor uyuyo kiyamiyorum...

cnm bnm paşa bana benzio babası gibi kara diiil annesi gibi beyaz :) ama siması döner daha diyo herkes bakalım değişecek mi?

Cnm bnmkide bembeyaz..babasininda teni beyaz ama bnm kdr degil..ten rengini bnden almis..gozler mavi sanirim ikimizede cekmemis..bnm sulale mavi gozlu onlara ckmis sanirm..cok yuz degistiricklr aslnda daha

Bzde ablamla hc benzemeyiz..bn anneme babamada bnzemem..bnide hastanede karistrmislr seni diye aglatrlrdi;-)

Hayırlı olsun canım , Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin

Tsh bizimde yüksek çıkmıştı , 19 gunlukken tekrar topuk kanı aldılar , bi sorun çıkmadı şükür.. İnsallah sizinki de normale gelmiştir
Gaz icin de karnına acı elma yağı sürüyorum , burdaki kızlardan öğrendim
Kimyon rezene cayı da iyi geliyormuş , yada karnına ısıtılmış havlu koyabilirsin, ama tam kesin bi çözüm yok malesef[/QUOTE]

meltowski,

sağol canım amin inş. hiç sorunları olmasa ne güzel olur bir şey olacak ufaklığa diye içim gidiyor vallahi.acı elma yağını hiç duymamıştım deneyeyim en kısa sürede diğer önerilerini hep denedim canım anlık geçici çözümler allah hepimzin yardımcısı olsun artık.

biz de aynı şekildeyiz canım yani her emzirmeden sonra gazını çıkartalım diye uğraşamıyoruz çünkü zaten zor uyuyor sürekli karnımın üstünde dikişlerimi zorluyor ağırlaştıkça da canım çok yanıyor alttan çıkarıyor gazını ama işte gaz sıkıntımız ilk haftadan yani 4-5 günlükken başladı üstelik ilk haftada sürekli emzirmeden sonra ağızdan gazı çıkarılmasına rağmen gaz sıkıntısı çekiyordu yani gazını çıkartsak da bacaklar sürekli karına çekiliyor sıkıntı içinde gazını çıkartmasak da ben de pes dedim artık bari uykusu bölünmesin diyorum zaten emerken kendi alttan salıyor hihihihihi...

Son düzenleme:
Kizlar oglum bugun 3 gunluk ve cisini yaptiginda bezde kiremit rengi kan lekesi oluyor doktora goturduk ama normal dedi boyle bisey yasayan varmi baska doktorami gotursek

Kizlar oglum bugun 3 gunluk ve cisini yaptiginda bezde kiremit rengi kan lekesi oluyor doktora goturduk ama normal dedi boyle bisey yasayan varmi baska doktorami gotursek

benim kızımdan da gelmişiti öyle doktor normal dedi erkek bebeklerde de oluyormuş bir kaç güne geçer

Arkadaşlarım "ALLAH KIMSEYI KIMSEYE MUHTAC ETMESIN" her birimiz kendı bebeklerımıze yalnız bakabılelım ustesınden gelebilelim. Konusacak kımsem yok galba yanı yokmus.. Burda hıcbısı anlatmak istemiyorum ama tek ıstedığım duama amın demenız o kadar. .. Aglamaktan gozumde artık yas kalmadı ama bugun son aglayısım olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…