2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızımdan da gelmişiti öyle doktor normal dedi erkek bebeklerde de oluyormuş bir kaç güne geçer
Sagol canim icimi ferahlattin

Aminnnnnnn hemde en icteninden cok iyi anliyorum seni ve burdaki cogu kisininde anladigini dusunuyorum hepimiz benzer dertlerden muzdaribiz

Ayrica kizlar sizlerle bisey paylasicam benim teyzem almanyada yasiyor iki kizi var orda visne kiraz cekurdeklerinin kurutulmus bez bosetin icine konulmus olarak satiliyormus ve kizlarinin gaz problemine cok iyi geldigini soyledi bir tane pasette benim ogluma getirmis sagolsun ben cok inanmamistim acikcasi hastanede yatarken sezeryan oldugum icin gax problemim oldu esiminde yengesi almanyada yasiyor bizim orda kiraz cekirdegi koyuyorlar karnina dedi benimde aklima oposet geldi hemen evden istettim geldi mikrodalga da biraz isitiyorsun ve karninjn uzerine koyuyorsun oo kadar iyi geldiki iki gun onun sayesinde tuvalete cikabildim simdi oglumada icine sine sine kullanicam bi posetin icinde belki 200cekirdek vardir aman visne bulanan memleket kaldiyss hemen alin cekirdeklerinide atmayin kurutun posete doldurun

Kizlar oglum bugun 3 gunluk ve cisini yaptiginda bezde kiremit rengi kan lekesi oluyor doktora goturduk ama normal dedi boyle bisey yasayan varmi baska doktorami gotursek

Canım 3-4 günlükken bizde de olmuştu doktora gösterdik olabilir normal demişti bi kere oldu bi daha da olmadı bizim önemli diil sanırım annenin hormonlarından kaynaklı olabiliyormuş koz çocuklarında hatta adet kanaması gibi kanama bile görülebilirmiş

Âmin canım âmin tüm kalbimde âmin benimde tek isteğim o evime çocuğuma kocama kendim bakabilmek annem sağolsun yanımda ama ben tam toparlanamadığım için kadın bana çocuğa yemeğe çamaşıra anca yetişiyor her gün bi oda temizliyor nabsın bugün kalktım bi iki çamaşır topladım çamaşır astım çarşaf değiştirdim sanırsın dünyanın işi geçmiş omzumdan doğumda çok kan kaybettiğim için vücudum toparlayamadı kendini kan değerim 8 e düştü serum takılıyor eşim çok özledim seni gezmeyi sohbet etmeyi kavga etmeyi bile diyor haklı adam çok yoğun çalışıyor evde olduğunda da oraya git bunu al bunu getir bunu götür derken birbirimizi doğru düzgün görmeden hafta sonu geçiyor bide gelenden gidenden bıktım gerçekten ben insanları misafiri severim ama bu halde hiç çekilmiyor herkeste bir kıskançlık yok keşke sezeryan yapsaymışım sezeryanlılar benden önce ayaklanmış bu kadae çekmezmişim yok onların çocukları şöleymiş böyleymiş Allah herkesin çocuğunu kendine bağışlayanında ifrit oluyorum çocuğumun başka çocuklarla kıyaslanmasından. Dün sözde çok yakın bir arkadaşım geldi annesi çocuğu ile beraber 10 aylık oğlu var çocuk bronşıt olmuş sen o çocuğu neden getiriosun ki yeni bebeğin yanına bişi dememese gelecek biri değil çocuk bi aksırıo bi hapşırıo ağzından burnundan salyalar bide beşiğin üstünde tepesine dikmiş bak oğlum Kaan'a Dio insanların bu kadar cahil ve düşüncesiz olmalarını anlamıyorum be bu kıskançlığı ebeveyn kıskançlığı bütün kıskançlıklardan tehlikeli imiş onu farkettim çünkü söz konusu herşeyden sakındığımız minnacık yawrumuz

Cnm alip iceri goturseydn.bn oyle ypiyorm 2 dakka tutuyorm alip bska odaya goturuyrm..kucaga flan almk istiyolr.minick bebek ne kucagi.bronsit cocugun ne isi var.kndne ypilsa hoslanirmi...bn boyle insanlari anlamiyrm vla

Selam kızlar ,

Problemlerimiz hemen hemen hepimizin aynı gazı sutu kakası uyumamasi vs. Detaylara girmiycem sadece sabah 11 den beri yeni uyudu desem anlarsınız sanırım :)

Az once dayanamiycam of bunaldım falan filan triplerdeydim. Belim felaket ağrıyor ancak diyeceğim o ki su 1 ay nasil gecti bilmiyorum 1 saat gibi ama ne iyi yapmisiz be dogurmakla ne Tatli birşeymis ne guzel birşeymis insanın kendi yavrusu . Ne guzel kokarmış herseyi nasil unuttururmuş , nasil bir bağlılık nasil bir askmis, nasil bir mutluluk nasil bir eksiklikmis yoklugu.

Allah hepsini korusun yanımızdan ayırmasın hep saglikli mutlu huzurlu olsunlar

Bnde annem olmaynca nasi bakicm diye kara kara dusunenlrdenim..bu benm icime dert oldu.esime diyince o senn cocugun onun dilndn sen anlatsn buyutuyosn diuo ama bnm icm icimi yiyo..sirf bu nedenle depresyondayim.bna bi akil verin nolur

Kelin ilacı olsa başına sürermiş canım :))) Aynı durumdayız ne yapıcam bilmiyorum Annem yarın işe başlıyor.
Şimdiden strese girdim.
Hiç durmayan bir bebeğe sahipim.Rabbim sağlık versin yeterki huysuz olsun ama işte bizde insanız bazen sabırsız oluyoruz.
Bugün misafirlerimiz vardı kadın resmen acıdı halime.
Bütün gün memede çok emiyor bu seferde kusuyor 3-4 kıyafet değiştiriyorum.5 dk uyumadı.Oda kendi çocuklarının nasıl uslu olduğunu anlattı.Emzirir yatırırmış saatlerce uyurlarmış çok kolay büyütmüş kayınvalidesi gitsin diye gözünün içine bakarmış.Aman Allahım ağlamamak için kendimi zor tuttum.(
Allah yardımcımız olsun...

Baby sling kullanan arkadaşım markası ne bende alayım kanguru yerine onu kullanırım kangurumuz var ama korkuyorum şimdiden kanguruda taşımaya :)

bu akşam bakıp yazarım, şimdi odaya girmek istemiyorum tosuncukla babası uyanır diye bende kanguru da var, arkadaşım hediye getirmiş babyjörn marka...kanguru dışarda çok rahat oldu bugün denedim markete gittik oğlumla :) ama evde okadar rahat değil, baby sling ev için süper

Cnm alip iceri goturseydn.bn oyle ypiyorm 2 dakka tutuyorm alip bska odaya goturuyrm..kucaga flan almk istiyolr.minick bebek ne kucagi.bronsit cocugun ne isi var.kndne ypilsa hoslanirmi...bn boyle insanlari anlamiyrm vla

Bende öyle yaptım içeri götürdüm babasına verdim babamız da kızdı baya onlarda bozuldu ama ne diceksin ki evine gelen misafire onların düşünmesi lazım kendilerine yapışa yer yerinden oynar ama

Ben de çocuğumu hassas yetiştirmeyeyim diyordum misafir gelince alıp sevmelerine izin veriyordum ta ki yavrum hastalanana kadar minicik kuzuma damar yolu açıp kan almalrı halsiz halsiz yatması içimi parçaladı mikrop kapmış yavrum şimdi kim gelse odasında bakıyor sonra salona geçiyoruz

valla canım forumda bütün konuları bıraktım senin doğumu takip ediyorum :) bi doğursan kendim doğurmuş gibi rahatlayacağım...okadar da iddia ettim Ağustos annesisin diye, ilk defa tahminlerimde yanıldım. ama bak çok eminim Eylül annesi olacaksın, Ekime kalmayacak

Bnmkide cnm cok gergin..gaz sancisi oldu bugun bn gezdiriyorm nefesi kesildi aglamktan.annem aldi kucagina sustu..basladm aglamaya ben dilinden anlamiyorm diye..cok uzuldm niye bnde susmasi gerekmzmi bn annesiyim..uzuntuden migrenm tuttu

eski pantalonların oluyorsa öp başına koy bence ben dün deneyeyim dedim, bırak düğmenin kapanmasını koca popomdan yukarı çıkamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…