- 17 Aralık 2012
- 403
- 50
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #50.681
Sagol canim icimi ferahlattinbenim kızımdan da gelmişiti öyle doktor normal dedi erkek bebeklerde de oluyormuş bir kaç güne geçer
Arkadaşlarım "ALLAH KIMSEYI KIMSEYE MUHTAC ETMESIN" her birimiz kendı bebeklerımıze yalnız bakabılelım ustesınden gelebilelim. Konusacak kımsem yok galba yanı yokmus.. Burda hıcbısı anlatmak istemiyorum ama tek ıstedığım duama amın demenız o kadar. .. Aglamaktan gozumde artık yas kalmadı ama bugun son aglayısım olacak..
Kizlar oglum bugun 3 gunluk ve cisini yaptiginda bezde kiremit rengi kan lekesi oluyor doktora goturduk ama normal dedi boyle bisey yasayan varmi baska doktorami gotursek
Arkadaşlarım "ALLAH KIMSEYI KIMSEYE MUHTAC ETMESIN" her birimiz kendı bebeklerımıze yalnız bakabılelım ustesınden gelebilelim. Konusacak kımsem yok galba yanı yokmus.. Burda hıcbısı anlatmak istemiyorum ama tek ıstedığım duama amın demenız o kadar. .. Aglamaktan gozumde artık yas kalmadı ama bugun son aglayısım olacak..
Âmin canım âmin tüm kalbimde âmin benimde tek isteğim o evime çocuğuma kocama kendim bakabilmek annem sağolsun yanımda ama ben tam toparlanamadığım için kadın bana çocuğa yemeğe çamaşıra anca yetişiyor her gün bi oda temizliyor nabsın bugün kalktım bi iki çamaşır topladım çamaşır astım çarşaf değiştirdim sanırsın dünyanın işi geçmiş omzumdan doğumda çok kan kaybettiğim için vücudum toparlayamadı kendini kan değerim 8 e düştü serum takılıyor eşim çok özledim seni gezmeyi sohbet etmeyi kavga etmeyi bile diyor haklı adam çok yoğun çalışıyor evde olduğunda da oraya git bunu al bunu getir bunu götür derken birbirimizi doğru düzgün görmeden hafta sonu geçiyor bide gelenden gidenden bıktım gerçekten ben insanları misafiri severim ama bu halde hiç çekilmiyor herkeste bir kıskançlık yok keşke sezeryan yapsaymışım sezeryanlılar benden önce ayaklanmış bu kadae çekmezmişim yok onların çocukları şöleymiş böyleymiş Allah herkesin çocuğunu kendine bağışlayanında ifrit oluyorum çocuğumun başka çocuklarla kıyaslanmasından. Dün sözde çok yakın bir arkadaşım geldi annesi çocuğu ile beraber 10 aylık oğlu var çocuk bronşıt olmuş sen o çocuğu neden getiriosun ki yeni bebeğin yanına bişi dememese gelecek biri değil çocuk bi aksırıo bi hapşırıo ağzından burnundan salyalar bide beşiğin üstünde tepesine dikmiş bak oğlum Kaan'a Dio insanların bu kadar cahil ve düşüncesiz olmalarını anlamıyorum be bu kıskançlığı ebeveyn kıskançlığı bütün kıskançlıklardan tehlikeli imiş onu farkettim çünkü söz konusu herşeyden sakındığımız minnacık yawrumuz
bu gaz olayı beni benden alıyo cok uzuluyommmm bide yuzunde sıvılce gibi bişeyler cıktı sizinde oyle miii ya
bu gaz olayı beni benden alıyo cok uzuluyommmm bide yuzunde sıvılce gibi bişeyler cıktı sizinde oyle miii ya
Bebislerinz kime brnziyo kizlar...gerci cok yuz degistiricrkler buyuyene kdr..ama ben kocamn modelini dogurmusm..kucuk neco diyorm ona bu kdr brnzer....bna hc bnzemiyo smdilik
Bnde annem olmaynca nasi bakicm diye kara kara dusunenlrdenim..bu benm icime dert oldu.esime diyince o senn cocugun onun dilndn sen anlatsn buyutuyosn diuo ama bnm icm icimi yiyo..sirf bu nedenle depresyondayim.bna bi akil verin nolur
canım babysling i netten mi aldın? ben de almak istiyorum ama hangisini alsam bilemedim. 10 gün sonra uçakla memlekete gidiyoruz. sanırım çok işime yarar alırsam şu babysling lerden..
Baby sling kullanan arkadaşım markası ne bende alayım kanguru yerine onu kullanırım kangurumuz var ama korkuyorum şimdiden kanguruda taşımaya :)
Ben dogumda 7.5 verdim. On gunluktuk 9.5 verdigimi ogrendim. Ama ben 25 kilo almistim. Ver ver bitmez yani. Cok alinca daha hizli gidio galiba
Cnm alip iceri goturseydn.bn oyle ypiyorm 2 dakka tutuyorm alip bska odaya goturuyrm..kucaga flan almk istiyolr.minick bebek ne kucagi.bronsit cocugun ne isi var.kndne ypilsa hoslanirmi...bn boyle insanlari anlamiyrm vla
Canlar günaydın,artık eylül annesi olduğumuz nisanbu,pembesümbül ve benim kesinleşti.katre ve zerre umarım Ağustos'a yetişmişlerdir.hala sesleri çıkmadı çünkü.yoklamamı vereyim istedim sizlere,biz kızımla hala bir bütünüz,bundan sonraki tek hedefim Ekim ayına yetiştirmek kızımı,dişleri çıkacak yoksa karnımda.bugün Mevlüt var da teyzemde,oraya gidicem,beni görmeyince doğurdum zannetmeyin diye haber vereyim istedim.korkmayın yani sakın :)))))) doğurmadım ve hala doğurasım yok.öpüyorum hepinizi,süper bir gün olsun hepimize
Bnmkide cnm cok gergin..gaz sancisi oldu bugun bn gezdiriyorm nefesi kesildi aglamktan.annem aldi kucagina sustu..basladm aglamaya ben dilinden anlamiyorm diye..cok uzuldm niye bnde susmasi gerekmzmi bn annesiyim..uzuntuden migrenm tuttuKelin ilacı olsa başına sürermiş canım :))) Aynı durumdayız ne yapıcam bilmiyorumAnnem yarın işe başlıyor.
Şimdiden strese girdim.
Hiç durmayan bir bebeğe sahipim.Rabbim sağlık versin yeterki huysuz olsun ama işte bizde insanız bazen sabırsız oluyoruz.
Bugün misafirlerimiz vardı kadın resmen acıdı halime.
Bütün gün memede çok emiyor bu seferde kusuyor 3-4 kıyafet değiştiriyorum.5 dk uyumadı.Oda kendi çocuklarının nasıl uslu olduğunu anlattı.Emzirir yatırırmış saatlerce uyurlarmış çok kolay büyütmüş kayınvalidesi gitsin diye gözünün içine bakarmış.Aman Allahım ağlamamak için kendimi zor tuttum.(
Allah yardımcımız olsun...
normal doğum yapan annecikler kaçıncı gün günlük kıyafetlerinizi giydiniz? dikiş acınız ne zmn geçti? bn 11.günümdeyim,pijama sabahlık 3lüsünden sıkıldım ama eski pantolonlarım tam oturuyo korkuyorum dikişler acıyacak diyeevden dışarı ne zmn çktnz ilk galiba artık sıkılmaya başladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?